Pogled na grad

32
Share
Copy the link

Luda noć sa Markom i Gordanom, Filipom i Milanom je prošla. Dugo smo sabirali utiske, zaključili da je bilo i više nego sjajno i da bi morali ponoviti nešto slično. Ako nađemo još nekog zainteresovanog za akcije te vrste – odlično, ako ne, može u starom sastavu.
Nakon te večeri, dugo se nismo upuštali ni u kakve avanturice. Trebala nam je mala pauzica. Samo smo se neki put igrali na Cam4, za široke narodne mase. Jedno veče je moja draga priredila oral show za nekih 500 i kusur gledalaca! Mogu misliti kakvo je to drkanje bilo! Pušila mi je fantastično, sa užitkom. Gledajući u ekran laptopa kako to stručno radi, nisam mogao dugo da izdržim. Svršavao sam kao mladi ždrebac, polio sam je spermom po licu, kosi, sisama…. Bila je sva okupana. Razmazala je sve po sisama, klizila po nabreklim bradavicama, uvrtala ih, milovala svoje prekrasne dojke. Poruke na live chat su dolazile svake sekunde, sa svih strana sveta… Italija, Nemačka, Holandija, Turska, Belgija… Neki su joj i brak nudili. Ma potpuno ludilo!
Jedan mi dan Branka reče:
 „Ljubavi, hajde da izađemo večeras malo, na neko piće negde“
 „Svakako, što da ne mila. Gde bi želela?“
 „Mislim da je naš Princ najbolja varijanta. Baš se prijatno osećam tamo.“
 „Dogovoreno, dušo. Idemo u Princ. A jel to nešto posebno ili…?“
 „Paaaaa… videćeš. Neću ti ništa reći, sem da će ti biti i više nego lepo“.
Naveče smo se uredili, spremili i odvezli do našeg omiljenog mesta za izlaske. Nije bila neka gužva, tek nekoliko ljudi. Lepa, ne preterano glasna muzika. Popili smo piće, zezali se, pričali o planovima za dalje, ništa obavezno. U neko doba, negde oko 22, 30 sati, pitam je:
 „Srećice, jel mi čekamo nekoga?“
 „Neeee… nikoga, dušo. Sad ćemo da odemo na jedno lepo mesto. Želim da ti nešto pokažem.“
 „Nadam se da je to iznenađenje lepo“
 „Oooo, daaaa… Videćeš, i više nego lepo“
Sedamo u kola, ja vozim, pitam je gde ćemo. Branka mi govori kuda da idem. Shvatam da idemo van grada, na malo izletište, jednu lepu zaravan odakle se pruža prelep pogled na grad. Bio sam tu nekoliko puta, ali nikad nisam znao da tu ima nešto što je tako zanimljivo za videti. Vectra bez problema savladava makadamski uspon, uskoro stižemo na visoravan. Vidim nekoliko parkiranih kola, najverovatnije ljubavni parovi koji se već uvelike tucaju. Nije mi najjasnije zašto me Branka dovela ovde, pored onolike kuće, onolikog kreveta. Zar da ovde jebem? Ajde, draž je tucati na otvorenom, možda neki voajer i zaviri u kola, ali draže mi je i *ijati sa nekim parovima u stanu nego mučiti se u malom prostoru sopstvenog auta.
Parkiram se i ugasim mašinu.
 „Evo, stigli smo. Šta imaš da mi pokažeš, dušo.?“
 „Polako. Videćeš. Izađi i sedi na rub gepeka ovog našeg karavana. Ništa ne radi, samo gledaj.“
Polako izlazim iz kola, otvaram zadnja vrata i sedam kako mi je rekla. Pomalo glupo, ali… Nije nešto udobno. Branka gleda nešto u mobilni telefon, petlja po njemu, kao da iščekuje neku poruku, poziv, šta li.
 „Dušo, da li bi mogao da me jebeš ovde, recimo na haubi ili tu, u tom gepeku našeg karavana? Bez obzira što je ovih nekoliko parova ovde?“
 „Da, naravno. Što da ne? Pa sa svojom ženom mogu šta hoću“ – spremno odgovaram.
 „OK… A ako bi to isto radila sa nekim drugim? Ne bi ti smetalo?“ – znatiželjna je i zago*na Branka.
Istovremeno osećam kako mi se kurac opasno propinje u boksericama. I dalje sedim u gepeku kola.
 „Ako je to naše uživanje – što da ne, mila“
 „Dobroooo… Mili, ajde sada polako skini pantalone i bokserice.“ – reče mi moja Brankica.
Naravno da sam odmah to učinio, jer mi je ova predigra opasno već uzburkala krv u žilama. A i u najvažnijoj žili! Ostajem da sedim samo u majici, go od pojasa nadole i sa opasno dignutim kurcem.
 „Tako, sad mi daj levu ruku“
Poslušao sam je. Iza mojih leđa Branka uzima mali konopac kojim vežemo neki prtljag kad ga prevozimo i spretno mi veže levu ruku za kopču koja služi za fiksiranje prtljaga u gepeku.
 „A sad desnu“ – opet će ona.
I ovo sam bespogovorno izvršio, jer mi se igrica već svidela. Onda se sagla i obmotala mi jedan konopac oko gležnja najpre leve, a onda i desne noge. Učvrstila je to ispod kola, na mesto predviđeno za šlepovanje.
Izgledao sam blesavo, vezan kao paket, sa dignutim kurcem koji je udarao u stomak. Branka je stavila već spremljeno ćebe na zemlju, kleknula ispred mene i počela da mi ga lagano liže od korena ka vrhu. Ništa nije govorila, samo ga je sa užitkom usisavala. Gledao sam njenu guzu kako igra na mesečeni. Ludeo sam, ne mogu ni da je pipnem, dotaknem. Sad se počela igrati samnom. Samo je kao zmija palacala jezikom po mom glaviću, ovlaš ga dodirujući. On se trzao, tražio njena pohotna usta, a ona se zago*no smeškala. Sreća pa niko nije video šta se dešava. Sigurno su svi bili zauzeti onim što su imali uz sebe.
Na kraju me ostavila sa dignutim kurcem i legla na ćebe ispred mene. Skinula je laganim pokretima najpre suknjicu, onda i košulju na kopčanje, naposletku i brus. Ostala je samo u tangama, crnim mrežastim čarapa. Ležala je na leđima, rukama prelazila preko sisa, bradavice su štrčale kao dve pečurkice, znači dobro je napaljena. Dlanovi klize ka preponama, miluje pičkicu preko tangi, polako ih pomiče u stranu. Prstić joj polako nestaje u procepu, uzdiže kukove, stenje, grči se, duboko diše. Kao da želi da svrši. Ja pokušavam nešto ne bi li se kako oslobodio vezova, ali ne ide. Kakvo ludilo: moja gola žena leži na ćebetu, zadovoljava se, oko nas dosta ljudi (zauzetih, doduše), ja vezan…
Odjednom na njen telefon stiže SMS. Ona ustaje, uzima ga i kucka odgovor.
 „Dušo, ko je to?“
 „Polako mili… sve u svoje vreme… videćeš… uskoro“ – mazno će Branka.
Kleknula je, polako se primakla meni, mojim raširenim nogama, obuhvatila svoje sise rukama a među njih stavila moju već modru kručinu koja se batrgala kao riba na suvom. Stisla ga je sisama, iz rupice na vrhu je curila bezbojna tečnost i umazala njene nabrekle sise. Liznula ga je ovlaš po glaviću, taman da još više izludim. Onda je počela da trlja glavić po bradavicama, čas po jednoj čas po drugoj. Ne znam gde bi pre gledao, da li njeno dupe koje se uvijalo ili njenu igru sa mojim kurcem među njenim sisama. Imitirala je kukovima pokrete nasađivanja na neki moćan kurac. Očigledno je bila jako napaljena ovim što se dešavalo na javnom mestu, svesna činjenice da je najverovatnije neko gleda dok širi svoje nogice, zadovoljava se, dok ovako halapljivo obrađuje moj kurac.
Mislio sam da ću svakog časa eksplodirati i zaliti njene sise i lice spermom, navala adrenalina je strašna. Sam osećaj bespomoćnosti još je više doprineo ovome. Celo telo mi se treslo, osećamo sam već i bolove u mišićima ruku je*u mi bile razmakunte ovako vezane. Moja je draga ispustila kurac koji je ostao i dalje u stavu mirno. Okrenula se i otišla do prednjih vrata. Ostavila je ipak dovoljno dugačke kono*e da sam mogao malo da se zakrenem i vidim je. Petljala je nešto po svojoj torbici, tražila d bi na kraju dobacila:
 „Mili… gledaj sada ovo… Samo za tebe duškice…“
Ušla je na suvozačeveo mesto, sela i spretno otvorila pakovanje kondoma. A onda blagi šok: nežno je kondom stavila na ručicu menjača!
 „Uhhhhh… dušo… ovo sam davno htela da uradim… Da me gledaš kako se igram sa menjačem a da me ne možeš ni taknuti…“
Neće valjda da se nasadi na ručicu! Kleknula je na prednje sedište, sagla se do menjača i počela da liže i puši tu veliku okruglu ručicu naše Vectre. Jebaće se ruči*, neverovatno! Jeste da je to bila moja fantazija, ali da može to da uradi, nisam znao! Njena prelepa guza se izbačena njihala kao da želi da joj ga neko zabije otpozadi. Neumorno je lizala ručicu, celu je usisavala u usta, velika količina pljuvačke je ostajala na kondomu. Primetio sam da je prste leve ruke zakopala u svoju macu i igrala se njome. Zato je tako i mešala guzom! Onda je izbacila Vectru iz brzine, povukla ručnu kočinicu, prebacila desnu nogu na vozačevu stranu, oslonila se kolenima na vozačevo i suvozačevo sediše i centrirala ručicu na otvo*voje vlažne pičkice. Ludio sam, mislio sam da ću svršiti bez dodira, kurac mi se trzao kao da je priključen na 220 V. Da sam makar mogao da ga malo prodrkam! Poluokrenut sam gledao njen show. Sada je već uvelike jahala na menjaču. Zabila ga je duboko u pičku, skakala po njemu, očigledno želeći da svrši. Čuli su se samo njeni uzdaci, dahtanje. Neverovatna slika, zadovoljavala se kao da jaše na nekom moćnom i velikom kurcu. Da sam makar mogao da slikam to! I onda njen *azam kreće..
 „Ahhhhh… daaaaa… dobrrrrooooo jeeee, duuuušooo… moćno se jebati ovako… kako sam ovo želelaaaa… Uhhhh… gotovaaaaa saaaaaammm….“
Stresla se u nadolezećem *azmu i još čvršće nasela na ručicu menjača. Uh, kako sam želeo da joj priđem tada! Ma da mogu da gledam samo! Ovako sam vrat iskrivio gledajući je preko levog ramena. Branka je ostala sedeti još neko vreme na ručici menjača. valjda dok se kontrakcije vaginalnih mišića nakon ovakvog *azma ne smire.
U tom trentuku njeno znojno telo je osvetlila moćna svetlost, svetlost fleša fotoaparata! Nisam mogao da vidim odakle je došla svetlost, ali je evidentno da je neko fotografisao Branku sa leve strane kola, sa mesta vozača. Okrenem glavu na drugu stranu i primetim devojku i momka kako stoje pored i fotografišu Branku. Ova, za divno čudo, kao da je jedva dočekala promatrače. Polako se podigla sa ručice menjača i namestila je na analni otvor. Htela je da im priredi potpunu predstavu.
 „Lepo, ha?“ – veselo im dobaci Branka.
 „Daaa… sjajna si… ja sam Vesna, a ovo je Stefan“ – predstavila se cura.
Sad je Vesna otvorila vrata kola, sela na mesto vozača i iz blizine gledala Brankinu predstavu. Velika ručica menjača polako je tražila svoj put u Brankin anus. Stefan je fotografisao čas sa jedne, čas sa druge strane kola. Na mene niko nije ni obraćao pažnju. Pa i ko bi pored tako dobre ženske! Našao sam neki položaj, ukošen totalno, ali sam jasno video kako Vesna polaže ruku na Brankine sise, nežno ih milujući. Onda se nagla napred i najpre nežno lizala njenu bradavicu, uvlačila je u usta, pa onda drugu. Ruke su joj postajala sve nemirnije, krenula je ka njenom stomačiću, spustila se još niže i dotakla njenu pičkicu iz koje je curilo kao iz česme. Nežno je masirala Brankin klitoris, uvlačila prst u nju, dva, tri… Branka se na neke njene poteze samo stresla, kao da joj je ova dotakla G tačku. Sad je Stefan spretno fotografisao njih dve. Vesna je iz torbice izvadila bočicu dezodoransa i počela se njime zadovoljavati, polunagnuta na sedišta, pokušavajući da sada jezikom poliže Brankinu pičku. Nekako je i uspela u nameri, dotakla je jezikom i to kao da je bio signal za moju dragu da završi sa ovom predstavom i igrom u kolima. Polako je izvukla ručicu menjača iz guze, pružila ruku na pomoć Stefanu da izađe. Čim je stala pored njega, počela je da ga ljubi. Jezici su ime se prepleli, ruke su šetala po telu. Uskoro su i njegove farmerice pale na zemlju, ostao je u boksericama. Branka je klekla, povukla ih zubima i velika mokra kurčina je ispala van obasjana mesečevom svetlošću. Nije htela da ga dira rukama, samo ga je uvukla u usta i počela žestoko da sisa. Događaji su se ređali kao na filmskoj traci, kao da se snima pornić. Samo, ovo nije bio pornić nego realnost! Hteo sam da me neko oslobodi ovih veza, pa sam pozvao:
 „Hej, ljudi… oslobodite me… hoću i ja… Branka, ne muči me više, poludeću… bole me jaja… ne mogu više.. hoću da i ja jebem“
Pogledali su me sve troje, a Vesna pitala Branku:
 „Da ti oslobodim dragog?“
 „Njega? Neeeee… Neka gleda i uživa! Možeš mu jedino uraditi ovo što i ja tvom“
Vesna mi je prišla, kleknula i počela žestoko da mi puši. Znao sam da neću dugo izdržati, već sam bio i ranije na pragu svršavanja, a sada, kad ga je meni nepoznata osoba pušila, znao sam da neću moći dugo. Uvlačila ga je u grlo, stvarala vakum, sve teže i teže sam bio u stanju da izdržim, a da ne svršim. Ona je odjednom započela ludački ples na mom kurcu, ubrzala je ritam, znao sam da me Branka gleda, to me dodatno palilo, osetio sam kako mi kreće iz jaja i… Mrak! Sperma štrca pravo u njena usta, ona ga vadi, opet štrcam po njenom licu, jezikom sve sakuplja… Kapljice sperme završavaju na njenim sisama. Vesna ustaje, prilazi Branki i svom momku i utiskuje vlažan poljubac Branki u usta.
 „Evo ti malo muževe sperme, dobra je“
Ostao sam i dalje vezan, oklembešenog i istrošenog kurca. Ona se sad ljube, Branka kupi jezikom spermu sa njenog lica, usana, sisa. Stefan koristi priliku i na stojeći ga uvaljuje Branki otpozadi. Nabija je svom žestinom, ova ne može da izdrži to na nogama, savija se u struku, drži Vesnu za kukove i prima kurčinu njenog dečka celom dužinom. Stefan pumpa sve brže i brže, očigledno želi da je napuni. Nekoliko trzaja i počinje da stenje, dahće…
„Uuuuuuu… svršavaaaaammm.. dajteeee, ajdeeee… evo vaaaaam…“
Obe su kao po zapovedi kleknule ispred njega, počele sa svih strana da mu ližu kurac očekujući nalet sperme. Pa*ekundi kasnije Stefan se stresao i počeo da štrca svuda! Potpuno je okupao obe, sve ih je umazao spermom. Odmakao se sa omlohavljenim kurcem i seo na prag kola. Njih dve su stavile da se ljube, da sakupljaju svu spermu, kao da je najbolji i najkvalitetniji sladoled. Ne obraćaju pažnju na ništa oko njih. Brankina ruka masira Vesninu pičku, čas joj stimuliše klitoris, čas joj sjuri prste unutra. Ovoj to očigledno prija. Jezikom prelazi preko već prenadraženih bradavica moje žene. Usisava ih, liže, gricka, uvrće prstima, prosto uživa u igri sa njenim sisama. Stefan je sada seo na klupu pored, zapalio cigaretu, gledao ovaj live show i laganim drkanjem nastojao da podigne svoj istrošeni kurac.
Odjednom ovaj zaravan obasjava svetlost automobilskih farova, čuje se zvuk motora. Uh… samo još treba da ovamo krenu. Imali bi šta i da vide! Ma valjda neće, ipak je malo udaljeno od početka ove zaravni. Kao da sam to i pretpostavio: kola idu pravo ka nama! Beli „Fiat Punto“ staje pored nas, gasi mašinu i farove. Iz kola izlaze dva tipa. Mrak je, ne prepoznajem ih. Branka i ova mala se uopšte ne obaziru što je neko došao. Ne znam gde bi pre gledao, da li ovu dvojicu koja prilaze ili njih dve u zanosnoj igri. Branka je očigledno bila na „sedmom nebu“, Vesna joj je radila fisting. Njena cela šaka, do zapešća, je bila u pičkici moje žene i polako se pomerala. Svršavala je u serijama. Njih dvojica su stali pored njih dve i gledaju ih, očigledno sa neskrivenim zadovoljstvom, je*am jasno video kako masiraju svoje palamare preko bermuda. Odjednom mi je sinulo: pa njima je Branka slala SMS da dođu! Tačnu su znali gde smo! Još nisam mogao da ukapiram o kome se radi.
Jedan od ove dvojice otvara kofer, očigledno vadi nešto. Sevnuo je blic, znači fotoaparat. I to neki kvalitetan, čim je u koferu. Fotografisali su njih dve u svim mogućim pozama. Sevanje blica kao da je vratilo Branku u stvaran svet. Podigla se na laktove i veselo dobacila ovoj dvojici:
 „Heeej… ćao, momci… super što ste došli… ludo ćemo se zabaviti.. Ajde za početak nas fotkajte… Da vidim šta znate“
Tek tada sam skontao da je jedan od njih Dragan, momak koga smo upoznali na sajtu Kluba za odrasle, ali nismo nikad uspeli da se nađemo utroje. Znam da se bavio amaterski fotografijom i da je hteo da slika nas dvoje, a onda da se priključi u trojku. Jedino nisam znao ko je drugi momak sa njim. Blic je sevao stalno i fotografisao njih dve u svim mogućim i nemogućim pozama. Nameštale su se kao iskusni fotomodeli, uživale. Ali i dovodile jedna drugu do *azma. Sve je to beležila Draganova kamera.
 „Ivane, ajde sad ti priđi njima. Neka ti ga puše. Devojke, hteo bi da snimim kako vaši jezici njega istovremeno ližu“ – čuo sam Draganov glas.
Na mene i dalje niko nije obraćao pažnju. Nastojao sam iz petnih žila da oslobodim ruku. Polako sam je izvlačio iz konopaca. Ivan je skinuo bokserice i majicu, bio je potpuno go. Stao je između njih dve, one su kleknule i počele da palacaju jezicima po njegovom kurcu, jajima. Smeškale su se u kameru, nameštale se da bi fotke bile što bolje.
 „Sad lezi, Ivane. Ti Brankice, zajaši ga… A ti, dušo… Ti sedi Ivanu na facu, neka ti je liže“ – objašnjavao im je Dragan šta treba da rade.
Primetio sam da je Dragan skinuo bermude. I on je bio opasno napaljen.
Ove dve su odmah to učinile, bez ikakvog problema. Kao da su jedva čekale de se u igru uključi i neki muškarac. Dragan je obilazio oko njih, slikao iz svih mogućih položaja, a kad mu se ukazala prilika gurnuo je svoju mokru alatku nekoj od njih u usta. Malo Branki, malo Vesni. Branka je svršila već nekoliko puta skakajući po Ivanovom kurcu. Očigledno ponesen situacijom, Stefan je prišao ovoj trojci, stao iza Branke i naslonio glavić na njen anus. Jebaće je istovremeno sa Ivanom, dupla pe*racija! Mojoj dragoj to nije bilo strano, vešto je isturila guzu čekajući njegov ulazak. Nije sa baš najbolje videlo, ali blic Draganovog aparata je jasno osvetlio i bilo je Jasno da je sada obojica jebu. Branka je dahtala, stenjala, ali i očigledno užiavala nabodena na dva komada. Koliko je mogla, lizala je Vesnine sise. Vesnica je svršavala trljajući svoju pičkicu po Ivanovom jeziku.
Uspeo sam da oslobodim najpre jednu, pa onda i drugu ruku, onda noge. Prišao sam Draganu i rekao mu:
 „Ej, majstore… Da se ne oslobodih sam, ni ti me ne bi oslobodio“
 „Izvini, ali nisi bio prioritet! Hahahaha… Vidiš šta se dešava… Uh kako ti je žena dobra!“
 „Pusti, majstore, taj aparat. Da se i mi malo zabavimo“ – rekoh Draganu, željno čekajući da nešto pojebem.
 „I ja jedva čekam… idemo“ – reče Dragan.
Pokazao sam mu da preuzmemo Vesnu. Uzeo sam je pod ruku, povukao na ćebe pored Branke, stavio u klečeći položaj i sjurio kurac pravo u guzu. Otelo joj se dugo: „agggghhhhh…“, ali se nije bunila. Spretno se navukla do korena. Očigledno je imala iskustva u analnom sexu. Branka nas je gledala zamućenim pogledom. Ko zna koliko je puta do sada svršila. Ova dvojica su je odlično jebali, uživala je. Dragan je prišao Vesni i uvalio joj ga u usta. Držao je za glavu i navlačio na kurac. Ova je nešto mumlala, pomerala se u našem ritmu, malo se nabijala na moj kurac, malo na Draganov. Bili smo jako blizu jednih pored drugih, skoro da smo se i doticali. Branka je pružila ruku i dohvatila Vesninu sisu. Ova kao da i nije bila svesna tog dodira. Stefan je izvadio kurac iz Brankine guze i pokušavao da ga sad uvali pored Ivanovog u njenu pičku. Nakon par pokušaja, uspeo je. Sad su je obojica jebali u pičku istovremeno. Primila ih je bez problema! Znao sam da obojica neće dugo izdržati. Nekon nekoliko trenutaka, najpre je pukao Stefan. Ubrzao je ritam, žestoko ubadao i odjednom ostao ukočen, zabijen u Branku. Očigledno je svršavao. Par trenutaka kasnije čuo sam Ivana kako stenje, dahće, odiže kukove naviše. Kurac mu je ispao, a njegova vrela sperma je zalila Brankine butine, pičkicu. I dalje sam rasturao Vesnu, ali sam želeo da i ja malo dohvatim Branku. Pokazao sam rukom Draganu da preuzme Vesnu otpozadi, a ja sam se namestio iza moje drage. Stavio sam ga u pičkicu, punu sperme njenog prethodnog jebača. Uklizao sam glatko, osećaj je bio neverovatan, čulo se samo šljapkanje i sudaranje naša dva mokra tela. Držao sam je za kukove i žestoko se zakucavao. Znao sam da neću moći dugo, ali se nisam obazirao na to. Bitan je bio užitak, a Branka je ionako večeras svršila ne znam ni ja koliko puta. Bodrila me, stenjala, uzdisala…
 „Daaaa… ajde mili, ajde dušoooo… jebi, samo jebi… video si kako to njih dvojica uradiše… daaaaj… ajde i ti… jebi svoju kučkicu… hteo si da vidiš kako me jebu, a… jebi i ti sada… rasturi me kao i oni… već su me napunili… osetiš?… ajde… puni i ti, mili…“ – kao u bunilu je nepovezano pričala Branka. Očigledno je svršavala opet.
Koji tren kasnije se čulo samo: „mmmmghhhh..“ Dragan je ostavio Vesnu i gurnuo Branki kurac u grlo. Sad smo je obojica imali. Vesnica nije htela ostati po strani. Legla je na leđa, podvukla se pod Branku i jezikom lizala i njenu pičkicu i moj kurac koji je ulazio i izlazio iz nje. Jezik je još dodatno doprineo tome da nisam više ni mogao, a ni hteo da odlažem *azam. Zario sam prste u Brankine kukove, navukao je koliko sam mogao i počeo da je punim. Totalni mrak pred očima, vrištim od zadovoljstva, strasti, totalnog ludila! Osetim kako Vesna izvlači kurac iz Brankine mačkice i liže ga, kupi spermu sa njega. Ivana je Branka svojim usnama dovela izgleda do ludila je*am ga čuo kako govori:
 „Aaaaahh… luda si… ne moguuuu višeeee… evo tiiiii… naaaaaaa…“
Držao je Branku za glavu, navukao je na svoj palamar i svršio joj pravo u grlo. Ova se malo zagrcnula, ali je progutala sve.
Sve se smirilo. Branka je legla na ćebe, stavila Vesninu glavu na svoj stomak, dok je gledala kako Stefan ponovo jebe svoju devojku. Nije izdržao dugo, svršio je po njoj.
Ivan je ponese ovom radnjom uspeo da ga opet digne. Stao je ispred Branke i drkao ga. Ova ga je nežno milovala po jajima, igrala se svojim sisama kako bi ga dodatno stimulisala prizorom. Ni on nije dugo izdržao, svršio je po njoj gde je stigao. Bila je sva okupana spermom!
 „Hej, ljudi… tajm-aut! Jel neko za Coca-colu?“ – rekoh, vadeći nekoliko konzervi Coca-cole iz kola.
 „A, daaaa… Ima dosta još do jutra. Treba nam malo osveženja“ – reče moja Branka zadovoljno.
U njenom pogledu sam video da već razmišlja šta ćemo dalje.