Dzomba

22
Share
Copy the link

Bio sam vec kako se to u vojsci kaze za starog vojnika ,,dzomba” i brojao sam ,,sitno”.
Posto sam bio kurir imao sam tu povlasticu da mogu da se tusiram kad hocu i s kim hocu.Posto sam po seksualnom opredelenju bisexualac,a u vojsci nema zena , nije mi bio problem da se upustim u avanturicu sa drugim vojnikom.
Odabrao sam jednog golobradog.
Posmatrao sam ga vec duze vreme i primetio sam da je dlakav samo oko kite i to veoma malo,i to me je odusevilo.Oduvek sam voleo slabo dlakave mladice,ali moram priznati da me ipak pali kad mi pusi kitu decko sa bradom od par dana.
Obozavam da mi sa cekinjastom bradom prelazi preko muda,uvek teram svog partnera da me tako podraslom bradom trlja od glavica do jaja,a onda da se polako spusti izmedju nogu i da zavrsi oko anusa ,e tad sam vec blizu orgazma!!!
Dakle,pozvao sam ja njega u kantinu,popili smo po neko pivo i onako omamljeni od piva dogovorismo se da bi nam dobro doslo jedno tusiranje.Otisli smo krisom u kupaonicu i poceli smo da se svlacimo.
Dok smo se svlacili posmatrali smo jedan drugog.Bio sam fasciniran njegovim telom skoro bez malja,imao je malo dlaka oko kite. Dok smo se tako nemo posmatrali goli primetio sam da je njemu kita pocela da se dize,a kada sam slucajno bacio pogled na svoju kitu video sam da je bio skroz ukrucen.
On se bacio na kolena ,i uzviknuo je o kako ti je mocna kurcina i strpao je u usta.Oooooo, kako mi je dobro pusio,pa to mi nikada vise u zivotu nije ni jedna devojka uradila,bio sam na sedmom nebu,nisam zalio da umrem istog trena.
Otisli smo pod tus ,uzeo je sapun i krenuo je da mi trlja vrat i ledja i kad je dosao do guze stao je,na moje pitanje sto ne nastavi rek’o mi je da ga pustim da malo uziva u prizoru,a onda je nastavio.Prvo mi je sapunom mazao guzove spolja,a onda je krenuo prema unutrasnjoj strani guzova.
Sto je bio blize cmaru ja sam bio sve uzbudjeniji,kita mi je bila sve kruca i tvrdja,a kad sam osetio da su njegovi prsti skliznuli u moj cmar pomislio da ce mi kurac puci,naguzio sam se i prepustio sam mu se.
Njegova kita je glatko skliznula u moj vec dobro podmazan cmar,osetio sam njegov tvrd ,dugacak,tanak kurac u meni,poceo sam polako da pratim njegove pokrete,dok me je jebao ,stiskao mi je rukama jaja,drkao mi kurac,stiskao mi guzove,odusevljavao se mojim ledjima,mojom kitom,mojom guzom,mene sujetnog to je jos vise uzbudilo,a onda je izvadio svoju kurcinu iz mene i poceo je svojim tvrdim kurcem kao pendrekom da me bije po guzi po ledjima…Onda mi je prisao s preda naslonili smo kitu na kitu i poceli smo da trljamo nabrekle,tvrde kurceve jedan o drugi,kad je osetio da cu da svrsim naguzio se i dozvolio mi da mu ga zabijem do jaja,o kako je to bilo lepo.Napunio sam ga spermom,ali gle cuda kurcina mi nije padala,onda sam se opet ja naguzio i on mi zabio kurcinu,tako mi jako zabio mislio sam da me celog probusio.Kad je bio blizu orgazma izvadio je kitu iz mene i svrsio mi medju guzove.
Osetio sam kako mi se njegova topla sperma sliva niz anus,niz moje tvrde guzove…Jos vise sam se uzbudio,pogledao sam u njega a njegova kita je kao i moja i dalje uspravna.Sve smo ovo ponovili jos nekoliko puta.