Danica

42
Share
Copy the link

Jos jedno toplo jutro je pocinjalo i obecavalo divan prolecni dan.
Blago se protegla u krevetu gledajuci svoje napete noge i konstatovala da i pored svojih 40 i kusur godina izgleda izuzetno atraktivno.
Danica je stajala ispred ogledala i cesljala svoju dugu crnu kosu i polako se sminkala zadovoljna svojim celokupnim izgledom. Bila je to zena kojoj ni godine ni dvoje dece nisu nista oduzeli od svoje lepote i cvrstine tela.
Znala je da je ceka dosta obaveza.Njen Zoran je otisao na sluzbeni put vec mesec dana a njegova firma je zaboravila da mu uplati platu na tekuci racun. Sada je morala licno da ode do njegovog direktora Mose i urgira da joj daju platu.Nasminkala se i obukla prozirne crne gacice i mali crni brus koji je samo podupirao njene jedre grudi a njene krupne bradavice nije mogao da sakrije.Nasla je i neke jako tanke tamnije hulahopke idealne za ovo toplo vreme .Suknja do kolena je imala jedan slic pozadi i vise je izazivala nego skrivala. Isticala je njenu prelepu i rasnu guzu i noge bez imalo celulita.
Tako sredjena je izasla na ulicu i odlucnim koracima krenula u pravcu firme svoga muza. Usput je trpela pneko dobacivanje radnika i pozudne poglede slucajnih prolaznika. Nije se preterano obazirala na to . Znala je kako deluje na muskarce i to joj je davalo veliko samopouzdanje koje je dosta puta prerastalo u oholost .
Pola sata kasnije vec pomalo umorna i znojava i nervozna zbog neprijatnog osecaja koji su joj dale gacice koje su se uvukle u guzu i sada je zuljale stala je u ulaz Zoranove firme i rekla portiru koji je gledao otvorenih usta da treba da ide kod direktora .
Portir je znao da je ona Zoranova zena da je direktor cesto svracao do njih i jako ljubazno je rekao – samo izvolite gospodjo Danice – .
Danica je samo digla glavu i usla u hladni hodnik firme.Isla je do kraja hodnika i nije se bas radovala susretu sa Mosom. Bio je to krupniji debeli tip koji je svojim prepotentnim i nadmenim ponasanjem uzasno nervirao. Pokucala je na vrata i usla kod sekretarice i zamolila je da je najavi kod Direktora. Sekretarica je porazgovarala telefonom i odmah skocila i otvorila joj vrata Mosine kancelarije.
Usla je u dobro klimatizovanu i luksuznu kancelariju . Mosa je odmah ustao i rekao joj – Danice pa gde si ti?- Smesio se i poduhvatio je oko struka i poveo ka fotelji.
– Molim vas flasu viskija dve case i dosta leda- Obrati se sekretarici dok se Danica smestala u fotelju.
– Pa Danice lepotice sta mogu da ucinim za tebe?- Ptao je Mosa gledajuci uzarenim pogledom jebozovnu figuru Zoranove zene i njene prelepe noge .
-Mmmmm moram danas da je imam- Razmisljao je Mosa. Njegov plan se do sada u potpunosti ostvario. Uspeo je da je namami da dodje po Zoranovu platu.
Danica mu je objasnjavala kako nije plata legla na racun a on joj je govoio da ne brine i svaki cas joj dolivao po malo viskija sa ledom i nazdravljao necemu cega bi se u momentu setio.
Danica je vec posle pola sata osetila kako joj se vrti u glavi od viskija i rekla je Mosi – Ja stvarno moram da idem -.
Mosa je rekao – sacekaj malo…evo sada cu da kazem sekretarici da ode do racunovodstva da joj daju pare-
Dok joj je vrucina uveliko udarala u obraze cula je njega kako naredjuje sekretarici da ode po platu i da ih niko ne uznemirava.
Pritisnuo je jedno crveno dugme i culo se skljocanje vrata iza njenih ledja.
Usporeno kroz njen polupijani mozak je dolazio poziv na uzbunu …znala je da se desava nesto sto ni u kom slucaju ne zeli.
Mosa joj je prisao i seo na stranicu fotelje obgrlivsi je oko ramena .
– Pa Danice dok dodje plata da se ja i ti malo zblizimo i bolje upoznamo- Usledio je njegov smeh nalik hijeni koja se oblizuje oko plena.
Danica se zacrvenela i pokusala da ustane ali je osetila njegove snazne ruke kako je pritiskaju – Pa gde bi ti Danice lepotice , pa tek smo krenuli sa upoznavanjem- Osetila je njegovu saku kako joj je naglo zasla u bluzu i stisnula sisu.
Naglo je uhvatila ruku i iscupala je iz bluze i ustala.
– Djubre matoro nisam ja tvoja kurva !! Odmah da si otvorio vrata i pusti me inace cu da vristim – Siktala je Danica sva crvena u licu .
Odjednom osetila je jak bol u glavi i trenutno joj se pomracilo .
– Ti ces meni da naredjujes kurvetino jedna !!! Samo izazivas tako obucena i mislis da ces proci nekaznjeno! – Drao se Moso dok mu je ruka letela po Danicinim obrazima. Posle par samara Danica je jecala i razmazane sminke i crvenih obraza bespomocno i uplaseno gledala u razjareno lice ovog odvratnog debelog coveka .
Naglo ju je zgrabio za kosu i povukao unatrag . otovrila je usta i jauknula a onda je osetila mesnati i ljigavi jezik ovog cudovista koga je trenutno mrzela iz dna duse. Zagrizla mu je jezik a onda je osetila jos jaci bol cupanja kose i njen griz je popustio.. Osetila je njegov ljigavi jezik kako joj rovari po ustima i isisava joj preostali ponos. Suze su joj same tekle dok je osecala njegovu ruku kako plazi po njenom telu .
Naglo je cimnu za kosu i prosiktao – Na kolena picko – .
Ophrvana bolom i stidom i ponizenoscu klekla je i osetila smrad znoja iz otvorenog slica.
Njegova ruka je upravljala njenom glavom i vise nije bilo otpora u njenom mozgu. Zelel je samo sto pre da zavrsi ovo mucenje i izadje iz te odvratne kancelarije sto dalje od ovog monstruma.
Gledala je njegovu ruku kako vadi ogromnu slinavu surlu i kako joj prislanja na usta .
Cimnuo je za kosu i rekao – Pusi kurvo-
Nevoljno je otvorila usta i balavo znojavo koplje joj je setalo po usnoj duplji.
Kada je malo izvukao uspela je da dodje do daha i da malo ispljune lepljivu tecnost.
Tada je opet osetila jaku bol i samar je odjeknuo prostorijom. Jedva je dolazila do daha od jecaja kada je cula njegov glas – Kurvo da vise nisi pljunula nista sto ti moj kurac daruje!!! Jel jasnooo!!-
Grcala je u suzama i ponovo uzela njegov poluspusteni kurac u usta i suzbila nagon za povracanje. Krenula je duboko da usisava i da guta . Drugom rukom mu je mesila jaja trudeci se da ga natera da se sto pre isprazni i da je pusti napolje.
Medjutim Mosa je znao sta se mota po njenoj glavi. Povukao je za ruku i naterao da ustane. Pred njime je stajala rascupana i rasplakana zena a ipak prelepa i bas onako kako je zeleo- bespomocna i uplasenog pogleda gledala je u njega i ocekivala dalja naredjenja
Sa dve ruke joj je povukao bluzicu i dugmad su odletela na sve strane . Nije stigla ni da se snadje a snazne sake su joj pocepale brus. Njene jedre i povece sise izlozile su se pogledu ovog monstruma. Kao za inat ionako velike bradavice su postale jos vece i ispupcenije od uzbudjenja izazvanog strahom.
– Ooooo vidi kurve al se napalila a meni izigravas nevinasce!! – Smejao se Mosa.
-Ajd skidaj suknju ili da je cepam pa ti razmisljaj posle kako ces kuci- Cula je njegov sugestivni glas.
Drhtavim rukama je otkopcala dugme na suknji i povukla je na dole a onda iskoracila iz nje.
Pred uspaljenim Momcilom pruzio se pogled na prelepo telo zrele zene u jako seksi hulahopkama i skroz providnim gacicama ispod kojih se nazirala tanka traka obrijanog zbuna. Dodatno uzbudjenje je izazivalo telo koje nije moglo da spreci drhtanje i grudi koje su se ubrzano dizale i spustale.
Gledala je u njega kao ponizna kucka potpuno slomljene volje i cekala daljnja naredjenja.
Njegove ruke su sada grubo stiskale njene grudi i preko gacica osecala prste koji su istrazivali njeno medjunozje.
– jel piizdo jel ti se ovo picka popalila ili si znojava??? –
– Ako si znojava da e malo istusiram mojim mlazom? – Kancelarja se orila od njegovog smeha.
Zgrabio je za ruke i rekao – ajde sada kucko na pod-
Legla je ledjima na pod i osecala bockanje prljavog itisona i cekala.
– Ne tako nego kao kucka cetvoronoske!!- Brzeee –
Ustala je u kuceci polozaj, krenuli su da prste udarci po guzi. Molila je i plakala i govorila da je boli ali nije pomagalo.
– Ajde kurvo reci da si moja kucka i drolja i moli me da te jebem ako mislis da prestanem sa udarcima –
Jedva je kroz suze krenula da vristi – Jaooo Moso ja sam tvoja kucka i drolja i molim te jebi meee!!! –
Osetila je njegove grube ruke kako cepaju hulahopke i do skora lepe gacice se pretvaraju u krpe pocepane i odbacene.
Osetila je veliki glavic kako joj se namesta na ulaz njene negovane pickice i odjednom ostar bol joj je pomutio razum.
Vrisnula je tako jako a onda je krenuo nepodnosljiv bol , paranje njene jos suve pickice debelim monstrumom.
Mosa je ugurao njene znojave gacice u njena otvorena usta i bar malo prigusio vristanje.
Prvih par minuta je i njega boleo glavic dok je nije svojim sokovima malo ovlazi njenu picu.
– Uh jebem te , ala si uska kao da nisi radjala –
– Ma rasiricu te ja bas za moje potrebe – mrmljao je Mosa za sebe.
Uskoro se u kancelariji samo culo brzo sljapkanje i lupanje jaja a na kamerama koje su bile postavljene u coskovima kancelarije belelzilo se zestoko nabijanje jednog debelog i oznojenog muskarca u potpuno znojavo i rascupano podatno zensko telo iz koje se dolazili povremeni uzdasi i jecaji.
Danica nije ni slutila da u njenu rascvetalu picku i dupe crveno od udaraca sada upravo gleda portir preko kompjutera i komentarise je sa par svojih durgara.
– Ahhhhhhh , evo punim te kurvo mojaaaa – Drao se Mosa
– Reci mi sta si ti , reci , reci brzooo -Rikao je kao bik u parenju
– Kurva , tvoja sam kurva daj mi jos tvoje sperme – Uplaseno je govorila Danica.
Osecala je kako je puni toplom lepljivom tecnoscu , zaboravila je i na muza i na decu , mislila je samo o tome koliko je ponizena i da je postala prava kucka za parenje. Na njegove grube psovke i uvrede njena pica je reagovala kao u kurve – nesvesno je ovlazila i primala kurcinu i spermu u sebe.
Vise nece moci da pogleda ni sinu ni cerci u oci i zivece u strahu da se ovaj moron koji je na njoj ne izleti.
Uskoro je osetila veliku prazninu u svojoj pickici i videla mlitav i prljav kurac pred svojim ocima. Vise nije nista oklevala..znala je sta mora.
Portir i drugari su zapanjeno gledali zenku koja jos kao kucka kleci i usisava prljavu kurcinuprekrivenu sokovima dok joj iz poluotvorene pucke niz crne najlonke sperma ostavlja tragove. Jos im je kroz glavu prolazilo kako je oholo pre sat vremena prosla pored njih ni ne sluteci sta je ceka .
– Draga moja kurvo podigni glavu malo gore – Obratio se zadovljni Mosa
Ona podize glavu , – sada pogledaj u cosak gore plafona inasmesi se- .
Ne razmisljajuci sva otupela ona pogleda u cosak i nasmesi se, onda tek primeti neko malo plasticno okce u cosku.
– Sada si lepo snimljena kurvice moja – Zadovoljno je progovorio oznojeni debeljko.
Pretrnula je , znala je da je upala u njegovu mrezu jacu od bilo koje paukove. Suze su opet krenule iz ociju i nabila je glavu u njegovo medjunozje i usisala smrdljivi kurac ….samo je zelela da skloni glavu od kamere iako to u ovom trenutku vise nije imalo smisla.Osetila je njegove ruke kako je hvataju za usi i navlace. Nije mogla nista da progovori samo se gusila dok je on sve bezobzirnije jebao u usta.
Osetila je da mu kurac opet raste i da joj ulazi u grlo , na srecu njegove ruke su je pustile i ona je nastavila normalno da mu pusi trudeci se da ne ispusti ni jednu kap iz napaljenog glavica da ne bi dobila samare. Odjednom osetila je nesto hladno na svom cmaru i njegov prst koji nesto razmazuje. Uplaseno je digla glavu i krenula da ga zamoli da prestane sa time ali prekinuo je njenu molbu. – Psssstttt ako ti cujem glas ima da te bez pripreme razvalim –
Sagla je glavu i krenula neutesno da jeca ali nije progovorila dok joj je on gurao prste u guzu . Grcila se od blagih bolova koji su strujali njenim podmazanim cmarom dok joj je uguravao dva prsta i vrteo ih .
– Ajde Dano kurvice moli cika Mosu da ti razradi dupe- Mrmljao je Debeli dok joj je vec rovario po nadrazenom cmaru sa tri prsta.
– Molim te cika Moso jebi mi guzicu, ocu da budem tvoja jebena kurvica, jebi me razvali me , zelim te – Siktala je Danica ine znajuci vise sta prica dok su joj po celu izasle vene od naprezanja i bola kada je osetila kako joj kurcina siri cmar a bol postaje sve jaci . Potpuno poludela od bola mesto da vristi ona je urlala – Razjebi me kao kravu Moso, oplodi me kao kobilu Moso, zelim tvoju kurcinu Mosoooo !!!!.- Vise je nije bilo briga sto je sekretarica cuje i ostali u susednim kancelarijama . Izludela od bola i ponizenja govorila je najprljavije stvari koje su joj dolazile na pamet. Ubrzo Mosini prsti uprljani njenom nepripremljenom guzom zavrsili su u njenim ustima. Nije je bilo briga za smrad , sisala ih je jako dok je bol polako prelazio u slatko zadovoljstvo a guza trnula od trenja koje je proizvodila kurcina brzim ulascima u sada vec roze cmar.
Udarci i stenjanje i sljapkanje su se pojacavali . Sva njena paznja bila je usmerana samo prema svom medjunozju , bukvalno je postala u tim trenucima lutka za trpanje , krava kojoj sise udaraju napred nazad od zestokih udaraca raspomamljenog direktora.Znoj je u velikim kapljama silazio sa celog njenog uzavrelog tela , neko prostacko uzivanje je preplavilo dok je osecala kako joj sperma puni debelo crevo a debeli oznojeni gad zadovoljno grokce dok ga naglo vadi iz preosetljivog prosirenog cmara.
Odjednom oseca promaju pozadi i veliku prazninu u sebi , otvara usta da ga zamoli da jos malo ostane u njoj ali joj reci prekida prljavi braonkasti glavic koji joj trlja o lice i ostavlja tragove njene nepripremljenosti. Uzima ga u usta onako prljavog i cudi se kako smrdi a ipak nema neki strasan ukus pa joj vise i inje muka.Dok ga oblizuje jedini pogled joj je njegovo znojavo medjunozje.
Odjednom Mosa se dize sa nje i sede za svoj sto . Gleda u golo Danicino telo koje sklupcano lezi ispred njegovog stola i ona polako ustaje i tetura se na stiklama dok joj iz guze pozadi preko butina velika belo braon fleka polako joj curi niz noge ali ona to i e primecuje. Uzurbano oblaci svoju haljinu i bluzicu dok Mosa zove sekretaricu da donese litar hladnog soka.
Danica gleda u pod dok sekretarica prolazi pored nje i priecuje baraon tragove na Danicinom obrazu. Sva crvena u licu brzo izlazi iz kancelarije. Danica je zahvalno uzela ledeni sok koji joj je Mosa pruzio i ljubazno rekla hvala .
– Moja kurva ne sme da bude zedna i gladna, jel tako kurvo! – ostro je pitao Moso.
– Tako je gospodaru moj – ponizno i tiho odgovara Danica.
– Sada idi operi lice droljo i skini te tragove govana da ne gledaju ljudi – naredi joj Mosa
Danica brzo ode do cesme i kada se videla pocrvenela je od bruke jer je shvatila kako je i sekretarica videla. Trljala se dugo i jako na toj cesmi kao da je htela da spere svu sramotu ovog sveta .
– Ajde , dosta je bilo , sredi malo tu odecu ,uzmi zasluzenu platu od sekretarice i vuci se kuci i da znas , kada te pozovoem odmah da si dosla jer ti si moja sta??-
– Kurva i kucka gazda – tiho odgovori Danica
– Kada te neko tako nazove i dobaci ti ima da pogledas u oci ikazes hvala !!! Jesi razumela ?- podviknu Moso
– Jesam Gazda – odsecno odgovori Danica
– ajde mars kuci – rece Moso i inezainteresovano se okrenu ka svojim papirima.
Danica se polako teturala niz hodnik sa kovertom u tasni razvaljenog medjunozja i jos razvaljenije duse. Suze su joj davno presusile a njen pogled je postao ponizan i plasljiv.
Jednom rukom je pridrzavala pocepanu kosulju dok su se sise slobodno njihale bez pocepanog brushaltera, nije joj nista bilo bitno samo da sto pre izadje iz te zgrade.
Portir je podsmesljivo sa svojim drugarima rekao – cao – kada je prolazila pored , a kada su pozadi videli bele tragove sperme na njenim pocepanim najlonkama zacula je podrugljiv smeh i jedno glasno – kurvetinooo – . Nesto je preseklo u zelucu i polako se okrenula prema njima i blago se nasmesila .
– Hvala momci – izletelo je kroz sitsnute zube izvestaceni smesak.
Portir i drugari su ostali zbunjeni da gledaju za njenom rascupanom jebozovnom pojavom.