Vatreni ring (GAY priča)

27
Share
Copy the link

-Bokseri su mi tako zgodni,seksi macani,uživam dok gledam boks mečeve,u trenutcima kada se spoje diže mi se je*e tada meša strast sa adrenalinom.
-Moja drugarica Sanja je spremačica u jednom Bokserskom klubu,uspela je da me ubaci da uđem ne primetno ali nisam mogao da se uvučem u svlačionicu ili kupatilo kako bih pario oči tim lepim,vlažnim,muškim telima.
-Lutao sam po klubu dok slučajno nisam naišao na prostoriju u kojoj se nalazio ring,jedan nabildovani macan je sam vežbao u njemu,bio je tako hot,znojav,da mi se kurac udrvenio do bola a guza tako ovlažila,balavio sam dok sam ga gledao.
Zadihano je udarao u vreću,bio je tako snažan,jak,u mišicama su mu čini mi se radili motori koliko je jako udarao,zaneo sam se i naslonio na vrata koja su se uz tresak zatvorila,bilo je kasno za beg,video me je.

,,Debeli,šta tražiš ti ovde,,-skokom je iskočio iz ringa i došao do mene.
,,Ništa,samo sam te gledao dok vežbaš,,-nije mu mnogo trebalo da me provali zbog čega sam tu jer je moja sve tesnija trenerka jasno govorila.
,,Ko te je pustio u klub,,
,,Moja drugarica Sanja,ona radi ovde,,
,,Ma koja bre Sanja,dolazi ovamo,,-uhvatio me je za ruku,mislio sam da će me izbaciti napolje ali me je povukao da uđem sa njim u ring.
,,Ne mogu da se popnem,,
,,hahaha,pa kada si debeo toliko,,-bio je toliko snažan da me je podigao na svoja široka ramena i prebacio preko zaštitnih konopaca.
,,Budi moj sparing partner,,
,,ne umem ja to,,
,,ne boj se,neću da te tučem,,
,,udari me slobodno,,
Udarao sam pesnicama u njegov čvrsti stomak ali imao sam udarac kao devojčica,to ga je golicalo više nego što mu je pomagalo u vežbi,kada bi on mene trebao da udari,štipnuo bi me po velikom stomaku ili pljesnuo po rumenim obrazima,oborio me je na pod i legao na mene.

,,Voliš ovo,a,,-trljao je svoje snažno telo o moje,mogao sam da osetim njegov kurac kako se diže kroz tanak šorc.
,,Da,,
,,Prija ti više rvenje nego boks,ne voliš udarce,,
,,volim samo one nežne udarce,pogotovo analne,,
,,haha,u to ne sumnjam buco,,
-Podigao se i seo mi na grudi,izvadio je kurac maknuvši šorc i stavio mi ga je u usta,sisao sam ga halapljivo,želeći da mi uđe ceo,do grla.

,,Samo tako radi glavom,ta vežba je dobra za vrat,,-smeškao se.
,,Dobra je i za tvoja jaja,,-dodao sam mu uz mig svojim okom,legao je na leđa a ja sam nabio nos u njegova krupna jaja,lizao ih,igrao se sa njima usnama,masirao sam mu nežno kitu,jezikom sam prelazio preko njegovog čvrstog znojavog stomaka,toliko mi se sviđao da sam ga zagrlio,par minuta smo ležali zagrljeni sa spojenim usnama.
,,Želim te,,-poželeo je da vidi moju veliku mesnatu guzu,oslobodio sam se bokserica i naslonio se na kono*e,kleknuo je i stavio jezik u nju,skinuo je rukavice kako bi je mesio a lizao je kao sočnu dinju,uživao sam pod naletima njegovog jezika,iznenadio me je snažni ulazak njegovog glavića,nije me upozorio,raspametio me je koliko je dobro karao,svi njegovi protivnici su padali pod udarcima njegovih pesnica ali ja sam padao pod naletima njegovog kurca,tako me je razbijao da su njegova jaja udarala o moja,razvalio me je,nisam više mogao da izdržim,poslednji ubod se može smatrati nokautom,izvadio ga je a ja sam pao na leđa,odbrojavao je drkanjem kite do 10 a obilno je svršio po mom stomaku.

-Razbio me je tako da sam jedva hodao dva dana ali redovno sam pratio njegove mečeve ali putem TV-a jer je bio i suviše žestok za moju nežnu guzu.