Po Stevinom zadatku (gay priča)

73
Share
Copy the link

Moja veza sa Darkom je završena. Bilo mu je jasno da se vidjam sa njegovim ocem i da od toga neću odustati koliko god mi to on zabranjivao. A meni je dosadilo da se ganjam sa njim. Šema sa njegovim tatom je bila bolja. Bez obaveza, barem jednom nedeljno, on bi dolazio kod mene ili bi smo se odvezli autom negde van grada. Steva je kao iskusni muškatac, više od 25 godina u braku, znao kako da se ponaša i nije bio komplikovan. Nije bio ni lenj, pa je svako vidjanje sa njim bilo drugačije i uzbudljivije. Za razliku od svog sina, od njega sam često dobijao i poklone. Parfemi, vibratori, tangice… odlasci na diskretne večere, a posle toga uzbudljiv seks sa muškarcem koji je umeo da me dovede do ludila do kakvog nisam ni mogao da sanjam. Posle njega, sasvim je razumljivo da me Darko više nije interesovao.

Šta god da je tražio od mene to je i dobijao. Tako je jednom započeo priču o svom kolegi sa posla. O tome kako su oni veoma bliski i kako ništa ne kriju jedan od drugog. Tako nije sakrio ni mene. Pričao mu je o nama a taj Ilija ga nije osudjivao. Vremenom su tipa te priče debelo zainteresovale i obuzele mu maštu pa je Stevi priznao kako bi voleo da proba seks sa muškarcem.

Znao je kada sam spreman da pristanem na sve, pa je sačekao da se napalim i pre seksa je prekinuo neki uobičajeni tok (iako je sa njim bilo sve samo ne uobičajeno) i počeo da mi priča o Iliji. Brzo mi je bilo jasno da hoće da ja budem taj koga će Ilija da proba, samo što sam računao da će predložiti trojku. Trojka mi nije bila strana, svidja mi se to, iako sam pre bio za klasičan seks. Ipak, on je hteo nešto drugo. Hteo je da odem kod Ilije ili da on dodje kod mene i da mi to sami obavimo. Ja sam ga samo pitao da li taj tip dobro izgleda, sačekao potvrdan odgovor a onda sam zagnjurio glavu ispod čaršava i dao se na dudlanje njegovog djoke.

Pošto me je dobro iskarao i nafilovao spermom – nastavio je sa pričom o Iliji. Zatražio sam da mi sutra ujutro, dok je na poslu, pošalje MMS sa njegovom slikom i da susret sa njim dogovori kod njega u stanu. Pošto je tip straight i pošto ga ne poznajem, nisam hteo da dolazi kod mene.

Sutradan mi je stigla poruka koja me je debelo zainteresovala za Iliju. Jeste da na mobilnom ne može mnogo toga da se vidi, ali bilo je dovoljno. Totalno nabildovan mladić, kratko podšišane kose obučen u crno odelo, belu košulju i crvenu kravatu. Delovalo je kao da je desetak godina stariji od mene. Ja se inače palim na više twinky likove, ali nisam lud da odbijem nabildovanog Švarcenegera koji se, eto, slučajno zove Ilija. Odmah ga pozovem i pitam Stevu – kada da dodjem kod njega!

Lepotanu je odgovarala subota, a Steva je reko da će doći kod mene u petak posle posla. Prespavao je kod mene (ženu je slagao da će spavati kod Ilije jer navodno moraju da odrade neki projekat), dobro me je izdrndao tu noć i jutro a onda je otišao kući. Po izlasku iz stana mi je poželeo sreću sa njegovim kolegom.

Kako je otišao ja sam odmah krenuo da se spremam za Iliju. Odradio sam jedno dubinsko klistiranje,depilirao se, opustio u kadi punoj vode a onda se lagano oblačio uz popodnevnu kafu. Oko pola osam sam seo u taksi i krenuo ka Mirijevu. Bio sam uzbudjen čitav dan, od kada sam ustao slika sa telefona mi je prolazila kroz glavu i budila uzbudjenje, ali kada sam se našao pred vrata njegovog stana pomalo mi se vrtelo u glavi i hvatala užasna trema.

Pozvonim i vrata otvara muškarac bar za glavu veći od mene.

– Ti mora da si Nikola! Izvoli udji.

Seo sam u neku drndavu fotelju a on na kauč, počeo je da mi objašnjava kako su Steva i on mnogo dobri drugari i kako ništa ne kriju jedan od drugog. Poslužio nam je neke kolače sa bananom i keksom i pri tom pomenuo kako nikada nije probao ovo što će večeras, ali da je veoma uzbudjen oko svega. Meni se dopalo to što je iskren i rekao sam mu kako nema razloga da se brine i da sve prepusti meni. Naravno, pohvalio sam njegov izgled i rekao sam mu da me pali. Video sam da mu je to godilo, pa sam mu udelio još par komplimenta. Počinje da se hvali kako redovno vežba u teretani i kako ga to ispunjava.

– Koliko dugo treniraš ? – pitamm ga ja.

– Već osam godina. Od kada sam napunio 28 morao sam da počnem da me godine ne bi uzele pod svoje.

– Mora da se puno oznojiš tamo ?!

On tu malo zastane, vidi da je vreme da počnemo, osmehne se i kaže:

– Pa da, kako da se ne oznojim posle vežbanja.

– I onda se tuširaš ?

– Imamo tuševe tamo.

– Mmmmm – i namerno obližem usne – Moraš nekad da me odvedeš tamo.

– Moram prvo da pitam Stevu – kaže u šali.

– Jel nisu odvojeni tuševi ?

– Nisu.

– Pa jel te napale tipovi ?

– U zadnje vreme se napalim, ali tada krenem pravo kući. Neću da mi se digne pred njima.

– A sad ?

– Šta sad ?

– Jel ti je dignut ? – pitam ga i ustajem sa fotelje.

– Upravo mi se diže. – malo je pocrveneo u licu.

– Mogu da ga pogledam ?

– Dodji!

Kleknuo sam pred njim i raširio mu butine a onda ga pomazio po nabreklini izmedju nogu. Otkopčao sam ga i malo povukao farmerice na dole. Počeo sam da ljubim šarene bokserice i da grizem dignuti ud ispod njih. Ruke sam zavukao ispod majice i mazio ga po stomaku i, kao slučajno, zavlačio prste ispod gaća.

– Lepi, samo se opusti i prepusti sve meni. Tvoj mališa je u sigurnim rukama.

On je podigao ruke iznad glave i još malo se izbacio ka meni dok sam ga ja još uvek masirao preko bokserica. Onda sam dohvatio i njih i počeo da ih svlačim zajedno sa farmericama. Bacio sam ih u stranu i vratio se butinama i dignutom kurcu koji je rastao iz šume crnih bruca. Još uvek sam ga samo mazio ne dodirujući lepu batinu od nekih 15 centimetra. Gledam ga u oči i oblizujem usne dok njima prilazim glaviću skrivenom ispod kožice. I takvog ga uzimam u usta, puštam da mi sklizne sve do grla!

– Aaahh! – ispušta lepotan.

– Mmmmm… kako je topao i ukusan. Hoćeš da ga zagulim ? Da oslobodim glavić pa da bolje osetiš kako pušim.

– Samo napred, Nikola!

Desni* povlačim kožicu na dole i glavić spuštam na svoj isplaženi jezik, a onda ga hvatam gornjom usnom i nabijam glavu na njega.Slankasti ukus i jak miris sperme su mi govorili da je izdrkao pre nego što sam došao. Nije mu bio previše dug pa je lako mogao ceo da stane u moja usta. Nos mi je bio u njegovim dlakama a na bradi sam osećao njegova jaja.Počeo sam da ga vadim iz svojih usta, ali zadržao sam samo glavić u njima. Sisao sam a u isto vreme podrkavao ga rukom. Ilija je pravio lagane pokrete jebanja u moja usta a ja sam u rukama držao njegova dlakava jaja. Prsom sam počeo da tražim put do njegovog anusa. Činilo mi se kao da će me zaustaviti, ali ja sam ga ohrabrio rečima:

– Opusti se, videćeš kako je lepo.

I vratio sam kitu natrag u usta.Još mu nisam video dupe, ali sam osećao tvrde i stisnute guzove. Pomislio sam kako mora da ima lepu i jebozovnu bulju. Polako se opustio i dozvolio mi da pronadjem njegov čmar. Opet sam ga progutao celog a srednjakom došao do cilja. Masirao sam ga oko same rupice a onda sam nežno krenuo da guram prst unutra. Pošto je bio suv morao sam da izvadim kurac iz usta i zapljunem prst kako bih lakše prošao kroz stisnuti anus. Opet sam progutao kitu i vratio svoj balavi prst natrag, izmedju njegovih guzova.Sada sam već lakše ostvario ono što sam naumio, skliznuo sam srednjakom u njegovo dupe.

Ruke je spustio na moju glavu i mazio me po kosi a guzom je lagano mešao . Počeo je da preuzima inicijativu i dirktira ritam kojim ću da dudlam njegovog palamara. Zahvaljujući njegovoj prosećnoj dužini – jebao me je u usta bez problema. A meni je sve to godilo i morao sam da se dohvatim svog kurca i počnem da ga drkam. Osetio sam kako se mišići čmara stežu i znao sam da je blizu kraja i da će uskoro da svrši. Izvadio mi ga je iz usta i skočio je sa kreveta. Stajao je ispred mene i drkao svoju batinu pred mojim nosem a ja sam se držao za njegove butine i mazio ih ka guzi čekajući da lepotan počne da svršava.

– Hajde svrši, lepotanu moj!

Drkao ga je brzo i jaja su se klatila iza njegove šake. Ja sam čas gledao u njegovo lice, čas u kitu i muda i lizao prst koji je do pre pa*ekundi bio u njemu. Prvi mlaz je je štrcnuo iznad desnog kraja moje usne i krenuo da se sliva ka njoj. Drugi i treći su ostali na njegovom glaviću a naredni me pogodio ispod desnog oka i u nos.

Tako umazan od njegove sperme legao sam na pod i mazio svoj palamar. Pozvao sam ga da se poigra samnom. Čini mi se da je Iliji splasnula želja, a verovatno je počelela da ga grize savest posle prvog svršavanja od muškog pušenja. Ipak, seo je na pod i uhvatio me za kurac. Prvo blagi stisak za stablo mog djoke, a onda ga je pojačao i krenuo da mi ga navlači i svlači. Izgledao je kao potišteni klinac kojii je dobio igračku sa kojom nije baš siguran šta treba da radi.

– Ilija, prvo mi svuci farmerice… A onda hoću da mi ga pušiš!

On ništa nije odgovorio, samo je raskolačenih očiju radio ono što sam zatražio od njega. Dok me je dole svlačio, ja sam to uradio sa gornjim delom svoje odeće. Bio sam go pred njim, raširenih nogu a izmedju njih je klečao on – pripremajući se da prvi put uzme kurac u usta. Drkao ga je i gledao na par centimentra ispred njega. Ja sam zabacio glavu pozadi i čekao da počne sa fafanjem. Osetio sam topli dah na glaviću i kako ga polako uzimaju njegove usne. A onda kako sve dublje ulazi u njega. Izvadio ga je iz usta i rekao: „Hej, pa ovo i nije tako loše!“, a onda se mnogo opuštenije i veštije dao na pušenje moje kite. Ja sam ga mazio po glavi i rečima mu davao podršku i usmerenje kako da dobro odradi posao. Deset godina stariji i nabildovani lepotan, veći za glavu od mene je bio moj učenik. Učio sam ga ono što najbolje znam. I brzo je primao znanje, je*am osetio da sam pri kraju – da mi se svršava.

– Odličan si , lepi! Tako ga dobro dudlaš!!! Ah… Hajde ga sada izvadi iz svojih lepih usta i daj da te skinem skroz.

Poslušao me i uspravio se, a ja sam ustao i prišao mu s ledja. Kleknuo sam i počeo da ga mazim po ledjima i bokovima a u isto vreme povlačio žutu sportsku majicu dugih rukava na gore. Podigao je ruke i tada sam skinuo i poslednji komad odeće sa njega. Očaran gradjom ovog pastuva, počinjem da ljubim njegove ogromne bicepse, vrat i da stiskam razvijene sise.

– Kako si lep, Ilija!!!

Slinavim kurcem sam mu dodirivao ledja a on je zabacio svoje ogromne ruke iz sebe i mazio mi butine i stomak. Ljubio sam mu vrat i rukama prelazio preko tvrdih pločica pa sve do kurčića koji je ponovo počeo da se diže. Sada ovo nije bio samo suvi oralni seks, sada smo se mazili. Ilija je počeo da pada u zanos i ponovo je bio u punoj erekciji. Okrenuo je svoju glavu ka mojoj i otvoreno potražio moje usne. One su se spojile i naši jezici su istraživali usta onog drugog. Slankasti ukus naših udova se još uvek osećao u njima.

– Nikola, imaš prelepe usne! To sam hteo da ti kažem čim sam te video.

– Možeš da uživaš u njima do mile volje!

I prelepo me je ljubio dok sam ja nežno mazio njegovog lepotana. A onda je rekao kako želi da i ja svršim i kako bi hteo da ga opet uzme u usta. Bez nekog dogovaranja, onako spontano, legli smo na bok jedan naspram drugog i našli se u pozi 69. Dok je on samo lickao mog, ja sam njegov kurac već imao u svojim ustima. Jednu ruku sam provukao ispod njegove butine i tako ga obgrlio oko dupeta. Šakama sam se držao za guzove i dudlao Ilijin kurac koji je ponovo bio u punoj snazi.

Inače, imao je šiljat i crvekast glavić a stablo uda je bilo belo, kao i ostatak ilijinog tela. U ovoj pozi kada bih ga progutao celog, nos mi je udarao u omanja dlakava jaja – što ga je verovatno dodatno nadraživalo. Ilija je imitirao mene, pa me je i on obrglio oko dupeta, a ja sam raširio svoje noge oko njegove glave u koju je prodirao moj kurac. Imao sam mnogo veći od njegovog pa mu nije uspevalo da ga proguta celog. Sada je pušio mnogo slobodnije nego prethodni put, i videlo se da uživa u tome.

– Gurni mi prste u čmar, obožavam to!

Bio je poslušan učenik pa nije mnogo oklevao. Prst je lako skliznuo u moju rupicu i ja sam zatražio da mu se pridruži još koji. Dodao je još dva prsta i krenuo da me kara njima u moju gladnu guzu. Sve vreme su nam bila puna usta naših kita, ali sada je mene obuzela želja da ga iz usta premestim u guzu – da me kara. Bojao sam se da li ću moći da izdržim a da ne svršim brzo.

– Hoću da me…

– Hoću da ti poližem dupe! – prekida me on.

– Ha, ha… Izvoli, lepi! – nisam mogao da odolim njegovoj želji.

Gurnuo sam ga da legne na ledja i raširenih nogu skoro seo na njegovu glavu. Brzo se snašao i osetio sam kako me licka po rupici. Gurao je i vadio prste unutra, lizao i ljubio, grizao me je za guzove a ja sam se smejao od sreće.

– Pa ti baš voliš mušku guzu !? – pitao sam ga kroz smeh.

– Obožavam !

Tada sam se uspravio, oslonio se rukama na njegove razvijene grudi i čučnuo iznad njegove glave glave a on me je halapljivo lizao i grickao za guzu.

– Lepi, svršiću ako tako nastaviš!

– Samo ti svrši!

Dohvatio sam svoj, pomalo zapostavljeni palamar i počeo silovito da ga drkam čučeći tako iznad ovog napaljenog dupelisca. Ponovo su prsti bili u mojoj guzi kada sam osetio da dolazim vrhuncu i da neću moći da ga ponovo odložim. Još brže sam povlačio kožicu gore dole kada je sperma potekla iz mene. Glasno sam stenjao a ona je lila po njegovom stomaku i grudima, kapljala sa glavića na njegove bradavice i vrat. Pošto me je uhvatila nesvestica od uzbudjenja, ja sam se samo sručio na svoje izljubljeno dupe iza njegove glave. Kita mi je završila na njegovoj kosi. Video sam kako iz rupice na glaviću izlaze poslednje kapi sperme. Sedeo sam izbezumljen od *azma na podu njegovog stana a njegova glava je bila izmedju mojih nogu, kosa mi je bockala ispražnjena jaja.

Ilija je dohvatio svoj palamar i drkao ga u transu. Ja sam ga mazio po licu i bradi, on je zatvorio oči i cuclao moj palac. Krenuli su novi mlazevi iz njega, on je skoro urlao od zadovoljstva. Ja sam sve to posmatrao i još uvek dolazio sebi.

Posle smo se izležavali na kauču, jeli kolače i komentarisali predjašnji seks. Iliji se sve to veoma dopalo pa smo već počeli da se dogovaramo naredni susret. Izrazio je želju da tada ode još korak dalje, a ja sam mu rekao gde može tim korakom da ušeta…