150. Ispovest jednog bsexualca – Zoran (bio mi je kao sin)

25
Share
Copy the link

Pre par godina u stanu tačno iznad mog doselila se jedna porodica. Muž i žena i imali su jednog sina po imenu Zoran, koji je tada imao negde oko 13 godina. Zoran je bio deran solidne visine i mršavog tela koje je tek trebalo da se razvije u pravog muškarca. Čim su se doselili, Zoran je privukao pažnju u celom kvartu. Razlog je bio što je to bio jedan od onih dečaka što mu sve polazi za rukom. U bilo kom sportu bio je među najboljima pa su ga drugari obožavali. Isto tako sa svima njima je bio dobar drugar što je još više povećavalo njegovu popularnost. Isto tako, sa devojčicama je bio korektan, tako da plus pored svoje lepote, one su ga rado prihvatale u društvu. Naravno i mi, tako da kažem starije komšije smo ga obožavali. Pre svega bio je veoma kulturan, pažljiv i uvek je bez problema prihvatao da pomogne bilo kome. Od toga da nekoj starijoj komšinici pomogne sa teškim cegerima, do toga da ga nikada nije mrzelo da ode i recimo kupi mi cigarete. Jednom rečju dete za primer.
Tada kada se doselio jednom prilikom me je sreo ispred zgrade kako se spremam motorom da idem do grada.
– Uuuu, kakva sprava komšija… – reče on sa oduševljenjem na licu. – Nisam znao da vi vozite motor…
– Pa nisi ni mogao da znaš derane, koliko juče si se doselio… – bio sam malo nervozan je*am trebao već da krenem.
– Da… izvinite… ali ja obožavam motore…
– O tome ćemo drugi put. Sada stvarno žurim…
– Doviđenja…

Naravno, Zoran kao i većina klinaca njegove dobi je voleo motore. Ne samo što ih je voleo nego je i stvarno bio zainteresovan. Od tog vremena je i krenulo naše druženje. Njegovom ocu je to imponovalo jer je u tome gledao kako njegov sin jedinac postaje muževniji i ostvaruje neke snove koje on nije mogao u mladosti. Međutim, njegova majka me je uvek popreko gledala. Ta veštica bi kad god bi se sreli jedva kroz zube iscedila jedno „Dobar dan…“ i ispratila me pogledom kao da sam joj ubio sina, a ne družio se sa njim i uvodio ga u tajne bajkerskog života. Verovatno se kao i svaka majka bojala da joj sin vozi motor.
Zoran je bio veoma zahvalan na tome što ga ja učim, pa mi je zdušno pomagao oko svega. Kad god sam nešto popravljao ili čačkao oko motora on bi se odmah našao tu da mi pomogne. Time sam ja imao malu pomoć, a on besplatne časove iz mehanike. Isto tako, meni je pranje motora uvek predstavljalo neophodnu radnju koju sam jednostavno morao da radim, dok je za njega to bilo pravo zadovoljstvo. Uvek mi je prao motor.
Vremenom se je naše prijateljstvo proširilo. Svaki put kada bi nešto radili zajedno oko motora, ja bih ga pozvao kod mene kući na sok ili kakao. Zoran bi se rado odazivao na moje pozive i znali smo veoma dugo da zajedno sedimo i pričamo o svemu i svačemu. Vremenom je naš odnos postao tako prisan da sam počeo da ga osećam kao svog sina. Da, znam da zvuči malo glupo, ali moj sin je bio daleko sa majkom i Zoran mi je koliko toliko nadoknađivao taj nedostatak.
On je meni pomagao u nekim sitnim stvarima, a ja sam se njemu uvek našao kao neko ko će mu dati savet. Na momente sam stekao utisak da mu ja za neke stvari dođem i bolje nego njegov tata. Naročito za savete oko devojaka. Sa mnom je delio prve ljubavne probleme, nedoumice oko vođenja ljubavi, sexa i ostalom. Ja sam prvi saznao za njegova drkanja, prvi mlaz sperme, prvu devojku, prvo zaljubljivanje… Jednostavno Zoran nije imao tajni preda mnom.
Svo to druženje sa njim meni je prijalo jer je Zoran znao svojom vedrinom i osmehom da mi razbije dosadu samoće, raspoloži me i nadoknadi barem deo onoga što mi moj sin nedostaje. Njemu sam ja bio idol. Vremenom kako je rastao on je više puta rekao da želi da u životu bude otprilike kao ja. Iako sam mu ja govorio da mu je bolje da bude kao njegov tata koji je doktor, on je ipak više želeo da bude bajker i prođe mnoge stvari u životu.

Te večeri je Zoran bio kod mene u stanu. Priveo je neku devojčicu čijeg se imena i ne sećam. Naime, povremeno bi Zoran privodio tako devojke i molio me za gajbu, jer kod roditelja nije mogao. Ja bih ga ostavio samog u gajbi da on obavi posao dok se ja malo provozam ili obavim nešto drugo. Nakon pa*ati provedenih napolju, vratio sam se u stan u dogovoreno vreme i zatekao tamo Zorana.
– Hej derane, ti si još tu…
– Jesam… – reče on smušeno.
– Pa šta je bilo? Da li je sve u redu?
– Jeste… nego… ništa…
– Šta? Nije ti dala?
– Aha, kako si znao?
– Pa vidim ti po faci.
– Jebi ga, Džaba sam te maltretirao da izlaziš napolje. Samo smo se povatali i izljubili i nije htela da skine gaćice ni po ceni života.
– Šta da ti kažem? Ne boj se, biće joj krivo. Kada bude htela da skida gaćice, tada je niko neće hteti. Nego, hajde da mi otresemo po jedno pivo.
– Može…
– Daj nam ti pivo dok se ja istuširam.
Petnaestak minuta kasnije Zoran i ja smo sedeli jedan preko puta drugoga i ispijali pivo. Sedeli smo tako obojica obučeni samo u šorceve i zavaljeni svako u svojoj fotelji. Kada se je zavalio unazad i raširio noge da se bolje namesti, ja primetih izbočinu na njegovom šorcu. Mali je još uvek bio napaljen kako ga je ostavila devojka bez sexa. Tek sam tada primetio i kako zgodno telo ima Zoran, odnosno kako se je lepo razvio u poslednjih par godina. Od derana postajao je polako pravi muškarac. Tada me je obuzeo i neki čudan osećaj. Sve do tog trenutka sam na Zorana gledao kao na svog sina, a sada… Protresao sam glavom i otpio pivo. Zoran je bio muškarac kakvog bi rado odvukao u krevet, ali mi je sve vreme zvonio u glavi taj naš odnos koji smo do tada izgradili. Ponavljam, bio mi je kao sin… Borio sam se sa pomešanim osećanjima u sebi. Njegov glas me povrati u stvarnost.
– Nešto si se zamislio…
– Ma ne onako…
– Nisi ti mene ništa čuo šta sam ti pričao…
– Nisam. Izvini, stvarno su mi misli odlutale.
– Pričao sam ti kako me je kučka ispalila i ostavila me ovde uspaljenog kao vepra…
– Znam derane, shvatio sam. Jebi ga, idi u kupatilo izdrkaj ga i istuširaj se hladnom vodom, pa će proći.
– Eh, ti me zajebavaš. Nego, jel mogu da ostanem noćas ovde kod tebe da popijemo još po koje pivo. Sutra je subota pa nema škole.
– Naravno, samo javi tvojima.
Nije to bilo prvi put da Zoran prenoći kod mene. Ne retko smo nas dvojica ostajali do zore i ispijali pivo uz razgovor. Šta više ni njegovi roditelji nisu pravili frku oko toga. Njegov otac mi je jednom prilikom rekao da ga najurim kako mi ne bi smetao. Kada sam ja rekao da mi ne smeta, nego da oni ne misle da to nije u redu, njegov otac je odgovorio da mu je bolje da mu je sin sa mnom, nego da negde luta ulicama i naleti na neki problem.
Zoran i ja smo to veče ćaskali i ispijali pivo do negde iza ponoći i onda otišli na spavanje. Ja u svojoj sobi, a on na trosedu u dnevnom boravku. U neko doba me je probudila sopstvena bešika. Terala me je da ispraznim onu silnu količinu piva koju sam popio sa Zoranom. Mrzovoljno sam se izvukao iz kreveta i krenuo ka kupatilu. Prolazeći kroz dnevni boravak, primetio sam da Zoran nije u krevetu. Začuo sam zvukove iz kupatila. „Ipak je poslušao moj savet da se istušira hladnom vodom…“ pomislio sam uz smešak. Vrata kupatila su bila odškrinuta i ja sam kroz otvor mogao da vidim kako se Zoran tušira. Doduše nisam mogao celog da ga vidim, a i bio je okrenut postranice, ali sam video dovoljno. Prelepo mlado telo, sa pristojnim alatom koji nehajno visi i sa njega curi voda koja se slivala sa tela kao da piški. On se malo pomeri i ja tada ugledah njegovo prelepo okruglo tvrdo dupence. Avaj, ponovo se javi moja bešika i ja zakucah na vrata:
– Hej derane… – viknuo sam glasno kako bi me čuo ispod tuša.
– Uh… što si me uplašio – viknu on iz kupatila – mislio sam da spavaš. Reci?
– Ja bih da se olakšam… Treba da izbacim ono pivo. Hoćeš brzo?
– Malo pre sam počeo, ali nema veze. Uđi ti i obavi to što imaš… Naravno ako ti ne smeta.
– Ne…
Ušao sam u kupatilo i stao iznad šolje. Iz mene krenu zlatna tečnost i ja sklopljenih očiju zabacih glavu unazad.
– Ohhh… kakvo olakšanje…
– Oooo… majstore – reče Zoran.
Raspored u kupatilu je bio takav da sam ja bio na samo pola metra od Zorana koji je stajao u kadi. Ja go kao od majke rođen pišam u šolji dok se on go tušira. Okrenuo sam glavu i lepo ga osmotrio. Sada, ovako blizu, delovao mi je još lepše.
– Što majstore? – uptah.
– Nadam se da ću i ja kada još malo odrastem da imam takav alat kao što je tvoj…
– Pa Boga mi možda i bolje – rekao sam odmeravajući pogledom njegovu kitu – ni sada nisi loš…
Završio sam sa pišanjem i otišao na spavanje. Zoran je ostao još pod tušem.

Jutro. Budim se. U stvari znam da nije jutro jer me je Sunce probudilo, a ono u moju sobu dolazi tek posle 11 sati. Još uvek sam u polusnu i osećam svoju jutarnju erekciju. Tada postajem svestan i lepe topline na jajima. Mokrim jajima!!! Kao da sam se upišao… Nisam valjda… Otvaram oči i onda postajem svestan svega. Mozak je proradio. Spustam pogled na dole. Otkriven sam, a Zoranova glava mi je u visini mojih muda. Osećam njegov jezik kako mi golica jaja sva mokra od njegove pljuvačke.
– Zorane! – uzviknuo sam ne znajući šta da kažem.
On ne reče ništa, već samo okrenu glavu ka meni i nasmeši se. Već me je tada razoružao.
– Nemoj… – i dalje su u meni bila pobrkana osećanja. Istovremeno sam ga voleo i gledao kao sina, a sa druge strane sam hteo da se pojebem sa tim mladim telom.
Ustao sam i krenuo ka dnevnom boravku. Zoran razočaranog izraza lica krenu za mnom. Seo sam za trpezarijski sto i zapalio cigaretu.
– Da nam skuvam kafu – prekinu Zoran neprijatnu tišinu.
– Može i hteo bih da porazgovaramo o ovome što se desilo.
Pet minuta kasnije sedeli smo za stolom jedan preko puta drugog. I dalje smo bili goli, a neprijatnu situaciju je pogoršavalo to što su nam obojici kurčevi stajali i dalje uspravni, tvdi kao kamen.
– Vidi… ne znam šta da ti kažem…
– Znam da te brinu moje godine, ali ja to želim… svojevoljno…
– Godine?
– Da, godine. Da voliš muškarce to znam već duže vremena.
– Stvarno, kako, od kada?
– Pa ima oko godinu dana. Znaš kada sam trebao doći sa onom malom odbojkaši*?
– Da.
– Ti se me ostavio po običaju samog u stanu. Ona se nije pojavila, pa sam ja iz dosade preturao i hteo da uzmem neki film da pogledam. Naravno među tvojim kasetama sam našao gay film. Odmah sam sve shvatio, samo mi je bilo neprijatno da ti kažem.
– Ma film kao film… – lupio sam bez veze.
– Dule… nisam baš tako mali. U stvari znam da si bisex. Ipak ti trpaš i sve one zgodne ribe.
– Dobro, ali slušaj Zorane. Manje više godine, nego sam ja do sada na tebe gledao kao na sina.
– Znam. Ako će ti biti lakše i ti si meni bio kao drugi otac, ali baš u tome je i poenta.
– Kako to misliš?
– Evo ovako. O sexu sa ženama neću ti govoriti ništa, jer tu manje više sve znaš. I taj sex mi prija i uživam u njemu. Međutim, pre izvesnog vremena sam shvatio da me istovremeno privlače i muškarci. Iskreno nikada nisam probao, ali bih hteo.
– Ok. To je u redu, ali sa mnom…
– Pa samtrao sam da je to sa tobom najbolje rešenje.
– Kako misliš?
– Prvo, ti si tip za kojim se okreću i žene i muškarci. Drugo, znamo se. Ne bi valjda voleo da mi prvi sex bude sa nekim nepoznatim muškarcem i da kasnije imam problema. Mi se znamo i to mi deluje nekako sigurno i znam da kasnije neću imati nikakvih problema. I treće…
– Treće?
– Nećeš se naljutiti ako ti kažem?
– Neću…
– Pali me incest…
– Ozbiljno?!?
– Da. Samo kada god bih pomislio na mog tatu, delovalo mi je nekako skrnavo i istog trenutka bi mi kurac pao. S tobom je nešto drugo. Ti si mi blizak kao otac, a za neke stvari još bliži, a i delotvorno si delovao na moj kurac. Da samo znaš koliko puta sam ga izdrkao misleći na sex sa tobom.
– Stvarno? – bio sam iznenađen, ali sam sada već čvrsto odlučio da ovu situaciju i iskoristim. – A kako si zamišljao sex sa mnom?
– Uhhh… ne znam… malo me sramota…
– Kako sramota, a ovamo želiš sex sa mnom…
– Pa zamišljao sam nas u svim pozama.
– Pričaj – rekao sam i kako bih ga ohrabrio, ustao sa stolice i seo golom guzom na ćošak od stola. Sada je Zoran imao pogled na celo moje golo telo, a naročito na moj kurac dignut do bola. Stajao je na samo jedan metar od njega.
– Pa svakako. Zamišljao sam kako sam ja žensko, a ti muško. Pa zatim obrnuto i tako to.
– To se kaže aktivan i pasivan. Kada sam ja aktivan, a ti pasivan ja jebem tebe. Kada si ti aktivan, a ja pasivan onda ti jebeš mene. Što se tiče pušenja to nema veze. Kurac puše i aktivni i pasivni. Ko kako voli.
– Uhhh… kako ti to slobodno govoriš… meni je malo neprijatno.
– Pa ti si hteo da probaš. Pre svega u sexu nema ustručavanja i stida jer onda nećeš ni uživati. I nikada nemoj da radiš nešto što ti se ne sviđa. Drugo, u muškom sexu pomiri se sa tim da kurac mora da se nabije u guzicu, ostalo je sve kao i drkanje.
– Da, ali ja ne znam da li će mi prijati…
– Pa probaš i ako ti se sviđa to je to… Ukoliko ne, onda jednostavno prestaneš.
– Probao bih ali…
– Ali… – sada sam već postajao nestrpljiv.
– Mene sex sa muškarcima pali samo kada pomislim na igru tata i sin.
– E pa sine, vreme je da probaš – rekao sam i ustao sa stola.
Prišao sam mu stojeći dok je on još uvek sedeo za stoli*. Moj mu kurac dođe tačno u visini očiju. Zoran obliznu usne jezikom i pogleda me svojim plavim okicama. Nežno je jednom rukom obuhvatio moja jaja odozdo i ja osetih njegov hladan dlan. Muda mi se naježiše, a kurac postade još tvrđi.
– Uzmi ga u usta.
Zoran ćuteći otvori svoja usta i polako usisa moj glavić. Koža na leđima mi se naježi od prijatne topline njegovih usta. Počeo je da ga liže. Radio je to dosta nevešto, ali je kako je vreme odmicalo, radio to sa sve većim zadovoljstvom. Mali je počeo da uživa u pušenju kurca. Uporno je pokušavao da ga proguta što dublje jer je to verovatno negde video, ali mu to nije polazilo za rukom. Što od veličine mog kurca, a što i od toga što nije bio iskusan.
– Ne pokušavaj da ga progutaš… Radi samo ono što možeš i što ti prija… To će doći kasnije sa iskustvom – rekao sam.
– Imaš jako lep i ukusan kurac – reče on trljajući moj glavić o svoj obraz.
– Sviđa ti se?
– Jako…
– Onda nastavi.
Uzeo je ponovo moj glavić u usta i nastavio sa neskrivenim zadovoljstvom da ga puši. Spustio sam ruke na njegovu glavu i počeo lagano da mešam kukovima. Nisam hteo da zapinjem je*am znao njegove mogućnosti, a hteo sam da uživa po prvi put u svemu ovome. Uostalom, što bude više sada uživao, želeće više da to ponovimo.
Odjednom Zoran ispljunu moj kurac iz usta, pogleda me i tiho reče:
– Želeo bih sada da probamo i ono…
– Koje ono? Rekao sam ti da budeš bezobrazan i slobodan. Više ćeš uživati.
– Želeo bih da mi ga staviš…
– Hoćeš da te jebem?
– Da…
– Gde?
– U guzu…
– Hajdemo do kupatila da te pripremim…
– Kako?
– Videćeš…
Zoran pođe ćuteći za mnom. Ušli smo u kupatilo i ja odvrnuh tuš tako da sam u ruci sada držao samo crevo od tuša. Dok sam podešavao mlaku vodu rekoh mu:
– Dođi i sedi ovde na ivicu i podigni i raširi noge. Pokušaj da što više opustiš guzu. I molim te bez stida. Meni ovo nije prvi put i pokušaj da se opustiš.
– Ok – reče on tiho i posluša me.
– Sada ću ti očistiti guzu kako bi sex bio bolji…
– Kako to misliš očistiti?
– Svi smo mi puni govana, a veruj mi ne bi baš voleo da ti prvi sex sa muškarcem smrdi na govna…
– Uhhh…
Zavukao sam svoju levu ruku ispod Zoranovih muda i napipao njegov čmar. Čim sam naslonio vrh svog prsta na njegov čmar, primetio sam da mu to prija. Drugom rukom sam primakao crevo tuša iz koga je curila voda i polako mu ga stavio koji centimetar unutra.
– Kada osetiš pritisak u stomaku reci mi da izvadim crevo…
– Dobro… – reče Zoran sav crven u licu. Nisam znao da li je crven od stida ili zato što mu sve to prija.
Tada me Zoran lupi po ramenu i ja polako izvadih crevo iz njegovog čmara. Deo vode iscuri napolje u kadu.
– Sada se napni kao kad kenjaš i sve će ispasti napolje.
Zoran me je poslušao i iz njegovog creva ispade gomila govana pomešana sa vodom. Zasmrdelo je, ali na kratko jer je sve otišlo u slivnik.
– Ovo ćemo sada ponoviti nekoliko puta sve dok ti iz dupeta ne počne izlaziti čista voda.
– Ok. Mogu ti reći da mi ovo prija…
Još nekoliko puta sam Zoranu nabijao crevo u dupe sve dok nije izbacio čistu bistru vodu. Bio je čist.
– E sada si spreman… – rekao sam i okačio crevo od tuša.
– Odlično… moram da priznam da me je ovo čišćenje malo napalilo.
– Čekaj, sada kada smo već ovde u kupatilu i malo podmazivanja.
– Kako?
– Pa pička luči svoj sokove za podmazivanje. Guza to ne radi. Kako te ne bi bolelo, malo ćemo da podmažemo. Pošto nemam lubrikant, stavićemo neku kremu. Dođi ovde i natrti se…
Dohvatio sam kremu sa police i seo na ivicu kade. Zoran stade ispred mene i savi se u struku. Istrtio je svoj božansko dupence prema meni i ja zabalavih od pogleda na njegov prelep braonkasti čmar iz koga je curio mali mlaz vode. Zahvatio sam jednim prstom kremu i rekao mu:
– Raširi malo guzove…
On ćuteći obuhvati svoje guzove i tako nagnut raširi ih koliko je god mogao. Prineo sam prst sa kremom njegovom čmaru i njegovo telo se trznu. Što od hladne kreme, a što i od toga što ga po prvi put neko dodiruje na to mesto. Lagano sam kružio prstom po njegovm čmaru i razmazivao kremu. Zatim sam počeo polako da mu uguravam prst. Lagano sam gurnuo prst tek 1-2 centimetra u njegovu guzu. Zoran tiho zastenja i još više raširi svoje guzove. Polako sam mu gurao prst dok mu nije ušao ceo.
– Prija? – upitao sam ga držeći moj kažiprst zabiven do kraja u njegovu guzu.
– Daaa…. uživam…
– Onda idemo dalje…
Izvadio sam kažiprst do kraja i ponovo mu ga nabio lagano. Zoran je počeo polako da vrti guzom i meša u krug. Tada osetih kako mu svinter pulsira i izmuzava moj prst. Shvatio sam da mu prija i da je spreman, te sledeći put polako gurnuh i srednjak zajedno sa kažiprstom.
– Ohhhh…. šta mi to radiš…. – stenjao je sa zadovoljstvom.
– Podmazujem te…
Sada su mu dva moja prsta širila čmar. Rešio sam da ubacim u igru i treći prst. Uhvatio sam ga drugom rukom odozdo za muda i polako, mic po mic ugurao sam mu i treći prst. Zoran još više raširi guzove i jače se nabi na moju ruku.
– Ohhhh…. tatice…. šta mi to radiš…
– Širim te i razrađujem…
– Hoću da me tucaš tatice…. – reče Zoran. Sada je bio spreman za tucanje. Međutim ja sam želeo još malo da to odložim kako bih ga još više uspalio.
– Uskoro sine… samo ako budeš dobar…
– Hoću… uhhh…
– Kako želiš da te tata tuca….
– Kako bilo… ahhh… samo mi stavi tvoj kurac u guzu…
– A ne… kurac treba da zaslužiš…
– Kako… uradiću sve samo me jebi…
– Moraš biti doba*in…
– Biću, radiću sve što hoćeš… samo mi ga daj…
– Dođi… – izvadio sam prste iz njegovog čmara. Obojica smo bili jako napaljeni i ja sam rešio da ga uzmem tu. Uhvatio sam ga za kukove i privukao k sebi. I dalje sam sedeo na ivici kade sa dignutim kurcem do pucanja.
– Dođi sedi tati u krilo…
– Hoću… – reče on i sede guzom na moje butine.
Obuhvatio sam ga rukama oko tela i ščepao ga za sise. Zoran kriknu od zadovoljstva.
– Ahhh… kako to prija… stavi mi ga molim te…
Uhvatio sam se jednom rukom za kurac, a drugom Zorana za guzu i nanišanio njegov otvor. Prislonio sam glavić na njegov čmar i tiho mu šapnuo na uvo.
– Sada si ti na potezu. Nabijaj se lagano onako kako tebi najviše odgovara.
– Ohhh… hoćuuuu….
Zoran poče polako da se spusta i ja osetih kako mu moj glavić upade u crevo. Poznata toplina muške utrobe mi obavi glavić. Tu je malo zastao, pa onda ponovo nastavi da se nabija. I ovaj put jedva tek koji milimetar. Kao da je svojom guzom merio debljinu mog kurca.
Tada bez ikakve najave Zoran me je iznenadio. Uhvatio se je rukama za moja kolena ispred sebe i naglo se nabio na moj kurac do jaja.
– Aaahhhh – vrisnuo je – svršićuuuuu…
– Nemoj…. ohhhh – dahtao sam – daj tatici da još malo uživa u tvojoj guzi…
– Ooohhhh… kako mi prija…. jebi me tataaaaa…..
– Hoću sine… evo ti ga…
Nabijao sam mu ga sada već krvnički. U stvari nije ni bilo potrebe da mu ga nabijam jer je Zoran to sam radio. Naskakao je i nabijao se na moj kurac kao da mu život zavisi od toga. Svom silinom. Napaljeni, nije nam dugo trebalo. Zoran dohvati rukom svoj kurac i poče da ga nadrkava. To mi je bio znak da i ja pojačam ritam.
– Uhhh… kako ti je tesna guza… sineee…
– Ohhh… tebi je jako debeo kurac… ali to me paliii…
– Ohhh… ne mogu više…. svršiću…
– I jaaa…. blizu sam…. samo nemoj da ga vadiš….
Krenula je eru*ija. Eru*ija sršavanja. Zoran prvi ispali metak i sperma izlete iz njegovog kurca metar u vis prskajući pločice na zidu.
– Tatiiiiceeee…. ooohhhh… svršavaaaam – vrištao je.
– Sineee… puniiim teee….
Moj kurac poče da se koprca u njegovoj guzi i izbacuje salve semena. Zoran osetivši prijatnu toplinu u svojoj guzi još više pojača svoje svršavanje. Svršavali smo dugo.
Zoran je klonuo znojav i mlitav u mom krilu. Dahtali smo obojica boreći se za vazduh. Okrenuo se ka meni i spustio mi nežan poljubac na usta. Odvojili smo se.
– Sada je vreme da se opustiš – reče on ustajući iz mog krila.
– Kako misliš?
– Lezi u kadu da te okupam.
– Mmmm… mislim da će mi to prijati, ali treba mi cigara.
Zoran je otrčao i doneo mi upaljenu cigaretu. Legao sam u kadu. Sledovalo mi je jedno lepo toplo kupanje. Zoran je to tako studiozno radio. Videlo se da uživa u mom telu i da ga trlja sapunom.

Sa Zoranom sam bio u kontaktu i redovno se jebali dok nije upisao fakultet. Naš odnos je trajao neke 3-4 godine. Mali se je jebao kao prava kurvica. Kasnije je i on mene jebao. To ga je naročito palilo. Govorio je: „Da vidiš kada ti sin pokaže kako si ti njega napravio…“ Pored toga što ga je primao vrhunski, Zoran je bio i odličan jebač.
Onda je upisao medicinu u Budimpešti i otišao tamo na studije. Nakon toga smo se sreli još par puta i dobro pojebali, a sada je negde u Africi. Radi za UN kao doktor.
Nadam se da tamo uživa sa crncima i njihovim kurčinama u razbludnom sexu.