Vruca igra sa drugaricom

28
Share
Copy the link

Ovo je priča o mojoj prijateljici Hristini. Bio sam dugo zaljubljen u nju i nisam se usuđivao ništa pokušati je*am je voleo i nisam hteo da je izgubim ako ne pristane na ono što ja pokušam. Bio sam kod nje dugo i provodio stvarno puno vremena sa njom i sa njenom de* i tako su mi postali dragi svo troje. Spavao sam kod nje i provodio dosta vremena i sa de* i njom. Često smo spavali zajedno, ali ja nikada nisam ništa pokušao do te večeri… Deca nisu bila kući i legli smo spavati je*mo ujutro rano trebali da se ustanemo i da idemo u šoping za decu jer je školska godina trebala da počne pa je trebalo uzeti pribor za školu.

Ona je ubrzo “kao zaspala. Znao sam da voli da se masira po leđima i lagano masira, pa sam je nežno upitao da li bi želela da je masiram, tihim glasom odgovorila je DA. Zavukao sam joj ruke ispod majice jer je ležala na stomaku i počeo lagano da je masiram i mazim od leđa pa do guze. Primetio sam da nema grudnjaka, masirao sam je po vratu i sve polaganije sam se spuštao sa strane leđa, prelazivši i sa jedne i sa druge strane leđa.

Tako sam došao do oboda sisa. Čuo sam samo jedan seksi prigušeni uzdah aaaahh. Nastavio sam sa masažom sve više osvajajući sve veći deo sisa dok se njen uzdah pojačavao koji je već prelazio u stenjanje. U tom maženju sam u jednom trenutku uhvatio rukom celu sisu u ruku i počeo je polako i nežno stiskati i mesiti dok je ona stenjala sve glasnije i a ujedno i prigušenije svako malo me pitavši “gago zašto mi to radiš”? To me je nagnalo da pomislim da se osim mene jebe i sa još nekim pa kao hoće da prestanem kako bi ona ispala fina i da ne ispadne kurva.

To me je još više napalilo i između dva prsta sam joj uhvatio bradavice a sa drugom rukom koju sam provukao ispod nje uhvatio sam je i za drugu sisu a time odmah i za bradavicu i u isto vreme počeo da joj mesim sise i nježno stišćem i uvrćem bradavice. To ju je izluđivalo i primetio sam da je počela da vrti guzovima. A pošto sam ja ležao iza nje i bio pripijen skroz iza nje, njeni guzovi koji su se uvijali bili su nabijeni na moj kurac. Tako mi je ona svojim guzovima drkala kurac, svo vreme se branivši sa rečima gago zašto mi to radiš.

To me je samo nateralo da je jače stisnem za sise i bradavice da joj uvrćem sve jače. A povremeno sam jednom rukom šetao po leđima i dolazio do guzova zasad još ne ulazivši prstima pod šorc koji je imala na sebi. Kad nije imala grudnjak automatski sam predpostavio da nema ni gaćice tj tangice jer je samo njih i nosila. Zatim sam opet vraćao ruku nazad na sisu.

Bila me ne iznervirala jer me je stalno zapitkivala zašto joj to radim, a ruke su joj celo vreme bile na jastuku a nekad i na mojim rukama ne pokušavši uopšte da ih skloni. Ja sam se kao bio naljutio samo da vidim kakva će biti njena reakcija. Sklonio sam ruke sa obe sise i odmaknuo se od nje na bar pola metra jer je krevet bio prostran i bilo je mesta na njemu. Za par trenutaka se okrenula prema meni i pitala šta mi je sad, a ispod deke kojom smo bilo pokrivreni mi je stavila ruku među noge i prešla celom dužinom preko moje kurčine nežno ga stisnuvši dok je prelazila preko njega.

To me je ubedilo da joj se vratim i njoj i našoj igri koju sam ja započeo. Zadigla je majičicu koju je imala na sebi i ja sam je zgrabio za obe sise i počeo ljubiti po grudima i po sisama. Ja inače jako volim sise, volim ih mesiti, maziti, uvrtati bradavice, cuclati ih, jednostavno volim sise i ne stidim se toga. Volim ja i pičku naravno ali sise obožavam.

Poljubio sam joj bradavice i uzeo jednu u usta, cuclao je i usnama je nežno vukao prema sebi, razvlačeći ih i natezavši ih tako. Zatim sam legao na leđa i ona je kako je lažala na leđima se prebacila na mene. Opet sam je uhvatio za sise i sada već oboje smo bili vidno napaljeni. Ja sam joj sve grublje i jače gnječio sise u rukama, nisu baš bile velike kakve ja volim ali sam nju jako voleo i meni su bile velike kao ceo svet.

Ja sam ih sve grublje mesio dok je ona pritisnuvši guzicu prema dole sve jače je nabijala na moj kurac koji je već bio jako tvrd. Tad mi je sinulo da sam za svo vreme koje sam posvetio njenim sisama skroz zaboravio na njenu pičku. Dok je bila na meni jednu sam ruku laganu spuštao prema njenom međunožju. Šorc koji je na sebi imala bio je nežno zelene boje i bio je tanak.

Išao sam prvo sa vanjske strane šorca da izvidim u kakvom joj je stanju pička. Kada sam došao do pičke i spustio ruku direktno na nju osetio sam pod rukom koliko je mokra među nogama i bilo je očigledno da je napaljena do bola. U tom trenutku sam poludeo od napaljenosti i stisnuo sam joj pičku. Jako je zastenjala, jer je celo vreme stenjala prigušeno kao da se boji da nas neko ne čuje.

Sad je vrisnula “gagoooo”, i stresla se kao da ju je struja udarila. Raširila je butine, nabijavši guzove na moj kurac…