Duzina je ipak vazna

104
Share
Copy the link

Posle polucasvnog odmora i predaha uz crno vino, Milica me za to vreme mazila nije htjela da odustane od mene tako lako, lizala mi je kurac, lizala jaja stavljala ih usta, jedno pa drugo jaje, ja sam po kurcu posipao vina sto je ona halapljivo lizala i gutala mi omeksali kurac usta, svaki njen liz mi je jezio kozu, Maja je trazila od Pedje da je jebe u dupe.
-Pedja zelim da se jebem u dupe, ocu da osetim tvoj kurac, necu da me sada Milo tuca jer ce me razvaliti. Aj molim te uteraj zmaja u mene. Pedja je poceo da ga lagano gura u Maji, ali ona nije umela da se opusti koliko god da je zeljela, vristala je od bola ali nije zeljela da staje i ako je Pedja insistirao na tome. Marija je prisla Milici i pocela joj lizate dupe, dok mi je Milica obradivala kurac, kada sam gledao Mariju mene je kurac poceo da se dize sto je Milica spremno docekala i pocela da se namesta gurajuci od sebe Mariju koja je zeljela kurac vise od svega. Ali Milica joj nije htjela ustupiti mjesto, nego je zeljela da ugasi svoju pohotu i zelju, ja sam lezao na ledjima Milica me okoracila i uzela kurac u svoju desnu ruku i polako ga nadrkavala i pocela je da se lagano ga centrira na ulazu svoje picke, kada je nacentrirala pocela je lagano da se spusta, nije se spustila do kraja vec je nabijala do pola mog kurca, ja sam uzivao, radila je to kao da se jebe dug niz godina, ja nisam mogao da joj picku ne osetim citavom duzinom svog kurca. Podigao sam se podupiruci se ledima o podu i ona se nabila na njega do kraja, Maja je pocela da uziva u Pedjinoj jebecini u dupe, slatko je stenjala pocela je da oblizuje usne, dok je Marija gurala prste u svoju pohotnicu i dupe moleci me da je jebem, ali ja nisam zelio da ostavim Milicu na pola hteo sam da ga oseti i da je razvalim da sjutra nemoze da ustane na svoje noge. Milica je pocela da se nabija na njega govoreci:
-Uh dragi kakvu kurcinu imas, osecam kako mi dodiruje matericu ijao uh to, to, to tako samo nastavi, neka druge cekaju oces da me dobro izjebes, da me zadovoljis, neka me sve boli. Ja sam okrenuo Milica da je jebem s ledja, ja sam joj ga ovog puta lagano ubacio u njenu vrelju sluzavu picku, sokici si joj se slivali niz noge, Marije je prisla i legla ispod Milice i pocela da joj lize butine, da mi prstima dira kurac, osjecaj njhenih noktiju mi je jezio kozu a jos dodir po dupetu njenum osrenje velikim noktima, uh poceo sam da Milicu jace navlacim. U tom prenutku je pocelo nesto strano da se budi u meni, nisam sam ne znam sta, nesto kao preliv snage, Milicu sam uhvatio sa kosu i poceo da je sve jace i zesce tucam. Cupao sam je za kosu, ona je vristala sto od bola sto od zadovoljstva, Maja nas je pogledala, ja je pogledao u oci ona je istog trena okrenula glavu i gledala u stranu. Ja sam rekao Milici da me jase, ona me poslusala, ponovo je pocela da me jase. Ja sam Mariju uhvatio za ruku i rekao joj:
-Maki zelim da te lizem, zakoraci me preko face. U meni se sve moguce budilo, imao sam osjecaj da se pretvaram u zvijer koja samo zeli da picke i da je nista drugo ne zanima, kurac mi je pulsirao. Milica je pocela da se sve zesce i zesce nabija, mene je kurac stojao kao tvrdo koplje. Mariju sam uhvatio oko stuka u poceo da je lizem ludacki, gricako sam joj klitoris poceo da ga grickam, sisam, svaki put kada ga uvucem usta ona bi lagano vrisnula, jednom rukom sam joj mazio stomak dok sam joj drugo jako stezao sisu, Marija je pustala toliko sokova da mi se sve slivalo niz lice, pocela je da mi se nabija na facu, jedva sam dolazio do vazduha, njena picka je toliko bila mokra da su me njeni sokici slivali niz vrat preko ramena sve niz ledja sto me je dovodilo do golicanja. Ja sam rekoa Milici da sidje sa mene da ocistim ledja.
-Od cega da ih ocistis dragi?
-Slili su mi se sokici od Marijine picke pa me golicaju. Posto sam to rekao njih divje su se pogledale i skinule sa mene, ja sam ustao u krenuo za peskir one su se za tren oka nasle iza mojih ledja i pocele da mu lizu ledja i kapljice sokica koje je Marija pustala i koji su slivali niz moje tijelo, uzivao sam u njihovima vlaznim jezicima, i jako sam bio poprilicno pijan nisam mogao da vjerujem sta mi se desava, ovo je sve izgledalo kao da je jedan odlican porno film. Pegledao sam Pedju i Maju oni su uzivali jedno u drugom, Maja je Pedji pusila sa velikim zadovljstvom dok je Pedja nju lizao i uzivao je u njenim sokovima. Moglo se primijetiti da se nesto lijepo budi u njima da vise to nije samo sex vec i ljubav. Marija i Milica su pocele da mi zapovijedaju:
-Lezi na stomak, ocemo da se igramu sa tvojim tjelom. Kako su rekle ja sam tako i uradio, legoa sam na stomaku i one su pocele da saraju sto prstima sto jezicima po mojim ledjima, dupetu stomaku, Marija je pljunula u moje dupe i pocela je da mi gura prst u dupe, da mi ljubi dupe, Milica mi je sjela na ledja i pokusavala da mi kvasi ledja sa svojom mokrom pickom sto joj je i uspjevalo, samo se pitao odakle im toliko ideja. Posle kvasenja mojih ledja opet su pocele da lizu tecnost, posle toga su krenule na moje noge, jednu je Milica a drugu Marija trljale su se dok ih nisu totalno okvasile i zamenile se i pocela da lizu jedna drugoj sokove koje su ostavile po mojoj nozi. Njihove igre su me dovodile do ludila poceo sam da drkam, one su se smeskale i uzivale u tome sto me muce. Ja sam im rekao samo se vi smeskajte, docete i mojih sat vremena. One dvoje su me dovodile do ludila, pocele su da mesaju guzovima da se okrecu prema meni i da sire zove guzove, Milice se vidjela rupica od moga kurca u cmaru ali Marijina guza je bila uska, mene je kurac strcao pravo kao strijela zeljan uboda, ja vise nisam moga nego sam Mariju povukao na sebe ona mi je sjela na stomak, ja sam se povukovao i poceo da se namjestam kako da joj ga utjeram u dupe ali ona ga je uzela i pocela da centrira u picku, ja sam joj rekao:
-Mare zelim da te tucam u guzu pa cu poslije u picku!
-Ne neced dobiti dupe dok me dobro ne izjebes u picku zatim mozes u guzu, pa prvo da ti ga malo sisam pa ces me onda trpati u guzu. Ja nisam magao nista drugo nego sam pristao na igru i ona se sjurcala na moj kurac svom snagom, glasno je vrisnula i rekla.
-Zar je moguce da ti je ovoliku kurac i ako sam se tucala vise puta jako me zaboljelo?
-Mare, ja kada sam ti pricala ti nisi vjerovala da ces osjetiti bol? Maja ce sva srecna sto je Pedja tuca. Mene je malo zanijelo to sto on nije htjeo da tuca nijednu drugu samo Maju, ja sam je pitao.
-Majo oces da te ja malo poslije tucam?
-Ne, nece niko vise da me tuca do Pedje, jeste da si ti bolji jebac od njega ali mi se svidja kako me Pedja navlaci na kurac, volim kada osjecam da lagano klizi kroz mene, a ne kao tvoj kada ulazi u mene kao da ulazi komad drveta sve me zivo boljelo posle nase jebacine.
Dok smo ja i Maja pricali Marija je vec na veliko jahala na mene lagano je stenjala i govorila.
-Jao Majo kako mozes da pricas tako nesto, ovo je super, jos nisam osjetila nesto ovako predivno mmmm uh aaaa mmmma obozavam ovu kurcinu, Milo ja i ti moramo da pocnemo vezu, ako ne makar vecu makar da se tucamo redovno. Marija se nabijala do kraja, mogao sam da osjetim kako joj moj kurac udara u stomak, sto je mene jos vise palilo, pogledao sam Milicu ona se mazila, gurala je prste u picku, zatim u dupe. Ustala je i prisla je Mariji i pocela je da ljubi da joj mesi sise, toliko su se strastveno ljubile da je mene dovodilo da silujem Mariju, kada sam vidio da se spusta do Marijine picke i da joj lize i sisa klitoris, ja sam poceo da ludim, uhvatio sam Mariju oko struka i poceo da je podize i sve jace i jace da ulazim u nju. Marija je pocela da vristi, ja nisam ni znao sta se desava sa njom, Milica je zelja da Marija sto prije svrsi da dodje na njeno mjesto. Ali ja sam jako zelio da Marija primi moj kurac u dupe. Marija je govorila.
-Oh Gospode, zasto je ovo tako divno, ijao mmmm ocu da jasem do zore, ocu da se jebem s tobom Milo svaki dan, uh toooo samo tako joj Milice ljubavi neprestaj da mi sisas klitoris lizi ga ijao i ja cu tebe. Milo aj me malo tucaj u dupe, ali molim te nemoj da si grub.
Ja sam potvrdio da njecu, ali kada sam se primakao, zelio sam da joj ga jako utjeram u guzu ali nisam zelio je*am joj rekao da necu, ja sam prislonio glavic i trudio se polako da ulazim u nju, jedva sam joj ugurao glavic u guzu, ona je cviljela ali nije htjela da odustane ni zasta na svijetu. Moj kurac je lagano nestajao u njeno dupe, malo po malo kada sam uzoa do kraja ja sam stao i uhvatio je za stuk i poceo je lagano da je navlacim i da joj sirim guzu.mmmmmmmmm