Autobus

62
Share
Copy the link

Kod frendice si. Uh moras na toalet, frka. trcis ali nisi stigla na vrijeme, procurilo malo i skvasilo gacice. Razmisljas sta sad. Frendica mala, njene ti ne odgovaraju, a nemas rezervne. Odlucis da ih skines da ne nosis mokre. Posjedis jos malo pa doma.
Nisi autom, za taxi je daleko i skupo ici ces busom. Imas ljetnju haljinicu na sebi, i pomalo te pali a malo te stid sto si gola ispod i mislis da svi vide.
Bus stize, pocetna stanica ali ima dosta sveta. ulazis i odmah stajes u kut na kraju autobusa, gledas kroz prozor tako ti je manje frka.
Osjecas od pozada kako se tiskaju. Osjetis neciju butinu na guzi. Bus krece, neravnine i skretanja. A ona butina tacno izmedju tvojih guzova. Uh pocinje da te pali situacija. Razmisljas hahhah da zna da nemam nista ispod uh.
Autobus staje jos se vise nabijas guzom na butinu. pali te to sad potpuno, osjecas kako vlazis. Osjecas na ledjima ponovno guranje ulaze novi putnici. U jednom trenutku nestaje dodira. Koci te pomisao da je izasao. Sve traje sekund a tebi vec nedostaje taj dodir. A onda ponovo osjecas dodir, smo ovaj put se okrenuo skroz prema tebi, i naslonio ti se na ledja. osjecas na svojim nogama njegove butine. Procurila si, osjecas kap kako klizi izmedju tvojih butina, malo siris noge. Gizva je sve veca, pritisce te s ledja a ti pokusavas da opstanes na nogama i nedas se gurnuti. Osjecas da mu se dize i da popunjava prazninu izmadju tvojih guzova.
Kroz glavu ti prolazi milion zamisli, masta radi svasta. Razum ti kaze smiri se, ali zivotinjski instinkti rade. mokra si i napaljena. Odjednom bus poskoci, on se gurnut s ledja jos vise zabi medju tvoje guze a ti nisi vise mogla kontrolirat i uzdahnes malo glasnije. Pomislis uh da li me je cuo. Mozda nije.
osjecas da spusta ruku. Sto nije nimalo lako u onoj guzvi.Osjetis njegovu ruku pored sebe. Sta sad?
uhvatio te lagano za butinu i malo stisnuo saku. Neznas sta da radis. Da ga osamaris ili Mozda je samo instinktivno stisnuo saku, mozda nema nikakve namjere, mozda….
Znatizelja preovladava pustices ga da vidis dokle ce ici. A i tako imas jos pa*tanica do svoje.
Osjecas da te stisnuo jos jednom, sad si sigurna da nije slucajno. Stisce te sad periodicno i osjecas da polako prilazi tvojoj guzi. Osjecas kako pomjera prste, iscekujes taj tren kad ce te uhvatiti za guz i stisnuti.
Ote ti se opet uzdah, glasniji, kad te uhvatio cjelim dlanom za guz i stisnuo. Procurila si pravo. Osjecas da polako prstima zadize tvoju haljinicu. Nema sad nazad, vec si toliko napaljena da ni ne pomisljas da se branis. Prepustila si se dodirima neznanca u autobusu. Ne prepoznajes sebe ali, jace je od tebe. Osjetis prste na goloj guzi. Sre* guzva je pa niko nemoze nista ni da vidi ni da nasluti, a sad ti vise nije ni vazno. Osjecas njegov dlan na svojoj kozi. Malo se odmice od tebe a ruku pomice izmedju vas. Uh osjetis da ti zalazi prstima izmedju guzova. po trzaju shvatas da je iznenadjen sto nemas gacice, a u sebi zahvaljujes sudbini.
Polako ti sakom razmice guzove i prstima se spusta doooollllleeeeeeeeeeeee. Uzdises sad vec ne obracajuci paznju na to da li ce te ko cuti, i tako bus grmi pa necujes ni sama sebe.Malo se izvijas u kicmi i dozvoljavas mu pristup. Osjetis prste vrele kao zar. Dodiruje ti anus, malo kruzi oko njega. Malo se propinjes i njegov prst skliznu do tvoje mokre uzarene ribice. AAaaaahhhhhhhh. USAO JE . osjetis ga unutra, uklizao je bez ikakvog otpora. Mokra si tocis. Cijela te ova situacija toliko nadrazila da svrsavas momentalno. On pokrece prst da bi ti dao jos poticaja, zahvalna si mu na tome ali sad se niz tvoje butine cjedi potocic.Stisces drzac ispred sebe, naslonila si celo na prozor i hvatas zraka da dodjes sebi. Malo se priberes i osjetis da vise nije unutra. Zazalis sto nisi bila svjesna trena kad je izvukao prst.
Ne osjecas ga uo*e vise. kroz glavu ti prodje misao da je izasao. Odjednom ponovo dodir njegove noge, osjecas da nesto petlja, instinktivno malo podignes guzu. Osjetis nesto golo izmedju nogu. O neeeeee pa izvadio ga je , sad ce ti ga sjuriti. Sljedeci trzaj autobusa i osjetila si kako je glavic usao. To ti je bilo previse, svrsavas od same pomisli sta se desava, pa jebes se u punom autobusu sa potpunim neznancem. Osjecas kako uklizava do jaja. Osjecas njegova jaja na usminama, njegove dlacice te bodu i pale po kozi koja je vec toliko nadrazena da ti se cini da te pece zaracem. Vadi ga i zabija, pa ostane malo, UUUUHHHHHHH koristi svaki trzaj busa da ti se zabije jos dublje. Naslanjas glavu na ruke, grizes se da nebi vristala, tako te dobro jebe. Svrsavas opet, pa opet. Situacija je tako jebene da to nije normalno. Ne mozes vise da pobrojis *azme. Osjecas da se i on grci i trza. OOOOOOOOOO pa nece valjda, hoce. Svrsio je u tebe osjecaj da te puni i vrelina sperme te opet dovode do vrhunca. Da nisi jos nabodena na njegov kurac vjerojatno bi pala na koljena. Osjecas u sebi kako sprica mlazeve sperme. I polako se smanjuje. Ispao je , a niz unutrasnjost tvojih butina potese mlaz sperme. Instinktivno stisces misice i pokusavas spreciti spermu da se izljeva. Nemas mogucnosti da se obrises svi ce vidjeti. Otvaras oci. Jos ga osjetis iza sebe. Susta ti haljinu, njezan je i uvidjavan. Osjecas da se primice, poljubi te u uho i kaze samo njezno hvala. Autobus staje, osjecas da se odvojio. Okreces se ali masa napusta bus. KO JE OD SVIH NJIH BAS ON? Gleda rkoz prozor da li ce iko da te znacajnije pogleda. NIKO. Zao ti je sto ga nisi stvarno upoznala. Stize i tvoja stanica. Izlazis. Ispod oka pogledas nebi li vidjela da li je iko svjestan vaseg sexa u busu. Niko te ne pogleda tako da bi otkrio da zna sta se desilo. Odlazis brzim korakom kuci. Dok koracas sperma ti izljeva iz pice i sljeva se niz noge. Utrcavas u stan, naslanjas se na vrata i pocinjes da se smijes, padas na koljena od smjeha. Uzivala si u svemu.