167. Ispovest jednog bisexualca – Pohotne koleginice

148
Share
Copy the link

Još jedna tura turista za Grčku. Bus je parkiran na parkingu i Rista i ja čekamo putnike. Putnici dolaze u grupama po dvoje, troje, neko taxijem, neko pešice, neko svojim autom. Iznose kofere i torbe karakteristične za letovanje. Kolega i ja stavljamo torbe u box dok Ana, hostesa, beleži imena putnika.
Tada su se pojavile one. Izašle su iz taxija i prvo što sam primetio je bilo njeno dupe kada se natrtila da nešto izvadi iz kola. Prava guzica. Jedra, ni velika, ni mala, ali zato jako jebozovna. Vlasnik te jebozovne guzice je bila jedna plavuša kratke kose. U društvu sa njom je bila crvenokosa lepotica još izazovnijih oblina. Da mi je neko u tom trenutku rekao, biraj koju ćeš od njih dve, ne bih mogao da se odlučim. Naravno, bile su obučene u laganu garderobicu, tipičnu za putovanje na odmor.
Nakon nekih 15-tak minuta, svi putnici su sedeli na svojim mestima i mi smo polako krenuli. Rista je prvi vozio, dok sam ja sedeo na suvozačkom mestu. Ana se je dohvatila mikrofona i počela sa pričom o osnovnim informacijama putnicima pre putovanja. Ja sam merkao njih dve. Kako sam kasnije saznao njihova imena, Katarina plava mađarica i Ružica crvenokosa slovakinja, sedele su u prvom redu, tačno iza Riste. Bile su koleginice i radije su zajedno u jednoj trgovačkoj firmi. Njihove sočne butine su se belesale i izazivale mi vodu na usta. Put do prve pauze u Lapovu je protekao uglavnom mirno. Tu smo napravili prvu pauzu, za putnike takozvanu Puš-Piš pauzu, a Rista i ja smo zamenili mesta. Rista ode u box da odspava kako bi kasnije mogao da vozi, a ja sam seo za volan.
Krenuli smo. Bilo je negde oko 9 uveče i Ana zavali suvozačko sedište, prekri se nekim prekrivačem i utonu u san. Ja sam vozio auto-putem dok je sa radija svirala neka tiha muzika. Ceo bus je bio u nekom polumraku i putnici su se polako primirili i pokušali da odremaju, koliko je god to moguće. Tada sam začuo neko šuštanje iza sebe.
– Majstore, hoćete li malo čipsa? – zacvrkutala je Kaća sa izraženim mađarskim akcentom.
– Ne hvala, od toga posle ožednim.
– Pa daćemo vam mi nešto i da utolite žeđ – dodala je Ružica.
Već su počele da koketiraju sa mnom. Tu sam video svoju šansu.
– Zavisi šta nudite…
– Za sada samo pivo, ali vi ne smete…
– Posao, draga moja, posao…
– Jedino da vam se odužimo kada stignemo u Grčku…
– Kako to mislite?
– Pa da tamo popijemo po pivo…
– Slažem se…
Putovanje se odužilo celu noć uz povremeno ćaskanje. To ćaskanje je bilo začinjeno povremenim dvosmislenim upadicama kako sa njihove, tako i sa moje strane. Nije mi trebalo puno da shvatim da kod ove dve rasne ribe imam prolaz, samo mi se trebala ukazati prilika.
Jutro. Stižemo na našu krajnju destinaciju. Lepi mali gradić okupan letnjim suncem. Pošto je rano, još uvek nema puno sveta po ulicama. Putnici u busu su se uzbudili i uskomešali.
Brzo smo završili sa istovarom i Rista i ja smo već bili u sobi.
– Odoh pod tuš, pa da odmorim… – reče Rista.
– Meni se ne spava… bar ne još… Idem malo da prošetam – rekao sam i izašao iz sobe.
Uputio sam se ka jednom kafiću u sklopu jednog hotela za koji sam bio siguran da je otvoren tako rano. Grci su poznti po tome što svoje lokale otvaraju tek od podne pa nadalje, bar većina njih. Seo sam na terasi i posmatrao kako prvi kupači polako popunjavaju plažu.
– Lepi! – začuo sam iza svojih leđa. Okrenuo se i ugledao njih dve. Bile su obučene za plažu sa karakterističnim torbama.
– Ej… jeste li se smestile vas dve lepotice – pokušavao sam da budem šarmantan.
– Jesmo… Hajde sa nama na jutarnje kupanje…
– Ne bih hvala… Popiću kafu pa idem da odmorim. Valja se danas vratiti za Novi Sad.
– Hajde da i mi popijemo kafu – reče Kaća, obraćajući se Ružici.
– Neću… idem na plažu…
– Ok… ja ostajem,.. – reče ona i sede za sto – Ako ne smetam?
– Taman posla…
Ružica je otišla ka plaži, a Katarina i ja smo ostali da uživamo u kafi. Odmah sam znao da je ostala ne toliko zbog kafe koliko da me upeca. Naravno, razgovo*e je tako i odvijao. Iako smo delovali opušteno, srkali smo kafu na brzaka da ne bi gubili vreme, a potajno jedva čekali da onaj drugi preuzme prvi korak. To je uradila Katarina.
– Znam da je malo rano, ali kada ćemo popiti ono pivo?
– Pa čuj… sada ili nikada, kasnije ne smem zbog posla…
Međutim, na naše razočarenje hotelski bar nije služio alkohol tako rano i Kaća krenu prva u akciju.
– Slušaj… ja imam pivo u sobi… Ostalo nam od juče – obrati mi se nedvosmisleno gledajući me kroz poluzatvorene oči.
– Idemo…
Brzo smo bili u njenoj sobi. Oboje smo znali kuda vodi ova igra i čim smo ušli nismo časili ni časa. Expresno smo zbacili stvari sa sebe i krenuli da se ljubimo. Kako je sočne usne imala ta Mađarica. U celom tom privatanju i ljubljenju, ne znam kako, samo odjednom se je Kaća našla na meni. Ja sam ležao na leđima dok je ona bila odozgo. I taman kada sam pomislio da ćemo krenuti sa poznatom 69-kom, ona jednostavno ispravi svoje telo i sede mi na lice. Njena moćna guzica obavi celu moju glavu i ja sam zaronio u njeno međunožje. Njena vlažna pica mi je klizila od brade duž usana do nosa. Ispijao sam njene sokove i uživao u njenom mirisu i ukusu. Kaća je tako sedeći na meni dahtala od zadovoljstva dok je obema rukama muzla svoje sise.
Tada sam čuo kako se otvaraju vrata sobe. Toliko sam uživao u Kaćinim sokovima, da me baš bilo briga ko je. Mogao je biti i sam Đavo.
– Znala sam… – ciknu Ružica sa vrata – Čim sam videla da vas nema na terasi, znala sam da ću vas ovde zateći…
Iako je nisam mogao videti, po zvukovima sam shvatio da se ubrzano skida i baca stvari na pod. Gibanje kreveta mi je potvrdilo da nam se Ružica priključuje u igri. Za sve to vreme, Kaća i ja nismo ništa rekli. Ona je uživala u rovarenju mog jezika po njenoj pičkici i čmaru, a ja u njenim sokovima koji su obilato curili po mom licu. Tada sam prvo osetio ruku na mom dignutom kurcu, a zatim i vrele usne. Ružica nam se priključila tako što je krenula da mi puši. Oh, kako je ta kučka znalački pušila. Gutala ga je sa lakoćom na kojoj sam joj i ja pozavideo. Njen rad jezikom je bio takav da je nekoliko puta malo nedostajalo da svršim. Međutim, iskusna Slovakinja je to predosetila i uz jedno glasno „cmok“ ispuštala moj kurac iz svojih usta na hlađenje.
Pošto je videla da ova igra neće dugo trajati, rešila je da to iskoristi. Osetio sam kako me opkoračuje i rukom namešta vrh mog kurca sebi na pičić. Nasela je snažno… Od bola i zadovoljstva zario sam zube u Kaćin pičić i ova iznenađeno ciknu. Stegla me je još jače svojim butinama da sam jedva dolazio do vazduha.
– Ahhh… dobar ti jeee… – dahtala je Ružica, nabijajući se na moj kurac.
– Mmmmmm… – je jedino što sam mogao da kažem ustiju punih Kaćine pičke.
Ružica je nekih desetak minuta tako naskakala na moj kurac i stručno mešala da više nisam mogao da izdržim. Propeo sam kukove i počeo da se praznim u njenu nutrinu. Ova osetivši to zavrišta:
– Toooo…. Ohhhh… Puni meeee….
Praznio sam se u njoj kada su me preplavili Kaćini sokovi. Kučka mi je svršavala u usta i polivala me pičkinim svršom. Curila je kao poplava i samo sam po ukusu i mirisu znao da nije se upiškila, već svršila.
Konačno je ustala sa mog lica i ja žedno zgrabih malo vazduha. Ružica se odiže sa mog kurca i ovaj sav sluzav i umazan me šljapi po stomaku.
– Oooo majstore… – reče Kaća – pa ti bi još…
– Sa ovako dve dobre ribe… Uvek…
– Odlično… – ciknuše obe.
– Kaćo sad je na tebe red… – rekao sam u nadi da ću je jebati.
– A neee… – reče ona – Ja ne volim kurac… Za to će se pobrinuti Ružica.
Malo sam se začudio, ali ko ga jebe. Ružica sva ozarena nije skidala pogled sa mog kurca. Malo je pomerila svoje telo, ponovo me uhvatila za kurac i nanišanila. Ovoga puta na zadnji ulaz. Pogledala me je u oči i kada je videla odobravanje samo je nasela. Po prodiranju sam odmah osetio da je bila jako prometna u toj rupici. Upao joj je podjednako lako kao u pičkicu. Iako mi je bio podmazan spermom i njenim sokovima, ipak, suviše lagano je upao. Sada je Ružica pomahnitala.
– Ohhhh… Volim kada mi je ovako debeo primerak u guzi… Cepaj me…
– Hoću srećo…
Moj joj je kurac ulazio do jaja u guzu dok je ona znalački mešala u mom krilu. Njena razjapljena pička je curila i pokazivala mi sokove. Bila je na samo metar od mog lica i tog trenutka sam poželeo da imam jezik kao kameleon pa da je ližem dok je jebem u dupe. Međutim, tu dužnost je Kaća preuzela na sebe. Sagnula se i zagnjurila glavu Ružici između nogu.
– Toooo… ljubaviiii… ahhh… – dahtala je Ružica dok joj je Kaća znalački lizala picu.
Kakav je to urnebes bio. Moja kurčina joj je rovarila po debelom crevu dok je Ružica vrtela kukovima i nabijala se kao da joj život zavisi od toga. Za to vreme Kaća joj je lizala pičkicu i povremeno vrhom jezika dodirivala moj kurac i dodavala mu lubrikant u vidu njene pljuvačke. Naravno, takav urnebes nije mogao dugo da traje.
– Aghhhh… gotov sam… – zavapio sam grčeći telo.
– Oh, oh, oh… i ja sam… daj mi ga… – pratila me je Ružica.
Onda sam se propeo i taman kada sam nameravao da ispalim prvi hitac, Ružica naglo skoči i moj joj kurac ispade iz dupeta. Na moje iznenađenje, Kaća ga spremno dohvati i proguta. Moj prvi hitac semena završi u Kaćinim ustima. Tada ga je celog progutala i ostatak svrša sam joj prosuo duboko u grlu. Groktao sam kao svinja i punio je semenom dok je ona samo zadovoljno mumlala.
Popadali smo znojavi po krevetu. Ja u sredini, a njih dve sa strane i nežno mi milovale dlačice na grudima.
– Ja sam mislio da ti ne voliš kurac… – rekao sam Kaći.
– I ne volim, ali to ne znači da ne volim spermu… – nasmejali smo se svo troje.

To veče sam jedva odradio smenu izmoren sexom sa Kaćom i Ruži*. Kada sam išao po njih da ih vratim, ponovili smo celu igru. Iskreno sam se ponadao da ćemo sa tim igrama nastavit i u Novom Sadu, ali me je Kaća ohladila jednom rečeni*:
– Pa da li si ti normalan… Pa mi imamo svoje muževe i porodice… Mislim da bi bilo najpametnije da se više ne viđamo…
Iznenađem, spustio sam slušalicu telefona i odgegao se do friza po hladno pivo. Jebi ga, biće još toga u životu…