Ispovest jednog bisexualca – 18. Elamin

28
Share
Copy the link

Vozio sam se tako pa*ati motorom i video česmu pored puta. Stadoh da se osvežim malo i primetih dole ispod malo mesto pored mora. Nigde nije bilo nikakve table niti oznake, već jedan mali uski put koji se je spuštao strmo u šumu ka obali. Reših da skrenem i vidim kako je tamo. Imena mesta se više ne sećam, ali je to bilo jako malo mesto još uvek neotkriveno za turiste. Selo je imalo pedesetak kuća, jednu tavernu na trgu koja je ujedno jedina imala nekoliko soba za izdavanje. Turista ovde nije bilo. Samo nekoliko grčkih porodica koje su znale za ovo mesto. Bilo mi je jako čudno, pogotovo što se ovo selo nalazilo u prelepoj uvali na po par kilometara izmedju dva velika i poznata turistička mesta.
Parkirah motor ispred taverne i sedoh u bašti u hladu maslina. Priđe mi stari Grk, koji je pretpostavljam bio i kuvar i gazda i konobar.
– Oriste – reče na grčkom.
Naručih Uzo i salatu od morskih plodova te ga upitah za sobu. Srećom bila je još jedna slobodna. Soba čista uredna sa starim stvarima. Stare stvari su joj davale neku dušu, kao da si došao kod bake na selu. Rešio sam da ovde provedem nekoliko dana i stvarno se odmorim. Bilo je nestvarno lepo i mirno.
Prva dva dana sam proveo u prepodnevnom sunčanju na maloj plaži, dok sam popodneva provodio u hladu maslina u taverni pijuckajući uzo sa salatom od morskih plodova. To vreme sam iskoristio i malo da proverim i sredim motor. Isto tako, uspostavio sam i prisan odnos sa starosedeocima, koji su mahom bili stariji ljudi. Oni su voleli svoje selo takvo kakvo jeste i nije ih interesovao turizam. Naravno, svaki putnik je dobrodošao i bivao ugošćen kako valja. Mene su jako zavoleli, tako da sam posle par dana počeo da se osećam kao da sam njihov. Čak sam naučio i nekoliko grčkih reči. Osećao sam se veoma prijatno i rešio sam da ovde ostanem što duže, dok mi ne dosadi.
Prepodneva sam uglavno provodio na plaži kupajući se i izležavajući na suncu. Plaža je bila veoma mala, možda nekih pedesetak metara i na njoj je bilo jedva 5-10 kupača. Sa obe strane, plaža se završavala brdom prekriveno gustim šibljem i kamenjem. Kroz njih je vodila zemljana staza širine za jednog čoveka. Pretpostavljam da su te staze vodile do susednih letovališta sa većim i naravno punijim plažama. S vremena na vreme bi se iz tih šuma pojavio crnac natovaren raznim suvenirima i đakonijama koje je nudio turistima. Samo bi tiho prošao našom plažom već unapred znajući da tu nema mušterija i prošao na drugu stranu ka susednoj plaži. Isto tako bi prolazili i mali smešni ljudi koji su na tacnama nosili krofne. Za njih se moglo reći da su bolje prolazili od crnaca, jer bi nekad neki kupac ipak kupio krofnu. Jednom sam to i ja uradio i iznenadio se kako su te krofne ukusne.
Jednog dana, dok sam se na kraju plaže, tik uz šiblje sunčao go, iz staze se pojavi mladi crnac. Bio je visok i mršav. Nosio je neku šarenu plemensku haljinu dugačku skoro do zemlje. Na sebi je imao nakačeno stotine ogrlica i đinđuva i još je pritom nosio neku tablu na kojoj su bili zakačeni razni komadi nakita. Pažnju mi privuče jedan muški novčanik koji se je klatio zakačen o lanac. Bio je to pravi bajkerski novčanik koji sam već dugo nameravao da kupim. Pozvah ga i crnac što zbunjen, što radostan pridje. Spusti stvari na pesak i kleknu pored mene. Nije mi promakao njegov pogled na moje međunožje, ali se napravih mutav.
Počeli smo da trgujemo i pričamo na lošem engleskom. Na kraju smo se pogodili i novčanik dobi novog vlasnika. Popričali smo još malo i saznao sam da se crnac zove Elamin, da dolazi iz Senegala i da ovde radi kako bi zaradio za studije. Čuo je za moju zemlju i jedino što zna o njoj je Tito.
Posle polučasovnog ćaskanja, Elamin ustade i uputi se preko peska ka susednoj plaži.
Nakon par dana, tog popodneva sam izašao iz sobe i sišao u tavernu. Razočarano sam saznao da nemaju više piva i da dostava dolazi tek sutra. Rešio sam da to veče izadjem u susedno veće turističko mesto i potražim hladno pivo. Ujedno ću se malo provozati kako mi motor ne bi „zarđao“.
Nije mi trebalo puno. Brzo sam motorom prešao tih 7-8 kilometara i obreo se u mesto koje je bilo sušta suprotnost od sela gde sam ja bio smešten. Gužva, kola, autobusi, graja, osvetljene prepune prodavnice i sve ostalo što krasi jedno primorsko turističko mesto. Parkirao sam motor i rešio da malo prošetam. Kupio sam par limenki hladnog piva u prodavnici i seo na klupi pored plaže. Zalazak sunca je bio predivan. Na plaži je bilo razbacano još desetak najupornijih kupača. Iza mene je već započinjao noćni život po lokalima. Pijuckao sam tako pivo na klupi i razmišljao ni o čemu. Odjednom me prenu glas:
– Helo.
Okrenuh se. Iza mene je stajao Elamin. Visok, mršav crn i sa belim osmehom na licu.
– Hej – obradovah se. Poznato lice u nepoznatom mestu, kao da smo se znali sto godina.
– Kako si?
– Dobro. Hajde sedi. Jesi li za jedno pivo? – rekoh i pružih limenku piva ka njemu.
– Hvala. – reče i sede pored mene – lepo je ovde.
– Jeste, samo sam se ja tamo u onom selu odvikao malo od gužve i galame.
– Da ono je raj na zemlji.
Nastavili smo tako da čavrljamo na klupi kao dva znanca koji se dugo znaju. Kada smo popili pivo ja mu predložih:
– Sačekaj me ovde, ako imaš vremena da kupim još koje pivo pa ću se vratiti.
– Imam vremena. Moj posao je završio za danas. Nego, hajdemo do mene u sobu, ja imam tamo nešto piva, a dokupićemo još uz put.
– Što se mene tiče može.
– Jer kako pada veče ovde će biti sve veća gužva na promenadi. U sobi ćemo se lepše opustiti.
Brzo smo stigli do njegove sobe. Bio je to sobičak u suterenu jedne velike kuće. Gledao je ka dvorištu i bio opasan živom ogradom, koja je danju pravila hlad, a uveče štitila od radoznalih pogleda u sobu. Elamin sede na pod i prekrsti noge. Pri tome je morao da zavrne i zagužva dugu haljinu, te uspeh da mu vidim snažne crne noge boje abonovine. Ja sedoh preko puta njega i nastavismo sa pričom i pivom. Pošto sam se osećao neudobno posle nekog vremena ga upitah:
– Neće ti biti neprijatno da skinem farmerke. Toplo mi je i neudobno.
– Slobodno, samo se ti raskomoti.
– Ali dole imam samo boxerice.
– Slobodno. U mom plemenu muškarci i žene još uvek idu goli. Meni je trebalo dugo vremena da se naviknem na ovu garderobu. I meni smeta.
U tonu njegovog glasa sam osetio da će možda večeras nešto biti. Zato sam se trudio da razgovor i situaciju nekako skrenem na tu stranu, a da ne zabrljam previše ako nisam u pravu.
– Pa hajde onda i mi da budemo goli, kao da smo u tvom plemenu. Ipak je ovo tvoja kuća.
Elamin se nasmeja pa reče:
– Ako tebi ne smeta, ja sam za.
Ustadosmo obojica i zbacismo garderobu sa sebe. Elamin je bio mladić fenomenalne građe. Vitak i vižljast kao neki atletičar. Ali moj šok je usledio kada sam ugledao njegov alat. Imao je kurčinu koja je opuštena bila dugačka bar 25 cm. Debela, dugačka, crna sa crvenkastim glavićem, u tom trenutku mi je izgledala prelepo. Primetio je moj pogled i samo se tajanstveno nasmejao.
– Ja sam mislio da su priče o vama crncima samo bajke – rekoh – ali sada sam se uverio da je to tačno.
– Šta to?
– Pa to da imate velike kurčine.
– A to. Pa veruj mi ima nas i sa malim.
– Da ali taj tvoj primerak je baš…
– Jeste, ali to jako često zna da mi bude i problem u životu.
– Što čoveče?
– Pa ako se ribe ne uplaše kada ga ugledaju, retko koja može da ga primi celog i pola jebačine prođe u kukanju, tako i da mi se ne digne do kraja.
– Verovatno nisi naleteo na onu pravu.
– Samo sam jednom jebao u životu ribu da sam joj uterao do kraja i da nije kukala, već joj je prijalo.
Ovaj me je razgovor, kao i pogled na njegovu kurčinu napalio, pa je moj macan počeo izdajnički da se diže.
– Ti se napalio – reče Elamin pokazujući pogledom na moj kurac.
– Moram da priznam, malo. A muškarci, da li si sa muškarcima imao tih problema.
– U mom plemenu možeš sa muškarcima samo do punoletstva. Onda se ženiš. Međutim ni tada niko iz plemena nije hteo samnom zbog veličine kurca.
– Jel’ to znači da si oženjen.
– Ne. Otišao sam još kao mlad.
– Koliki ti je kada ti se digne – sada ja krenuh već otvoreno.
– Ne znam. Nisam merio. Otprilike do ovde – reče i pokaza rukom na sebi, dobrano iznad pupka.
– Oho… – rekoh – dobar komad.
– Pa ni tvoj nije loš.
– Da ali daleko od tvog.
– Jeste ali je dobro debeo, mora da te ribe spopadaju.
– I ribe i muškarci – rekoh ja – nego mogu li da ga dodirnem.
– Probaj.
Priđoh mu bliže i lagano ga uhvatih za kurac. Elamin je jednom rukom držao limenku piva, a drugom se je uhvatio za jaja, kao da mi nudi svoj kurac. Kurac mu je bio topao i mekan. Osećao sam njegovu težinu u svojim rukama. Trljao sam mu šakom nežno glavić i kurac je počeo da mu se diže. Rastao je u mojoj ruci i postajao sve veći. Za pa*ekundi sam u ruci držao ogromnu kurčinu. Bio je to prelep kurac pravilnog oblika. Crn i tvrd kao kamen. Elamin je sada već spustio limenku sa pivom i uživao. Stavio mi je ruku nežno na rame i ja to shvatih kao znak pristajanja i odobravanja. Spustih glavu i stavih glavić u usta. Poznati ukus kurčeve glavice mi ispuni usta. Počeo sam da balavim i da ga sisam. Elamin je počeo da dahće i uživa u mojoj obradi. Pušio sam mu halavo i gutao ga koliko je god to bilo moguće, ali daleko od toga da ga celog uzmem u sebe. U tom zanosu, Elamin se polako spusti na leđa i prekrsti ruke sebi iza glave. Kurac je ostao da mu stoji kao jarbol. Ispustih njegov kurac iz usta, i počeh da ga ljubim po stomaku i grudima. Imao je crnu, glatku i veoma ukusnu kožu. Elamin je sve vreme mirno ležao, sklopljenih očiju i glasno disao dajući mi do znanja da mu sve to prija. Podigoh se još višlje kako bih mu ljubio vrat i pri tom ga opkoračih i sedoh mu u krilo. Njegov kurac mi je prolazio pored muda i izbijao ispred između mojih nogu. Uhvatio sam mu kurac jednom rukom, drkao i ljubio ga u vrat. Elamin je bio ukusan kao čokolada. U jednom trenutku me Elamin uhvati za nadlaktice i povuče još malo nagore. Pritisnuo je njegove sočne usne na moje i podario mi poljubac od koga za malo nisam svršio. U tom navlačenju njegova kurčina se spusti meni iza leđa i poče moćno da me udara po bubrezima. Ljubili smo se kao ludi. Od zadovoljstva nije se znalo čiji kurac više slini, moj ili njegov. Kurac mu je tako slinio da sam osetio kako su mi guza i čmar već dobro podmazani i spremni za jeb. Polako se pomerih i namestih tako da se njegov glavić prisloni na moj čmar.
– Jesi li siguran? – upita me Elamin.
– Ovu priliku sigurno neću propustiti.
– Ja te jako želim, od onog dana kada sam te prvi put video na plaži.
– I ja ovo jako želim. Ćuti i jebi me…
Elamin me uhvati rukama za ramena i poče polako da me nabija na kurac. Nečujni trzaj označi da mu je glavić upao u moj čmar. Nastavio je da me pritiska za ramena i ja počeh polako da klizim čmarom duž njegovog kurca. Ulazio mi je lagano. Širio mi čmar i prodirao kroz debelo crevo. Nisam mogao više da izdržim i svrših obilno. Ispljuvao sam spermu svuda po Elaminovim grudima. Prelepo je izgledala moja bela sperma na njegovim crnim grudima.
– Šta bi? – upita me začuđeno videvši moj svrš.
– Ništa srećo, lepo mi je. Samo ti nastavi, tek mi je pola ušao.
Shvativši da ja mogu i po nekoliko puta da svršim, nastavio je da me nabija na svoj kurac. Ludovao sam od zadovoljstva. Osetih otpor u stomaku i shvatih da je njegov kurac došao do kraja, šta god to značilo. Razoračah se kad napipah da je napolju ostalo još 6-7 cm njegovog kurca. Koliko god se trudio i želeo, i šta god radio, nikako nisam uspevao da strpam i taj ostatak u moju guzicu. Jednostavno bio mu je prevelik. Ali, nisam osećao nikakav bol. Naprotiv, zadovoljstvo koje me je oblivalo nije bilo ovozemaljsko. Počeo sam da se odižem i spuštam na njegov kurac lagano. Dužina njegovog kurca mi je omogućavala da lagano izlazi iz mog dupeta dugo vremena. Ostajao bi mu samo glavić u meni. Onda bih se opet lagno nabijao jako dugo, milimetar po milimetar do kraja. Elamin je kolutao očima od zadovoljstva i prstima mi uvrtao bradavice do bola, što je moju ekstazu dovodilo sve brže i brže do mene.
– Ustani, hoću malo da te jebem – reče on.
– Kako želiš srećo?
– Natrti se.
Ustao sam lagano sa njegovog kurca. Iz dupeta mi je curilo nešto vlažno i toplo. Mislio sam da je sperma, ali nije bila. To su bili sokovi iz Elaminovog kurca. Kleknuh na kolena i istrtih bulju što sam više mogao. Elamin kleče iza mene i uhvati me rukama za struk. Lupkao mi je ogromnom kurčinom po dupetu i još više me palio. Onda sam osetio njegov glavić na mom čmaru. Opustih se i raširih kako bih ga lakše primio. Pošto mi je njegov glavić ušao, Elamin me čvrsto uhvati za struk i nabi mi ga snažno. Bože. Kakav je to divan osećaj. Prodor tako moćne kurčine u dupe. Osećao sam svaki milimetar njegovog kurca. Svaku žilicu, svaku venu. Otvorio sam se kao pećina. Elamin to oseti i poče snažno da me tuca.
– Oh bejbi… – govorio je u ekstazi.
Ja nisam govorio ništa. Fenomenalna kurčina u mom dupetu me je ostavljala bez daha i moći govora. Jednostavno sam se ceo pretvorio u čmar i uživao. Elamin me je jebao kao da mu život zavisi od toga. U tom trenutku sam se setio jednog filma, gde gazda traži od roba da ga ovaj pojebe. Rob to ne voli, ali mora da sluša gazdu. Rob jebe gazdu jako i snažno kako bi mu naplatio za sve muke, ne znajući da time, ovome pričinjava još veće zadovoljstvo. Uglavnom su nakon jebačine obojica bili zadovoljni, ovaj što je kaznio gazdu, a gazda što ga je rob svojski izjebao.
Eksplozija svršavanja. Rupa mi je puna Elaminovog semena. Toliko je obilno svršavao da je dok me je jebao deo sperme prskao iz mog čmara pored njegovog kurca. Jednostavno nije sve moglo da stane unutra.
Popadali smo po podu znojavi i zadihani. Otvorili smo po limenku hladnog piva i u tišini ispijali.
Imao sam utisak da se nas dvojica osećamo upravo onako kao gazda i onaj rob iz onog filma.
Sve u svemu, meni je bilo lepo i ja sam tu noć proveo kod njega. Elamin me je do jutra još dva puta jebao. Bilo je sve bolje i bolje je*am se polako privikao na njegov kurac.

Jutro. Elamina nema. Verovatno je otišao da radi.
Spakovah se i izađoh iz sobe razvaljenog dupeta.
Nisam se žalio, naprotiv.