Ispovest jednog bisexualca – 9. Voja

28
Share
Copy the link

Došlo je i leto. Nakon godinu dana rada i jebanja kod gazda Ljube, uštedeo sam nešto para i rešio da odem na letovanje. Pošto mi je prošlo letovanje, što se tiče sexa, bilo extra, reših da nešto preduzmem kako bi ovo bilo bolje.
Uzeo sam najnoviju ‘Pan Erotiku’ i prelistavao oglase. Izdvojio sam nekoliko oglasa i ugovorio susrete. Prva tri susreta su bila totalni fijasko. U pitanju su bile osobe koje ne znaju šta žele, pre svega u životu, a zatim u sexu. Ja ih zovem ‘nedefinisani’ ili narodski ‘hoće da se jebe, a da mu ne ulazi”.
Sa osobom sa četvrtog oglasa sam dogovorio piće u kafiću. U oglasu je tražio mladju pasivnu osobu za zajedničko letovanje.
Našli smo se u dogovoreno vreme. Malo se je iznenadio koliko sam mlad, ali kad sam mu rekao da imam 19 god, atmosfera se je opustila.
Voja je bio 45-to godišnji prosvetar. Visok i vitak. Vidi se da je držao do svog izgleda.
Pijuckali smo pivo i bolje se upoznavali kroz opuštenu priču.
– Pa šta te je privuklo da se javiš na moj oglas? – upita Voja.
– Ništa posebno. Tražio sam oglase za odmor. Već sam istrošio tri oglasa, bili su sranje. Ti si mi poslednji, a do sada mi sve odgovara.
– Pa kada bi krenuli na odmor, ako se dogovorimo?
– Meni je svejedno. Na sadašnjem poslu sam dao otkaz, a u septembru idem u vojsku.
– Odlično. I kažeš da si pasivan?
– U principu volim sve, pa i žene, al’ najviše da me trpaju u bulju. Tad najviše uživam.
– Super. Voleo bih da te jednom kresnem, šisto da vidimo da li odgovaramo jedno drugom u sexu. Posle toga možemo pričati o odmoru.
– Slažem se. Ja sam uvek raspoložen za sex.
– Pa mogli bi sada do mene, ako hoćeš. Samo ima jedan problem…
– Koji?
– Kurac mi je 29 cm, i to tvrdih 29 cm.
– Uh… Pa ne znam. Primao sam velike, al’ baš toliki…
– Probaćemo. Jako mi se svidjaš, polako ću.
– Ne, ne, nisam ni mislio da odustanem. Hajdemo da ne gubimo vreme.
Ubrzo smo se našli u Vojinoj kući. Za kratko vreme smo uz piće ostali bez odeće. Nisam mogao da odvojim pogled od Vojinog čudovista medju nogama. Koliki li je kada se digne, kad je sada ovoliki?
– Hajde da se okupamo – reče Voja – pozadi u dvorištu imam kadu.
Kada je u stvari bilo jedno veliko bure, prečnika oko 2 m. Bilo je ukopano do pola u zemlju i okruženo tarabom i zelenišem. Sakriveno od svih pogleda. Udjoh prvi. Voda je bila prijatno topla. Zatim udje Voja i sedosmo jedan pored drugog oslonjeni rukama o ivicu bureta.
Voja me zagrli i ja spustih glavu na njegove grudi.
Češkao mi je glavu i vrat otpozadi, a ja zavukoh ruku pod vodu i uhvatih ga za karu. Moćno. Imao sam osećaj da u ruci držim vatrogasno crevo. Ustao sam iz vode, opkoračio ga i seo mu u krilo. Počeli smo se strasno ljubiti. Njegove ruke su bile svud po meni. Kao da ih je imao pet. Njegov kao mermer tvrdi kurac mi je bio izmedju nogu i klizio mi po jajima. Tada me Voja uhvati za guzove odozdo i odiže. Znao sam šta želi. Isto to sam želeo i ja. Da osetim njegov ogromni kurac u sebi.
Pomogao sam mu i namestio svoj čmar na vrh njegove kite. Voja je sklonio ruke sa mojih guzova i ostavio mi da ja odredim brzinu prodiranja. Polako se spustih. Glavić probi svinter i upade u meni. Osetio sam svu debljinu njegovog kurca. Mislio sam da će mi se čmar rascepati. Kada je prvobitnu bol zamenilo analno zadovoljstvo, nastavio sam da mu se polako nabijam na kurac. Obojica smo dahtali od zadovoljstva. Nabio sam mu se do pola kurca i već sam mogao svršiti.
– Uh, Dule… Doba*i… – Reče Voja.
– Oh čoveče… Kako je velik i tvrd… Hoću ga celog…
– Polako. Dobićeš ga.
Nastavio sam da mu se nabijam. Osetio sam kako mi njegov glavić ispravlja creva u utrobi. Kako sam se sve više nabijao, čmar mi se sve više širio jer mu je kurac bio sve deblji u korenu. Kada sam pomislio da sam se natako do kraja, svrših. Ogromna količina sperme je plivala po vodi. Onda sam opipao rukom i, razočarenje. Bar jedno 6-7 cm Vojinog kurca nije ni ušlo u moje dupe.
– Hoću ga celog.
– Ne brini dobićeš ga. Sada smo ti tek razradili guzu. Dodji.
Polako smo se odigli i Voja me okrenu ne vadeći kurac iz mog dupeta. Polegao me na ledja pored kade, a on je ostao da stoji unutra. Odigao mi je noge i stavio ih na svoja ramena. Pola kurca mu je već bilo u meni. Uhvatio me za kolena i počeo lagano navlačiti. Bio je svestan veličine svog kurca i kako me može povrediti. Konačno sam osetio njegova muda na sebi, što je značilo samo jedno. Uterao mi ga je do jaja. Osećao sam se kao da sam naboden na kolac. Njegov glavić mi je udarao dijafragmu. Konačno sam se prilagodio veličini njegovog kurca i počeo da mešam kao neka kurvica. Voju je to raspametilo pa je počeo da me jebe sve brže i snažnije. Sada sam bio skroz opušten. Sklopio sam oči. Mogao sam tako da uživam dok me jebe do sutra.
Ali, Voja je počeo ubrzano da dahće i koluta očima. Njegovo svršavanje se ne može opisati rečima. Snažno, bučno i puna guzica vrele sperme. Sa kurcem u dupetu svrših i ja kao konj.
To veče smo u njegovoj kuci dogovorili zajedničko letovanje. Voja je bio jako potentan, pa me je na moru jebao i po 2-3 puta na dan. Dugo posle toga nisam mogao da formiram govno.
Ne žalim se.