Ispovest jednog bisexualca – 23. Ivanka

15
Share
Copy the link

Približavao sam se granici. Gužva je bila ogromna. Kolona vozila se prostirala kilometrima. Lagano sam se motorom provlačio između vozila i nervoznih turista i ubrzo bio na grčkoj granici. Proceduru sa Grcima sam brzo završio, i uputio se međuzonom ka našoj granici.
Osetio sam neko muljanje i mučninu u stomaku. Stao sam u red ispred granice i odjednom me spopala muka. Ostavio sam motor po strani i otrčao do kontejnera za đubre. Tu sam se ispovraćao kao konj. Uopšte mi nije bilo dobro. Tada začuh ženski glas iza sebe.
– Da li vam je dobro? – Iza mene je stajala žena policajac u uniformi. Bila je lepa sa plavom kosom, ali meni u tom trenutku nije bilo ni do čega.
– Ne. Ali mislim da će mi biti bolje sada…
– Pođite sa mnom.
Poslušah je i ubrzo uđosmo u jednu praznu prostoriju. Na sredini su samo bili sto i dve stolice. Ja sedoh, a ona izađe i vrati se posle par minuta noseći čašu vode.
– Popijte ovo. Biće vam bolje.
U čaši je bila neka šumeća tableta. Sačekah malo da se otopi i popih sve naiskap. Ona je sve vreme sedela ćutke preko puta mene i gledala me. Tableta mi je vidno prijala.
– Mislim da mi je sada mnogo bolje. Hvala.
– Nema na čemu.
– Nego, mislim da ovako neću moći da nastavim put. Da li ima neki hotel blizu.
– Ovaj na granici se još uvek renovira i ne radi. Sledeći vam je u Đevđeliji, ali nisam sigurna da ćete moći voziti do tamo.
– Koliko je daleko?
– Desetak kilometara, ali sam ja već zvala hitnu pomoć da dođe po vas. Imate neko trovanje, verovatno.
I zaista. Već posle pola sata sam ležao u urg*nom sa prikačenom infuzijom na ruci. Zaspao sam.
Jutro.
Probudio sam se rano, taman pre nego što je medicinska sestra ušla u sobu. Otkačila mi je infuziju i upitala me kako mi je.
– Mogu vam reći da se danas osećam kao nov.
– Odlično. Za dva sata će doći doktor u vizitu, i ako je sve u redu pustiće vas kući.
Tada se je na vratima sobe pojavila ona. Nisam je odmah prepoznao bez uniforme, nego tek kada je progovorila, poznao sam joj glas.
– Dobro jutro. Kako ste danas?
– Odlično, zahvaljujući vama.
– Nema veze, ja sam samo radila svoj posao.
– Možda, ali u svakom slučaju hvala. Samo me interesuje gde mi je motor i kako mogu da ga uzmem.
– Šta su rekli kada vas puštaju?
– Za dva sata dolazi doktor u vizitu i onda idem ako je sve u redu.
– Motor vam je ostao na sigurnom. Na granici. Ja danas imam slobodan dan, pa ćemo nešto iskombinovati.
– Super.
– Ok. Vidimo se onda za dva sata.
Nakon dva sata sam stajao ispred bolnice, zbunjen ne znajući kuda da se uputim. Prvi put sam u ovom gradu, a policajke nigde nema. Videh preko puta kafić i reših da tamo popijem kafu, pa ako se ona ne pojavi da se raspitam i vidim šta ću. Samo što sam iskoračio, začuh glas iza sebe:
– Hej, gde ćeš bez mene.
– Ja sam mislio da nećete doći.
– Taman posla, izvini što kasnim. Malo sam se zanela i nisam gledala na sat. Hajde vodim te na kafu da se iskupim.
– A ne – rekoh – vi ste moj spasilac i ja hoću da vam se odužim. Recimo jedan zajednički ručak.
Tu smo počeli da se prepucavamo na ulici ko će koga da časti, da bi ona raspravu rešila solomonskim rešenjem:
– Evo ovako. Ja imam predlog. Pošto u gradu i nema neki izbor gde da odemo na ručak, idemo kod mene, a namirnice ćeš platiti ti, pa smo onda kvit.
– Mislim da mi to odgovara – rekoh – Nego nismo se ni upoznali. Ja sam Dule.
– Drago mi je, Ivanka.
Ubrzo smo sa njenim jugićem bili brzo ispred njenog stana. U rukama smo nosili pune kese hrane i flašu dobrog makedonskog vina koje je ona izabrala.
– Izvini idem samo da se raskomotim. Vraćam se za pet minuta.
– Ok – rekoh i po navici počeh da vadim namirnice iz kese i pripremam ih za jelo. Pojavila se u crnoj svilenoj kućnoj haljini koja je isticala njenu prelepu figuru. Plava kosa joj je bila skupljena u repić i isticala njeno lepo lice. Bila je to jedna veoma zgodna i sexi devojka.
– Šta to radiš? – zapita ona začuđeno videći kako ja već spremam jelo.
– Spremam hranu, što?
– Pa valjda ja kao žensko treba…
– Izvini, nisam ti rekao. Ja sam po profesiji kuvar, pa po navici… Mislim ako sam te uvredio…
– Ne, ne… Nego sam mislila da ja kao domaćica… Kažeš kuvar…
– Da.
– Onda ti prepuštam kuhinju, ionako nisam njen ljubitelj. Idem da pustim neku muziku i sipam piće.
Ubrzo smo sedeli na podu u dnevnoj sobi i sa stočića jeli moj španski specijalitet. Po licu sam video da je oduševljena hranom koju sam spremio. Pijuckali smo vino i neobavezno ćaskali.
– Blago tvojoj ženi, odlično kuvaš.
– Nisam oženjen.
– E onda blago onoj koja će ti biti žena.
– Hvala, ali mislim da je još rano za to. A ti? Nisi udata?
– Nisam. Posao u policiji zahteva od mene 100% angažovanja, a ja još nisam našla nekog ko će to da isprati.
– Da si bliže – rekoh ja smelo – možda bi mogli da razgovaramo o braku. I ja sam na poslu zauzet po ceo dan.
– Nije valjda da nas samo to veže. Pa to je premalo za brak.
– Da, ali ja volim sex – našalih se i isprovocirah je. Mislim da je popila dosta vina da bi se opustila i dala mi do znanja šta želi.
– Dobro, i ja volim sex i šta sad?
– Ali ja ga jako volim, uvek i na svakom mesu.
– I ja.
– Ja čak i sada, tu sa tobom…
Spustila je pogled u tanjir ispred sebe, kao da se malo postidela i tiho rekla:
– I ja. Samo ima jedan problem.
– Koji?
– Dugo nisam bila sa muškarcem, pa ne znam kako će to ispasti.
– A sa ženom? – ponovo se našalih i isprovocirah je.
– Ludo jedna – reče ona, ustade i sede mi u krilo. Stavila je svoje ruke oko mog vrata i mi se poljubismo. Prvo nežno i lagano. Ruke su mi klizile preko njene svilene kućne haljine po njeno telu. Zavukao sam jednu ruku ispod haljine i dohvatio je za dojku. Nije nosila brus. To je bilo dugme gde se sve otkačilo. Od tog trenutka je postala prava tigrica. Nisam bio siguran da li je po prirodi bila tako vatrena, ili je to bio samo rezultat toga što dugo nije bila sa muškarcem, ali Ivanka je počela da cepa odeću sa mene. Ljubila me je vatreno i snažno da su mi usne bridele. Ubzro smo bili goli na podu i ja je položih na leđa i spustih se pored nje sa strane. Ljubio sam joj vrat i ramena milujući joj sise. Ona me dohvati rukom za kitu i poče nežno da ga nadrkava. Prijala mi je njena ruka na kurcu, a po njenom izrazu videlo se da i njoj prija to što drži u ruci. Spustio sam se niže i počeo da je ljubim po grudima. Dojke joj nisu bile velike, ali su bile tvrde i sočne. Lizao sam je između sisa, pa onda prelazio na bradavice i nežno ih grickao zubima. Ivanka se je izvijala od uživanja. Zatim sam prešao da je ljubim po stomaku. Najviše sam se zadržao kod njenog prelepog pupka. Gurao sam vrh jezika u njen pupak dok je ona ciktala od zadovoljstva. Dok sam joj ljubio pupak, nežno joj rukom rastvorih butine i polako spustih glavu u njeno međunožje. Imala je prelepu obrijanu picu. Rukama je uhvatih za unutrašnjost njenih butina i raširih joj noge još više. Time mi se otvorio prolaz prema njenoj ružičastoj pičkici. Prvo sam je liznuo jezikom lagano nagore. Uzdahnula je od zadovoljstva. Pičkica joj je mirisala prelepo. To me još više raspameti, pa joj gurnuh jezik duboko u utrobu. Uhvatila me je rukama za glavu i pritisnula još jače na svoju bludnicu. Lizao sam i uživao u njenim sokovima. Bio sam sav razmazan po licu od moje pljuvačke i njenih pičkinih sokova. Tada počeh da klizim jezikom nagore. Od njene pičkice, preko stomaka do grudiju. Onda sam došao do njenog lica i poljubih je u usta. Time se je i moj kurac namestio na ulaz u njenu pičku. Gurnuo sam ga lagano. Bila je tesna i nisam hteo da joj nanesem bol. Ušao sam do pola u nju i zastao da se malo privikne. Ivanka zabaci ruke unazad pokazujući mi svoje savršeno izbrijane pazuhe. Sagnuh se da je poljubim u pazuh i uterah joj ga do kraja. Sada je kriknula kao prava tigrica.
– Jaoj… Šta mi to radiš?…
– Ah… Da li uživaš ljubavi kao ja?
– Da… srećo… leepo mi je… nemoj da ga vadiš…
– Ni nemam nameru… sada ću da te tucam….
– Tucaj me… ah… ne vadi ga…
Tada sam započeo svoj ples. Vadio sam kurac iz nje skoro do kraja, a zatim ga lagano vraćao nazad do jaja. Pri tom sam kružio kukovima i kurcem joj širio pičić do pucanja. Ivanka je zabačenih ruku iza glave čas stenjala, čas vrištala, mešajući kukovima i usisavajući moj kurac pički*. Posle nekog vremena su me kolena nažuljala i ja ga izvadih iz nje. Legao sam na leđa i pozvao je da se popne. Radosno je poskočila i opkoračila me. Uhvatila me je jednom rukom za kurac i usmerila ga na svoju pičkicu. Kad ga je namestila na ulaz, naglo se je svom svojom težinom nabila na njega. Imao sam osećaj da mi je zgulila kožu sa kurca. Kriknuli smo oboje. Zastala je malo i naslonila se svojim šakama na moje grudi. Onda je krenuo njen trbušni ples. Mrdala je samo stomakom, ali tako da sam imao osećaj kako mi kurac gužva svojom pičkom. To mi do sada nije radila nijedna. Mešala je tako, dok nije počela sve glasnije i glasnije da vrišti. Počela je da svršava na mom kurcu. Cimala je kukovima napred nazad, drmala glavom levo desno i nabijala se do jaja. Kad je svršila, klonula je glavom na moje grudi zadihana. Moj kurac još uvek tvrd stajao je u njoj. Zatim se Ivanka lagano odiže i moj kurac uz karakteristično „flop“ ispade iz nje i lupi me po stomaku. Pogledala me je svojim lepim okicama i počela da se spušta naniže. Uzela je moj kurac jednom rukom i stavila ga nežno u usta. Usta su joj bila mekana i topla. Već sam mogao da svršim, ali sam se uzdržavao kako bi mi ga što duže pušila. Nije znala da ga proguta u grlo, ali je pušila vrhunski. Igrala se čas sa mojim glavićem, čas sa korenom i mudima i više nisam mogao da izdržim. Explodirao sam joj u ustima. Deo moje sperme koji nije mogla da proguta joj je curio niz bradu i kapao na prelepe dojke. Podiže se na gore, trljajući se uz mene i razmazujući moju spermu između naših tela.

Tu noć smo još dva puta vodili ljubav. Bila je to prava, dobra jebačina bez ikakvih granica.
Sutradan me je Ivanka svojim jugićem odvezla do granice. Ona je ostala da radi, a ja sam uzeo motor i nastavio svoj put na sever.