Posao i zadovoljstvo

18
Share
Copy the link

Timski rad i uspešno sklopljen posao sa našim cenjenim poslovnim partnerom Nešom bio je više nego dovoljan razlog da nas stroga ali pravična šefica okupi u svojoj kancelariji i počasti kojem pićencem nakon radnog vremena. A i kako i nebi, posao vredan 7 cifara nam je davao za pravo da se nadamo nekim osveženjem. Kasnije se ispostavilo da je osveženje bio pravi hladan tuš za mene, ali otom potom.

Tvorci poslovnog uspeha su bili moje drage kolege, bračni par Violeta i Ivan, lafčine, uvek spremni za dobru zajebanciju, ali kad se radi – radi se do koske. Nije bilo zabušavanja. Jako spontani, ponekada malo i previše, Ivan je često znao da mi iznese po neku pikanteriju iz, po priči, krajnje uzbudljivog seksualnog života sa njegovom Violetom, svojom „malom kučki*“ kako je često znao da je iz milošte nazove. Ponekad bi je predamnom šljapnuo po guzi, ona bi se kao brecnula, kao popreko pogledala, ali u tom pogledu nije bilo ničeg neodobravajućeg. U početku sam se zbog toga malo neprijatno osećao, ali je sa vremenom taj osećaj nestajao prihvativši takve situacije gotovo uobičajene.

Ono čega nisam mogao da se otarasim je bila neodoljiva želja za seksom sa Violetom. A kako i nebi, vitka plavuša, izvajane guze, oblih grudi, izazovnog pogleda i usne koje vrište za polju*em. Vrlo često sam zatvorenih očiju desnom rukom gladeći svoju kitu zamišljao kako mi taj slatkiš, obučena u zavodljivu providnu crvenu spavaćicu, puzajući prilazi, stavlja svoje na usne na glavić, liže kitu lagano celom dužinom gledajući me pravo u oči, uzima ga u usta celog dok mi jednom rukom gladi po jajima a drugom šara po telu. Gotovo da sam mogao da osetim svaki njen dodir, miris njene kože, da čujem njen uzdah dok se u mašti prepuštam njenom telu. Ovakve maštarije su se završavale, po pravilu, obilnim svršavanjem, *azmom često jačim i lepšim od mnogih koje sam imao privodeći devojke neznane i znane u svom stanu.

Prijem kod šefice je bio opušten, mada priznajem, meni prilično dosadan. Kako su i Neša i šefica bili porodični ljudi pa su jedine teme bila dešavanja u i oko njihovih porodica. Ja kao okoreli neženja sam se držao malo po strani ispijajući piće, smiškajući se po potrebi i klimajući glavom sa vremena na vreme, dok sam u mislima sam bio ko zna gde. Jedva sam čekao fajront, da se dogegam do svog stana i bacim u krevet.

„Dačo srce, ajde budi ljubazan skokni po još koje pivo i uzmi neku gricku, najmlađi si“, prekinula je moj neodređeni tok misli šefica pružajući mi nešto novaca. „Evo ti i ključeve i zaključaj vrata od firme kad se budeš vraćao“

„Vrlo rado“ rekoh jedva čekajući da izađem napolje i malo se proluftiram. Kako sam znao da im neću mnogo nedostajati, reših da odem do najdalje prodavnice u kraju laganim koracima i bez žurbe. Inače šefica Slađana je bila više nego dobrodržeća matora koka plave kratke kose i atletske građe. Po kuloarima firme se pričalo da su za ovaj poslovni poduhvat najzaslužniji kreveti po hotelskim sobama gde se Slađana potajno sastajala sa Nešom. Ipak, kako nisu postojali adekvatni dokazi koji bi potvrdili ove sumnje, voleo sam da verujem da je moj doprinos tom ugovoru veliki i da ću biti adekvatno nagrađen. Mada se osećala neka hemija između njih dvoje.

Obavio sam kupovinu i nakon jedno pola sata sam lagano ulazio firmu ne sluteći kakav me šok čeka u kancelariji. Sleđen i zbunjen zatičem prizor gole Violete, koja, ležeći preko kancelarijskog stola pognute glave unazad svojim usnama prelazi preko batine Neše od 20 i kusur cm, onako kako sam zamišljao da radi meni, dok je njen dragi jezikom zadovoljava klečeći sa druge strane stola. Uživajući u oralnom zadovoljstvu, Neša je pribio uz sebe Slađanu, ljubeći je po vratu i mazeći rukom njenu ribicu. U vazduhu se osećao miris hormona, zvukovi uzdaha su se prolamali kancelarijom. Sve što sam uspeo je da se spustim do dvoseda i *remice posmatrajući prizor kako ova četvorka bez trunke srama i griže savesti zadovoljava svoje telesne porive. Ubrzano dišući obliven toplinom, gotovo paralizovan, upijao sam svaki trzaj njihovih tela, svaki uzdah, krik zadovoljstva…

Trenutak predaha za Ivana, gutljaj piva dok se Violeta ne namesti za novu pozu. Ne ustajajući sa stola, zauzela je doggy stav, mazeći svoju ribicu i iščekajući da joj Ivan priđe i zarije se u nju. Trenutak dva, poljubac po guzi i leđima i Ivanova kita se sa lakoćom probijala kroz taj slatki, tako željeni otvor u njenom telu. Njen krik je utišao Neša uhvativši je za kosu i zarivši joj batinu u usta. Tucali su je žestoko i napaljeno, ne dozvolivši joj ni trenutak mira, telo joj se njihalo u ritmu naleta njihovih kurčina. Nije imala kud, sem da se prepusti i pokori ovom dvojcu. Slađana se pripila uz Ivanovo telo, ljubeći ga po vratu, leđima dok su joj ruke plesale po njegovim grudima. Svaka pora njegovog tela bila je prekrivena njenim slatkim usnama.

Činilo se da će ovaj ples trajati večno a onda se začuo Nešin krik i gomila sperme se u trenutku razlila po Violetinom licu i telu. Ovaj neartikulisan krik je izazvao opšti smeh kod ostalih. Tada su me napokon primetili, što je dodatno pojačalo decibele smeha među ovom četvorkom.

„Macane pa ti si tu i gledaš, jeli? Sram te bilo“ bocnu me Violeta sa osmehom i nastavi:
„Šefice, hoćemo ja i ti da vidimo šta naš Dača čuva u gaćama, a? Možda nam se svidi pa se malo poigramo i sa njim? Hajde macane, skidaj se“. Naređenje, izvršenje i par trenutaka kasnije stajao sam go ko od majke rođen streljan pogledima šefice i Violete.

„Mmmmm, leeepo, hajde sad lepo sedi i poigraj se sa tvojim malim“ nastavi Violeta sa „naređenjima“. Ništa mi drugo nije preostalo nego da se prepustim igri iščekujući da vidim gde će me sve to odvesti.

Približavala mi se ne skidajući pogled sa moje kite koju sam nadraživao. Opkoračila me unoseći svoje grudi u moje lice. Otkucaji srca su mi bili sve brži i brži, prestao sam sa drkanjem plašivši se da mi iznenadna ejakulacija ne upropasti ovaj čaroban trenutak bliskosti između moje večite čežnje Violete i mene. Uspravila se iznad mene i počela da njiše kukovima. Instiktivno sam posegnuo jezikom ka njoj ali me je sprečila rukama uhvativši me za kosu i pognuvši mi glavu unazad.

„Ti to želiš da se malo poigraš mojom ribi*? Znam da želiš, od prvog dana kad smo se upoznali, primetila sam kako me gledaš. Gricnuo bi je ti odavna samo da si imao prilike!“

„Pojebi me il me zajebi“ pomislih u sebi pomalo iziritiran činjeni* da je ogolila moju maštariju. Kao da je primetila moj osećaj nelagodnosti, nasmešila mi se i prislonila mi svoju vlažnu macu. Kao kremom, razmazivala je svoje sokove svuda po mom licu. Miris njene slatke pičkice punio je moje nozdrve, a onda napokon, moje usne su se spojile sa njenim usminama i ples mog jezika je mogao da počne. Lizao sam i grickao taj slatkiš trudeći se da pokupim svaku kap njene vlažne pice, sebično je želeći samo za sebe. Njeno telo je lagano podrhtavalo guzovi se njihali vešto kontrolišući pravac kretanja moje jezičine.

„Pa ova me jebe u glavu svojom pi*“ nasmejah se u sebi i zario jezik još dublje. Uzdah Violete bio je potvrda da radim pravu stvar.

U trenutku osetih prste šefice na mojoj tvrdoj kiti, rešena da ne bude samo nemi posmatrač. Mazila ga je poput neke mačke, a onda su njene usne počele lagano da klize po njemu od vrha do samog korena i nazad. Ritam njenih pokreta se pojačavao prenoseći vibracije sve do mog jezika koji je neumorno i sve brže klizio po ribici moje Violete podpomognut mojim nestašnim dugim prstima. Potpuno opušten i prepušten, uživao sam u onome što mi ove dve drage osobe pružaju.
„Šefice, ume ovaj naš Dača jezikom, prijatno me iznenadio“ osmehnu se Violeta, „Hajde da osetiš i ti to zadovoljstvo“.

Legao sam na dvosed dok su me obe opkoračile. Viki je uzjahala moju kitu i zaplesala po njoj dok mi je šefica prilepila svoju ribicu na moje usne koje su je spremno dočekale. Viki me jahala pohotno mazeći me i ljubeći po telu, tresao sam se od tog zadovoljstva ni sam potpuno svestan šta mi se dešava. Hej pa moji snovi se ostvaruju! Dva slatkiša su se uvijale pod naletima zadovoljstva koje im JA PRUŽAM! AAAAAAAAAhhhh. Bio sam u tansu, gotovo paralisan samo sam mogao da im se prepustim i da poželim da ovo zadovoljstvo nikada ne prestane.

„Hej momci nema zabušavanja, ostavili ste Daču na milost i nemilost proždrljive Violete, ima ona tu još rupa za popuniti, hoću da je odvalite od kurca!“ uputila je, krajnje zločestim osmehom, otvoren izazov šefica ostalom dvojcu nakon što je razlila svoje *azmične sokove po mom licu. Kao po komandi Viki se nagnula nad mojim telom dodirivajući me svojim krutim bradavicama, otkrivajući i ostavljajući svoj anus na milost i nemilost Nešinoj batini. Ne časeći časa Neša se žestoko zario u Violetu izazvavši joj krik pomešan bolom i zadovoljstvom u isto vreme. Napaljen ovakvim razvojem događaja zgrabo sam je za kosu i zario joj jezik duboko u grlo, ljubeći je strasno i nabijajući se u njoj najdublje što sam mogao. Zemljotres emocija prepravio je Violetino telo. Tresla se kao prut, stenjala, vrištala od zadovoljstva, njeno telo je gorelo i topilo se pod naletima žestokih udara Neše i mene, činilo se da ćemo joj prepoloviti telo na dva dela. Nisam više mogao da izdržim i ispustio krik ranjenog lava…AAAAAAAHHHHHH, zabijao sam se u Violetu najjače što sam mogao mazeći je po grudima, Neša, crven kao rak, nesmanjenom žestinom je obrađivao njen anus držeći je za ramena, jedva zadržavajući divlje pokrete Violete.

„Srce, napokon si dobila ono što si htela“ obrati joj se Ivan prislanjajući svoju kitu njenim usnama. Prihvatila je njegovu kurčinu i počela ga slasno obrađivati usnama. Mršava Violeta mi je tada izgledala jaka kao stena. Uspešno je izdržavala nalete tri kurca koji su želeli po svaku cenu da joj ostave ovaj dan u sećanju. Želeli smo da joj oduzmemo dah, iscedimo svaku kap znoja sa njenog tela, svršavala je u serijama, moj kita je bila oblivena tečnostima njene vlažne ribice. S vremenom su Neša i Ivan menjali mesta ne smanjujući tempo i žestinu tucanja Violetine slatke guze, potpomognuti podrškom šefice koja je sa distance posmatrala igru trojca sa kormilarkom i mazila svoju glatku ribicu. Ja sam se posle nekog vremena samo, gotovo nepomično, prepustio plesu Vikinog tela.

Nesvesni prostora i vremena u kome se nalazimo, igra strasti i zadovoljstva je tekla nekim svojim tokom, mi smo samo bili prepušteni svemu. Ni sam ne znam kada sam i koliko puta svršio, znam da se u jednom trenutku, kada je bilo gotovo, Violeta ispružila preko mene. Obgrlio sam je najviše što sam mogao, želeći da je pribijem uz sebe najviše što mogu. U kancelariji je zavladao muk i tišina. Ćutali smo izmoreni nesvesni šta se sve desilo i kako se sve otrglo kontroli. Sklopio sam oči i utonuo u san…