Slabost…

10
Share
Copy the link

Slabost…
Možda sam bio čovek. Nekada. Sada sam samo crv koji puzi. I to radim neuspešno. Upao sam u začarani krug, ili bolje reći spiralu, iz koje nema izlaza. Teško je objasniti kako je došlo do tog mog ropskog položaja prema Milošu. Još otkako sam ga upoznao, preko drugarice sa fakulteta, Ivane koja mu je bila devojka, znao sam da će sa njim biti nezgodno. Tu se već videlo koliko je on brz, jak, odlučan, dominantan. Dok sam se ja premišljao da li da uopšte pokušam da smuvam Ivanu, on ju je već zgrabio. I otkad sam ga prvi put video na njenom rođendanu, odmah je jasno stavio do znanja da je on glavni. Od početka me je gledao sa visine. Osporavao je sve što kažem ,ismevao me. A imao je smisla za humor, i dovoljnu količinu zlobe u sebi da me potpuno uništi. Bio je upadljivo nabildovan, uvek obučen u uske stvari. Imao je negovan izgled, ne neki uličarski. Od tada pamtim kako je u jednom trenutku sa Ivanom nestao iz sobe, i vratio je posle 15ak minuta svu raščupanu i sa osmehom na licu. Već tada je počeo da mi lomi duh. I kada sam pokušao da budem korektan s njim i započnem razgovor, i ispričam mu kako mi je taj dan pre dolaska na njen rođendan nestalo struje kući, pitao je:
-‘’Jesi se okupao?’’
Tako je izazvao salvu smeha Ivane I njene 2 drugarice. Već tada mi je lomio ličnost. A par meseci kasnije i ostalo… Iako ja nisam hteo, Ivana me je uvek vukla sa njima. Nisam mogao da odbijem, uvek je insistirala. Ona me je I iscimala da tada idem s njima na Adu. I kad mi je tražila da joj namažem leđa kremom za sunčanje, nisam mogao da pretpostavim da će me Miloš posle toga nabatinati. Zapretio mi je da je više ne diram. A kada sam pomislio da me je uhvatio na kvarno I kada sam ga izazvao 1 na 1, opet mi je pokazao koliko sam slabiji od njega. Ovaj put je baš bolelo, više od mesec dana. Bio je baš spretan I snažan. Od tog drugog puta je počeo da me zove ‘’mala pica’’. Čak me je tako memorisao I u telefonu.
-‘’Nemoj da ti ubuduće delim lekcije. Lepo sam te izlemao, da se ne vidi, ali da dugo boli. A sad odoh da jebem Ivanu’’-rekao je ostavivši me da ležim u tom šumarku
Ali se ubrzo vratio tražeći mi pare da je izvede posle. I to je bilo na moj račun.
-‘’Nemoj više džabe da mi se suprotstavljaš, nego radi ono što ti kažem, biće mnogo bezbolnije’’-rekao je I otišao
Ni o čemu više nije bilo moguće pregovarati sa njim. Šta je hteo, to bi I uzimao. Od mene. Sve je stvarno mnogo bolelo. Mesec I po dana sam brideo. A Miloš je počeo da koristi sve to… Kad smo jednom prilikom nakon toga on, Ivana I ja otišli na bazen, terao me je da sedim pored njega, a nikako pored nje. On je uvek morao da bude u sredini, između nas. Slao me je po sladoled, sokove. Čak se sa Ivanom u jednom trenutku premestio na ležaljke, a mene je naterao da ležim na betonu tu pored njih. Ivani je počela da se sviđa ta demonstracija sile, videlo se to po njoj. Jednom smo roštiljali kod njega. Sedeli smo I pričali, a mrak je tek pao. Miloš je odjednom ustao, prišao mi, zgazio me na nogu I rekao :
-’’10 sklekova!’’-prstom mi pokazujući na beton
Poslušao sam ga, a Ivana se samo smeškala. Miloš se osilio. Počeo je da dolazi kod mene kući. Igrao je fudbal subotom uveče u školskoj sali blizu moje kuće, pa je koristio pogodnost da se kod mene istušira. Taman sam upoznao tu jednu policajku, inspektorku, koja je radila tu u školi kao obezbeđenje, i počeo da je muvam. Jednom je došao i posle tuširanja, moj nezvani gost i ja smo sedeli ispred kuće. Ta policajka, Milena, je prolazila, a Miloš joj se javio i pozvao je da svrati.
-’’Pa vas dvoje se znate?’’-upitala me je Milena
-’’Da, da’’-smejao se Miloš
Mogao sam da vidim kako je pohotno gleda. Milena je brzo otišla, a Miloš me je upitao otkud je znam. Rekoh mu da sam je upoznao u obližnjoj prodavnici i da mi se sviđa.
-’’Ma jok, nije ona za tebe. Od danas da se otkačiš od nje, jel jasno?’’-rekao je zapovedno
-’’Pa čekaj, ti imaš Ivanu, što te sad zanima Milena?’’-pitao sam ga
-’’Nisi me razumeo. Kad kažem da ne smeš da je zoveš ili diraš, to je kraj. Jel jasno? I nemoj ti da brineš o mojoj devojci. Od Milene se otkači. Ili treba opet da te podsetim pesnicama kako treba da se ponašaš?’’-rekao je
-’’Jasno mi je’’-samo sam spustio glavu i oprostio se od Milene
Prihvatio sam, šta sam drugo mogao, nisam hteo još batina od njega. Na odlasku mi je zavrnuo ruku i još jednom mi zapretio. Brzo se on dohvatio i sa Milenom. Jednom ju je doveo tu pre nego što će otići na fudbal, rekavši joj da ga sačeka tu kod mene, i da će doći po nju kad završi u sali za sat vremena. Sedeo sam sa Milenom ispred kuće i pričao. Ali kara mi nije dala mira. Milena je bila izrazito jebozovna devojka, iako ne preterano lepa. Ali svaki njen pokret, pogled, zabacivanje kose…Sve je to nekako mirisalo na njenu vrelu, željnu pičku. Sva je bila zgodna, zategnuta. Bilo je toplo vreme, a ona se utegla u neke farmerice. Predložio sam joj, nakon nekog vremena, da joj pokažem celu kuću. Mrak je već polako padao. Krenuli smo redom i došli na sprat. Tu sam je uveo u sobu u kojoj sam spavao. Imala je neki miris, neki hormoni su izbijali iz nje…Jednostavno je pozivala da je tucaju. Stala je sa strane, a ja sam zatvorio vrata. Stao sam ispred nje, i bez reči uzdisao. Iz nje je izbijala neopisiva vrelina. Milena me je gledala očima iz kojih je izvirivao samo i jedino kurac. I ona se zadihala iako se nismo ni dotakli. Počeo sam rukom da joj nežno prelazim preko pičke, na šta je ona rekla:
-’’Vlažna sam sva’’
Toplota je bivala sve veća. Mazio sam je tako u polumraku, radila je samo prigušena lampa. Drugu ruku sam joj zavukao među sise, i taman kad sam počeo da ih milujem, u sobu je ušao Miloš. Sav znojav, sa torbom u rukama. Odmah sam ustuknuo unazad i sklonio se od Milene.
-’’Ohohohoho Ivane, mala pico, pa šta sam ja tebi rekao, da ne smeš da diraš Milenu’’-rekao mi je
Milena je ćutala, ali se sva sjajila, imala je neki čudan poluosmeh na licu.
-’’Pico mala Ivane, skupo će te koštati ovo’’-reče mi Miloš
Počeo sam da se pravdam, ali me je on brzo spustio na kolena.
-’’Liži mi nogu’’-rekao je
Poslušao sam ga. Znoj se slivao sa njega.
-’’Čekaj, stani, to je previše lako’’-rekao mi je
Skinuo je obe patike i tražio da mu ližem noge preko znojavih čarapa. Lizao sam jer sam mislio da će me tako pustiti. Ali nije.
-’’Dobro, stani, digni malo glavu’’-rekao mi je i spustio bermude koje je imao na sebi
Zapahnuo me je miris koji je bio mešavina znoja i njegovih novih bokserica, onaj miris nenošene robe. Spustio je i bokserice i otkrio svoj oznojeni spušteni kurac i jaja. Baš se osećalo, ali nekako lepo, nije to bio baš onaj odvratni smrad.
-’’Ajde malo liži i sisaj jaja’’-rekao mi je
Počeo sam. Znoj sa njega je sve više kapao po mom licu. Milena je sve to posmatrala, kao neko veliko otkriće. Lizao sam mu i sisao muda. Sreća pa je bio sav obrijan i sređen dole. Nežno sam ga stimulisao, pa je njegova kara počela polako da se diže i da me bocka u oko i čelo. Povremeno bi sa osmehom pogledao Milenu, kao da joj je govorio:
-’’Vidi šta radim, baš sam car’’
Nije morao ništa da kaže. Razumeli su se oni veoma dobro… Kad mu je kurčina potpuno očvrsla rekao mi je:
-’’Ajde sada malo da pušiš’’
-’’Ne…nemoj…’’-moljakao sam ga
-’’Ajde, puši’’-bio je neumoljiv
Prislonio mi je glavu ka međunožju i gurnuo mi ga u grlo. Miloš je počeo tiho da uzdiše dok sam ga zadovoljavao. Bio mu je tvrd kao kamen. Posle skoro 5 minuta, rekao mi je da stanem. I mene je oblio znoj. A čvrstina njegovog uda je kod mene proizvela neverovatnu erekciju. Nisam mogao da ostanem imun. Jedonstavno se skupila takva energija u vazduhu. A Milenino prisustvo me je dodatno dražilo dole…Miloš je skinuo svoje oznojene čarape, izvrnuo ih naopako i jednu po jednu mi ih nabio u usta. Kakav je to samo um bio! Da me natera da osetim taj prljaviji deo.
-’’Trebaće ti da priguši tvoj glas’’-rekao je kroz smeh dok mi je nabijao čarape u usta
Zatim je uzeo jednu od svojih patika i kaiš. Stavio mi je njegovu patiku na lice, na taj način uronivši moj nos unutra, i vezao je kaišem da ne spadne. Morao sam da upijam njegove mirise i ukuse. Milena je sve to posmatrala u neverici.
-’’Misliš li da je ovo dovoljno?’’-pitao je Miloš Milenu
Potvrdno je klimnula glavom.
-’’Ma jok, nemaš ti pojma, vidi se da radiš u policiji. Previše si mekana. On mora da bude stvarno kažnjen za svoju neposlušnost’’-obratio joj se Miloš
Izvukao je kondom iz torbe i otvorio ga. Dao mi ga je u ruke, dok sam ga na kolenima posmatrao. U mene je gledao njegov nadignuti, kameni ud.
-’’Stavi ga’’-rekao mi je
Vešto sam mu navukao kurton.
-’’Penji se na krevet’’-rekao je
Okrenuo me je na stomak i pridigao. Spustio mi je farmerke i gaće i namestio se odmah iza mene. Imao je moje dupe na svoju milost i nemilost. Kao i mene celog, uostalom. Jako nežno me je uhvatio za kurac koji je hteo da pukne koliko se nadigao. Baš mi je prijalo.
-’’Ivane perverznjaku jedan! Pa tebi se ovo sviđa!’’-prsnuo je u smeh Miloš
Milena je isto počela da se smeje. Nisam mogao da odgovorim, jer sam bio potpuno zapušenih usta.
-’’Ovo ti se verovatno neće dopasti. Milena,vidi sad. Nije stvar u seksu, nego u moći’’-rekao joj je
A onda je prodro u mene. Osetio sam strahovit bol. Kara mi je odmah splasnula. Prvi put mi se ovako nešto desilo. Teško je bilo primiti ga celog, ali Miloš nije odustajao. Glava mi je pucala od pritiska koji mi je on nabio. Kao da me je brdo iglica bolo iznutra, osetio sam da crvenim, sve vene su mi bile nabubrele. Počeo sam da ječim, ali se to nije moglo čuti kao ništa više do mumlanje, jer sam bio dvostruko zapušenih usta. a Miloš me je samo jahao i jahao. Za to vreme, ja sam se borio za dah. Nos mi je imao sve manje manevra u unutrašnjosti njegove patike. Gurao je i gurao, da bi u jednom trenutku zastenjao par puta. Izjebao me je za kaznu. Prestao je sam pokretima, a ja sam u tom trenutku osetio vrelinu u svojoj pozadini. Kondom je pukao, a njegova sperma se razlila u meni…Konačno ga je izvukao iz mene, a ja sam osetio veliko olakšanje. Pogledao sam u Milenu. Posmatrala je scenu začuđeno, sa jednom rukom prebačenom preko usta. Ali oči su joj iskrile. Bila je oduševljena. Miloš mi je navukao gaće i farmerke i odvukao me van sobe. Ubacio me je u orman na hodniku.
-’’Sad ćeš da čekaš tu. I nemoj da nađem da si skinuo tu patiku sa face ili da si ispljunuo čarape’’-rekao mi je, a zatim zatvorio orman zadovoljno se smešeći
Još je i nabio komodu , koja je tu stajala, na oba krila ormana, tako da nikako nisam mogao da izađem napolje. U ormanu je bilo toliko stvari okačenih na ofingere da nisam mogao ni malo da se uspravim, već sam morao da ležim. Nakon 10ak minuta, mogao sam da čujem Miloševe i Milenine uzdahe dok su se jebali. Moj krevet je upadljivo škripao, iako sam ga podmazao i bio je skoro nov. Milena je imala baš seksi uzdahe. Uprkos tome što mi se kara spustila istog trenutka kada me je Miloš nataknuo, čim sam čuo Milenino pohotno stenjanje, odmah mi se skamenio. Nisam mogao da izdržim, odmah sam počeo da ga drkam. Žestoko sam ga izbacakao i monstruozno sam svršio, većim delom po sebi. Posle nekih 20 minuta Miloš i Milena su se ućutali. Zatim su se čuli da odlaze, uz Milenin kikot. Miloš se istuširao i došao da me oslobodi.
-’’Ajde napolje pico mala’’-rekao je
Odvezao mi je patiku sa glave i rekao mi da sada mogu da izvadim njegove čarape iz usta.
-’’Čućemo se kasnije da idemo na piće sa Ivanom, a ti se u međuvremenu malo sredi’’-rekao mi je
-’’Dobro’’-odgovorih mu klečeći pred njim
Primetio je da sam sav ulepljen.
-’’Perverznjaku izopačeni’’-otišao je smejući mi se
Kraj