Manijak

35
Share
Copy the link

Dobila sam kurac na poklon.

Verujem da se samo nismo dobro razumeli, onu dvosmislenu igru reči sam shvatila na način koji on nije imao na umu, i bez dvoumljenja mu stavila ruku među noge.

Posle je sve bilo lako i jednostavno. Iste večeri, posle seksa, predložila sam da se preseli kod mene. Pristao je lako, opušteno, kao da je to najprirodnija stvar na svetu.

To što nije bio zaposlen, činilo je našu vezu neobičnom i intrigantnom. Dok sam bila na poslu, on je smišljao šta ćemo raditi kad se vratim. I sama sam jedva čekala da uđem u stan, znala sam da me čeka uzdignut. I više od toga.

Prvih nedelja, ponašao se uglavnom kako sam očekivala. Dočekivao bi me u gaćicama ili go, već s vrata ljubio i svlačio. Ako bih mu dopustila, zadizao bi mi suknju, svlačio gaćice i nabijao na svoj jezik. U početku nisam svršavala već tu, na hodniku, ali kako je vreme prolazilo, uspevao je da me do orgazma dovede dok sam raskrečena stajala praktično na vratima.

Zatim bi me pustio da se istuširam i uvodio u spavaću sobu. Pripremio bi vino koje smo pili dok me je jebao, neumorno i strpljivo. Nije jurio ka svom orgazmu, pa sam uspevala da svršim svaki put. Često i više puta. Podizao bi mi noge visoko, širio ih do granice bola i nabijao se žestoko i duboko. Okretao me, ne vadeći ga, iz jedne poze u drugu. Voleo je da svrši kad sam ga primala četvoronoške. Izlio bi se, zatim legao pored mene. Spustila bih se na njegov stomak, s musavim kurcem u ustima i sisala ga, dok je točio vino u čaše. Puštao je muziku po svom izboru i jebao me u ritmu izabrane muzike.

Mogla sam da prepoznam da se radi o psihopati po našim vikendima, ali tada nisam razmišljala glavom, već telom. Sviđalo mi se to što sam dobijala, serije orgazama i posvećenost koji do tad nikad nisam imala od svojih ljubavnika. Moji su mu orgazmi bili važniji od njegovih, retko je dozvoljavao da mu pušim, objašnjavajući koliko uživa gledajući me kako se smejem dok svršavam.

Vikendom se pretvarao u seks mašinu. Čim bismo se probudili, uzimao me je otpozadi i, ljubeći i grickajući vrat, dovodio do prvog orgazma. Tražio je da se ne oblačimo i po ceo dan smo hodali po stanu goli. Ustvari, nismo mnogo ni hodali. Nije imao potrebu za hranom, ako bismo nešto i jeli, uvek bismo naručivali i jeli u krevatu.

Posle prvog, jutarnjeg seksa, tražio je da se, onako napunjena njegovom spermom, presvlačim u raznu garderobu, sve dok ne bi izabrala komade koji su ga palili.

Najčešće suknje i providne bluze. Kad bih izabrala ono što mu se sviđa, prilazio bi mi i postavljao četvoronoške, jebao dok ne svršim ponovo. On ne bi svršio, pravdao se time da želi da me čitavu ispuni svojim kurcem, sve dok mogu da ga primam. Pili smo, mnogo smo pili, a sa sve više alkohola u sebi je postajao agresivniji i grublji.

Presvlačila bih se ponovo, zabavljalo me je to, priznajem, dok ponovo ne pronađem uzbudljivu kombinaciju. Ponekad bi samo tražio da navučem crne tange i brus. Opet na četiri, spretno me je dovodio do novog orgazma.

Kako bi dan odmicao, bila sam sve punija, a on sve čvršći i izdržljiviji. Do večeri bih uglavnom ostajala u spavaćoj sobi, on je odlazio samo po vino. Pred veče je dopuštao sebi prvi orgazam. Molila sam ga da se malo odmorim, ali nije stajao. Sledilo je večernje ludilo. Polegao bi me potrbuške, sa široko raširenim rukama i nogama, legao na mene i uzimao otpozadi. Kako bih svršila, zagnjurio bi glavu među moje guzove, lizao i grickao do sledećeg orgazma. Tad bi mi već bilo dovoljno, ali sam ubeđivala sebe da je dar imati takvog čoveka. Ponovo je ulazio u mene i nastavljao kao da je upravo počeo. Uz male pauze, jebao bi me od jutra do kasno u noć.

Nismo se javljali na telefon, samo smo se jebali.

Kad bi konačno svršio, bila bih toliko iznurena da sam mogla samo da spavam. Pre sna bi me obrisao toplim peškirom i namazao od glave do pete, pažljivo utrljavajući kremu u guzu i picu. Slomljena, zaspala bih kao klada.

Iako se ponekad dešavalo da me uzme i u toku noći, najčešće me je ostavljao na miru do jutra, kad bi se sve ponavljalo, gotovo da tančina. Naučio je sve tajne mog tela i s lakoćom me vodio od jednog orgazma do drugog.

Ponedeljkom ujutru sam uvek teško ustajala, slomljena od neprestanog seksa. Ipak, insistirao je da me uzme još jednom, pre nego što odem, da ne bih pomišljala na drugi kurac, dodavao bi s nevinim osmehom.

Sledila je radna nedelja, koja bi se začas istopila. Iako sam želela da se odmorim, bar jednu noć u toku nedelje bi me jebao satima, do rano ujutro. Bilo mi je sve teže da izdržim taj ritam, iako sam za prvih nekoliko meseci naše veze svršila više puta nego u čitavom proteklom životu. Postajala sam sve umornija, nismo izlazili, niti se družili ni sa kim. Mislio je samo na to kako me navlači i dovodi do ekstaze. Telo mi je bilo pod njegovom potpunom kontrolom.

Posle nekoliko nedelja, razdevičio mi je i guzu. Želela sam to, ali njegovi napadi na moju malu rupicu su postali žešći i dugotrajniji. Nije bilo dana da me ne uzme i tako, ne libeći se da me već sa vrata, kad bih se vratila s posla, naguzi u hodniku. Nisu pomagala moja preklinjanja, tražila sam da mu ponekad popušim, ali bio je opsednut mojim orgazmima. Svršavala sam dok mi je grizao bradavice, bez njegovog kurca u sebi, dok bi mi sisao guzu, u svakoj pozi i na način koji bi zamislio.

Nije bilo šanse da ga ubedim da, bar za vikend, odemo nekuda. To su samo naši dani, govorio bi i bukvalno se nije skidao s mene. Njegov tvrdi kurac je neprestano bio u akciji. Sve češće raščerečena na krevetu, počela sam da preispitujem našu vezu.

Kad me je prvi put dočekao sa vibratorom, znala sam da smo otišli predaleko. Uskoro je stan bio prepun raznih igračaka koje nije vadio iz mene. Kurac u jednoj, vibrator u drugoj rupici, neprestano su se smenjivali. Kad bi se, bar zakratko, umorio, navlačio bi me na električne vibratore, koji su me jebali bez prestanka. Naše su noći postale predugačke, jutra sam dočekivala izlomljena, izjebana i istrošena. Nije mi bilo ni do čega. Želela sam normalan život, redovan, ali seks koji bi me činio srećnom, a ne mašinom za svršavanje.

Verovatno je znao da se dvoumim, pa je uveo i lisice, poveze za oči i kuglice kojima bi mi zatvarao usta. Izmenjvali su se u meni njegov kurac i gomila vibratora, sve većih i većih. Nisam mogla da se oduprem, bila sam njegova ženka, na koju je mislio samo kao na objekat za jebanje.

Jedne noći nisam došla kući, već sam prespavala kod prijatejice. Uredno sam mu se javila, i činilo mi se da je to prihvatio najnormalnije. Međutim, kad sam sutradan stigla, čekala me je kazna – bič, ogroman vibrator i njegov pritajeni bes. Besomučno me je jebao do jutra, vezanu i gotovo nepokretnu. Kad je svanulo, nastavio je, ne dozvoljavajući da odem na posao. Veliki vibrator nije vadio iz guze otkako sam stigla. Sve me je bolelo.

Trpao je u mene sve one igračke. Nešto mi je sve vreme govorio, ali nisam ga razumela. Osećala sam se kao kučka, prepuna njegovog semena i sopstvenih sokova.

Telo je jedva izdržavalo te nalete. Nadala sam se da će se umoriti i ostaviti me na miru, ali nije prestajao dok se napolju smračivalo. Ponovo me je jebao do jutra.
Konačno me je oslobodio, pustio da se istuširam i pripremim za posao. Plašila sam se da me neće pustiti da odem. I zaista, jedva sam ga ubedila da ne želim još jednom, na brzaka, na vratima.

Rešila sam da se ne vraćam u stan. Čitavo telo me je bolelo. Osećala sam sve vreme onaj vibrator u sebi. Prespavala sam kod prijateljice, ovog puta mu se nisam javila. Sutradan sam ga pozvala s posla i zamolila da se iseli. Zapanjio se, naravno. Ubeđivao me da je mislio da to volim i kako mu je samo moja sreća bitna. Nisam slušala.

Nekako smo se ubedili da napusti stan, obećala da ćemo ostati u vezi. Stigla sam s kolegom s posla, koji mi je pomogao da ga na jedvite jade izbacim iz stana, uz preklinjanja, suze i pretnje. Kad je konačno otišao, sav u suzama, poželela sam da kolegi pokažem arsenal kojim me je rasturao sve vreme, ali sve je nestalo, odneo je sa sobom.

Dok smo pili kafu, prepričavala sam mu ponešto. Zapanjeno je slušao, ne verujući da sam želela da se rešim nekoga ko me je toliko puta doveo do vrhunca. Ponudio mi je pomoć bilo koje vrste, verovatno smatrajući da sam luda.

Kleknula sam mu između nogu, petljajući oko njegovog šlica.

– Želim da ti popušim. Ali, samo to i ništa više. Može?

Zavalio se zahvalno u fotelju. Dok je izlivao seme u moje grlo, tiho sam se smejala…