Price sa sela

42
Share
Copy the link

Suncani dani su prolazili jedan za drugim, roditelji su me poslali u rodni kraj moga oca. Nisam imao izbora , to me je cekalo svake godine po zavrsetku skole. Da bih to izbegao po glavi su mi se motalo da pokvarim uspeh i polazem kako ne bih otisao u selo. Ali to je bilo gore resenje jer bih te onda najebao.
Stigavsi popodne autobusom morao sam da ispesacim pola sata do kuce. Izasavsi sam razmisljao kakav me smor tamo ceka, U rodnoj kuci moga oca je ziveo njegov stariji brat sa zenom i dve cerke koje su mladje od mene. Ja sam tada imao 17 godina ,jedna sestra 16 a druga 14 godina. Bile su jako dosadne klinke. Zbog obaveza tokom godine se nismo vidjali osim za raspust.
Usao sam u dvoriste i primetio da napolju nema zive duse, Jedini zamor se cuo iz stale nervozna goveda su mukala. Priaso sam do vrata i ugledao strinu kako polaze sveze pokosenu travu. Bila mi je okrenuta ledjima i nije primetila da sam stigao. Rekoh dobar dani i pridjoh da se pozdravim. Na trenutak se trznula okrenuvsi se primetih da joj je letnja haljinu koja bila otkopcana skoro do struka. Lepo su se videle ogoljene velike sise bez grudnjaka. Prizor je bio nesvakidasnji i prvi put je pogledah ocima muskarca, primetih jednu rasnu zenu pred sobom. Brzo se snadje i prokomentarisavsi da joj je puno vruce a da nema nikoga kuci malo se raskomotila. U sledecem trenutku je zakopcavala dugmad i prisla da se pozdravi.
-Zoki stogao si?
Rekoh da i pridjoh da je poljubim.
-Sine idi ti u kucu sada ce strina samo da zavrsi. Svi su u njivi na kopanju a ja sam dosla da nahranim stoku.
Izasavsi iz stale uputih se prema kuci. Pred ocima mi je jos stajao onaj zaprepescujuci prizor ogromnih cvrstih sisetina. Pokusavao sam da odagnam misli ali mi nije uspevalo. Udjoh u kucu spustih torbu i sedoh na stolicu. Nedugo posle mene stize i strina noseci sa sobom posluzavnik sa vodom i slatkim. Sine osvezi se i odmori malo, ja odoh u njivu da im pomognem.
Odlazivsi gledao sam za njom, stavrno je bila dobra. Nikada do sada je nisam tako gledao. Pratio sam je dugo pogledom i konstatovao da je strasna riba. Blago mom stricu kada takvu ribu kara. Boze sta je samnom da li je moguce meni se digao na strinu. Strasno!!!
Ostao sam sam sa ukrucenim kurcem mastajuci o strininom pohotnom telu, drkao sam do iznemoglosti, svrsavao sam puno puta sve dok iscrpljen nisam utonuo u san. Ustao sam kasno vec su svi stigli sa njive i vecerali. Pozdravivsi se sa svima sedoh i sam za sto. Cavrljao sam sa sestrama i sve vreme nesvesno fiksirao strinu koja je sada rasklanjala sa stola tanjre.
Napolju je vec bilo palo vece, posle danasnje vrucine bilo je bas prijatno. Resio sam malo da prosetam po dvoristu, sesre su posle samnom. Stric i strina su hranili i pojili stoku kao i svako vece inace.
Sestre mi predlozse da odemo do stale da vidimo malo tele koje se pre neki dan rodilo. Usli smo u stalu koja je bila puna zivotinja Sa jedne strane su bile privezane krave i bikovi a sa druge strane krava i malo tele u uglu ogradjeni a u nastavku konj i kobila. Paznju mi privuce konjska kita koja je visila skoro do zemlje, to ni sestrama nije promaklo i obli ih rumenilo po licu. Prokomentarisah -Strasno!! i pridjoh malom teletu.
Pomilovao sam ga i krenu napolje pracen sestrama koje su pogledom fiksirale ogromni kurac izlazivsi iz stale.
Strina je krenula da pomuze krave nosivsi u jednoj ruci kofu a u drugoj malu stolicicu.
Rekla je sestrama da mi razmeste krevet kod njih u sobi i da se spremimo za spavanje jer sutra ima dosta posla. Inace se na selu veoma rano leze a takodje i sabajle ustaje. Trebalo mi je vremena da se prilagodim na njihov tempo. Ivana mladja i Milica starija udjose u kucu ja jos malo ostadoh na klupici ispod velike lipe. Posle nekog vremena udje i stric u kucu. Jedino je strina ostala jos uvek ne izlazeci iz stale.
Na pamet mi pada danasnji prizor i uputih se ka stali da vidim sta radi moja pohotna strina. Osetio sam da mi se kurac ponovo ukrutio u glavi mi se pomutilo, svasta mi je prolazilo kroz misli. Dosavsi do odskrinutih vrata pogledao sam unutra i nisam video strinu. Na sredini je stajala puna kofa mleka i stolicica ali strine nigde nije bilo. Krenu sam jos korak napred i video neverovatan prizor. Strina je raskopcaka svoju haljinu ispod koje nije imala nista otkrivajuci svoje zamamne obline. Jednom rukom je mazila svoju celavu picu a drugom drkala ogroman konjski kurac. U ritmu drkanaj su se ljuljale ogromne i neverovatno cvrste sisetine.Ostao sam okamenjen u trenutku. Strina je bila u transu trljajucu celavu pickicu. Uspeo sam da dodjem sebi i da se povucem malo u zaklon kako bih mogao ne primecen da ispratim sta ce se desiti.
Prizor je bio neverovatan strina je sada nabijala prste u vlaznu picku i konjskom kurcinom mazila sebe po sisama drkajuci ga. Boze kakva je to picka bila, zar je moguce da stric ne zadovoljava ovako pohotnu zenu. Pritisak u mojim gacama je toliko rastao da sam morao da ga oslobodim utega i izvadim napolje. Strina je sada vec bila blizu vrhunca, pustila je konjski kurac jednom rukom mazila picu sve brze a drugom je napravila bokericu stavljajuci jedan prst u mokru picketinu a drugi u guza. Ja sam u tom trenutku svrsio i pobegao u kucu da me neko ne bi primetio. Sestre su vec bile legle, mislivsi da su zaspale svukao sam se ostavsi u boksericama, moj kurac je i dalje srajao uspravan boreci se sa manjkom prostora u boksericama. Isekao me je komentar u momentu
-Bato pazi da nam ne probusis krevet
Nisam na to odreagovao vec malo postidjen legao u krevet i razmisljajuci o proteklim dogadjajima. Boze kakva je riba moja strina bila, kakvo je telo imala. Odrastao sam pored nje a da to do sada nisam primetio, kako je moguce da tolike godine ne naidjem na bilo sta slicno a danas…. razmisljajuci sam zaspao.
Osvanuo je novi dan, od ujutru je vec zagrejalo sto je najavljivalo pakao. A trbao sam im pomoci u radovima na njivi. Doruckovali smo i krenuli na njivu tamo su trebale da nas cekaju neke komsije da nam pomognu. Dok smo isli ja nisam ni sa kim pricao praveci se da mi se spava a moje sestre su me podsmesljivo gledale i verovatno komentarisale sinocnju situaciju. Pravio sam se da ne primecujem. Srina je danas takodje imala slicnu haljinu na kopcanje i verovatno ispod nije imala nista. Gledao sam ispod oka njeno prelepo guza koje se ocrtavalo ispod tanke tkanine njene haljine. Nije bilo ni malo ni veliko. Imala je uzak struk i to ga je jos vise isticalo. Ponovo mi se digao kurac i sto je najgore tu izbocinu nisam mogao da prikrijem obzirom da sam na sebi imao samo sorc.
Pozurio sam napred da idem prvi kako nebi mogli da primete moju budzu. Milicu i Ivanu nisam mogao da prevarim. Primetile su me i pocele se smejuljiti. Hteo sam u zemlju da propadnem. Bez obzira na situaciju kurac mi nije spadao uopste. Koliko je ta zena izazvala strasti u meni da nisam nogao da se iskontrolisem nastala situacija je bila katasrofalna. Zastao sam na trenutak da me svi prodju i rekavsi da se moram vratiti kuci da uzmem majcu da nebih pocrveneo na suncu potrcao sam pravac kuce. Stigavsi kuci odkljucao sam vrata i odmah poceo da ga drkam zamisljajuci kako strinu karam u prelepo guza.Nije mi dugo trebalo i poceo sam da prskam po podu natapajuci tepih. Uzeo sam majcu i krenuo natrag. Kada sam stigao vec su uveliko poceli sa kopanjem kukuruza. Bilo je oko nas deset kopaca nas petoro,komsija sa sinom i kcerkom i stricena dva drugara . Komsijuna cerka Slavica je bila dve godine starija od mene. Takodje je bila lepa devojka. Nekada mi se svidala ali bili smo klinci. Sada je vec porasla i naveliko pupala. Imala je lepu guzu utegnutu u kratke teksas pantalone i majcu na brtele. Sise su joj bile male bez utega slobodno se njisuci. Posto su svi oni imali vise iskustva u kopanju uvek su bili svi ispred mene ja sam se trudio da ih signem ali bez uspeha. Jedina dobra stavar je sto sam imao dobar prizor ispred seme dve lepe guze, Strininu i Slavicinu na sestre nisam obracao paznju. Sunce je przilo a ja kopao i u glavi pravio kombinacije kako bih mi bilo sa Slavicom, kako bih karao Strinu…
Negde oko jedan sat seli smo da se odmorimo u hladovini. Strina je otisla kuci da spremi rucak a meni pade na pamet da odem do obliznje reke da se malo rashladim. Reka je bila blizu na oko pet minuta brzog hoda od njive na kojoj smo kopali. Rekoh dok vi pravite pauzu odoh malo da se ohladim u vodi i brzo se vracam. Pozvao sam sve tri devojke da mi prave drustvo ali su sve tri odbile rekavsi da nemaju kupace kostime. Stigavsi do reke skinuo sam sve krpice sa sebe obzirom da nije bilo nikoga u blizini i uleteo u hladnu vodu. Rashladio sam se i izasao van vode da se obucem, sledeci sok je bio da su mi nestale stvari sa mesta gde sam ih ostavio. Pogledao sam okolo ali bez uspeha nema ih nigde. Kada sam naposletku vidio sve tri devojke na jednom drvetu sa mojim stvarima kod sebe. Smejale su se i rekle ako ih stignem mogu da uzmem stvari. Nisam nogao da verijem sta ce mi se sve desiti, bio sam izgubljen i zbunjen. Ajd ok je za Slavicu ali Milica i Ivana mi se u ovoj kombinaciji nikako ne uklapaju. Sisle su sa drveta, Milica je drzala moje stvari dok sve tri u glas
-Ako nas uhvatis dacemo ti
Nisu me zbunile u glavi mi je kvrcnulo i potrcao sam ka njima prelazeci brzo rastojanje i onako go stigao do Milice a da se ona nije ni uspela pomaci. Uzeo sam joj sorci i brzo navukao na sebe.
Sva usplahirena od soka i moje reakcije stajala je nepomicno dok su Slavica i Ivana vec zamicale u obliznju sumicu trcavsi ka nasoj njivi. Milica je bila u soku i gledala me molecivo trazeci mi oprost za svoj postupak. Nisam bio ljut uopste samo malo zatecem igrom slucaja i svega sto mi se izdesavalo za ovo kratko vreme provedeno u selu. Namerno sam je kinjio i pitao da li je ona normalna i da li zna sta radi. Kako bi se osecala da je bila u sitaciji kao ja na sta je ona neocekivako odgovorila da ako zelim moze se I ona svuci da je vidim golu pa da budemo kvit. Odgovorio sam joj da nije normalna I da smo brat i sestra a to ne ide nikako. Opet je neocekivano rekla
-Sta moze kada ima tako lepog i obdatenog brata.
Sada vise nisam imao komentara navuka sam majcu I krenuo put njive. Do kraja dana sam radio i jedva cekao da stiglem kuci kako bi se istusirao i legao da odmorim. Nisam navikao na fizicki rad i bas sam bio umoran. Prvi sam otisao u krevet posle vecere i zaspao u momentu. Tokom noci sam ustao ozednevsi i kada sam popio casu vode vracajuci se u sobu cuo sam prigusene zvuke iz striceve spavace sobe. Pretpostavljao sam da stric kara strinu ali je to bilo previse za mene odlucih da se vratim u krevet. Usao sam u sobu obasjanu mesecinom videh da su Jelena i Milica spavale otkrivene. Bile su mi okrenute ledjima obe u spavacicama. Ivana je spavala do zida I nisam je mogao videti ali zato Milicina spavacica je bila zadignuta tako da se na mesecini ocrtavala lepa guza.Nisam mogao da objasnim sebi svoje postupke u tom momentu mi je tako izgledala jebozovna poput strinine. Kakvu je strina guzu imala nije ni cudo na koga je Milica. Osetio sam da se moj mucenik ponovo digao i da moram da ga izdrkam. Izasao sam iz sobe da ih slucajno ne probudim izvadio kurac i poceo da ga natezem. Prisao sam vratima striceve spavace sobe kako bih oslusnuo sta se tamo desava sada vec maksimalno napaljen. I dalje se culo tiho zapomaganje, skupio sam hrabrosti da odskrinem malo vrata da bih pogledao sta se temo desana sve vreme drkajuci kitu. Srecom nista nisu culi jer su bili na sedmom nebu. Strina je natrtila svoje prelepo guza dok je stric pumpao u bulju. Na mesecini sam sve video kao po danu, da ne preteram ali strina je primala batinu debelu kao moja ruka u sebe tiho jecajuci da je jebe do iznemoglosti. Veci kurac nikada nisam video u zivotu bas je bio nadaren. Po slobodnoj proceni vise od 25 cm i nenormalno debeo. Punio ju je bez milosti meseci ogromne sisetine. Drkao sam kao pomahnitao i svrsio na prag od vrata. Vratio sam se u sobu ne gledajuci u pravcu Milicine guze kako bih se smirio i napokon ponovo zaspao. Pred svitanje me je probudila grmljavina i nadolazeca letnja oluja, ali brzo ponovo zaspah. Dugo sam spavao jer zbog loseg vremena nije se nista taj dan radilo pa su me pustili da spavam. Otvorio sam napokon oci i ugledao Milicu kako sedi na mom krevetu i drzi posluzavnik sa kafom i ratlukom. Imala je na sebi jos uvek onu istu spavacicu koja je isticala njene naprcene sisice koje su krasile povece bradavice i ocrtavale se na tankoj spavacici. Pomislio sam da sam najveci manijak i da nesmem tako da posmatram sestru. Kurac mi je u tim trenutcima dosezao maksimalne razmere i nisam mogao nikako da ga iskontrolisem a takodje ni prikrijem reakciju. Milica je primetila moju nelagodnost samo se nasmesila spustajuci posluzavnik pokraj mene ustala i izasla iz sobe. Popio sam kafu sredio misli i ustao. Vec je dorucak bio spremen, doruckovali smo svi zajedno i uz klopu su mi saopstili da srtic i sestre idu do obliznjeg grda u nabavku garderobe za prestojecu svadbu. Zbog loseg vremena ne moze se nista danas raditi a da ja i strina ostajemo kuci.
Ubrzo su se spremili i otisli a ja sam se zaboo u fotelju i upalio tv. Strina je brisala prasinu mameci me svojom pohotnom guzom i ogromnim sisama. Nisam mogao nikako da se skoncentrisem na film koji sam poceo da gledam. Zavrsivsi brisanje rece mi da ide da se istusira a da ja za to vreme skuvam kafu za oboje ako mi nije tesko. Skuvao sam kafu i seo za sto cekajuci strinu da mi se pridruzi. Cuo sam iz kupatila glas
-Sine donesi mi cist peskir iz ormara
Nisam mogao da verujem skocio sam na noge lagane uzeo peskir i prisao do vrata kupatila. Sad ili nikad proletelo mi je kroz glavu, otvorio sam vrata i usao noseci peskir u ruci. Strina je stajala gola okrenuta ledjima ka meni cesljala svoju mokru kosu. Bila je prelepa, obla zategnuta guza istaknuta uskim strukom malo nelogicno za zenu u njenim godinama. Okrenula sa da uzme peskir bez imalo stida mi otkrivajuci velike sisetine i svoju celavu pickicu sveze izbrijanu. Bila je najebozovnije bice na celoj planeti za mene u tom trenutku. Nisam vise znao za sebe, toliko sam bio napaljen da sam dodavsi joj peskir posego za sisama. Odmakla se korak nazad i upitala sta to radim. Zar hoces da jebes strinu, sta ce stric da ti kaze… vise nisam nista slusao nego sam kao manijak navalio privlaceci je uz sebe. Pokusavala je da se izmakne ali bez uspeha. Napravila je taman dovoljno mesta da mi zavali samar. To me je osvestilo malo ali me je nadolazeca strast nadjacala. Rekao sam joj da je kurvetina i da cu da kazem stricu kako konju drka kurcinu a mozda se i jebe sa konjinom. Nije mogla da veruje svojim usima, napravila je neku molecivu facu i pocela da place. Ponovo sam prisao i uhvatio je za guzove navlaceci je na moj dignuti kurac. Nije se vise odupirala samo je jecala stavivsi mi glavu na rame.
-Nemoj sine molim te, nemoj zbog Ivane i Milice, mozda je strina malo preterala, nemoj molim te. Nisam se obazirao na njene reci u rukama mi je bila najlepsa zena koju sam do tada sreo i nikako nisam zeleo da propustim priliku a da je naguzim.
Odgurnuo sam je od sebe svukao sorc i gace i naredio da klekne, poslusala me je i dalje jecajuci. Prineo sam joj kurac do usta i zatrazio da mi pusi, jos jedamput je pokusala
-Nemoj sine sestrama da jebes majku!
U sledecem trenutku usta su joj bila puna mog kurca, nije mogla vise da zapomaze.Navlacio sam je na kurac drzeci je za kosu da se ne odmakne. Borila da uzme vazduh posto joj nisam dozvoljvao da predahne. Osetio sam da se vise ne odupire i popustio stisak. Pocela je sama da mi pusi gutajuci ga do korena, znala je to perfektno da radi. Izvadila ga je iz usta i pocela da mi sisa jaja, osecaj je bio bozanstven. Primetio sam da je jednom rukom pocela da mazi cmar. Tada sam se prepustio uzivanju jer vise nije bilo povratka. Legao sam na pod kupatila i uzivao gledajuci kako moja ne mala kita nestaje u strininim ustima. Obuhvatila mi je kitu svojim sisetinama i nadrkavala primajuci ga usta, neverovatno sam bio napaljem. Svrsio sam joj po faci sperma se slivala i po sisama.
Pala mi je na pamet jedna ludost koja me je u trenutku ponovo napalila. Ogrni se brzo i idemo u stalu.Bila je i ona napaljena pa je krenula bez pogovora. Usli smo u stalu i zatvorili vrata. Skinuo sam joj haljinu koju je bila ogrnula. Predamnom je stajala boginja a ne zena u godinama.
-Nadrkaj konju kitu strina
Samo me je pogledala i cucnula pored konja hvatajuci ga za jaja. Posle nekoliko trenutaka konjina je pocela da ispusta svoju kurcinu.Strina je i dalje nadrkavala mazeci ujedno i svoju pickicu. Konjski kurac je dosezao ogromne razmere narastao je maksimalno.
Strina je klekla i izbacila guzu ocekujuci da je natrtim, ostadoh priseban i rekoh da hocu da je karam ali da ujedno mora i da pusi konju.Sama pomisao na to me je toliko palila da sam mislio da ce mi kurac eksplodirati. Negodovala je i molila ali nije vredelo bio sam istrajan u svojoj nameri, naposletku je pristala jer nije imala drugog izbora u stavila usta ogromnu konjsku batinu. Prisao sam joj sa ledja i uterao bez pripreme ceo kurac u guzu.
Jeknula je ali se nije povukla, primala ga je bez milosti do korena. Imala je punu guza mog mesa. Izvadila je konjski kurac iz usta i nabijajuci se na moju batinu pocela da svrsava. Zapomagala je da je jebem dok ne crkne, da joj razbijem bulju, da je prljava kurvetina zeljna kurcine.Ovog puta smo zajedno svrsili, sasuo sam joj svu spermu duboko u bulji. Ona je klonula na pod a ja preko nje ne vadeci joj ga iz bulje.
Okrenula se prema meni i tiho mi rece
-Sine izjebao si me kao najvecu kurvu osecam se prljavo ne znam kako cu Ivani i Milici na oci
Ustadoh sa nje i pomogoh joj da ustane, ogrnula je haljinu i uputila se ka kuci a ja polako za njom. Usavsi u kucu strina ode u kupatilo ja ostadoh da sacekam red. Posle nekog vremana ustadoh i krenuh u kupatilo mislio sam da su vrata zakljucana ali sam se prevario. Ostavila je odkljucana vrata verovatno ocekujuci da joj se pridruzim, tek sada sam doziveo potpun sok videvsi da je nabila skoro ceo lak za kosu u obrijanu picketinu koja se razvukla do pucanja. I striceva kurcina u poredjenju sa ovim precnikom je bila mala.
Besomucno je nabijala debelu bocu u sebe a drugom rukom stezala svoje sisetine do bola. Boze nisam mogao da poverujem kakva je kurvetina bila. Primetivsi da sam usao prosikta u transu
-Sine samo si napalio strinu a nisi je izjebao do kraja
Kurac mi je ponovo stajao uspravno spreman da je naguzim. Prisao sam, ona je okrenula svoje prelepo guza nevadeci lak is maksimalno rasirene pice. Stavio sam ga na ulaz anusnog otvora i veoma tesko prodirao unutra. Smetala mi je nabijena boca koja je popunila unutrasnjost. Uspeo sam da ga uguram u sada neverovatno usku guzu, osecao sam bocu celom duzinom kite. Osecaj je bio fantastican ludacki sam poceo da prodirem natezajuci joj sisetine. Bila je skroz rascerecena i imao sam utisak da ce joj svakog momenta puci bulja ili picketina. Kakva je to kurvetina bila, dahtala je od uzitka, uvijala se i besomucno gurala bocu od laka. Natezao sam je sve jace i grublje a to ju je sve vise palilo i sve zesce je zapomagala i nabijala bocu. U jednom trenutku je zastala i nabila celu bocu u picketinu vrisnuvsi od bola i sladostrasca, nisam mogao da verijem sta je sve uslo u nju , svtsila je neverovatno jako grceci se svakim misicem tela. Boca je sama ispala napolje ostao sam samo ja u sada vec sirokom anusnom otvoru. Primetivsi da nisam svrsio sidje sa kurcine i uze ga u usta. Uhvatio sam je za kosu i bukvalno jebao u grlo.Svrsio sam duboko u njenom grlu ne vadeci ga dok mi i poslednja kap sperme nije iscurela. Iskoristio sam momenat dok strina nije dosla k sebi i brzinski se istusirao i obukao sorc. Kada sam izlazio iz kupatila jos uvek je sedela na podu prateci me pogledom.
Izasao sam napolje i seo ispod lipe razmisljajuci o proteklim dogadajima, sta sada preduzeti, kako se ponasati u skladu sa novonastalom situacijom.
Kisa je i dalje lila kao iz kabla, lipa nije mogla da zaustavi kapi koje su me prskale. Udjoh u kucu a ne dugo posle mene i strina izadje iz kupatila. Obukla je tanku haljinu pripijenu uz telo i povezala kosu. Stvarno je izgledala neverovatno dobro verujem da je izazivala uzdahe kod celog muskog roda, nema toga koji bi odoleo njenim carima, a u stvari kurvetina kakvu do sada nisam sreo. Nije mi smetalo sto je takva bas nasuprot to me je palilo, da je drugacije mozda bih se zaljubio u svoju strinu…