Problem (imena izmisljena, prica istinita)

17
Share
Copy the link

Vise mi treba neki terapeutski savjet, nego sto je ovo neka prica na koju cete da se mazite, trljate i ostale stvari.

Ovako stoje stvari…

Od svojeg puberteta, ustvari od svoje 13 godine ja ne mogu da obuzdam svoju potrebu za zenama. Imam problem da se vezem za jednu djevojku i to vec krece da me nervira. Najduza veza mi je trajala svega 7 mjeseci. Sto je jadno, slozicemo se!?
Izgubio sam nevinost sa kurvom. Platio za rodjendan kumu mom danasnjem i meni, dok nas je jedan moj drug cekao vani. Prepala se picka, a tvrdio da to kao nije higijenski. Mislim, da se ne lazemo, usrao sam se i ja. Ali Vam opisati ne umijem to sto sam te veceri osjetio.
Uglavnom, nije to poenta. Poenta je sto stalno upadam u sranja zbog zena.

Do 22-23 godine sam bio toliko suludan da sam brojao sa koliko njih sam spavao. 26 djevojaka, posle toga sam stao brojati. Bilo ih je dosta, prilicno velik broj kojeg se iskreno stidim.
Nikada nisam bio najljepsi u drustvu, niti najzgodniji, ali sam uvijek odlazio sa djevojkom sa kojom sam htio.
Prvi put sam upao u problem kada sam bjezao iz kuce da me ne bi uhvatio muz(sada bivsi) zene sa kojom sam tada razmenjivao njeznosti 🙂 Nikada od tada nisam vise otisao kod udate zene u kucu. To je brate samoubistvo u najavi.

Nego da se koncentrisem na problem.

Imam drugara sa kojim sam prakticno nerazdvojan. Cini mi se da bih za njega spreman bio umrijeti da zatreba. Prije 6.7 dana(noc pred docek) sam otisao kod njega kuci. Dan ko svaki drugi, sjedjeli, odigrali partiju saha i pricali o standardnim temama.
Ivan(moj drug) ima sestru. Mala ima 17 godina i mnoooogo je zgodna. Ja je znam dobro, uvijek se lijepo javi. Cak i previse lijepo, shvatio sam to kasnije. Kad me vidi zagrljaj sa obije ruke i socan poljubac..bla bla..
Bez obzira sto ce ona da bude zverka, sto je i sada prezgodna, ja je nikada nisam gledao kao sto gledam ostale zene. Znao sam ”sestra mladja drugara” i tu je znak STOP.
Medjutim!!!
Toga dana je on otisao do firme, zvali ga. Ja sam ostao da ga sacekam kako bi otisli negdje u grad na pice. Cisto da iskuliramo. Ovamo ludo vrijeme, 20 stepeni u sred zime.
Sjedio sam ja nekih mozda 10-15min tako i dolazi Jelena(sestra). ”Nikola nece Ivan moci da se izvuce, doslo mu je dosta racuna. Javio je da mora to da sredi”. Nista, jbg. Kako sam gledao film odlucim da ga zavrsim i da idem doma. To i rekoh Jeleni, potpuno normalno.. Nikakav flert nisam osjetio tu, bilo sta. Ne tada, nego nikada.. Tog trenutka je isla na tv scena iz filma u kojoj se dvoje ubijaju od seksa. On poce da se smije uz opasku ”hahahha sad vidim zasto hoces da film zavrsis. cula sam ja sto sta o tebi”. Ja sam se samo nasmijao i iskulirao to. Medjutim, ona je sjela u fotelju lijevo od mene i prozborila ”smijem da te pitam nesto”. Ni na kraj pameti mi nije bilo sta ce ona mene da pita. ”Jesi li kada spavao sa nevinom djevojkom”. Jaaaaaaaa SOK, tresem se, hahahah sad kad se sjetim toga pitanja smijesan sam sebi u kakvom stanju sam bio. Meni neprijatno, njoj totalno ladovina. Uglavnom, nebitno sta smo mi caskali. Pricali smo o takvim nekim stvarima. Na kraju sam ja njoj nevinost uzeo, u detalje necu da zalazim, kako sta..

Djevojka me zove i sad dok ovo pisem. Ja nemam obraza drugu u oci da pogledam. U takvoj sam frci da ne znam sta da radim.. Volje nemam ni za sta..

Eto, morao sam da napisem negde…kazem ovo… Ko u onoj prici ”u cara trojana kozje usi”. Bar u rupu da dusu olaksam…

Ajte sad poz