Posle košarke (gay priča)

28
Share
Copy the link

Obojica smo ludački žurili da stignemo u njegov stan. Ja sam jedva izdržao da ga ne zaskočim još na košarkaškom terenu pred svima. On je sve vreme igrao grubo, faulirao bi me kad god bi mu se našla prilika. Bili smo sami u svlačionici, strast je bila toliko jaka da smo na rizik spojili usne i jako, na brzinu, opipali naša tela. “Hajdemo kod mene”, predložio je. Naravno da sam pristao. Tih par blokova kroz novobeogradske blokove protrčali smo za par minuta, uleteli u lift, ljubili smo se i vatali unutra, izleteli iz te skučene kutije na sedmom spratu i uleteli na njegovu gajbu.
Vrata se zatvaraju, on počinje da svlači sebe, ja ga pratim u tome ne skidajući pogled sa njega. Široka ramena, svetla dlaka na jakim i razvijenim grudima, naziru se trbušnjaci a uske slip gaćice ne mogu da zadrže vrh dugačkog kurca koji viri iz njih. Ostaje u dubokim belim patikama i kreće na mene potpuno golog i spremnog za njega. Usne nam se spajaju i kao da ćemo pojesti jedan drugog, tela nam se dodiruju dok me on gura ka sobi iza mene.
Hvata me za dupence i blago podiže na komodu koja je bila iza mene. Leđa mi udaraju u topao zid, noge sakupljam, podižem ih i oslanjam se na dasku na kojoj sedim. Izmedju žvalavljenja bacam pogled dole jer osećam nešto vrrelo kako me dodiruje oko pupka i dignute kite i vidim dugačak i prav Vladin kurac, šiljat ii rumen glavić sa koga visi nit precuma.
Grlim ga i vučem što više uz sebe, primio bih ga celog, od glave do pete da mogu. Mrmljam, kada su mi usta slobodna od poljubaca i uzdaha, mrmljam mu kako je lep i kako ga želim. Mazim ga po preslatkom licu, sisa mi prste kada sam blizu njegovih debelih usana, prolazim po kratkoj svetloj kosi, od temena se spuštam po vratu, niz leđa do prelepe čvrste guze. Ližem mu adamovu jabučicu i savijam glavu niže. Ljubim mu grudi i pažljivo uzimam njegove bradavice između zuba. Grickam ih onako skupljene a Vlada ispušta glasno Ah!
– Dođi ovamo! – i vodi me ka krevetu.
Zadržao sam ga ispred velikog bračnog kreveta i kleknuo pred njim. Ispred mog lica uspravno je stajao dugački kurac crvenkastog i šiljatog glavića. Miris njegove muškosti je širio moje nozdrve, isplazio sam jezik i prošao njime celom dužinom po vladinom kurcu da bih na kraju uzdigao glavu i primio njegov vrh u svoja usta. Oslonio sam se o njegove kukove i počeo da pušim lepotana kao ni jednog do tada. Prelep slankasti ukus mešao se sa mojom pljuvačkom koje je bilo sve više kako me je njegova kita razvaljivala po usnoj duplji. Naši uzdasi i neartikulisani zvuci uživanja bili su sve glasniji. Sisao sam ga držeći samo glavić na usnama i mazio prelepa jaja na kojima nije bilo ni jedne jedine dlake. Jednom rukom sam se mazio dole i gurao prste u svoj anus kako bih ga pripremio za Vladinu kitu koju sam dudlao.
– Nemoj više. Neću moći još dugo! – upozorio me je.
Izvadio sam ga onako balavog iz usta, podrkao ga par puta, okrenuo sam se naslonivši se gornjim delom tela na krevet i namestio guzu za doggy pozu. On je kleknuo iza mene, šakama raširio moje guzove, okrenuo sam se i gledao ga u njegove zelene oči i rekao mu:
– Ajde guraj ga, šta čekaš!
Kao da ga je naljutilo, spustio je pogled na moje dupe, pljunuo na njega, uzeo svoj kurac u desnicu i centirao moju rupicu. Prvo oštra bol, a onda mišići čmara popuštaju i dozvoljavaju toplom i tvrdom mesu da uđu u njega. Bez lubrikanta, bez ičega osim naših telesnih tečnosti, u mene ulazi dugačka Vladina kurčina. Zaronio sam glavu u u krevet i koncentrisao se na opuštanje dok je on ulazio santimentar po santimetar. Ušao je do kraja, osetio sam to po onom čudnom osećaju u stomaku i po jajima koja su se dodirnula sa mojim. a onda je počeo da jebe.
Prvo polako i pažljivo, pa sve brže i jače, Vlada je cepao moju natrćenu guzu. Ja sam stenjao i uživao, tražio da nastavi i da me jebe bez prestanka. Šljepnuo me je po guzovima dok je jahao napred nazad, počeo sam da mešam i da se nabijam u ritmu.
– Nemoj da ga vadiš, samo nemoj da ga vadiš!!! Svrši u mene!!!
I sve brže je zabadao unutra a ja sam možda preglasno ispuštao kratko Ah! Mislio sam da će da svrši i da je kraj blizu, ali Vlada je izvadio svoj komad iz mene i zaronio glavu između mojih guzova.
– Ti ćeš da me dovedeš to ludila! Ti nisi normalan kako dobro jebeš!!!
– Lezi na leđa, hoću da te cepam i da ti ga drkam.
Legao sam kako je tražio, podigao noge u vis i uzdigao glavu kako bih gledao kako me jebe. Moj kurac je uzeo u ruke ipočeo da ga drka a ja sam njegov priržao dapogodi u centar mog čmara. Opet me je popunio i počeo silovito da me tuca dok je šakom brzo navlačio i svlačio kožicu mog palamara. Zabacio sam glavu, zatvorio oči i prepustio se uživanju. Ubrzo me je preplavio osećaj toplote, cimnuo sam se i duboko uzdahnuo kada je iz mog glavića počela da šprica sperma po mom stomaku, grudima i licu. Čini mi se da je iscureo pravi potok iz mene.
On nije stajao. Cepao je bez milosti i jaja su mu treskala po mojoj razvaljenoj guzi. Ja sam se samo primirio i čekao Vladu da se isprazni.
– Da ga vadim? – pita me napetim glasom.
– Ne, ostani unutra. Zaslužio si da ideš do kraja.
– Ah! A! A! Aaaaaaa!
I spermom je počeo da puni moje dupe dok sam ga ja mazio po stomaku i grudima. Osetio sam kako izlazi iz mene i kako se nešto njegovog semena sliva niz moje guzove. Srušio se pored mene na krevetu, zadihan i znojav, pomazio sam ga po licu, poljubio ga i rekao mu:
– Odmori se pa možemo opet.
– Važi! – i nasmejao se.