Pušenje u ponoć (GAY priča)

16
Share
Copy the link

-Posle neke lude žurke vraćao sam se kući,sat je otkucavao poslednje minute do ponoći,svi poslednji autobusi su mi otišli ali nema veze trebalo je jedan deo puta preći peške.
-Odlučio sam se za jedan mračni neprometni parkić koji je bio dobra prečica kako bih stigao do svoje ulice,na jednoj od klupa sedeo je stariji muškarac u pripitom stanju koji je nešto gunđao sebi u bradu.
Pomislio sam da treba samo da prođem kraj njega ali on me je iznenada uhvatio za ruku,

,,Mali imaš li jednu cigaru,,-progovorio je.
,,Nemam,,
,,pušiš,,
,,Ne pušim,,-nisam podnosio duvanski dim.
,,pušiš samo drugarima,,-počeo je da se smeje povlačeći me da sednem na klupu kraj njega,počeo je da mi se diže kurac,palilo me je to što govori,taj miris alhohola oko nas davao mu je epitet prave muškarčine.
,,Jel ga drkaš,,-nastavio je sa ispitivanjem
,,Da,povremeno,,
,,Sada ti je tvrd,,-spustio je ruku da mi ga opipa,kurac je pretio da pocepa trenerku,osećao sam da ću svršiti svakog časa,on je podigao jaknu i spustio je moju ruku na njegov šlic.
,,Mazi ga malo,,-kurac mu je bio neverovatno tvrd,po nabreklim pantalonama rekao bih da mu je bio veliki,uhvatio me je za vrat i poljubio me je,prijao mi je taj poljubac sa ukusom piva.
-Više nisam mogao da izdržim skinuo sam trenerku i gole guze seo na klupu,uzeo je desnom rukom moj kurac i počeo da ga drka levom je otkopčao šlic i izvadio svoj,veliki tvrd sa krupnim jajima.
,,Uzmi ga u ruku i drkaj ga malo,,-naredio mi je zapovedničkim tonom,uzeo sam ga u ruku,počeo je da narasta i pulsira kako sam ga stegao,vruć prošaran venama sa oštrim glavićem prosto me je mamio da ga stavim u usta.
,,Mogu li da ga malo popušim,,-moje pitanje je više bilo molbama,njegov pijani osmeh mi je dao znak.
Liznuo sam mu glavić,oh bio je tako vruć,jezikom sam mu olizao,obožavao je da mu sisam glavić,masirao sam ga usnama,sisao kao najslađu bombonu,zaronio je prstima u moju kosu i navlačio mi glavu na svoju kitu,nastavio sam jezikom ka njegovim krupnim mudima,zaronio sam nosom u njih,mirisao je kao pravi muškarac,to me je palilo,njegovi uzdasi su me doveli do svršavanja,nabijao sam njegovu kitu duboko u grlo,bio je sve vreliji i tvrđi,osetio sam da je blizu vrhunca,počeo je da svršava tako obilno da nisam mogao da posisam svu spermu,nešto kapljica se izmigoljilo preko mojih usana i brade,bio je pravi muškarac kakav mi je i bio već dugo dugo potreban.
Malo smo se sredili i razmenili brojeve,potrčao sam kući jer je ponoć odavno prošla,keva me je na vratima sačekala pitanjem,
,,Crni sine gde si do sad vidi koliko je sati,,
,,Jeo mi se sladoled pa sam svratio do poslastičarnice,,
,,Koja to radi u ovo doba,,
,,radi,radi,,- 🙂 😉

Razmišljao sam o njemu,nadam se da će me se setiti kada bude trezan,možda će me pozvati,ostaje mi da čekam.