Porodični prijatelj (GAY priča)

45
Share
Copy the link

-Prošlo je dosta godina od ovih događaja ali sećanje me služi toliko dobro da kada zatvorim oči,mogu se setiti svakog događaja a i ponovo ih osetiti na svome telu.
-Živeli smo u Vogošći,predgrađu Sarajeva,skladna i harmonična porodica sa puno prijatelja je*mo važili za druželjubive i ljudi su nas mnogo voleli,Čika Kasim je bio naš najbolji prijatelj,toliko je bio doba*a mojim ocem da su bili kao braća.
-Jednog popodneva po povratku iz škole zatekao sam Čika Kasima kod kuće,roditelji su bili na poslu a sestra na Fakultetu,iskoristio je to odsustvo kako bi popravio kola u našoj garaži jer je otac imao veliki izbor alata.
-Nakon završene popravke istuširao se u našem kupatilu,piškilo mi se jako a nisam znao da je on tamo,uleteo sam i video ga golog.
Bio je pravi muškarac,krupno maljavo telo a između nogu ogroman kurac,iako je već počeo da me drma ono što zovu pubertet,mogao sam da osetim da mi se sviđa to što sam video,u to vreme je bilo jako malo erotskih časopisa na našim prostorima ali u izlozima novinarnica ili u pocepanim izdanjima koje su dečaci donosili u školu mogao sam da predpostavim da nikada nisam video veći.

,,Šta je mali,nikada nisi video kurac uživo,,-nasmejao se jer je znao da je bilo vreme da učim o ovakvim stvarima.
,,Nisam,,-jedva sam izgovorio jer me je presekao pitanjem kao nožem,sviđalo mi se to što sam video ali sam se bojao i bilo me je sramota.
,,Piški slobodno,,
-Izvadio sam svoj kurac,toliko mi se digao da je mokraća jedva izlazila,okretao sam se daleko od Kasimovih očiju dok njemu osmeh nije silazio sa lica,bio je mudar lisac tako da mu je igra sa neiskusnim dečakom došla kao dezert,zabavljala ga je moja nedoumica i slatki strah.
-Samo što sam ga istresao,Kasim se stvorio iza mene i pribio se onako mokar uz moje telo,trljao se da su mi se gaćice svukle do pola guze.
,,Samire,nemoj da se bojiš,neću te povrediti,znam da ovo voliš,samo nisi još sazreo pa te muče nedoumice,,
,,Nemojte,može neko naići,,
,,neće,sve je zaključano,,
-Svukao sam gaćice do kolena i počeli smo da se igramo muški,trljali smo kite jedno o drugo,moj je bio smešan naspram njegove topuzine,zaista je bio nežan,nije me terao da radim ono što sam viđao u časopisima za odrasle,uhvatio je moj kurčić u ruku i povukao dva puta kožicu,počelo je da prska nešto belo iz njega,uplašio sam se ali mi je tako prijalo,Čika Kasim mi je objasnio da sam upravo svršio i da sam tako reći na pragu da uđem u svet odraslih.
-Igrali smo se tako pomalo ali slatko,voleo sam najviše da pišem domaći u Kasimovom krilu,da mu guzom gnječim nežno nabrekla jaja,voleo sam ponekad da izdrkam sa njim.

-Uskoro sam otišao u Tuzlu je*am dobio mesto na Mašinskom fakultetu,tamo sam se i preselio privatno,obaveze svakodnevne,vikendom poseta roditeljima tako da sam i zaboravio na one slatke igre sa Čika Kasimom koji se u međuvremenu zaposlio u Prodavnici obuće u centru Sarajeva.

-Prolazile su godine,došao je i dan mog punoletstva,uputio sam se kući da proslavim sa svojima,na slavlje je došao i on,zadrhtale su mi noge kada sam ga ugledao,godine su uticale na njega da bude još lepši,jači i pravi macho tip.
-Dobro smo se zabavili i počastili,ne sećam se kada sam toliko pevao jer 18-ta godina se puni samo jednom u životu,sećam se da mi je otac tada kupio Yugo Koral 45,jedan od prvih novih modela koji se pojavio u Sarajevu.
-Čika Kasim se ponudio prvi da se provoza probno mojim novim autom,vozili smo se tako ulicama Sarajeva,on je predložio da se odvezemo malo dalje od grada da vidimo kako se auto ponaša po truckavici.
-Sišli smo sa puta u jedan šumarak,jedva sam povukao ručnu jer me je Kasim poljubio tako strasno kao da mu je život zavisio od mene,njegove usne su bile kao mag* za mene,želeo sam još,njegov tvrdi jezik da masira moje krajnike.
-Sada sam porastao i napunio dovoljno godina da mogu slobodno da se igram,otkopčao sam mu šlic i izvadio ogromnu kurčinu sa velikim jajima,zaboravio sam kako je bio lep,lizao sam mu glavić,bio je tako sočan,vruć,lep,ne mogu opisati ukus koji se ne može meriti sa ničim slatkim što sam probao u životu.

,,To srećo,samo tako radi,samo tako,,-ponavljao je dok mi je mrsio kosu nabijajući glavu duboko u naslon od sedišta,posebno zadovoljstvo je bilo lizati njegova jaja je*u bila zaista velika i nisu mogla stati cela u moja mala usta.
Izašli smo napolje,skinuo sam farmerke i naguzio se preko haube,zaronio je svojim jezikom u moju guzu,vrhom me je izluđivao jer je golicao vrh mog tesnog čmarića,mesio je moje krupne guzove svojim velikim šakama,dok je to radio kurac mi se udrvenio i dodirivao krilo mog Yugića,gurnuo sam ruku između nogu i gurnuo kitu ka Kasimovim ustima je*am želeo da mi ga popuši,da osetim kakav je to osećaj,bilo je divno,zaista nisam imao reči,reči je zamenilo moje stenjanje,mogao sam glasno da uzdišem jer nije bilo nikoga u blizini da čuje.
-Kasim je poželeo da mi ga gurne u guzu,trljao ga je malo simulirajući jebanje,dražio je rupicu želeći da se sama otvori kako bi ga što lakše primila,počeo je da gura glavić ali nažalost bez uspeha jer mu je bio veliki a ja sam počeo da jecam od bolova jer ipak nisam bio mnogo spreman,moram priznati da sam pomalo bio razočaran ali je on nastavio da se trlja o mene i da me ljubi po vratu i šaputao na uvo kako je sve u redu i da ćemo probati ponovo,svršio mi je između guzova i to vrlo obilno je*e sperma počela slivati niz moje noge.
-Sredili smo se i vratili u grad da se moji ne zabrinu ili eventualno nešto ne posumnjaju,te noći nisam mogao da spavam,svakog dana sam gurao prste u guzu šireći čmar je*am toliko želeo da primim Čika Kasimov kurac,bio je tako dobar i prijatan sve ove godine prema meni da sam želeo da mu ukažem čast i da mi on bude prvi.
-Jedne večeri negde pred kraj radnog vremena odvezao sam se do njegove radnje u Sarajevu,bio je prijatno iznenađan kada me je video na ulaznim vratima.

,,Odkud ti,,-prišao mi je i pružio ruku.
,,Želim te,,-poljubio sam ga.
,,Samo da sredim pazar,odmah dolazim,,

-Kada je ušao u odeljak za radnike zatekao me je golog,svukao se i on,kleknuo sam na kolena i popušio mu kurac,obožavao sam ga vrućeg u ustima i da ga sisam kao cuclu,uvek se smejao dok sam mu to radio jer mu je to pričinjavalo veliko zadovoljstvo,naguzio sam se preko stola i poklonio mu svoju guzu kako bi radio sa njom šta želi,lizao je ponovo,dugo i nežno kako bi je ovlažio što više a zatim je počeo mazati nekim gelom,koji je od telesne temperature počeo da se topi i curi napolje.
-Nežno je stavio glavić na čmar i gurao ga unutra,ovog puta sam se i ja potrudio,opustio sam se maksimalno i stisnuo zube,nekako je ušao,bolelo je ali posle par uboda bol je nestala i kurac mu je bio do pola u meni,stiskao mi je bokove svojim snažnim rukama nabijajući se sve više u mene,pomalo sam stiskao guzove kako bi ga nadražio što više,bio mi je zahvalan svakim polju*em na tome,bio je blizu vrhunca,nisam mu dao da ga izvadi napolje,svršio mi je u guzi,tako me je napunio spermom da sam osetio uda*vakog mlaza iz njegovih jaja,učinio sam mu čast jer je deo njega bio u meni.

-Igrali smo se tako više puta tokom raspusta do mog povratka u Tuzlu ali prilike u SFRJ,kriza i početak rata dovelo je do toga da otac dobije premeštaj,preselili smo se u Zagreb gde je otac dobio službu,Čika Kasima više nikada nisam video,otac je kasnije saznao preko zajedničkih prijatelja da je pred kraj rata u Bosni poginuo.
-Ta vest je za mene bila veoma bolna je*am ga voleo,mnogi muškarci su prošli kroz moj život ali nijedan kao on,bio je čovek velikog srca,veliki ljubavnik a takav čovek,prijatelj se jednom u životu sreće,repriza ne postoji.

* Priča je inspirisana istinitim događajima,neki delovi su izmenjeni a neki događaji izmišljeni kako bi priča bila prilagođena čitaocima*