John

16
Share
Copy the link

Sex sa bakicom me je odusevio ali nakon svih mogucih mastanja isprobanih sa njom predlozim joj da ubacimo i trecu osobu.
Nije mi dugo trebalo da skontam i koga cu pozvati, mada sam bio zabrinut kako ce on reagovati?

John je naime poznanik, visok tip, jako muzevan i vec ima djevojku. Ni u snu mi nje padalo na pamet da je imalo bisexualno raspolozen. Uglavnom sa njom razradim u detalje kako cemo to izvesti…jesam lopov 🙂
Plan je da odigramo partiju strip pokera pa da vidimo hoce li on pristati a ako pristane ..a ovo je veoma vazno..da kada ona dobije partiju, neka njena zelja bude da mu pusim kurac.

Da skratim, dosao je na moj poziv…Gledao sam pazljivo njegove reakcije i vidim prihvata. Moja bakica mu se svidjela. Odmah smo sve troje na pod namjestili jastuke, duseke i sve sto smo nasli i sjeli uz stol da malo popricamo.
On je zapalio travu, ponudio nas je, ( povukao sam par dimova…pa par casica pica )..i premjestimo se na duseke:)

Karte smo bacili i poker ide….John je prvi gubio i to dobro..za cas je dosao do gacica…ali kad njih skide. JBT koja karina izleti iz bokserica.
Osunecen, obrijan kurac , ako nema 25 cm. U zivotu nisam vidio veceg.
Kad je Suziy gubila , ona se uspravi, dodje do nas i skidamo je zajedno…..sve dok nije bila u potpunosti gola. Tako je zavrsio prvi dio, skidanja odjece.

Sada dolaze zelje na red.., Prvo bacanje karti i dobi ona…..nekako stidljivo je rekla vec ugovorenu moju zelju..: Ja bih da mu..hm…ama rekoh sta..pa da mu hmmm pusis.
Pogleam ga, rekoh John, moze li..kaze on ovim rijecima:
Naravno, mnogi muskarci mastaju o tome…. Ma nije ni zavrsio rijec, ja sam mu prisao i uzeo mu kurac…mmmm kako je godila tolika karina u mojim ustima.
Klecao sam ispred njega i uzivao u pusenju….ali ne predugo..treba nastaviti igru 🙂
Sledecu partuju je on meni pusio ( opet bakica dobila..ma sjebala nas je u pokeru :)….Vec dobro popaljeni bakica rece samo da mora u toalet..ode.

Nas dvojica goli. sami…pridjemo jedan drugom, sastavimo kurceve zajedno…ljubimo se…lizem mu sise. Uh kakve je tip sise imao i kako se ljubio. Do smo se ljubili drkali smo jedan drugom karine kad se vratila ona.

Legla je na ledja, rasirila noge a John je toliko bio popaljen da je odmah zajahao na nju., Ja sam se smjestio iznad njene glave i uvalio joj kurac u usta ..uzivajuci u pogledu..on je jebe kao konj…Kao da nikad do tada nije jebavao navalio je na nju i rasturio je. Sjecam se da je brzo svrio ali kad je izvadio karinu…uh koja scena.

Stoji iznad njene picke, drzi rukama i drka ogroman kurac…iz njega sperma leti do njene glave,,,u mlazevima je zalijeva..po stomaku, po sisama..po glavi…Toliko sperme sam tad vidio i nikad vise.
Kad je zavrsio ja sam joj ga nabio…htjeo sam da njemu pusim ali on vise nije mogao….Za razliku od njega, izvadio sam kurac i nabio joj u usta da mi ga popusi i pojede svaku kap.
Poslije sam sa Suzy pricao i brinuo sam se kako se njoj svidjelo. Njen odgovor je bio.
Probudio si u meni zenu 🙂