Drugarska igra

26
Share
Copy the link

NIkada nisam voleo previse ljubavne igrarije ali nisam mogao a da se ne prisetim njenih prvljavih misli kao I to kako je samo volela da se igra u krevetu.
Ja I Ivana smo jako dobri prijatelji bili a sada smo. Ja imam devojku vec dugo a I ona momka. To sto smo radili –to je bio samo sex I nista vise. Oboje smo presli preko toga I to vise ne radimo ali tada je pocelo sve ovako.

Lezali smo na krevet kod mene I slusali muziku. Secam se da sam tad bio kupio par novih slusalica, secam se da sam ih skupoo I platio. I dok smo lezali, u trenutku sun as se uhvatili pogledi. Nasmijali smo se kad ona kao grom iz vedra neba me upita

– A sta mislis da se mi malo poigramo, da niko ne sazna

Upitah je na sta misli:

– Pa da ti legnes na ledja a ja cu se potruditi da ti udovoljim

Tako je I bilo. Legoh na ledja a ona uze kaiseve iz mojih pantalona I poce mi vezivati ruke.

– Sta radis to – upitah

– Samo se prepusti

Zaveza onaj kais oko mojih zglobova pa drugi kraj zaveza za okvir kreveta. Sidje pa me poljubi. Pristao sam na igru pa joj uzvratih poljubcem. Uspravi se nadamnom pa joj u plan iskocise njene bujne grudi. Iz te perspective je izgledala tako seksi. Nikada je nisam gledao tim ocima ali tada je izgledala savrseno. Plava kosa na talase, sise kao kod neke porno zvezde. Bokserice na nju koje je tad imala nisu joj mogle bolje stajati. Poce vrteti kukovima nad mojoj pali* koja se vec bila ukrutila. Pitao sam se da li ce ici do kraja. Spustala se sve nize I nize. Dodje do mojih bokserica koje je bukvalno rastrgnula. Uze u svoju malenu rukicu moju kurcinu pa se iznenadi velicinom. Lagan I blag osmeh da mi stavi do znanja da je zadovoljna mojim potencijalom I nastavi dalje. Poljubi me u glavic pa kad uze da mi ga pusi. Navlacila je glav nenormalno. Zeleo sam da joj drzim kosu ali su mi ruke bile vezane. Ali ona, iskusna, uspevala je da mi ga pusi I da drzi kosu istovremeno. Tako mi je puno prijalo. Uzivao sam.Drzala ga je pri korenu I za trenutak zastala. Pogledala je gore prema meni da vidi koliko to zelim. Onda ga je naglo, celog u usta ubacila.Usne je sklopila iznad svojih prstiju. Stisnula ih je I krenula prema gore. Zapela je za rub glavica I stala. Osetio sam da ga je unutra mazila jezikom. Pusila je koristeci samo jezik I usne. Uopste ga nije drkala, rukom ga je samo pridrzavala. Nisam mogao da izdrzim pa sam joj totalno nenadano svu spermu koju sam imao dao u usta. NI ona ni ja nismo verovali da je moguce tako brzo da svrsim. NIje se dala zbuniti vec je nastavila lizati moj glavic nakon sto sam svrsio. Sva moja napetost je u tom trenutku nestala I potpuno izmoren I istrosen sam lezao na onom krevetu. Nisam joj ostao duzan pa sam kasnije upotrebio nesto iz mog repertoara..