Mala noćna priča

29
Share
Copy the link

Prišao je do kreveta. Ona je spavala…Okrenuo se prema vratima i kimnuo glavom. Druga dvojica su šutke ušla. On je zavukao ruku pod pokrivač tražeći njene vrele butine. Ona je otvorila oči, zijevnula i lijeno se rastegnula.

Maknula je pokrivač, zadigla svoj svileni negliže i raširila noge. On se primaknuo malo bliže i stavio svoje znojne prste među njene noge. Drhtavim pokretom je raširio njenu dlakavu pičku i halapljivo zario jezik. Ona dvojica su se malo približila krevetu. Razgoračenih očiju gledali su svog prijatelja kako ždere njeno ružičasto međunožje. Počela je tiho stenjati što je poremetilo onaj ritmički zvuk koji nastaje od lizanja i grickanja.

On je odmaknuo glavu, umusan i mokar od njenih sokova. Nespretno je otkopčao hlače i izbacio svoj nabrekli BiiiiP. Dobacio je onoj dvojici da se skinu. Dok su se njih dvojica skidala, on je još jednom kratko liznuo njenu vlažnu pičku, te vidno nestrpljiv brzo zario BiiiiP u nju. Zajecala je i primila se za okvir kreveta. Kapljice znoja su padale na njen bijeli trbuh – svršio je brzo zalivši je s nekoliko mlazova vrele sperme. Skinula je negliže i obrisala se. On se nemoćno spustio na pod do kreveta.

Došao je drugi. Ona je opet raširila noge. Sada je bila gola …i budna. Legao je na krevet do nje. Rekao joj je da se okrene na trbuh. Ona se okrenula. Sagnula se ispred njega i servirala mu svoju bijelu guzu. Prišao je sramežljivo. Položio je ruke na guzove i palčevima razmaknuo usmine. Gledala ga je njezina utegnuta i sjajna ružičasta pička.

Počeo je lizati nabreklo međunožje, ispočetka polako, no kasnije sve brže i sve više. Gurao je svoje debele prste u nju. Grickao je i gurao istovremeno, a ona je još više raskrečila noge. Prsti su mu uskoro postali nedovoljni. Zastao je na trenutak pokušavajući se smiriti. Nekoliko puta je duboko udahnuo. Osjećao je bol, nikad do sada se nije toliko napalio. Htio je biti najbolji. Bolji od njih dvojice.

Glavićem je dotaknuo njenu guzu. Svjetlo noćne lampice je padalo po krevetu. Rasulo se po njenim leđima i prošlo ispod nje. Tih nekoliko sekundi koliko mu je trebalo da donese odluku su se činile kao vječnost.
Na kraju ga je ipak zabio u njenu vruću pičku. Jednom rukom se pridržavao za nju, dok je drugu stavio na guzove. Palcem je pokušavao pogoditi u drugu rupicu. Bilo je predobro da bi uspio izvesti ove dvije radnje odjednom, no na kraju je uboo i u guzu. Mekani prsten mu je zarobio palac. Kružio je njime uokolo. Htio je da je jebe u obje rupe istovremeno.

Na brzinu je pogledao prema svojim prijateljima. Obojica se drkali. Pomislio je u sebi – „ne dam je…“ – i izvukao BiiiiP van…
…pa ga opet vratio nazad…

Njezini jecaji sačinjeni od mješavine boli i zadovoljstva su letjeli sobom i obrušavali se na hladne zidove. Grudi su joj se njihale, te bi svakim njegovim ubodom dodirnule jastuk na krevetu što je uzrokovalo još veću nadraženost i uzbuđenje kod nje. Zatvorila je oči i prepustila se njegovim grubim rukama i velikom kurcu…bivalo je sve slađe, i taman kada je mislila da će eksplodirati od ugode, osjeti po leđima mlaz tople sperme i debele prste kako je razmazuju. Još je neko vrijeme stajala tako raširenih nogu. Nutrina joj je drhtala, htjela je još…Ovo je bilo bolje od svakog njenog iskustva….Bilo je sve o čemu je sanjala a do sada je to gledala samo u porno filmovima…

Okrenula se prema njima i ponovo legla. Na leđima je osjećala osušenu spremu. Raširila je noge i pogledala prema trećem. On je skrušeno oborio pogled brišući svoj BiiiiP papirnatom marami*. Skupila je noge i prijekorno pogledala onog prvog. On je samo slegnuo ramenima, te su sva trojica izašla iz sobe…Ona se ponovo sklupčala ispod pokrivača, te je ubrzo usnula…