Ispovest jednog bisexualca – 20. Mama Huanita

18
Share
Copy the link

Sledeća stanica mi je bilo jedno malo mesto pored mora. Sve je bilo podređeno turizmu. Hoteli, pansioni, sobe za izdavanje, restorani, kafići… sve. Mesto je bilo prepuno turista. Sam gradić je bio čudnog oblika, jer je bio dosta dugačak, a uzan. Naime, širina mesta je bila samo tri ulice koje su išle paralelno sa plažom. Posle toga se je izdizalo stenovito brdo sa po kojom kućom u šumici. Ali, zato je mesto bilo dugačko nekih dvadesetak kilometara. Da, ulice su išle duž plaže celih 20 kilometara.
Parkirao sam motor ispred jednog kafića. Seo sam u baštu i naručio hladno pivo. Konobarica mi donese pivo i neku malu ćasu sa kikirikijem i ja je upitah da li mi može reći gde da nađem smeštaj za nekoliko dana.
– Vrh je sezone gospodine – reče ona – teško ćete naći smeštaj.
– Znate nije mi bitno kakav je smeštaj, samo da je uredno i čisto.
– Pa ovde na obali je sve puno, jedino da pokušate kod nekog gore na brdu.
– Šta mi preporučujete?
– Krenite ovuda pravo, pa posle crkve skrenite desno uzbrdo. Idite do kraja i sa desne strane je pansion. Zove se „Mama Huanita“. Pristojno je, a i nije skupo. Oni obično imaju mesta u sezoni.
– Hvala – rekoh – i sasuh pola krigle piva u sebe. Mama Huanita, pomislih, pa ja sam u Grčku, a ne u Španiji. Možda i zato nemaju puno posla, što meni odgovara, jer to znači da ima praznih soba za mene. Popio sam pivo i krenuo.
Skrenuo sam kod crkve uzbrdo i ubrzo izašao iz mesta. Uzani put je krivudao kroz šumu prolazeći pored retkih, ali prelepih kuća skrivenih u drveću. Razmišljao sam, tako vozeći se. Možda je gazdarica Španjolka. Huanita, zgodna crnka, tamnoputa, sa vatrom iz očiju i vrelinom iz pičke koja je mogla da otopi maslac. Tako u razmišljanju stigoh do kraja.
Malo proširenje na kome je bilo parkirano par automobila i drvena velika kuća sa desne strane. Tabla sa nazivom mi je govorila da nisam pogrešio. Parkirah motor i popeh se ulaznim stepenicama. Spolja ništa nije nagoveštavalo da je u pitanju pansion ili nešto slično. Samo obična drvena kuća. Unutra me dočeka hladan prijatan vazduh klime. Prođoh pored pulta kroz restoran u kome nije bilo nikoga i izađoh na terasu. Terasa je bila predivna. Debela hladovina, sa pogledom na predivnu šumu i brda koja su se prostirala u daljinu. Seo sam i pripalio cigaretu. Ubrzo se pojavi konobarica. Bila je to niska izuzetno debela žena. Bila je tamne puti, crne kose i širokog osmeha. Imala je ogromne sise, koje su se tresle sa svakim njenim korakom. Iako je bila debela, veoma lako je nosila svoju debljinu i bila je veoma okretna. Bila je to ona vrsta debljine za koju kažemo, jedra debljina. Ništa na njoj nije bilo mlohavo i mlitavo. Naprotiv, bila je jedra i jaka žena.
– Dobar dan – reče ona sa osmehom punim šarma kakav mogu imati samo buce.
– Dobar dan. Hladno pivo.
Okrenu se i ode po pivo. Ispratio sam je pogledom. Njeni ogromni guzovi su klizili gore-dole. Drhtali su na svaki njen udarac nogom o pod. Imao sam osećaj da kada bih je lupio po guzi da bi se tresla dva sata. Pivo je brzo stiglo, onako kako volim, u zaleđenoj krigli.
– Izvolite – reče ona i spusti pivo na sto – Da li je ono vaš motor?
– Jeste.
– Zamolila bih vas da ga pomerite. Tu gde ste ga stavili je deo parkinga za goste iz hotela koji je malo više u šumi, pa ne bih da se raspravljam sa njima.
– Nije problem – rekoh – nego uzmite i vi jedno piće na moj račun i sedite da malo popričamo.
Brzo sam preparkirao motor ispred pansiona. Kada sam se vratio na terasu, ona je već sedela za mojim stolom sa čašom žestine ispred sebe. Po karakterističnom mirisu prepoznah da pije Uzo.
– Eto i to smo sredili – rekoh sedajući za sto – nego, rekli su mi da kod vas mogu da nađem sobu. Ostao bih nekoliko dana.
– Momče – reče ona – trenutno su mi sve sobe prazne, biraj.
– Kako to?
– Ja ne živim od ovoga. Ovo radim samo da mi ne bi bilo dosadno u životu. Udala sam se za jednog Grka davno, koji me je posle pet godina ostavio. Nazad u Španiju nisam smela zbog moje porodice, pa sam ostala ovde. Ovo sam napravila da me podseća na rodno mesto.
– A čime se inače baviš?
– Pa ovim. Bivši muž je bio jako bogat i ostavio mi je dovoljno za život. A otkud ti?
– Ja sam uštedeo nešto para pa sada putujem i trošim ih. Dajem sebi oduška.
– Hoćemo li još po jedno, ali sada na račun kuće?
– Može.
Razvezali smo tako priču uz piće do kasno. Ona je bila mama Huanita i razbila sve moje snove o vatrenim španjolkama. Ona je u ovom pansionu bila sve, i vlasnik, i konobar, i sobarica i kuvarica, sve. Već nas je mrak uhvatio na terasi. Osećao sam se veoma lepo. Prijatan razgovor, piće, tišina šume, topao morski vazduh koji je dolazio sa mora…
Plan mi je bio da izađem malo u grad, ali zbog veće količine pića sam odustao. Zato zatražih da mi pokaže sobu. Soba je bila mala, jednostavna i čista. Brzo sam se raspakovao i skinuo da se istuširam. Uzeh peški*a kreveta i tada shvatih da u sobi nema kupatila. Ogrnuh se peškirom i izađoh u hodnik. Pozvah Huanitu sa galerije i ona se pojavi u prizemlju u crvenoj kućnoj haljini.
– Gde je kupatilo.
– Izvini, zaboravila sam da ti kažem. Na kraju hodnika. Kupatilo je jedno za sve tri sobe na spratu.
– Hvala – rekoh nervozno i uputih se ka kupatilu. Nadam se da neće doći još neki gost. Ne volim zajednička kupatila.
Međutim kada uđoh u kupatilo prijatno se iznenadih. Bilo je ogromno, čisto i lepo sređeno. Unutra su bile tri tuš kabine odvojene zavesom, tri lavaboa i jedna ogromna zidana kada u uglu. Kada je bila kao manji bazen, možda nekih dva sa dva metra. Rešio sam da je napunim i malo se opustim u toploj vodi. Pustio sam toplu vodu da napuni kadu, a ja sam otišao do sobe da uzmem cigarete. Kada sam se vratio kada je bila već jednu trećinu napunjena. Ušao sam, pripalio cigaretu i zavalio se da uživam u toploj vodi. Ubrzo je kada bila puna i ja sam kulirao u bogatoj peni sa cigaretom u ustima.
Odjednom vrata kupatila se otvoriše u unutra banu Huanita. Bila je u crvenom bade mantilu, sa peškirom preko ruke i šamponom u ruci. Nešto je tiho pevušila i kada me vide ciknu.
– Iju… što sam se uplašila… Otkud ti?
– Evo, opuštam se malo.
– Ja došla da se istuširam… Neće ti smetati?
– Ne. Ako tebi ne smeta, samo izvoli.
Ušla je u jednu kabinu i navukla zavesu. Međutim, zavesa nije bila do kraja navučena, te mi je ostalo nekih 15-20 cm da mogu pomalo da vidim kako se Huanita kupa. Skinula se, pustila tuš i nastavila da tiho pevuši. Kroz mali otvo*am video da ima ogromne sise sa ogromnim bradavicama i koturima oko njih. Bradavice su joj bile tamne i nadošle od vode. Bila mi je okrenuta postranice, tako da nije mogla da vidi da je posmatram, ili je to već znala pa je igrala igru sa mnom. Počela je da sapunja svoj telo, glatko, koje se presijavalo od vode. Malo se zaokrenula i namestila mi svoje moćno dupe da gledam. Sagnula se da nasapunja noge, i pred mojim očima se natrti njena moćna guzica. Bila je ogromna, okrugla i tvrda. Kada se je sagnula još više da nasapunja svoja stopala, između nogu joj otpozadi ispade obrijana pička. Bila je kao zemička. Sva okrugla, mesnata i vlažna od vode. Što od prizora, a što od tople vode poče da mi se diže. Huanita mi se nije nešto baš sviđala, ali prilika je tu. Važno je samo da bude sexa. Uhvatio sam svog macana ispod vode i počeo da mu svlačim kožicu gledajući u Huanitine obline. U tom trenutku smislih plan kako da dođem do nje. Čekao sam da završi sa tuširanjem i trenutak pre nego što će izaći iz kabine, ja iskočih iz kade. Stajao sam go sa peškirom u rukama i tobože iznenađen što me ona vidi.
– O mućaćo… – tiho je izgovorila i odmerila me pogledom od glave do pete. – Mogu ti reći da si dobar komad.
– Hvala, i ti si ženska i po – odvalih ja, našta se ona nasmeja.
– Naročito ono i po…
– Nego, neprijatno mi je da stojim ja ovako go, a ti…
– Nije problem – reče ona i zbaci bade mantil sa sebe.
– Ovo ću da shvatim kao poziv na igru…
– Ovo i jeste poziv na igru – reče ona promuklo i priđe mi bliže.
Tada sam tek shvatio zašto su Španjolke vatrene. One su bez kompromisa koristile svaku priliku u životu i grabile je obema rukama. Kad je prišla, uhvatih je za ramena i spustih vreo poljubac na njene usne. Počeli smo da se ljubimo i hvatamo tu u kupatilu.
– Haj’mo negde gde je udobnije – reče ona, uhvati me za kurac i povede iz kupatila. Ušli smo u njenu sobu. Nije bila ništa veća od moje, ali je na sredini bio ogroman krevet. Legli smo i odmah nastavili da se ljubimo i mazimo. Veoma brzo se je odvojila i počela spuštati na dole. Prvo me je ljubila po grudima i grickala mi bradavice, što me je dovodilo do ludila. Moje ruke, sve vreme nisu mogle da se odvoje od njenih sisa. Mesio sam ih, uvrtao i gnječio, a njeni uzdasi zadovoljstva su mi govorili da radim pravu stvar.
Uhvatila me je jednom rukom za muda, a drugom za kurac i strpala ga sebi u usta. Počela je da mi puši. Znalački. Prvo bi se igrala sa glavićem u ustima, da bi ga zatim iznenada i snažno nabila sebi u grlo do jaja, zatim bi ga ponovo vadila i tako u krug. Ta igra me je izluđivala, te se ja okrenuh i spustih glavu među njene noge. Pičkica joj je mirisala na čisto i vodu. Razmakoh joj debele usmine rukama i spustih poljubac na taj cvet užitka. Tiho je jeknula i još dublje usisala moj kurac. Počeo sam da joj ližem mesnatu pičku. Iz nje je počelo da curi. Nikada nisam video do tada da neka pička može toliko da vlaži. Toliko joj je curelo iz pičke, da sam bukvalno mogao piti, što sam na zadovoljstvo oboje i činio. Ustao sam da se namestim da joj ga stavim, mežutim, ona me preduhitri.
– Ja to volim ovako – reče i natrti se četvoronoške isturajući mi svoju debelu guzicu.
– Odlično, meni odgovara – rekoh i zavukoh joj se među noge i prislonih svoj već dobrano nabrekli kurac na njene guzove. Polako sam namestio glavić na ulaz u njenu pičku i lagano joj ga gurnuo do jaja. Huanita je zastenjala, stresla se kao od groznice kad sam joj ga strpao do jaja i na trenutak zastala. E tada je nastao zemljotres. Huanita je ciknula i počela da meša i da se nabija na moj kurac, takvom veštinom i žestinom da mi je malo falilo da svršim. Bila je prava čigra na kurcu. Tačno se videlo da voli kurac i da zna da ga iskoristi do kraja. Ja sam dahtao i krajnjim naporom uspevao da nekako odložim svršavanje. Ona je ciktala, vriskala i radosno se vrckala na mom kurcu.
Explozija. Više nisam mogao da izdržim. Počeo sam da je punim, i punim, i punim. Litre sperme je izašlo iz mene u nju. Izvadih ga polumlohavog, a Huanita ciknu, okrenu se, lupi šakom po pički i poče da svršava. Ostao sam otvorenih usta. Iz njene pičke je curilo kao da piša. Mlaz je išao bar pola metra u vis. Svršavala je kao kobila. Iako sam tako nešto prvi put u životu doživeo, brzo se snađoh i kleknuh između njenih nogu. Pio sam taj nekta*exa, njen svrš, koji me je po ukusu jako podsećao na spermu, samo je bio vodenastiji. Kad je svršila, zapalismo po cigaretu i uspavasmo se goli, tako na njenom krevetu.
Kod Huanite sam ostao tri dana, i sva tri dana smo se jebali po nekoliko puta. Probali smo sve moguće poze i mesta u kući koja su nam pala napamet.
Posle tri dana, došao je neki par penzionera iz Nemačke i poremetio nam jebačinu i šetanje golih po kući. Shvatio sam da je vreme da polako idem.

Jutro. Sunce je već toplo. Na verandi stoji Huanita i razočarano mi maše rukom. Dodao sam gas i krenuo nizbrdo putem.
Mislim da ima još dosta toga što treba da prođem.