Zid (drugi deo)

20
Share
Copy the link

Par dana nakon našeg prvog susreta, i nezaboravnog sexa (za mene prvog), Davida nisam vidjela ni čula se s njim.. razmjenili smo brojeve, ali nisam mu se javljala niti on meni.. To mi je odgovaralo, jer mi se mnogo dopadao, a zadnja stvar koja mi je trebala je da se zaljubim. Kratko i jasno, to sranje koje ljudi nazivaju ljubav mi ne treba više u životu. Ipak sam mislila na njega često.. razmišljala o tome zašto se ne javi.. onda sam shvatila.. to je sve bila zabava koja je trajala jedan dan. Osim što je vrlo dobar u sexu, također je i nadaren za glumu – pomalo ljutito sam zaključila te odlučila da ga zaboravim.

Točno 10 dana nakon našeg susreta, na putu od faxa do stana svratila sam u banku da riješim neke račune, i tamo je bio on. Već me vidio, tako da mi je bio bed da se samo okrenem i odem..počeo je da mi se približava a ja sam bukvalo ukočena stajala, nisam mogla da dišem, da se pomjerim.. ništa.

Razgovarali smo nekih desetak minuta, i to je završilo svađom.. njegovim napadom na mene zašto mu se ne javim, kako on može da zna želim li uopće da ga vidim, nisam došla u pub ni jednom, i to mu je znak da ne zelim da ga vidim, bla bla bla.. Blijedo sam ga gledala, dok nije zavrsio sa napadanjem, kada jest – kulturno sam ga pozdravila, okrenula se i otišla. Sada sam bila svjesna da je lik koji tako prejebno izgleda, koji je bukvalno savršen za mene ujedno i jebeni manipulator koji bi da kontroliše sve oko sebe.. i tada je ta riječ “savršeni” pala u vodu. Sviđala sam mu se, mogla sam to da primjetim, i bila sam totalno zbunjena u vezi njega, ali sam bila odlučna s jednom stvari u životu: nikada više neću da dozvolim da me muškarac ponižava, kontroliše i upravlja bilo kojim segmentnom mog života, pa makar bio jebeni Vin Diesel.

Istog dana, uvečer oko 22 h sam se spremila i otišla do njega.. kao što sam i predpostavila, radio je 2.smjenu (logično- jer je za vrijeme 1.smjene bio u banci), ušla sam u pub i sjela negdje u sjeni.. tako da mogu da ga promatram, a da on to ne primjeti.. bio je vidno iznenađen i srećan što me vidi.. donio mi je pivo, i zamolio me da ne idem dok se ne isprazni, jer želi da razgovaramo..
Stvar je bila u tome što ja nisam htjela da razgovaram s njim, jer sam bila svjesna da svaki naš razgovor vodi korak bliže tome da uključim svoje osjećaje, a to nisam željela, pokušavala sam da se opirem, bar malo.
Htjela sam sex. I bio mi je izazov da ga dobijem te noći.

Smjena je završila, ostala sam s njim.. razgovarala, prepirala se, svađala.. taj razgovor mi je stvorio mučan osjećaj u stomaku, jer sam sada bila svjesna koliko je težak karakter David, i uvidjela sam da smo zapravo veoma slični, i da upravo zato i ne možemo da razgovaramo bez stalnog prepiranja i svađa. Malo pre nego smo došli ispred moje zgrade, uzela sam ga za ruku, i odvela do malog mracnog uvlačka gdje se spajaju zid zgrade sa zidom nekog objekta pored.. naslonila se na njega i strastveno ga poljubila. Nije se opirao, ali bio je zbunjen.. nije očekivao takav potez.. ubrzo se sabrao, preuzeo kontrolu kao pravi alfa odgurnuo me od sebe, tako da sam sada ja bila između njega i zida, i počeo da me ljubi.. uz jači stisak.Dok me ljubio, dodirivao me je ispod majice, uživala sam u tim dodirima, kao da je točno znao gdje će da me dodirne, i ponovo sam ga željela u sebi. S obzirom da je bio naslonjen na mene, mogla sam da osjetim njegov kurac kako raste, i kroz hlace me dodiruje.. to me jos vise uzbudilo.. Zanimljiva stvar u vezi mene i Davida je bila što nam je oboma bilo važnije sve ono što ide uz sex.. nego sam čin sexa.. Toliko je strasti bilo između nas da je to moglo da se primjeti iz aviona.. tijela su nam bila vrela, sada već polugola.. uživala sam u njegovoj blizini.. Ruke su mu već bile na mojim grudima, vješto mi je stiskao bradavice, i lizao ih.. Već sam ga donekle bila uvjerila kako sam emotivno totalno nedostupna i da ne želim da se vežem uskoro ni za koga jer ne vjerujem nikomu, ali tada, u tom trenutku, kada je ljubeći me po vratu spustio ruku do mojih hlača, i počeo da me dodiruje po guzi i pički koja je bila mnogo vrela, i vlažna – nije bio ni svjestan koliko me ima. Svu. Nerado priznajem, ali bila sam njegova u svakom mogućem smislu. Skinuo mi je hlače, podigao me, prislonio na zid tako da su moje noge bile obavijene oko njegovih leđa, i nježno me nabio na svoj kurac.. glasno sam uzdahnula i prepustila mu se. Mogla sam da ga osjetim, duboko u sebi.. i željela sam ga. I on je to osjetio, pa je počeo malo jače da me nabija.. Voljela sam taj njegov ukočeni hladni prodorni pogled, dok je bio u meni.. bio je tako sexy, i neodoljiv..toliko divlji, i nekontrolisan u sexu, ali ipak toliko pažljiv. Spustio me, ookrenuo prema zidu, i odpozadi ga ponovo stavio u mene, ruke su mu bile na mojim bokovima, i sada me još jače nabijao..prodirao u mene dok moje tijelo nije ponovo počelo da se grči.. ponovo sam svršila po njegovom kurcu.. uz glasne uzdisaje koji su se vec pomalo pretvarali u vristanje. Izbezumio me, priznajem. Još uvijek sam bila naslonjena na zid..pokušavala da dođem do daha.. zagrlio me onako kako nije smio, i doslovno sam se istopila u njegovom zagrljaju.. željela sam da traje zauvijek..
Nježno me poljubio, primaknuo se mom uhu i tiho rekao: “Mislio sam da se vi “emotivno nedostupne” ne grlite”, nasmijao se i već odlazeći od mene dobacio “vidimo se mala”.
U sebi sam pomislila “FUCK!!!!” i otišla u stan..