Sex sa parom u Becu

45
Share
Copy the link

Kod mene se ponekad zaista desavaju stvari koje jednostavno dodju neplanirano…sudbina ili?

Upravo se to desilo i kod ovog para. Zista neplanirano ( detalje cu izostaviti iz postovanja prema njima). Ali kad su dosli:
On mi je unaprijed dao upute sta i kako da se ponasam sto je donekle smanjilo moju nervozu ali dzabe.
Kad sam vidio prvi puta nju , osta sam bez teksta. Smireno sam ih ugostio i strpljivo slusao uvodne price koje na srecu nisu dugo trajale.

Dok sam sjedio obucen njih dvoje su se poceli ljubiti i muz ju je lagano svlacio ( ovdje moram stati jer, bas ta scena kada gledas kako se dvoje bracnih parova maze a ceka te sex sa njima uhhhhh..neopisivo )
Svukao ju je dok nje ostala u grudnjaku i gacicama…lezala je na ledjima, sa svojim predivnim tijelom a onda se nekako izvalila prema meni. Muz je dodao: draga, uzmi njegov da vidis.
Ispravio sam se prema njoj, dok je ona lezeci otkopcavala moje farmerke. Najzad je izvukla svih 21 cm kurca, uzdahnula i odmah ga stavila u usta. Pusila ga je tako njezno….Tog trenutka sam imao samo jednu zelju …da je cim prije skinem golu i jebem ali sam se suzdrzao. Pustio sam je najprije da pusi a onda sam skinuo ostatak svoje odjece…presao ispred nje i skinuo joj ostatak donjeg vesa. Kad sam dosao do gacica, jbt..obrijana cista pickica.

Rasirio sam joj noge a ispred nje sam rukama drzao karinu…da joj pokazem sta je ceka…a onda joj zaronio medju sise. Predivne su, bolju velicinu nisam mogao zamisliti…ali moj je jezik htjeo tu pickicu…stvarno jeste. Ako za zenu mogu reci da ima lijepu picku, eh onda je ona ima…Bukvalno sam je jebavao jezikom.
Htjeo sam da dam sve od sebe kao zahvalu tom divnom paru…zahvalu tom divnom muzu koji mi je ustupio njegovu zenu i dobro se potrudio da je olizem do maksimuma.
On je u medjuvremenu mene mazio sa ledja ai sam to prvo vecer svu paznju posvetio njoj da uposte nisam bio svjestan sta on radi. Zavrsio sam sa lizanjem.., jos joj vise rasirio noge ….drzao svoju karinu prema njoj i nabio joj ga..Iz pocetka njezno…Prvo glavicem sam joj mazio usnice ( glavic mi je ogroman ) a onda joj ga uvalio do kraja…prvo lagano a onda sve brze i brze.
Muz je ustao i ponudio mi njegov kurac, sto sam rado uzeo, pusio mu dok mu jebem zenu. Pa imali ista ljepse .
Ona lezi na ledjima i jebe se samnom a moja usta puna njegove karine. ( i da nisam bisex pusio bih mu 🙂

Svrsila je pa smo napravili pauzu …ovo je divno, nas troje goli pricamo kao da se znamo godinama. Sex jeste sex ali ovo je neobjasnjivo. Ubrzo po tom, sam je prebacio u spavacu, htjeo sam jos jednom da je jebem. Naravno, muz se nije bunio . Ispratio nas je do kreveta legao na stranu i gledao drkajuci svoj kurac.

Polozio sam je na krevet i jos jednom , makar taj djelic sekunde sam uzivao u pogledu na prelijepu golu zenu…koja usput radi sve sto zelis???? nema pitanja, nema komplikacija…Jednostavno je legla i dala se meni.

Lezala je na ledjima kad sam joj ovoga puta , bez uvoda, nabio karinu i jebavao svom silom. Promijenili smoi pozu , ja sam legao drzeci karinu u ruci i ona se nabila na njega…..dok ga je jahala okrenula se muzu ( to je bila divna scena…pitala ga je gdje si jeli sve ok )…samo je lezao drkao i dao joj do znanja da nastavi i da je sve u redu 🙂
Jahala je na mom kurcu a ja sam uzivao u pogledu na to lijepo lice, njenu kosu…njene sise…njenog muza kako smireno mazi svoju karinu dok mu jebem zenu.

Na kraju smo je obadvojica pitali, jesil zadovoljna, uhhh odgovorila, je, dva puta sam svrsila.

Za kraj nemam sta reci, nego zahvalu tom divnom paru. Ne samo zbog toga sto su meni dali jedno predivno sexualno iskustvo…odusevilo me kako se dobro razumiju njih dvoje.
HVALA VAM 🙂