Vrelo leto gay prica!!

25
Share
Copy the link

Bilo je to leto 2011 u Grckoj, kao po obicaju 45stepeni vrelo sve u fulu, cvarenje na suncu, kupanje… Odjednom sam krenuo da razmisljam o ideji da odem na neko krstarenje po grckoj. A znajuci mene avanturistu, mesto me nije drzalo bas dugo, spakovao sam se i zaputio na ludo i nezaboravno putovanje. Brod je dosao svi su krenuli da se ukrcavaju, sto je i naravno ocigledno nije puno vremena proslo svi su se ukrcali i krenuli smo. Naravno dok sam posmatrao koga sve ima na brodu, za oko mi zapao jedan bucmasti lik u belom sorcu, nisam uspeo bas najbolje da ga vidim, ali je redovno setao okolo i posmatrao me kraickom oka, a ja u beloj majci i kupace gace koje su mi bile za broj manje, a guza dosla bas do punog sjaja top nema dalje, otisao sam po vodu i popeo se na sprat broda gde nije bilo nikog, stavio ruke na gilender i gledao u prelepo more, niotkuda se pojavi on kit, sladak decko…
On: Smetam?
Ja: Ne, ne
On: sam si?
Ja: da, sam, sam. Ti? “Sto je i ocigledno, valjda”
On: i ia! Gde si se zaputio ako znas?
Ja: pojma nemam, gde me put navede tamo cu otici.
On: aha, nemas neki cilj gde bih hteo da ides…?
Ja: jok, za sad ne nemam…
On: posto smo sami da li bi isao samnom do Soluna pa na jedno hriscansko ostrvo “Hilandar”
Ja: sam se okrenuo ka njemu i pogledao ga direkt u medjunozje nesto se naziralo, totalno sam zaboravio sta me je pitao, i razmisljao sam sta bi smo sve radili, ljubljenje, mazenje, vatanje, plivanje… Malo sam o mastanju zaboravio da mu odg. da isao bih, sto da ne volim avanture.
On: e super imam drustvo necu se smoriti sam.
Ja: e super, sad necu ni ja. Uputili smo se brodom do nekog mesta blizu Soluna, posto je brod isao na drugu stranu, morali smo tu da sidjemo jer je nedaleko odatle bio trajekt koji je vodio do tamo… Evo ga solun, miran, lep, moderan grad, bas romantican i tiho mesto, seo sam u obliznji kafic je*mo trebali da sacekamo dozvole da odemo na ostrvo”Hilandar” jer bez dozvole monaha ne mozes da odes tamo, a salje se zahtev mesec dana pre nego sto planiras da krenes. Hahaha ne verujem sad cu da jebeno izvisim je*am kreten kako da dobijem dozvolu, kao bum ja dosao itd. nije puno proslo kit sa belim sorcem je na zustrom grckom razglabao sa njim na sta sam ja gledao kao ovca jer nista nisam razumeo, ali koliko vidim uspeva mu, dobijo je dozvole i kraickom oka vidim da mu lik ljubi ruku. Sta je bre ovo? Obicaji neki hahaha, dosao je do mene i rekao..
On: zavrseno sve u sedam/osam imamo trajekt za prebacaj na “Hilandar”
Ja: super, kako si uspeo sve da zavrsis… Samo je promumlao veze male, na sta sam ja ono nije ni bitno sad, sad je bio problem gde spavati, bio je tu neki motel ako neko zakasni na trajekt ima gde da se odmori do ujutru, opet je na tecnom grckom sve resio, pomalo sam poceo da se nerviram o cemu je rec, niste ni svesni sta se desava. Uzeli smo kljuceve od sobe i otisli da spavamo, posebni kreveti sve odvojeno. Sad krece zurka mozgova, prvo sto uradim kad udjem u sobu, bacam stvari, torbu i idem da se tusiram, dok sam se ja tusirao on se spremao za spavanje, a ja naravno nevaljao decko ostavio polu otvorena vrata da me vidi dok se skidam, i tusiram malo izazivam kita, vidim da mu nije bas dobro i prizori koje vidi je*am okrenut ledjima ka njemu, istusirao se i sve zavrsio i mogu otici na spavanje, imao sam bas nemiran san noc je proletela brzo, i doslo je budjenje od strane kita!
On: eh ej! Budjenjee…
Ja: Kad me nervni slom nije strefio, pa vidis li ti koliko je sati, covece?
On: da pola sedam, sto?
Ja: pa nisi human. A napolju polu dan, tek svice…
On: hajde, hajde! Zakasni cemo na trajekt..
Ja: ustajem!!! Brzo sam ustao obukao se u crno kao na sahranu da idem i zaputio se ka trajektu, kit je dosao i zapitao me.
On: da li si spreman, za avanturu?
Ja: valjda jesam, a u glavi mi se mute razne misli, promasio sam brod, vreme, mesto, sad bih bio ma punoj plazi polu golij sexy momaka, aaaaaa… nije puno proslo ukrcali smo se, trebalo nam je oko 25-30min do druge strane ostrva, oko i iznad nas su leteli galebovi bilo je fenomenalno kako izgleda, nije dugo proslo, stigli smo na sveto ostrvo hriscana “Hilandar” ostavili smo stvari i krenuli u obilazak ostrva, na nekih pola puta sam od vrucine zamumlao.
Ja: gospode boze ima li ovde neka plaza da se bucmem, crkoh od vrucine?
On: naravno da ima tu je nedaleko odavde. Odg. on!
Ja: a ti si gospod je li??
On: ne ja sam ti samo odg. da ti bude lakse.
Ja: cool, dok smo setali ka plazi, objasnjavao mi je sta je sta, kad je nastalo, ko je stvorio ama bas sve, ne znam zasto sam ga upitao… Izvini cime se ti bavis u zivotu, sem ako nije tajna? Samo me pogledao i nasmejao se.
On: hehe, kako da ti kazem a da ne budes zbunjen, ja sam apsolvent na “bogoslovskom” fakultetu u bg.
Ja: ostao sam zatecen, moja faca je bila blago teleca, cek ti si pop?
On: ne, ja sam sterc ali cu se zamonasiti kad zavrsim fax.
Ja: aha lepo. Bilo mi je glupo da nastavimo o toj temi da pricamo. I rekoh, hoce li ta plaza vise
On: da eno je, nazire se da li je vidis?
Ja: da vidim je!! Napokon. Brzo smo stigli do plaze nije bilo nikoga samo on i ja, mmmm, brzo sam se skinuo go i uleteo u vodu. Bio sam srecan kao malo dete hehehe, on je na plazi samo lezao i posmatrao me…
Ja: hajde bre u vodu sta se cvaris na tom suncu!!!
On: evo me dolazim!!
Ja: morao sam da ga gledam dok se skida, bio je punasan negde oko 80kg, crne kose, tamnih ociju i onako malo tamnoput, nizeg rasta, kad se skinuo imao sam sta i da vidim, njegov savrseni oveci penis koji landara kako hoda ka vodi, neka strast ne je obuzela skroz, popalio sam se kao klinac u osnovnoj. Ali nisam davao znake uzbudjenja. Plivali smo ka plicaku, malko se vatali u vodi svremena na vreme, i eto ga bili smo toliko blizu jedan drugog, da je u tom plicaku gde smo sedeli goli stras kod obojce krenula da vulkanise, uhvatio me je za ruku i rekao mi.
On: igraj se sa njim!!
Ja: igram? Razumeo sam sta je hteo da kaze, ali mi sve sto sam znao o njemu bilo totalno zbunjujuce sa situacijom trenutnom, nije dosta proslo uzeo sam mu njegov penis i mazio, trljao, navlacio kozicu, masirao glavicu penisa, nije dugo proslo bio je kao kamen i velik bas negde oko 21-22cm podebeo, taman… Upitao sam ga da li smem?
On: pogledao me, poledao svoj penis i rekao ako zelis avantura moze da pocne!!
Ja: neka avantura pocne!! zgrabio sam mu kitu rukom povukao ga malo dublje da mu donji deo samo bude u vodi i krenuo lizati i gutati negov glavic, lizao sam mu celu kitu, gutao je celu do jaja, jezikom milovao a on se samo zgrcavao i stenjao.
On: aaaah too! Uh kako si dobar! Hajde gutaj ga celog! Aaah to tako do kraja, mmmmm, odlican si mali, samo tako nastavi da ga pusis, toooo!!…
Ja: jel ti se svidja pope?
On: uh i te kako, niko mi do sada nije priredio ovakvo nesto ti si mali bog!
Ja: samo sam se nasmejao, nije proslo ni sekund povukao mi ie moju glavu sa njegove kite i uvalio mi jezik u usta. Promumlao je.
On: uh kakva usta, majko sveta ti si totalna greska prirode, imas sve sto ti treba da nekog dovedes do ludila i totalno si odlican, svi atributi majke prirode na mestu, prelepo!!
Ja: mumlam hvala, dok moju guzu trljam o niegovu kitu u vodi je*am sedeo na njemu, nije brzo proslo zapitao sam ga da li si spreman?
On: za sta promumlao je?
Ja: za treci deo avanture?
On: svakako da jesam sta god to bilo!!
Ja: uzeo sam njegov veliki penis i stavio ga kod mog anusa i krenuo polako da se nabadam.
On: mislis da ces moci posto smo u vodi?
Ja: prvi put je valjda hoce! I eto ga polako, ali bolno je usao u mene do kraja.
On: aaaaaaaahh, kako si uzak i topao, celog te osecam, uuuhh, e te boli mali?
Ja: malo, proci ce vremenom… Bilo je to na pocetku polako nabadanje na njegov penis, dok se nisam malo navikao na velicinu i sirinu, onda sam krenuo pravo kurvinsko da se nabadam i mesam po njegovom penisu..
On: ahhh, sta to radis? Auuu, too, tako nabijaj se na moju kitu, mesajj, ahhh tooo, mmmmmm…
Ja: aaaaa, tooo, jel ti se svidja pope?
On: uhh, ti si, ti si, ti si tempirana bomba samo iznenadjujes, ahhhh too!!!!
Ja: bilo je fenomenalno toliko da sam bez dodira kite krenuo da svrsavam u vodi, on nije hteo jos, tucali smo se i na plazi, i na steni, kod drveta, svrsavao mi je po stomaku, faci, dupetu i nastavljao dalje da me jebe… Proveli smo tako sedam dana na ostrvu veoma strasno, kada nam se pruzi prilika da li na polju, kamenu, nekoj sumi, stablu, plazi, vodi… Mi se overimo. Bilo je to ahh!! Vidjali smo se i u bg redovno, kao da nam je prvi put svaki put, ali je imao devojku sto je meni zasmetalo, jer nisam bas sve znao o njemu a toliko smo bili zajedno da je nju zapostavio skroz, dok nas gole nije navatala u negovom krevetu na kraju akcije… I tu se nase druzenje zavrsilo:-((( povremeno se cujemo ali se vise ne vidjamo.

Eto i neka moja avantura sa mora, ako se jos koje setim podelicu sa vama.