Ispovest jednog bisexualca – 54. Sveta

12
Share
Copy the link

Jesen je. Bliži se zima i vreme je sve hladnije. To je otprilike period kada mi bajkeri teška srca treba da odložimo naše motore u garaže, šupe i slčna skrovita mesta do prvog lepog vremena na proleće.
Sveta je bio moj drug, bajker, koga sam znao već duže vremena. Bio je u nekoj labavoj vezi sa devojkom koja se zvala Ivana. Njih dvoje su bili jedan od onih parova, po sistemu: ”Teško meni sa tobom, a još teže bez tebe…” Hoću reći, čas su bili zajedno, pa raskidali zbog nekih gluposti, pa se opet mirili i tako u nedogled. Nikom nisu bili jasni, ali to je bilo tako. Sveta je inače bio krupan momak, bivši rukometaš, koji je zbog povrede kolena morao da napusti svoju perspektivnu karijeru. Radio je u jednoj velikoj državnoj firmi kao referent za neko sranje. Ne znam koje. Imao je svoju gajbu, pristojne prihode i živeo svoj život. Iako je imao 33 godine, vešto je izbegavao Ivanino navaljivanje za brak i decu, što je veoma često i bio razlog njihovih čestih raskida.
Tog dana me je Sveta nazvao telefonom i pitao da dotera motor u moju garažu. Inače ovo je već treća zima kako Sveta svoj motor parkira peko zime kod mene u garaži, jer ga nema gde čuvati. Nudio mi je u početku neke novce za to, ali sam ja u ime drugarstva to odbijao, tako da me je on, osećajući se nekako dužan zbog toga, često čašćavao piće u kafani kada se sretnemo.
Zazvonio mi je interfon i znao sam da je on. Izašao sam na terasu bacio mu ključ od garaže i ušao unutra da ga sačekam na pivo.
Već sam popio limenku piva, a Svete još nema. Obukao sam na brzaka trenericu, i krenuo dole do garaže, misleći da nešto nije u redu čim se je toliko zadržao.
Izašao sam iz lifta u mračno podzemlje garaže. U uglu ispred mog boksa je stajao Svetin motor oslonjen na nogicu, ali od njega ni traga. Krenuo sam ka motoru. Iznenada sam začuo nečiji nervozni govor. Raspoznao sam Svetin glas. Stajao je iza ugla tako da ga nisam mogao videti i žučno je razgovarao sa nekim telefonom. Bio je izašao malo napolje na nizbrdicu koja se spuštala od ulice u garažu verovatno kako bi imao bolji prijem na mobilnom. Kako sam se prbližavao, tako sam sve više uspevao da razaznam njegove reči. On mene nije mogao da vidi kao ni ja njega jer je bio iza ugla. Naravno, pošto je bio zanesen razgovorom on mene nije mogao ni da čuje, tako da uopšte nije bio svestan da ja nailazim iza ugla.
– Ma nije… nisi u pravu… – govorio je Sveta nekome u slusalicu.
– Pa ja da sam hteo, već bih je oženio… – nastavljao bi Sveta, dalje, a ja zastadoh iza ćoška radoznao da čujem do kraja o čemu jer reč.
– Ma ti dobro znaš da mi ona ne znači kao ti… – ponovo će Sveta.
”Oho. Pomislih, pa Sveta ima još jednu ribu za koju niko ne zna”.
– Ma daj ne seri… to je samo sex… Pa to je pička… Naravno da će se hvaliti drugaricama… – govorio je Sveta.
Sada je mene još više zanimalo ko je sa druge strane slušalice.
– Pa ne mogu ja nju da jebem na pola… Šta ti tu sada lupaš… Ili je jebem ili ne, a jako dobro znaš da ako je ne jebem da će biti sumnjivo… – Sada je Sveta već bio nervozan i glasan.
– Ma ne dušo… – malo je smirio glas – Koliko puta treba da ti kažem da mi tvoj kurac znači više nego sto pičaka…
Sada sam se ja iznenadio. Nemoguće… Nisam dobro čuo…
– Evo, tebi za ljubav… raskinuću sa njom za sva vremena… – sada je Sveta govorio maznijim glasom – Da… Da… Ti znaš da bez tebe i tvog kurca ne mogu da živim…
Jebo te, pomislih, ko bi rekao da je Sveta gej. Jes da se nije slagao baš najbolje sa Ivanom, ali ovo…
– Naravno ljubavi… – izgleda da je situacija bila izgladjena jer je Sveta cvrkutao – Ljubim i ja tebe… Čujemo se…
Tako šokiran nisam ni pomislio da je Sveta kako je završavao razgovor, tako prilazio ćošku koji nas je razdvajao. U trenutku kad je prekinuo razgovor on se odjednom stvori ispred mene. Obojica se iznenadismo. Ja njegovom pojavom iako sam znao da je iza ćoška, a on što sam uopšte tu.
– E… – zbunjeno ja počeh – Vidim da te nema, pa sam sišao da vidim da li ti nešto treba?
Ćutao je nekoliko trenutaka i veoma brzo shvatio koliko je sati.
– Koliko dugo si stajao tu iza ćoška i slušao moj razgovor? – upita pomalo ljutito.
– Dovoljno dugo – nisam ga hteo lagati.
– Znaš… Sve je ovo malo neprijatno… i…
– Slušaj, hajde da ostavimo motor u garažu i idemo gore na piće. Biće bolje i lakše za obojicu…
– Hvala ti…
Ostavili smo motor u garaži, popeli se liftom do mog stana, seli u dnevni boravak, uzeli po limenku piva i sve vreme ćutali. Oboma nam se po glavi vrzmale razne stvari ove neugodne situacije. Naravno, u mojoj glavi su se vrzmale ideje kako da iskoristim ovu situaciju, pogotovo što je Sveta bio mužjak sa kojim bih radio imao sex. Ja prvi razbih neprijatnu tišinu.
– Čuj druže. Mene se ne trebaš ni stideti ni bojati. Sve te razumem, a tvoja tajna je sa mnom sigurna. Zato ako nešto želiš da mi kažeš, reci, ako ne opet je u redu.
– Vidi – reče Sveta – Ne stidim se i ne bojim, pogotovo što znam za tebe i tvoju sklonost ka muškarcima. – sada se ja iznenadih – Da. Rekao mi je Dragan. Tip sa kojim sam razgovarao telefonom. Inače moj ljubavnik. On te zna iz nekog društva ili preko nekoga, nema to veze. Nego problem je što on hoće sada da raskine sa mnom.
– Što?
– Ljubomoran je na Ivanu, i zato što ja sedim na dve stolice. Zbog okoline i mojih roditelja sam u vezi sa Ivanom, ali mi Dragan više prija. Bar mi je prijao do danas…
– Šta je uradio?
– Ništa konkretno, ali pravo da ti kažem pun mi ga je kurac više da mu se pravdam i igram dvostruku igru. Naša veza u ovom gradu nema perspektivu. Danas sam prelomio i završiću sa njim prvom prilikom, samo što nisam hteo to da mu kažem telefonom. Samo sam hteo da se taj razgovor već jednom završi.
– Mislim da je to fer. Šta ćeš dalje?
– Ne znam. Guraću sa Ivanom dok mi i ona ne stane na žulj. Onda ću je oterati u kurac, a muškarce i pičke mogu uvek naći kad mi treba… Je l’ da?
– Pa valjda… Bar meni nije problem…
– Nego, hajde sad nešto veselije. Moto*mo spremili i pretpostavljam da za pare nećemo pričati…
– Ne dolazi u obzir – rekoh ja.
– Kaži mi, nalaziš li muškarce, bodeš li nešto ovih dana.
– Ovih dana slabije, ali uvek se nešto nadje. Ili da nabodem ili da me nabode…
– Oho, znači ti voliši i jedno i drugo?
– Da. A ti?
– Pravo da ti kažem, sa Draganom sa bio sve vreme pasivan. Nekako mi je to tako prijalo, ali u poslednje vreme želim da probam da budem i malo aktivan….
– Nisi probao sa njim?
– Ne. Nije hteo, a ja silno želim da probam…
– Pa mogli bi sada, ako ti to hoćeš – probao sam ja, pogotovo što je Sveta delovao labilno i osetljivo, pa sam hteo da to iskoristim.
– Sada? Sa tobom? Ne znam…
– Što? Ne svidjam ti se?
– Ne. Naprotiv, nego znamo se… malo je neprijatno…
– Kakve to ima veze? Pa bolje da se tucam sa nekim koga znam, nego sa nekim totalno nepoznatim…
– Da u pravu si… ali, nekako mi je neprijatno… a i moram da krenem – reče Sveta i ustade.
– Kako god hoćeš – rekoh ja prateći ga do vrata – poziv je za tebe uvek otvoren.
– Oh. Hvala, nego znaš šta?
– Šta?
– Zaboravio sam dokumenta u bisagama od motora, hajde samnom do dole da mi otvoriš garažu da ih uzmem da se posle ne penjem ponovo zbog ključa.
Krenuli smo liftom do garaže. U uskom liftu nam se tela nekoliko puta dodirnuše što izazva burnu reakciju kod mene. Nisam mogao da se otmem utisku da i Sveta nije ostao ravnodušan. Prišli smo boxu i ja otključah katanac od rešetke. Ušli smo unutra zajedno, ja da upalim svetlo, a Sveta da uzme dokumenta iz bisaga.
Tad je puklo.
Više nismo mogli da se suzdržavamo. Celokupna situacija, stres, nekoliko ispijenih piva, saznanje da smo slični, rezultiralo je time da smo grubo uhvatili jedan drugog i poljubili se. Ljubili smo se tako strasno i grubo kao da se rvemo. Istovremeno dok smo se ljubili, skidali smo pantalone sa sebe. Sveta ostade u kožnom prsluku gore, a ja u majici. Uhvatio sam ga rukom za kurac dok smo se ljubili. Imao je prelep primerak velikog i debelog kurca medju nogama. Sveta me obuhvati rukama i ščepa me za guzove. Mesio ih je sve vreme dok sam mu ja nadrkavao debelu kurčinu. Ljubili smo se.
Više nisam mogao da izdržim i ja s otrgoh iz njegovog zagrljaja. Okrenuo sam mu ledja, sagnuo se u struku i rukama oslonio o motor. Sveta mi je prišao otpozadi i prislonio svoj ogromni glavić na ulaz u čmar. Sjurio mi ga je grubo. Jeknuo sam od laganog bola i junački ga primio u guzu. Sveta me uhvati za kukove i polako izvadi ceo svoj kurac iz mog čmara. Moja guza izdajnički prdnu. Kao da je rekla vrati ga. Sveta ga ponovo namesti i strpa mi ga do jaja. Sada me je još jače stegao za kukove, i počeo krvnički da me jebe. Oh kako mi je prijalo ovo tucanje. Debela kurčina u mojoj guzi, snažan muškarac me tuca, a oko nas miris benzina i ulja… Zapaljivo…
Sveta brzo dodje do kulminacije. Stegao me je još jače i počeo da pumpa svoje seme u moju utrobu. Osetivši topolotu tog muškog nektara, i ja počeh da prskam po podu i motoru. Odvojio se je od mene, uz karakteristično ”šljap” i brzo obukao pantalone. Ovo jebanje nije trajalo ni 10 minuta, ali je bilo intenzivno kao da smo se jebali ceo sat.
U to udje neki auto u garažu i mi se napravismo kao da se ništa do tada nije desilo.
– Vidimo se – reče Sveta izlazeći iz garaže.
– Čujemo se – rekoh ja i krenuh ka liftu.
– Komšija, momenat… – viknu tip iz auta koji nas je prekinuo.
Bio je to komšija sa drugog sprata. Ušli smo u lift.
– Gotovo sa motorima za ovu godinu? – upita me komšija u liftu.
– Gotovo.
– Eh da ja imam motor, svaka pička u gradu bi bila moja… Mora da se rasturaš od jebanja komšija, a?
– Rasturam – rekoh ja i izadjoh iz lifta.

Sa Svetom sam se pojebao još par puta. Ovoga puta u stanu i opuštenije od onog u garaži. Posle Nove godine, se je oženio sa Ivanom koja je ostala u drugom stanju, i od tada smo se samo družili. Bez sexa, mada znam da je povremeno nalazio neke muške avanturice, tu i tamo.