Zena koja nije volela da se ljubi

25
Share
Copy the link

Žana nije volela da se ljubi. I to je potpuno odredilo njenu sudbinu.

Ni sama to nije umela da objasni. Od puberteta je imala problema sa momcima. Čim je postala svesna sopstvene seksualnosti, počela je sa intenzivnim seksom. Muškarci su je voleli jer su mogli brzo da je odvedu u krevet.

Udala se kad je napunila 27, za mladića koji je bio jedan od njenih udvarača, i koji ju je kresao, kao i nekolicina drugih, jer nije želela da se s njim ljubi. Njihov bračni život bi bio sasvim običan, da se nije desilo da ona ne može da rađa.

Muž se pomirio s njenom odlukom da ne pokušavaju ni na koji način, već da život provedu kako im je bog odredio.

Jebao ju je 3-4 puta nedeljno. Uvek bi mu okrenula leđa, prišao bi joj s boka, podigla bi nogu i primila ga. Zgrabio bi je za sise, mešao ih i punio je. Gotovo bi uvek svršila kad i on.

U početku ju je ljubio u vrat, po leđima, ponekad joj čak i popušio, ali kako nije volela da se ljubi, sve ostale poze, položaji i aktivnosti su zamrle.
Jebao ju je zguza. Uvek i jedino tako.

Onda je, jedne godine, on poželeo da je uzme i u dupe. Primila ga je bez protesta. Brzo se privikla. Povremeno bi je uzimao u dupe, naravno zguza.

Za jedan rođendan joj je kupio vibrator. Brzo su našli najbolji način da ga upotrebe. Koristila ga je dok bi je jebao u dupe. Imala je dva kurca u sebi i počela da razmišlja o tome.

A, onda je on predložio da zajedno posete seks šop.

I tada se sve promenilo.

Kad je uočila kostim od crnog lateksa, odmah je znala da mora biti njen. Kupili su ga, uz njega i bič, postavljene lisice za ruke, lance za vezivanje nogu, masku za lice i kuglicu s trakom, za usta.

Oduševljeno je, čim su stigli kući, poželela da se obuče. Nije se ni istuširala.

Sve vreme je bila vlažna, nije mogla da dočeka da preko golog tela navuče uzani kostim. Kad je konačno preko glave prebacila i kapu, preobražena u drugu osobu, zadivljeno je posmatrala svoju pojavu u ogledalu.

Dohvatila je bič, šetala po stanu, sve vreme se udarajući lagano po butinama i šireći noge da bi u ogledalu mogla da uoči svoju golu pičku, kroz rupu na kostimu.
Gotovo da je svršila samo od tog prizora. Odjednom se okrenula prema njemu, zamahnula bičem i sasvim ozbiljno mu naredila da se svuče.

Dok se svlačio, tražila je pogledom najudobnije mesto u stanu i odlučila se za fotelju u dnevnoj sobi. Sela je, sa široko raširenim nogama i pozvala ga da joj priđe na kolenima.

Oduševila je njegova poslušnost.

Kad je prišao, zgrabila ga je za kosu, povukla na sebe i nabila mu glavu među noge, na svoju vlagu.

Počeo je da je pase istog časa. Svršila je pri prvim dodirima njegovog jezika.

Nekontrolisano se tresla i u ekstazi ga nekoliko puta blagu oplela bičem po leđima.

Samo se lagano stresao i bez prostesta nastavio da je sisa. Sve vreme ga je držala za kosu.

Nije mogla da se zadovolji, da prestane s tim. Držala ga je na kolenima do kasno u noć. Primetila je da mu se dizao dva, tri puta, ali nije ga ni dodirnula.

Slomljena orgazmima, legla je, sve u onom kostimu. Prišao joj je s leđa, kao i uvek, jedva čekajući da se isprazni. Podigla je nogu, kao i uvek i primila ga, ali je već znala da će se sve promeniti, koliko od sutra.

U svega nekoliko nedelja, postao je njen seksualni rob, spreman da joj ispunu svaku, pa i najmanju želju. Oblačila bi onaj kostim, u međuvremenu je nabavila još dva, nameštala se udobno i puštala da je sisa satima.

Čak i stojeći, dok je kuvala, na primer, bio bi joj među nogama, na kolenima, i lizao joj oba otvora.

Kupila mu je i povodac. Nosio ga je sve vreme u stanu. Da ga ne bi zaboravio, kupila mu je veoma široku i usku zlatnu ogrlicu. Nosio bi je kad bi izlazio iz stana, ali čim bi se vratio, zamenio bi je širom, kožnom ogrlicom s povodcem.

Namenila mu je dva broja manje tange. Takođe i kožno odelo, načinjeno samo od remenja, koje ga je stezalo, od vrata do mošnica. Na kolenima je pratio sve vreme, poslušno, kao pas. I lizao je, sisao, punio vibratorima.

Sve ređe ga je puštala u sebe. Umesto toga, u početku mu je drkala, zatim ga dugo držala na apstinenciji, zatim mu dozvoljavala samo da drka sam. Jednom nedeljno, da ona ne vidi.

Bičevala je sve jače i sve češće. Nije mu padalo ni na kraj pameti da krši pravila koja je uvela.

Iako mu se dizao gotovo uvek kad bi je pušio, nije smeo da se dodirne, a njoj to nije padalo ni na kraj pameti.

Vreme je i za druge robove, mislila je, zatvorenih očiju zamišljajući nove užitke…