Mala Ana

125
Share
Copy the link

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i “nezvanično” smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i njenu mlađu sestru Anu, o kojoj će biti više reči u tekstu koji sledi.
Maja i ja živimo zajedno u iznajmljenoj garsonjeri i to je naše ljubavno gnezdo. Svakodnevni seks se podrazumeva. Od kada delimo krevet, spavamo potpuno goli. Odličan je filing kada nam se ispod pokrivača dodirnu gola tela, a da ne spominjem moje snažne jutarnje erekcije koje Maja iskoristi za odličan zornjak. Ma super mi je cupi!
Konačno je stiglo toplo leto i moj godišnji odmor. Sa obzirom da za letovanje para nismo imali, moje slobodne dane odlučili smo provesti u Majinoj porodičnoj kući kod njenih roditelja, i naravno njene sestrice.
Nismo se ustručavali od naših redovnih aktivnosti u njenoj devojačkoj sobi. Dakle i dalje smo upražnjavali redovan seks kao i to da spavamo goli. Već prvog jutra iznenadila nas je njena sestra Ana, tako što nam je uletela u sobu upravo nakon redovnog zornjaka i ljubakanja posle toga. Maja upravo ustala u nameri da ogrne mantil i ode u kupatilo, dok sam ja, još uvek opušteno i potpuno gol leškario na krevetu. Ana je naglo zakoračila u sobu, stala pored kreveta i odmeravala me je. Primetio sam njen prodoran pogled na mom penisu.

-Šta ćeš ti ovde?! Marš napolje, glupačo!
Viknula je Maja na svoju sestru, i izgurala je napolje.

-Jao, sejo, kako ti je dobar frajer. Baš mu je lep kurac.
Čuo sam Anin glas iz hodnika.

Nakon tog našeg “susreta”, Ana je počela da mi se zavodnički osmehuje i da tajno flertuje sa mnom. Iskreno, prijalo mi je to, sa muške strane gledišta. Lepa je to devojka, prilično zgodna i mlađa od Maje nepune dve godine. Nisam mogao odoleti zavodničkom flertu jedne takve mlade lepotice, prihvato sam njenu igru.
Nekoliko dana nakon onog našeg “susreta” u sobi, Maja je sa roditeljima trebalo da ode na nekavu veliku vašarsku pijacu. Sa obzirom da se tamo kreće rano u jutro, nije bilo šanse da ja odem sa njima, a i imam odbojnost od takvih mesta. Odlučio sam ostati u krevetu, a Maja mi je rekla da se neće vratiti pre 11 sati.
Kresnuo sam se sa Majom uveče i naravno, zaspali smo uobičajeno goli. U ranu zoru sam kroz san primetio da Maja ustaje, oblači se i odlazi. Ja sam ubrzo nakon toga, ponovo zaspao. Kako se dan “budio”, tako je i postajalo sve toplije. Bilo mi je vrućina, svukao sam pokrivač sa sebe i tako potpuno gol i otkriven nastavio da ležim. Nisam mogao više spavati, ali nije mi se ustajalo. Demao sam.
Iznenada, čuo sam da je neko otvorio vrata sobe, i da se spušta na krevet pored mene. Ležao sam na stomaku i bio svestan svoje golotinje. Ubeđen sam bio da se vratila Maja. Osetio sam ruke na mojim ramenima, leđima i zadnjici. Legla je uz mene, tako da su nam se tela spojila. Osetio sam njeno golo telo. Pretvarao sam se da spavam i kao u snu sam se okrenuo na leđa. Uhvatila me je za penis koji se polako punio vrelom krvi i dizao mi se. Za nekoliko sekundi, u njenoj ruci, mi je dostigao maksimalnu erekciju. Čvrsto mi ga je uhvatila i prošla stegnutom šakom gore-dole nekoliko puta. Uživao sam zatvorenih očiju.
Osetio sam njene usne na svom penisu. Čvrsto mi ga je uhvatila rukom i ugurala u svoja sočna usta. Jezikom je pravila kružne pokrete oko mog nabubrelog glavića. Bilo mi je izuzetno lepo, apsolutno neobično, jer mi ga Maja nikad tako nije dudlala. Otvorio sam oči i zaprepastio sam se. Ugledao sam golu Anu kako mi puši kurac!

-Ana! To si ti! Šta to radiš?!
Bio sam iznenađen.

Skočio sam sa kreveta i pri tome mi se kurac, tvrd kao kamen, ljuljao levo-desno. Iznenađeno sam je pogledao kako sedi gola na krevetu, sa kojega sam ja upravo ustao.

-Izvini molim te, nisam mogla više da se suzdržavam. Želim da se tucam sa tobom. Jao, kako ti je lep kurac. Jebi me, molim te. Maja neće znati…
Govorila je molećivim glasom.

Pogledao sam je onako zgodnu i golu kako mi se nudi. Raširila je noge i ugledao sam njenu napaljenu pičkicu, obrijanu, bez i jedne dlačice. Baš onako kako volim. Gurnula je prste u svoju brazdu i raširila je. Ugledao sam njenu prelepu ružičastu pičkicu, mali klit joj je ponosno strčao, sav nabrekao, dok joj je rupica “prozevala”.

-Dođi ovamo, poliži mi picu, molim te, izgoreću od želje…
Govorila je uzbuđeno.

Nije mi dva puta trebalo reći. Uleteo sam glavom u njeno široko rašireno međunožje, isplazio jezik i kao sa lopatom sam prošao kroz njenu toplu i vlažnu brazdu. Ma nije bila vlažna, nego mokra! Picini sokovi su se slivali niz njenu picu i oticali između njenih guzova… Koliko god sam mogao, jezikom sam sakupljao sam njen sladak nektar. Uživao sam u tome, neverovatno kako joj je pička slatka i puna sokova. Male usnice su joj nabubrile i raširile se kao latice cveta. Mali klit joj je ponosno strčao i nabubreo kao mali kurćić.

-Fantastična ti je pička. Sočnija i slađa od Majine… predivna!
Rekao sam joj.

-Tucaj me…
Rekla je tiho.

Nadvio sam se iznad nje u misionarsku pozu i poljubio sam je. Uhvatila me je za kurac i postavila ga na pravo mesto. Na glaviću sam osetio njenu mesnatu i mokru pičkicu. Podigla je kukove i isturila prepone. Sama je ugurala moj glavić u svoju rupicu. Pratio sam njene pokrete i polako nastavio prodor u njenu dubinu. Osetio sam blagi otpor njene unutrašnjosti, uzdahnula je. Ušao sam do kraja i polako ga izvukao do glavića i ponovo ušao unutra… ona je samo zatvorenih očiju tiho zaječala. Unutrašnji mišići su joj se naglo opustili tako da sam prodirao u njenu dubinu lako i bez imalo otpora.
Okrenuli smo se, ja sam legao na leđa a Ana se namestila iznad mene. Raskoračila me je i uhvatila me je za nabrekli kurac koji se presijavao od njenih sokova. Namestila ga je na svoju rupicu i spustila se dole… Bila je okrenuta prema meni a telo je povila u nazad. Lepo sam mogao videti kako njena pičkica guta moj kurac dok su ga njene usnice obavijale. Vrhovima svojih prstiju je lupkala po svom nabreklom klitorisu dok je svoje vitko telo izvijala u ekstazi nadolazeće strasti…
Namestila mi se u pozu sa guza. Kleknula je na krevet raširenih nogu, a ramena spustila dole… na taj način je istrćila svoje lepo dupence i isturila napaljenu pičku. Prišao sam joj od nazad i gurnuo ga do kraja, zaječala je. Osećao sam na kurcu kako joj se stežu njeni unutrašnji mišići, pička joj je pulsirala. Toliko je vlažila da joj je pička bukvalno bila puna njenih sokova. Kada bi prodirao unutra čulo bi se karakteristično fljić-šljap i pri tome bi istisnuo odeđenu količinu njenog nektara koji se slivao kroz njenu brazdu sve do prepona i dalje niz noge.
To mi je bilo jako stimulativno i počeo sam je jače tucati. Snažno, do kraja. To je Anu izluđivalo… propinjala se i maksimalno ga je primala u svoju dubinu. Kada bi došao do kraja, moja muda bi lupkala po njenoj pici. Ruku je zavukla između svojih nogu i nadraživala svoj klit. Bila je blizu kraja…

-Ah! Svršiću… još malo… nemoj da staješ, jebi meeee…
Vikala je Ana.

Trenutak nakon toga sam osetio snažno stezanje njenih unutrašnjih mišića, koji je pratio njen blagi vrisak. Svršila je sa kurcem u dubini pičke brzo i lako. Na trenutak smo stali… Ana se okrenula prema meni, osmehnula mi se lepše nego i jedna devojka ikad. Njeno lepo lice je bilo u visini mog kurca. Ionako prenapaljen i sam pred svršavanje, znao sam šta sledi. Već sam zamislo kako mi lepa Ana puši napaljeka. Iz tu pomosao moj kurac poskoči. Ana ništa nije čekala. Usnama mi je samo obuhvatila nabrekli glavić, a vrhom jezika je pružala dodatnu stimulaciju “dirkajući” ga na rupici. Osećao sam kako mi se bliži *azam… Ponovo mi je napaljeno poskočio, izleteo iz njenih usana i lupo glavićem po njenom nosu. Zasmejali smo se.

-Nemirko jedan…
Reče Ana.

Ovaj put ga je uhvatila rukom i ponovo samo glavić obuhvatila usnama, a unutra ga je dirkala vrhom jezika. Bio sam vrlo blizu *azma.

-Ana, svršiću…
Rekao sam.

-Mhm, mmm…
Promrljala je.

-Ana, dolazi mi…
Ponovio sam.

Ana nije prekidala nego je samo pokazala palcem u pravcu mog kurca prema njenim lepim ustima. Pomislio sam, u jebote pa ona hoće da joj svršim u usta. Na tu moju pomisao, odmah sam svršio, u nekoliko trzaja. Ana ga je držala u ustima dok i poslednja kap sperme nije iscurila.