Prijatno iznenadjenje posle teškog dana na poslu (gay priča)

16
Share
Copy the link

Od kada sam završio fakultet i počeo da radim – sve manje sam imao vremena i volje za seksom. Vremena je bilo toliko malo, a stresa (zbog otkaza koji su počeli da se dele u firmi) toliko puno da danima nisam ni mastrubirao, a kamo li da sam uspeo da se povalim sa nekim. Mesecima se nisam video niti čuo sa Stevom i Ilijom, nisam imao pojma šta se dešava kod te dvojice kumova sa kojima sam se prošle godine redovno zabavljao u stanovima, vikenicama i hotelskim sobama u gradu.

Bio je četvrtak, šef nas je debelo izribao tog dana, po povratku kući sa posla upao sam u nevidjenu saobraćajnu gužvu. Bio sam iscrpljen i bezvoljan, jedva sam čekao da se dokotrljam do svog ulaza. Zbog smanjenog budzeta morao sam da potražim stan na periferiji. Put do Borče je umeo da potraje dugo i kada nema gužve, a kada je ima desi se da traje i po sat vremena.

Planirao sam da se istusiram čim udjem u stan, pustim neki film na kompu i da se opustim koliko je to moguće. Medjutim, kako sam ušao u svoju ulicu primetio sam poznat lik ispred svog ulaza. Nisam ga odmah prepoznao, ali kada sam mu se približio bilo mi je jasno je to Ilija.

Kaže da je svratio da me pokupi pa da odemo do Steve jer ovaj ima prazan stan. Seks konačno!, pomislim u sebi. Pozovem ga da udje jer hoću da se istuširam i uradim šta je sve potrebno za dobar kres. Stavio sam dzezvu i otrčao do kupatila dok je Ilija legao na moj nerazmešteni krevet u sobi.

Nije mi trebalo puno vremena da se pripremim. Brzo sam se vratio u sobu, pomalo napaljen je*am razmišljao o onome što me čeka. Ilija je i dalje ležao i gledao TV a ja sam mu, onako vlažan i u uskim gaćicama, seo u krilo i rekao mu:

– Hajde Ilija, ustaj iz mog kreveta. Nema odmora dok traje obnova!

Šljapnuo me je po guzi i nasmejao se na moju veselu opasku. Osećao sam njegovu nabreklinu na svojim preponama. Nije mi promaklo par trzajanjegovog kurca ispod farmerki. Zavukao je ruku ispod mojih gaća i posle dugo vremena sam osetio jake muške šake kako miluju moje dupe željno njihove kare.

– A da se mi malo poigramo dok se ne osušiš? Pogledaj, skroz si vlažan! – i pokazao mi dlan kojim me je pipao dole.
– Paaaa ne znaaam, Ilija. – femkao sem se na seksi način, – čeka nas Steva. A možda se i naljuti!
– Ko se ljuti, uvalim mu kruti!
– E pa ja se ljutim!

I spustio sam se dole i počeo da ga ljubim ludo i strasno, gladan svega što je deo muškog tela. Njegova debela donja usna je budila uspavanu erotsku strastu u meni, stisak njegove šake na moju guzu je izazivao nesvesticu, nadignut kurac koji sam osećao na svom stomaku terao me je da balavim dok se ljubimo.

– Hajde uvali mi taj kruti! – skoro da sam viknuo od želje.

Odgurnuo me je od sebe i latio se svog kaiža i šlica. Ja nisam mogao da čekam, hteo sam što pre da ga vidim i pomogao sam mu da se skine. Svukao sam mu farmerke i bokserice jednim potezom sa tela.

U desnicu sam uzeo njegovu balavu kitu, cimnuo sam kožicu na dole i otkrio crveni glavić.

– Progutaj ga, mali! – zatražio je Ilija.

Nije trebalo ni jednom da mi kaže. Legao sam izmedju njegovih raširenih nogu i otvorenih usta primio Ilijinu kitu u usta. Od njega se začuo duboki uzdah a od mene mumlanje od zadovoljstva. Slankasti ukus mi je govorio da ga nije dobro istresao i opao kada je pišao polednji put, ali to meni nije ni malo smetalo da ga sisam do bola. I verovatno ga je zabolelo kada sam ga pocuclao jer je tiho jauknuo i skupio svoje jake noge oko mog tela. Nisam mogao da budem pažjiv, nisam imao takta od požude!

Sklonio je moju glavu sa svoje kite i podigao me, a onda namestio naguženog u kučeći položaj. Pitao me za lubrikant, a ja sam odgovrio:

– Pusti ta sranja, pljuni i jebi !!! Ne mogu više!

Prvo mi je nabio prst i malo raširio moju rupicu, a onda je tu smestio svoj glavić. Tražio sam od njega da ga gura, govorio sam mu da me ne štedi, da sam gladan njegovog kurca, da me natakne već jednom! I to sam i dobio! Jak i bolan ubod u moju guzu! odgovorio sam jednim oštrim Ahhh!, ali nisam odustajao već sam se odlučno trznuo u nazad i nabio sam se do kraja. Osetio sam njegova jaja i ravan stomak na svoji natrcenim guzovima.

Počeo je da me kara, njegova muda su lupala po meni a moja kita je landarala napred-nazad. Jako me je ošamario po dupetu, znao je kako volim! Znao je šta mi treba! Ilija je ogroman i jak muškarac i kada se zanese, kao što se sad zaneo, ume da rasturi onog kog jebe.

– Svršiću, Niki! Ne mogu još dugo da izdržim.
– Svrši, lepi. Svrši unutra, nafiluj mi guzu spermom!

Počeo je sve brže i sve jače da se zabada, a ja sam dohvatio svoj kurac i isto tako jako ga drkao. Ni ja nisam mogao više, i moja jaja su bila puna dugo zadržavane sperme. Svoje seme je cedio u mene a moje je završavalo na posteljini. Ilija, onako krupan, se spustio na mene i pritisao me na krevet. Bili sm zadihani i tela su nam se još grčila od ludila koje smo priredili jedan drugom. Krenuo je da ustane, ali ja mu nisam dao.

– Ostani još malo na meni i nemoj da ga vadiš!

Poslušao me. Trebalo nam je malo vremena da dodjemo sebi i da krenemo kod Steve. Jedva sam čekao da naša trojka bude potpuna!