141. Lui (cvećar)

32
Share
Copy the link

Ležao sam ledjima na krevetu. Glava mi se upirala o uzglavlje, dok su mi noge štrčale u vis raširene. Šakama sam pridržavao njegova snažna ramena. Oslonjen rukama na krevet pored mog tela, kao da radi sklekove. Bio je obziran da me njegova težina ne opterećuje. Njegov dah i vreli polju*i su mi golicali grudi i dovodili me do ludila. Osećao sam kako njegov nabrekli glavić vrši snažan pritisak na medjici izmedju mojih muda i čmara.
Drhtao sam u išćekivanju kulminacije ove ljubavne igre. Lui malo pomeri svoje telo i spusti mi poljubac na vrat sa strane. Tim potezom, njegov glavić se nežno prisloni na moj čmar. Osećao sam kako ta mekana topla kugla golica izvor mog zadovoljstva. Položio je svoj torzo nežno na moj i ja sam osetio kako se naše dlačice na grudima nežno mrse.
Ostio sam kako mi se čmar polako širi i popusta pod pritiskom njegove moćne kare. Glavić je upao razvlačeći mi guzni otvor i ja sklopih oči od zadovoljstva. Ostao je tako neko vreme ne pomerajući svoj alat dok me je sve vreme obasipao polju*ima po vratu i ramenima.
Osećam kako mu se tvrdi kurac polako pomera u meni. Ulazi lagano milimetar po milimetar. Dižem i širim noge koliko god mogu. Želim da se otvorim što više i napravim prostor za njegovo prodiranje. Svaki milimetar njegovog prodiranja, širi moje guzno crevo još više.
Tišina je svuda oko nas. Ceo svet za nas je ta soba i naša tela na krevetu u misionarskoj pozi. Dahćemo sklopljenih očiju i uživamo u dodirima naših tela. Lui propinje svoj torzo u vis i vrši snažan pritisak kukovima. Osećam da mi je njegova kita upala do jaja. Čmar mi je raširen do maximuma jer mu je kita najdeblja u korenu. Još više širim noge iako je to prosto nemoguće. Osećam njegova znojava muda na mom guznom procepu. Zavrteo je lagano kukovima i svojim kurcem napravio par kružnih pokreta u mom crevu. Glasno sam uzdahnuo od zadovoljstva i još jače ga stegao rukama za guzove. Pritiskao sam šakama njegove guzove i nabijao ga jače na sebe. Kao da sam želeo da još dublje prodre iako je to bilo nemoguće.
Lui izvuče svoj alat do pola iz mog dupeta i zastade na tren. Nežno mi je prislonio svoju šaku na obraz i svoj kažiprst stavio preko mojih usana. Halapljivo sam otvorio usta i njegov prst mi upade do pola. Počeo sam da mu ližem i sisam prst kao da pušim najsladji kurac na svetu. Njega to popali još viši i on ponovo poče da mi ga nabija. Dok sam ga jednom rukom držao za guz i nabijao na sebe, drugom rukom polako sam napipao njegov čmar. Osetio sam pod prstom hrapav i znojav prsten njegovog guznog otvora. Lui mi ga snažno nabi do jaja i ja sam instiktivno gurnuo svoj prst u njegov tesni otvor.
Kriknuli smo obojica od užitka. Pretpostavljam da ovaj naš sex ne bi bio ništa bez naših prstiju. Njegov kažiprst u mojim ustima, koji sam pušio kao bludna kurva i moj srednjak zaboden do kraja u njegovoj guzi. Izmedju toga, njegova moćna kara, cepa moje guzno crevo. Ludo….
Ludilo….
Ne znam koliko je sve to trajalo, jer je u tom trenutku vreme prestalo da postoji za mene. Pretvorio sam se u sexualni objekat željan da se zadovolji.
Kraj… Ludilo… Njegovi snažni udarci su ukazivali na svršetak… Celo moje telo se treslo od siline njegovih udaraca. Čmar mi je brideo i najavljivao kulminaciju. Tada, Lui snažno zgrabi moj nadignuti kurac za glavić i steže ga kao da mu je namera bila da mi ga otkine. Istovremeno je nabio svoju kitu do jaja i počeo da prosipa seme u meni.
Explozija…
Počinjem da prskam ogromnu količinu sperme kroz njegovu šaku. Dok njegovo seme ispunjava moje guzno crevo, moja sperma prska svuda po našim telima. Osećam toplu lepljivu tečnost kako se razmazuje izmedju naših tela. Lui klizi svojim telom po mojem gore dole i time mi daje završni udarac.
Sav zadihan i znojav klonuo je svojim telom preko mog. Začudo, nije mi bio težak. Naprotiv, prijao mi je…
Poljubio me je još jednom u vrat i polako odigao svoje telo. Osetio sam kako je njegov kurac iskliznuo iz mog dupeta. Osetio sam hladan vazduh na čmaru dok me je njegova vrela sperma golicala dok je curila napolje. Guza mi je bila sva umazana od njegovih sokova.
Lui se okrenu i leže na ledja pored mene. Pogledao me je svojim lepim plavim očima i samo se nasmešio.
– Ovo je bilo extra… – rekao sam tiho.
– Aha… – je bilo sve što je rekao i uzeo cigarete sa stočića. Pripalio nam je po jednu i mi u tišini ispušismo „Goloaz“ u krevetu.

Nikada ga više nisam video. Cvećar Lui je bio jedan od onih koji je u krevetu znao da uradi nešto po čemu bih ga pamtio.