Rodjendanski poklon

34
Share
Copy the link

Ova prica desila se 2004 godine za vreme mog sluzenja vojnog roka i predstavlja jedno od najboljih seksualnih iskustava koja sam u zivotu imao!Vojsku sam inace sluzio u Cacku u inzinjerijskoj ceti i radio sam na KPS-u! Kao sto je vec poznato raditi na takvom mestu u vojsci nosi sa sobom povlastice kao sto su stalni izlasci u grad i za vreme jednog od njih upoznao sam junakinju ove price i mog vojnog roka!Zvala se,i jos uvek se zove Goca i radila je u pekari blizu kasarne u kojoj sam sluzio.
Od prvog naseg susreta bilo je jasno da medju nama ima hemije i fluida iako je starija od mene cak 13 godina ali je izgledala bolje od nekih dvadesetogodisnjakinja!Posto su moji odlasci u pekaru bili cesti sto zbog obaveza a sto zbog vidjanja sa Gocom bilo je i dosta razgovora izmedju nas dvoje ali se niko nije usudjivao da prelazi granicu! Jedne veceri kad nisam bio na duznosti sedeli smo ispred pekare i pili pivo i tada sam saznao mnogo toga o njoj! Da ima problema u braku i da je muz vara,da planira da se razvede, ali da su problem deca…Saznavsi za sve znao sam da je samo pitanje vremena kada ce doci do razvoda i poceo sam da kujem planove za stupanje u akciju,jer kazu da je najbolji momenat kada su zene povredjene da im se na neki nacin ponudi “rame za plakanje”!
Nedugo zatim saznao sam da se razvela od muza i resio da krenem malo agresivnije i otvorenije! U pocetku to nije davalo zeljene rezultate ali vremenom sam sve vise zadobijao njeno poverenje,a hemija izmedju nas nikada nije jenjavala.Kako se blizio kraj mog vojnikovanja resio sam da na sve ili nista krenem dana kada se budem “skidao” iz vojske na moj rodjendan,16.novembra posto smo imali skracenje 15 dana!!
Konacno je dosao i taj dan, najveseliji u tih godinu dana!Posle oprostaja od staresina i svih u kasarni zaputio sam se u grad da se nadjem sa drustvom i da proslavimo! Za vreme slavlja dopisivao sam se sa Gocom i dogovorili se da se vidimo uvece u klubu u kojem je ziva muzika i uz lud provod se oprostim i sa njom!
Nasli smo se u devet sati ispred Doma kulture i prvo otisli na jedno pice i kolace,a posle toga i u pomenuti klub! U klubu je bila fantasticna atmosfera,zabavljali smo se i igrali,ali je sve vreme u meni,a i i njoj kako mi je kasnije priznala, kuvalo od uzbudjenja!
Oko dva sata nastupio je i fajront i mi smo krenuli da se jos malo prosetamo gradom i da je otpratim kuci!
Kada smo stigli ispred ulaza njene zgrade,iznedada me je poljubila i pozvala u stan rekavsi da su deca kod oca i da se nece vracati do jutra,a kako ja nisam imao autobus a i jedva sam cekao ovaj trenutak privatio sam poziv!
Popeli smo se do njenog stana i dok je ona otvarala vrata ja sam je otpozadi uhvatio za njene cvrste sise na sta je ona rekla da se strpim i da sacekam dok udjemo unutra! Poslusao sam je,ali samo dok nije zatvorila vrata,a onda sam je zgrabio tako snazno i strasno da je jakuula od zadovoljstva rekavsi mi da je to tako dugo cekala!Podigao sam je i odneo u kuhinju na sto gde sam joj naglim pokretom strgao farmerke u kojima je tako dobro izgledala i skoro pocepao majicu koju je nosila!Ponovo sam joj zabio jezik u grlo na sta mi je odgovorila istom merom, a onda sam se okomio na njene okrugle i cvrste dojke lizici ih i ususavajuci njene nabrekle bradavice koje su strcale u vis!
Polako sam krenuo nize i napokon dosao do njenih crnih cipkastih gacica koje sam razmaknuo i poceo joj obradjivati najsladju picku koju sam u zivotu polizao! Bila je obrijana i imala je samo crtu iznad kao frizuricu! Uronio sam licem u njeno medjunozje i sisao sokove koje je ispustala jecuci od zadovoljstva! Usisavao sam i lizao njen klitoris kao nijednoj do tada i bas kada mi je bilo najsladje ona se podigla i preuzela inicijativu uhvativsi moju nabreklu i zeljnu jebanja kurcinu! Spustila se na kolena i uzela ga u usta tako spretno kako nijadna do tada a bogami ni posle nje nije! Bio sam oslonjen na kuhinjski sto sa kurcem u nejnim halapljivim ustima.Jednom rukom mi je daskala jaja a drugom ga trpala sebi u grlo zadovoljno mumlajuci. Osetio sam da ima iskustva u ovome jer mi je tako spretno lizala kurac i osecao sam kako mi u jezikom prelazi preko glavica i bio sam blizu tacke pucanja! Bila je prava umetnica u oralnom seksu, ali ja nisam zeleo tada da svrsim!
Naglo sam joj izvukao kurac iz usta podigao je ponovo na sto i usao u njenu vlaznu pisckicu!Uhvatio sam, je za bokove i poceo divlajcki nabijati u nju, dok je ona vristala od zadovoljstva svrsavajuci u talasima! Podigao sam je u narucje ne skidajuci je sa kurca,u stojecem polozaju je izvio i sputio joj glavu do poda! Spustila je ruke na polocice u kuhinji i tako mi olaksala de se nabijam u nju nesmanjenom zestinom!Sam taj prizor njene plave kose rasute po podu napaljivao me je toliko da sam ponovo osetio da cu svrsiti! Osetila je to i ona pa sam je podigao i za trenutak izvadio kurac iz njene uzavrele picke!Rekla mi je da legnem na sto i popela se ponovo sedajuci na njega! Pocela se njihati napred nazad i mesati a ja sam nisam zeleo da to nikada ne prestane!Izvila se i legla na moje noge ne prestajuci da se nabija na moj okamenjeni kurac, a meni se stvorila slika iz Niskih starsti i scena Seron Stoun i Majkla Daglasa dok se jebu kao nezdravi! Ubrzo je pocela svrsavati i vristati od zadovoljstva, a ja sam joj rekao da ustane u da ga uzme usta, ponovo je pocela pokazivati svu svoju vestinu pusenja kurca,ali je ovog puta to trajalo mnogo krace i ubrzo je nastupio najsnazniji orgazam u mom zivotui sva sperma koju sam imao izletela je na njeno lice i odecu i po podu a nekoliko mlazova je uspela i progutati!Posle toga ga je ljubila i mazila sve dok se nije smirio,izgovarajuci “SRETAN RODJENDAN”!
Ubrzo je doslo i jutro i ja sam krenuo kuci! Dogovorili smo se da se vidimo svaki put kada dodjem u Cacak i uvek kada se vidimo setimo se te nezaboravne noci i najboljeg rodjendanskog poklona u mom zivotu! Nikada se posle toga nismo jebali, ali i taj jedan put bio je itekako vredan!Jednom recju fantastican!!!
Jedno je sigurno,a to je da ja moju Gocu nikada necu zaboraviti!