Imperija Strasti (Strejt priča)

23
Share
Copy the link

-Nakon nuklearnog rata i pustoši koja je usledila,preživeli su morali u zajednicama da uče kako će preživeti u novonastalim uslovima sa ograničenom hranom i vodom.

-Istočni blok grada zahvatio je virus seksa gde su preživeli kao zombiji jurili jedni druge kako bi se tucali do iznemoglosti,ludeli su od strasti,pušenje kite,tucanje u guzu ili pičkicu bila je jedina hrana,padali su u nesvest od svršavanja i iznemoglosti,nisu ništa jeli i pili.

-U ruševinama zapadnog dela grada pojavila se Helda,nevina devojka koja je u svom himenu nosila protivotrov,zarad dobrobiti obnavljanja populacije i celokupne civilizacije bilo je potrebno spasiti svakog čoveka.
Heldu je trebalo čuvati od svakog napaljenog muškarca,niko nije smeo da je potuca kako bi joj himen ostao neoštećen i tajnim sastojcima iz njega je trebalo spasiti sve te muškarce i žene koji su umirali od strasti i prekomerne doze seksa.

U istočnom delu grada delimično oštećena u nuklearnom požaru nalazila se tajna Laboratorija koja je duboko u svom utvrđenju imala celokupnu opremu za proizvodnju raznih seruma.
Trofejnim kamionom kroz ruševine Helda je krenula sa 10 devojaka i 10 muškaraca u obezbeđenju ka laboratoriji kako bi napravili serum i spasili ljude koji su umirali usled nedostatka sperme.
Lupali su kao ludi u karoseriju kamiona,ponavljali su ,,treba nam vrela pica,, ali Heldina nevinost je bila dragocena.
Raširenih nogu ležala je na operativnom stolu,Doktor je izvadio specijalni sastojak i mešavinom sa nekim lekovitim biljem napravio je serum koji je ubrizgan u tih 10 muškaraca i 10 žena,oni su pušteni u sav taj haos da imaju seks sa zaraženim napaljenim ljudima.
Tucali su se do besvesti,zaražene devojke su morale da posisaju spermu zdravih momaka kako bi bile izlečene a zaraženi momci su pored tucanja morali da poližu vrele ribice zdravih devojaka kako bi na jeziku dobili serum koji leči.
Ubrzo želja za seksom je bila smanjena,jaja svih preživelih muškaraca su počela da se pune i svi su ponovo vodili ljubav iz ljubavi a ne iz sumanute potrebe,virus je zgažen i nestao je iz civilizacije.
Istočni i Zapadni blok su ujedinjeni,Imperija strasti je ugašena dok su preživeli krenuli u obnovu života i svoje budućnosti.