Gubljenje muške nevinosti

36
Share
Copy the link

Ovo mi je prvi put da pisem pricu. Dogodilo sa posle bombardovanja Srbije. I pre toga sam imao bisex iskustva, ali dami oral i ja sam tucao. Pozeleo sam da probam i ja da primim kad sam video kako muskarci uzivaju dok ih tucam.
Javio sam se na oglas iz Sex Oglasnika gde je tamnoputi stranac trazio nekog za sex.
Dobio sam pismo gde mi je on dao svoj br fixnog fona. Pozvao sam ga i dogovorili susret kod njega u stanu na Dorcolu.
Dosao sam u dogovoreno vreme i vrata mi otvorio nizi puniji muskarac, pricao srpski sa stranim akcentom. Upounali se uz kafu i pice. Bio je iz Iraka, nesto stariji od mene sa dosta iskustva.
Ponudio mi je da se istusiram. Tu sam se skinuo i krenuo u kupatilo, i on takodje. On me je kupao i vatao za kurac, koji je odmah reagovao i ukrutio se.
“Jel mogu?” pitao me je.
Odgovorio sam potvrdno i sledece je da mi je progutao kurac do jaja, lizao ga je i sisao kao niko do tada, a drugom rukom mi je mazio cmar i polako gurao prst u njega.
Presli smo u dnevnu sobu, pustio je neki gay pornic i dok sam sedeo prisao mi i prineo kurac do usana.
Bio je obrezan, krupan glavic i jaja oko 18-19cm duzine i obima oko 16cm, podebeo, lepo je mirisao.
Poceo sam da ga lizem i nadrkavam, gurao sam jezik u rupicu na glavicu,dahtao je, ubrzo je pocela da mu curi sluz koju sam polizao. Ubrzao sam pusenje i gutao ga do jaja. Uhvatio me za glavu i poceo da mi ga nabija celog u usta tj u grlo, davio me je glavicem, kako je naglo poceo tako je i prestao. Izvadio ga je i ja sam jedva cekao da udahnem duboko.
Poceli smo da se ljubimo a on mi nadrkavao kurac, polako se spustio do njega i poceo zestoko da mi pusi. Da nebi prerano svrsio rekoh mu da uspori, presao je na jaja i polako jezik spustio do cmara.
Prvi put mi je neko lizao cmar i bilo je lepo. Lizao ga i nabijao jezik u njega i tako ga opustao, uz jezik poceo je prstima da me siri.
Znao je da sam nevin pa me je dugo razradjivao.
Bio sam u nekom polulezecem polozaju tako da sam gledao sta radi, noge podignute i rasirene.
Kad je osetio da mi se cmar dovoljno opustio pitao me jel sam spreman i poljubio. Odgovorio sam potvrdno.
Kurac mu je vec bio tvrd ko stena. Gledao sam sve sta radi. Prislonio je glavic na moj cmar i poceo polako da ga nabija, osetio sam bol kad je usao. Izvadio ga je i opt polako nabio, ali samo glavic, tako me tucao sa glavicem dok mi se sfinker nije opustio. Kad je osetio da mi se cmar max opustio i rasirio nabii je do jaja tako da sam ostao bez daha. Zadrzao ga je tako kratko i poceo da ga vadi celog, trlja glavicem po cmaru i nabija do jaja, sve je to radio polako. Poceo sam da uzivam i da nadrkavam svoj kurac. Uvalio mi jezik i usta, ljubili smo se zestoko, muski, jedan drugom gurali jezik do krajnika, za to vreme poceo da me jebe jako brzo, vise ga nije vadio.
Osetio sam da mu se kurac jos siri u obimu i da je pri kraju,pogledao sam ga i rekao da ide do kraja da ga ne vadi. Hteo sam da osetim spermu u sebi.
Dahtao je sve vise i naglo ga nabio do jaja i poceo da svrsava, osetio sam toplotu kako mi se razliva u utrobi. Jako puno sperme je izbacio u mene. Odmah je poturio peskir pod moju guzu jer je spetma pocela da curi iz cmara. Posto ja nisam svrsio sagnuo se da mi ga dudla, bio sam vec extra uzbudjen i cim ga je stavio u usta i ja sam poceo da svrsavam. Sve je progutao i isisao kurac do kraja. Posle smo sedeli i pricali. Ovo mi je bilo prvo ali ne i poslednje tucanje, al je sigurno bilo najbolje. Par dana sam imao utisak da mi je kurac u cmaru, takav sam osecaj imao, a moj je non-stop bio nadrazen i poludignut. Sa tim tipom sam se jebao oko 2g, probali sve kombinacije, i ja sam njega posle guzio. Ovo je istinita prica a price o drugim iskustvima takodje istinitim pisacu drugi put.