168. Ispovest jednog bisexualca – Moj rob

23
Share
Copy the link

Leto se je završilo, a sa njim i turistička sezona. Naravno, smanjen obim posla, je doveo do toga da mi se gazda zahvalio na uslugama i rekao da će me zvati ako bude bilo posla. Ruku na srce i zvao me je, ali je to bilo tako retko da nije vredno pomena. Jebi ga, bio sam nov u toj branši i bez stalnog zaposlenja. Valjda će biti bolje.
To oktobarsko veče je bilo jako toplo. Sedeo sam u sobi i ispijao hladno pivo gledajući TV. Nezadovoljan, bez posla smišljao sam šta i kako ću dalje tako da nisam obraćao pažnju šta se prikazuje na TV-u. Nezainteresovano sam uzeo daljinac i prebacio program. Listajući tako kanale, došao sam do meni poznatog muzičkog kanala na kome je išao telop sa oglasima. Nezainteresovano sam čitao i smeškao se u sebi, znajući iz iskustva kakvih sve gluposti i prevara ima u tim oglasima. Međutim, pažnju mi iznenada privuče jedan oglas. Sačekao sam da se ponovi i pročitao: „Ponizan rob iz Novog Sada traži gospodara. Plaćam.“ i naravno broj telefona.
Pre izvesnog vremena sam imao s/m iskustvo sa jednom Šveđankom i moram da priznam da mi se to pomalo dopalo, mada nisam hteo da priznam. Uloga gospodara u toj situaciji mi je prijala, možda me nije palila, ali moram da priznam prijala. Kako li je to raditi sa muškarcem? Zapitao sam se, a da budem iskren i mogu zaraditi. Pa čovek je napisao da plaća. U meni su se borile dve misli: želja da gospodarim nad tim poniznim robom, i potreba za lovom. Koliko da mu naplatim? Nemam pojma… Ma videću…
Uzeo sam telefon i poslao mu sms. Nakon kraćeg dopisivanja, koje je bilo puno nesigurnosti, straha i nepoverenja sa njegove strane, nekako smo se dogovorili da se nađemo na piće.
Sedeo sam u kafiću i čekao da dođe moj rob. Tada se na vratima pojavi on. Mladić svojih 25 godina, plave kose i nežne konstitucije. Iako je bio pravilne građe, bio je dosta sitan i nizak pa je odavao da je nežan. Pošto sam mu pre toga porukom rekao kako sam obučen, on se nasmeši kada me vide i krenu ka mom stolu. Upoznali smo se i nakon što je seo naručili smo piće. Ovako izbliza, Sima kako se je zvao, je delovao još lepše. Prvo smo ćaskali bez veze kako bi se bolje upoznali, a onda krenuli na konkretan dogovor. Prvi je krenuo Sima.
– Moram ti reći da mi se sviđaš…
– Hvala… I ti si OK…
– Kada i kako bi mogli to da odradimo?
– Vidi… – rekao sam – To možemo samo kod tebe. Iz principa. Zatim opremu moraš da obezbediš sam. Znaš iz higijenskih razloga. Mislim da ne bi voleo da koristiš opremu sa kojom sam pre tebe nekog drugog mučio i dirao…
– Slažem se…
– Onda reci za vreme i gde da dođem…
– Može sutra uveče… A koliko će to zadovoljstvo da me košta?
– Paaa… – nisam znao šta da mu kažem pa sam se diplomatski izvadio iz te situacije – … ako budeš zadovoljan ti ćeš znati koliko da platiš, ako ne… ne moraš ništa platiti…
– Oooo… – iznenadio se je – Sviđa mi se što si tako siguran u svoje kvalitete.
Nakon toga smo se razišli i otišli kućama.

Zazvonio sam na Simina vrata i sačekao da mi otvori. Kada je otvorio vrata pojavio sa je skroz go. Na sebi je imao samo kožne gaće, poluduboke čizmice i kožnu ogrlicu oko vrata. Sa nje je visio lanac dužine taman da dopre do poda.
– Uđi… – rekao je tiho i pomerio se da uđem.
Ušli smo u dnevni boravak u kome sam odmah primetio nekoliko stvari pogodnih za s/m igrice koje je Sima pripremio.
– Sedi ovde… – reče on pokazujući mi na trosed.
– Nemoj ti meni da govoriš gde da sednem… – rekao sam strogim glasom, što njega iznenadi i on pokunjeno spusti pogled na dole.
– Izvini… – rekao je tiho.
U inat njemu, seo sam u fotelju zavalio se, zapalio cigaretu i rekao:
– Donesi mi hladno pivo…
– Odmah… – reče on i odskakuta do friza. Doneo mi je pivo i pokorno ostao da stoji ispred mene.
– Izuj me… – rekao sam i Sima poslušno kleknu na kolena. Počeo je da mi skida kaubojke jednu po jednu. Miris mojih nogu zapahnu prostoriju. Pre toga na Simin zahtev ceo dan nisam prao noge. Osmeh i čežnja na njegovom licu su mi govorili da jako uživa u svemu tome.
– Izuj mi i čarape… – rekao sam i potegao iz flaše pivo. Sima poslušno dohvati prvo jedno pa drugo moje stopalo i izu mi čarape. Onda je uzeo moje stopalo i prineo taban svom licu. Taman kada je hteo da počne da liže i njuši, ja ga grubo odgurnuh stopalom posred lica i pade nauznak.
– Šta to radiš? – viknuo sam – Kako misliš da pijem pivo dok mi balaviš po stopalima?
– Izvini… nisam hteo… – zamuckivao je.
– Daj mi daljinac od TV-a i priđi da oslonim noge dok popijem pivo.
Sima poslušno skoči i dodade mi daljinac. Dok sam palio TV on se poslušno namesti četvoronoške ispred moje fotelje. Odigao sam noge i stavio ih na njegova leđa. Nastavio sam sa cigaretom i pivom dok sam šarao daljincem po programima. Sima je poslušno klečao tako, a ja sam primetio kako mu se kurac polako diže. Kurva se je palila da bude ponizan. E pa dobiće. Šutnuo sam ga snažno u dupe i moje stopalo puče po njegovom golom dupetu.
– Ko ti je rekao da smeš da se pališ?
– Izvini… ali to je jače od mene… izluđuje me ovo…
– Legni na leđa – rekao sam ustajući iz fotelje. Sima me ćuteći posluša. Dohvatio sam kratki bič koji je stajao na stočiću pored fotelje i opkoračio ga. – Šta je ovo? – dreknuo sam lupajući ga bičem po kurcu.
– Aghhh… – zavapi Sima – Ne mogu… To je jače od mene…
– Ma nemoj… Pališ se na mene… – govorio sam dok sam mu bičem udarao po kurcu koji se sav crven klatio od udaraca. – Odakle ti pravo da se pališ na mene?
– Ne… ja…
– Ša bi ti? Još da me jebeš? Kurvo…
– Ne… izvinii…
– Najviše što možeš dobiti je ovo… – rekao sam i stao jednom nogom na njegovo lice. Sima halapljivo prihvati moju smrdljivu nogu i poče da mi liže taban.
– Mmmm… – mumlao je od zadovoljstva.
– Prija ti… – rekao sam polako odižuću stopalo dok ga je Sima pratio svojom glavom i jezikom. Kada se je uspravio u skoro sedeći položaj, snažno sam dograbio lanac i cimnuo ga. Simina glava trznu u stranu i on me iznenađeno pogleda u oči.
– Slušaj pseto… – rekao sam mu strogim glasom – Nismo ovde da bi ti uživao, nego da udovoljiš meni. Jel jasno?
Sima ništa ne progovori već samo ponizno klimnu glavom. Iskoristio sam taj trenutak da se skinem. Ostao sam skroz go, samo sam kožnu jaknu ostavio na sebi. Ispod nje nisam imao ništa. Sima je balavio gledajući odozdo sa poda moje telo kako nadmoćno stoji iznad njega.
– Sad je vreme da me lepo opereš… – rekao sam i stopalom pritisnuo njegove grudi. Sima pade leđima na pod. Prišao sam mu, opkoračio ga i čučnuo mu iznad lica. Na čmaru sam osetio njegov uzbuđeni dah. Spustio sam se još niže i osetio njegov jezik kako mi golica otvor.
– Lepo me očisti… Zbog tebe se nisam kupao ceo dan…
On je samo mumlao i zdušno mi lizao čmar. Tada sam osetio njegov jezik kako mi prodire u crevo. Poskočio sam i snažno ga lupio bičem po mudima.
– Šta to radiš? Ko ti je to dozvolio?
– Ahhh… ahhh…. mislio sam… – ciktao je dok sam ga bičem lupao po jajima.
– E sada ćeš biti kažnjen… – rekao sam i uhvatio ga za povodac. Dovukao sam ga do kreveta dok je on četvoronoške puzao za mnom. Dohvatio sam lisice i vezao ga. Sima je bio tako vezan da mu je jedna ruka bila vezana za radijator, a druga za cev od radijatora uza zid. Jednu nogu sam mu vezao za nogaru od troseda, a drugu za nogaru od stočića. Bio je u kerećem položaju sa guzicom okrenutom na gore. Primetio sam kako mu čmar pulsira od uzbuđenja.
Dohvatio sam daščicu i počeo da ga spenkujem. Na svako zvučno „pljas“ po njegovoj guzi Sima bi trznuo telom i ispustio uzdah bola i zadovoljstva. Guzica mu je već bila dobrano crvena od udaraca. Od tog spenkovanja i meni je počeo kurac da se diže. Dohvatio sam tubu sa gelom i istisnuo ogromnu količinu u njegov guzni procep. Sima se trgnu kada je osetio hladan gel na svom čmaru.
– Šta je pseto? Pališ se.. – rekao sam i snažno ga udario po guzici.
– Ohhh… daaa….
– Misliš da ću te jebati… Je li?
– Daaa… uhhh… želiiiim…
– E pa bićeš jeban, ali to neću ja da uradim… – rekao sam i dohvatio dildo. Sima je bio baš opremljen. Imao je dildo velik sigurno nekih 30-tak cm, a debeo kao moja ruka. Prislonio sam vrh dildoa na njegov čmar i počeo da kružim.
– Sviša ti se? – upitao sam kružeći oko njegovog čmara.
– Daaa…. ahhh….
Tada sam snažno povukao povodac i Simina glava trznu unazad ka meni. Istovremeno sam mu naglo sjurio ogromni dildo u dupe svom snagom.
– Arrrggghhhhh… – kriknuo je kao životinja.
– Šta je svinjo? Ti bi da uživaš? E pa ne može – drao sam se dok sam krvnički vadio i zabijao ogromni dildo u njegov čmar.
– Ahhh… nemoj… molim te… – vapio je Sima očiju punih suza.
Ja sam i dalje nemilosrdno zatezao povodac da ne može da se pomeri i nabijao mu dildo. Konačno, Simino dupe se je opustilo i ja sam primetio kako počinje da uživa u svemu tome.
– E nećeš vala… – izgovorio sam i naglo izvadio dildo iz njegovog dupeta. Čmar mu je zjapio kao ogromna jama. Na dildu se je nahvatalo malo Siminih govana i smrad ispuni sobu.
– Šta je ovo? Svinjo… – vikao sam pokazujući mu dildo.
– Ja… ahhh… ne znam…
– Moraćeš sada ovo da opereš… – rekao sam i prineo mu dildo ustima. – Otvaraj…
Sima posluša moje naređenje i otvori usta. Sjurio sam mu govnjivi dildo u usta i zamalo ga ugušio njegovom veličinom. Onda sam ga izvadio i okretao ispred njegovog lica kako bi jezikom mogao da ga očisti. Sima je poslušno i gladno lizao dildo trudeći se da ne ostane ništa na njemu. Kada je dildo bio čist, tako da se sjajio, ja mu ga ponovo iznenada nabih u dupe.
– Toooo…. ahhh… – vrisnu Sima.
– Pa ti opet uživaš… – rekao sam i izvadio mu dildo iz dupeta – E neće moći…
Pomerio sam se da uzmem štipaljke i tada primetio gomilu sperme ispod Sime. Svinja je svršila.
– Šta je ovo? – upitao sam pokazujući bičem na gomilicu njegove sperme ispod njega.
– Ja… nisam…
– Sada ćeš svinjo i to morati da počistiš – rekao sam otkopčavajući mu lisice sa jedne ruke. – Hajde.
On poslušno kleknu i poče da liže svoju spermu sa poda. Lizao je studiozno vodeći računa da ne ostane ni najmanji trag. Za to vreme dok je lizao sopstvenu spermu sa poda, ja sam mu zakačio jednu po jednu metalnu štipaljku sa tegićima na svakoj od bradavica. On je izvijao svoje telo mumlajući od zadovoljstva i poslušno lizao spermu sa poda. Tada sam rešio da mu zadam završni udarac.
Stao sam ispred njega dok je on klečao na podu četvoronoške. Moj mu je kurac podrhtavao tik ispred lica. Gledao me je u oči i oblizivao usne u nadi da će dobiti kurac na pušenje.
– Želiš ga? – upitao sam ga dok sam mu bezobrazno mahao kurcem na centimetar ispred lica. On samo nemo klimnu glavom gledajući me u oči.
– Uzmi ga… probaj…
Krenuo je pažljivo i polako licem ka mom glaviću ne verujući da mu dozvoljavam tako nešto. Znao je da se iza toga možda krije neka druga kazna. Uzeo je glavić mog kurca u usta i počeo da ga dudla. Obazrivo i lagano, kao da očekuje da ga svakog trenutka zadesi neki udarac ili kazna. Ja sam klečao uspravno ispred njega dok je on još uvek vezan u dogy stilu pušio moj kurac. Uhvatio sam ga rukama za glavu i počeo grubo da ga nabijam na kurac. Sima je gutao moj kurac duboko u grlo. Sklopio je oči i uživao. Njegovo zadovoljno mumlanje mi je govorilo da je van pameti od pušenja. Lepo mu je. Moćna kurčina mu riba krajnike i dovodi ga do ludila. Zadovoljava njegov ponizni nagon za dudlanjem kurca.
I kada je bio u najvećem transu sa mojim kurcem u ustima, neprimetno sam dohvatio dildo obema rukama, nagnuo se malo unapred i obema rukama kao mač ga sjurio naglo u njegovu guzicu. Taj udarac i prodor nateraše Simu da proguta ceo moj kurac i time mu onemoguće da krikne od bola i iznenađenja. Presavijen preko njegovih leđa krvnički sam mu nabijao dildo u čmar i kurac u grlo. Jebao sam ga sa obe strane. Sima je samo izvijao telo i mumlao. Nisam mogao da dokučim, da li mumla od zadovoljstva ili bola. Celo to maltretiranje i iživljavanje me uspali i ja počeh da svršavam. Simi u grlo. Groktao je i gušio se od ogromne količine moje sperme. Malo sam popustio stisak i on nekako iskobelja svoju glavu. Moj mu kurac ispade iz usta i on viknu:
– Telefon….
Stao sam. To nam je bila ugovorena sigurna reč. Kada izgovori tu reč, sve se prekida i sve staje. Odmakao sam se od njega i bacio mu ključ od lisica da se otključa. Ispod njega je bila nova barica njegove sperme
Seo sam na pod oslonjen o krevet dok mi je poslednji mlaz sperme izlazio iz kurca. Sima se oslobodi veza i sede kraj mene. Zapalio je dve cigarete i jednu dodade meni. Povukao sam dim u moja gladna pluća i zapitao:
– A pivo?
On se samo nasmeši i poskoči da nam donese po pivo. Video sam kako mu drhte noge dok je hodao. Ponovo je seo kraj mene.
– Odličan si… – reče on tiho i mi u tišini popismo pivo i ispušismo cigarete.

Otišao sam od Sime zadovoljan. Pre svega, dobro sam ispraznio jaja, a novčana nagrada koju mi je dao je bila veća nego što sam se nadao. Otišao sam kući zadovoljen i sexualno i finansijski. Mislim da bi ovim poslom mogao da se bavim.
Sima je danas oženjen čovek i ima dvoje prelepe dece, ali njegova ponizna priroda ga još uvek ganja da me povremeno pozove i dobro ga izmaltretiram.