Ispovest jednog bisexualca – 76. Hana

9
Share
Copy the link

Svi oni koji su se nekada vozili avionom na nekoj dužoj relaciji, lako će shvatiti ono o čemu im sada pričam.
Zavaljen sam u udobno sedište aviona i čitam neki časopis. Putničkom kabinom preovladava plavo prigušeno svetlo. Jedva se čuje tiho zujanje moćnih motora. Većina putnika spava, drema ili sluša na slušalicama muziku. Pojedini kao ja štrčimo sa upaljenim belim svetlom za čitanje iznad sedišta. Šarmantne stjuardese šetaju izmedju redova sedišta i kontrolišu da li putnicima nešto treba. Ponekad zastanu kraj nekog putnika i brižno mu nameste prekrivač. Kao da su mu majka.
U vazduhu sam već dva sata. Etel mi je, verovatno greškom uzela kartu u odeljku za nepušače i ja sam polako počeo da pizdim. Bacio sam časopis na prazno sedište pored mene i pritisnuo dugme za poziv stjuardese. Odmah se je stvorila kraj mene. Njen lepi osmeh me je odmah ošamutio.
– Izvolite – reče ona ljubazno.
– Molim vas, greškom su mi kupili kartu u odeljku za nepušače. Da li postoji mogućnost da se nekako premestim u odeljak za pušače?
– Proveriću odmah. – reče ona i udalji se vrckajući dupetom u uniformi koja joj je prelepo stajala. Vratila se za par minuta i dodirnula me rukom za rame.
– Žao mi je ali u odeljku za pušače nema slobodnih mesta…
– Uh… hvata me kriza…
– Prodjite tamo napred u odeljku gde su kuhinja i toalet. Ja ću pre*i koleginici pa ćete tamo moći da zapalite cigaretu.
– Hvala vam…
– Jedino što tamo nema gde da sed*e, moraćete stajati…
– Nema veze – rekoh ja, uzeh cigarete i uputih se ka prednjem delu aviona.
Tamo me je dočekala jedna prelepa plavokosa stjuardesa. Osmeh joj nije silazio sa lica što je samo povećavalo njen veliki šarm. Ona klimnu glavom gledajući meni preko ramena u koleginicu koja me je uputila kod nje.
– Zdravo – rekoh tiho jer je većina putnika spavala – vaša koleginica mi je rekla…
– Znam, znam – reče ona nasmejano – izvolite ovde.
Pokazala mi je jedan ćošak na kraju male kuhinjice i izvadila neku priručnu pepeljaru i stavila na policu.
– Ja sam Hana – reče ona – tu možete slobodno zapaliti. U tom delu ne zalazi niko osim mene, čak ni osoblje.
– Dule, hvala vam.
– Moramo ovde da vas smestimo, znate, zbog ostalih putnika.
– Nema problema, hvala.
Zapalio sam cigaretu i povukao moćni dim u gladna pluća. Onda sam se setio i izvadih paklicu i ponudih Hanu sa cigaretom.
– Joj, rado bih, ali ne smem. Propisi.
– A vi onda krišom dodjite i uzimajte povremeno od mene po koji dim…
– Nije to tako loša ideja.
– Još kad bi bilo hladnog piva…
– Odmah ću…
Dodala mi je malu flašicu Tub*a. Inače ja to pivo ne volim, ali u toj situaciji bolje išta nego ništa. Sada sam bio podmiren što se tiče cigareta i pića. Počeo sam polako, tako podmiren, da razmišljam o sexu. Hana mi je izgledala skroz dobro i rado bih podelio trenutke nežnosti sa njom. Ona je pakovala i sredjivala posudje po kuhinji i vrckala svojim prelepim dupetom. Slušao sam razne priče o nekom sexu u toaletu aviona, ali mi je sve to delovalo nekako nemoguće, ili bar nemoguće, a da to neko ne primeti. Hana me prekinu u mislima.
– Nešto ste se jako zamislili…
– Maštam…
– O čemu? – upita ona i uze cigaretu iz moje ruke i povuče dubok dim.
– Sramota me da vam kažem… – rekoh ja šeretski.
– Sa kabinskim osobljem možete sve podeliti, mi smo vam nešto kao doktori – reče ona provocirajući me.
– Ma sramota me… jako je bezobrazno… – sada sam se ja kao snebivao.
– Onda se poverite bar meni lično – reče ona i nasloni ruku na svoje grudi i još više istaknu svoje moćne dojke.
– E to je sada druga priča – rekoh ja – Pre svega treba da predjemo na ti…
– Slažem se… Šta još?
– Tako bezobrazne stvari ja delim samo sa nekim sa kim sam jako intiman…
Ona malo zastade. Shvatila je kuda vodi ovaj razgovor. Osetio sam da i u njoj postoji želja. Onda mi zavodljivo reče:
– Rado, ali ne znam kako bi to izveli…
Ja joj ništa nisam rekao. Naslonio sam se ledjima na neku komodu i otvorio šlic od pantalona. Bezobrazno sam izvadio poludignuti kurac napolje i pokazao joj ga. Hana je oblizala svoje usne, osvrnula se prema putničkoj kabini da vidi da neko ne ide ovamo i prišla mi. Kleknula je dole i uzela moj kurac u rukama. Dugo ga je opipavala rukom i povremeno liznula glavić jezikom. Kao da se bojala da ga stavi u usta. Ja sam goreo od nestrpljenja da počne već jednom da mi puši.
Konačno ga je uzela u usta. Osetio sam prijatnu toplinu oko glavića. Raskopčao sam joj uniformu i košulju i zavukao ruku izmedju sisa. Bile su tople i tvrde. Hana mumlajući ustiju punih kurca ispusti bučno vazduh kroz nozdrve.
Sada ga je dobrano pušila. Držala me je jednom rukom za koren kurca, a ostatak besomučno nabijala sebi u grlo. Uhvatio sam je za glavu i nabijao je na moj kurac. Ona je samo zadovoljno mumlala. Tada sam ispalio, prvo jedan moćan mlaz sperme u njeno grlo, a onda jedan za drugim još niz mlazeva ogromne količine semena. Hana je u slast sve gutala.
Kada sam svršio, ona se odvoji od mene. Uzela je neku platnenu salvetu iz fioke i nežno mi obrisala kurac. Osmeh joj je i dalje titrao na licu. I dalje me je jednom rukom držala za koren kurca.
– Momče, pa ti bi još… – reče ona ushićeno gledajući moj kurac koji je još stajao dignut.
– Aha… – rekoh tiho i uhvatih je ispod pazuha i podigoh na gore. Spustio sam joj vreo poljubac na usta, koji ona sa oduševljenjem prihvati.
Privukao sam je bliže sebi. Odigao sam joj suknju i počeo da joj skidam gaćice. Ona mi zdušno pomognu oko tangi strugajući svojim prelepim butinama. Gaćice su joj pale na pod i ona jednostavno iskorači iz njih. Uhvatio sam je za butinu i podigao joj nogu na komodu. Njena štikla tiho lupi po komodi. Privukao sam je još bliže sebi i prislonio joj glavić na ulaz u pičkicu. Ona se malo spusti i sama nasadi na moj kurac. Upao joj je lagano jer je bila vlažna kao džungla.
– Ahhh…. – jeknula je tiho.
Uhvatio sam je za guzove i počeo rukama da je nabijam na kurac. Hana je spustila glavu na moje grudi i uzbudjeno dahtala. Prvi put u životu sam imao sex u tišini. Oboje smo ćutali iz straha da nas neko od osoblja ili putnika ne čuje i tiho dahtali jedno drugom u vrat. Hana mi se nabijala kao luda. Videlo se da je bila gladna kurca. Vatra je počela da se raspiruje. Uhvatio sam je za dupe i tako stojeći je okrenuo da sada ona bude prislonjena uz komodu. Odigao sam joj guzu i smestio je na ivicu komode. Sada kad je imala oslonac, ona odiže obe noge i obavi ih meni oko struka. Imao sam bolji položaj i ja sam počeo još žešće da je prcam. Dahtali smo od zadovoljstva i muke što ne možemo da pustimo krik uživanja. Zavukao sam joj ruku ispod košulje i napipao dojku. Uhvatio sam je za bradavicu i jako stisnuo. Tada je Hana explodirala. Počela je da se trese i drhti. Njeno disanje je bivalo sve brže i brže. I ja sam bio na vrhuncu. Udario sam kurcem po njoj jače i počeo da se prosipam. Ona oseti moju vrelu spermu u sebi i još žešće krenu da se nabija. Svršavali smo tiho i burno. Bilo je to žestoko svršavanje bez glasa. U tišini.
Njene noge klonuše i padoše sa mog struka pored komode. Odvojio sam se i zakopčao pantalone. Ona se sagnu dohvati gaćice i navuče ih odižući suknju.
Ispušili smo još po jednu cigaretu i ja popih još par piva. Zatim sam se vratio u svoje sedište. Zadremao sam.

Probudio me je nežni dodi*tjuardese po ramenu.
– Gospodine, izvinite što vas budim. Slećemo za pet minuta.
– Hvala – odgovorih sanjivo i počeh da se pripremam za iskrcaj.
Čekao sam u redu dok su putnici jedan po jedan izlazili iz aviona. Na izlazu su stajale Hana i jedna njena koleginica. Došao sam do vrata, iskoračio napolje i Hana me značajno pogleda. Njena koleginica reče:
– Hvala što ste putovali sa nama, nadam se da ste uživali…
”I te kako…” pomislih i počeh da silazim stepenicama.
Ispred mene je na zgradi bio veliki natpis ”Wel*e to Hong Kong”.