KAKO SAM IZGUBILA NEVINOST NA LETOVANJU

25
Share
Copy the link

Zovem sa Natasa. Visoka sam 1,72, imam 55 kg, dobre sise, I dupe. Nakon zavrsenog drugog razreda srednje, dogovorila sam se sa svoje tri drugarice, Mili*, Majom I Nevenom da idemo na more. Preko oglasa smo nasle kampovaliste u malom mestascu u Crnoj Gori I odlucile da idemo tamo. Inace, bila sam nevina. Tada sam imala 16 godina, I povremene momke, ali ni sa jednim od njih nisam isla dalje od ljubljenja I mazenja. Milica, Maja I Nevena su odavno primale kitu, I planirale su da se izjebu do iznemoglosti na moru, pa da se vrate kuci I glume dobre devojke. I ja sam razmisljala kako bi bilo lepo da se resim himena sa nekim zgodnim muskarcem, ali opet nisam htela da to uradim sa bilo kim.

Dosao je I taj dan, sele smo na autobus, I uspesno se smestile u kamp prikolicu koja je bila ispod jednog bora. Cim se izadje iz nje mogla se videti ogromna pescana plaza, I gomila preplanulih ljudi. U prikolici do nase bila su cetiri momka negde izmedju 18 I 20 godina. Bili su opusteni I slusali su muziku, salili se, I odmah nam pomogli da se smestimo. Davor je bio visok oko 1,90, atletski gradjen, misici su mogli da se istaknu na njegovom telu, I odmah se uklopio sa Majom. Imao je plave oci I kratku kosu. Milica je pocela da se muva sa Sergejem, koji je bio nesto nizi od Davora, ali isto dobro razvijen. Ispostavilo se da momci treniraju kosarku zajedno I das u dosli na letovanje. Navodno su svi bili slobodni. Nevena je zavrsila sa Borisom, plavim momkom koji je mozda bio I najbolje razvijen, I imao prelep omeh. A meni je ostao najpovuceniji I najstdiljiviji momak, a posle ce se ispostaviti I najkuratiji, Milan. Milan je imao poludugu kosicu tamno smedje boje, prelep blistav osmeh kao iz reklame, visok 1.85, I prelepih kestenjastih ociju. Odmah sam osetila leptirice u stomaku. Gledala sam ga kako pliva, izlazi iz vode I sunca svoje prelepo telo. Nije bio maljav, bio je naprosto savrsen. Lezao je na suncu sa suncanim naocalama, rasirenih nogu. Svi smo bili tu, on je jedini cutao.

Te noci smo izasli u obliznji nocni klub, u parovima. Davor I Maja su prvi otisli ‘’na svez vazduh’’, zatim Nevena I Boris, a onda I Milica I Sergej. Ostali smo samo ja I Milan. Oko 2 sata smo krenuli u setnju. Nismo imali puno zajednickih tema. Sedeli smo na plaza I posmatrali more kako se tiho pomera. Poceli smo da se ljubimo. U jednom trenutku Milan je poceo da zavlaci svoju ruku pod moju majicu. Prekinula sam ga. ‘’Izvini..’’, reokao je. ‘’Ne u redu je, ja… nisam spremna.’’, odgovorila sam stidljivo. ‘’Ma OK, ja sam kriv. A da ti pravo kazem, ne bi ni imali gde da to uradimo. Verovatno su nam kucice vec zauzete.’’ Nasmejali smo se. ‘’E, a imamo samo dve kucice, a tri para su otisla. Mislis da su neki zajedno?’’, upitala sam. ‘’Ma ne… Verovatno su se snasli.’’ Nakon nekog vremena smo otisli I dosli do kampovalista. Milica I Sergej su bili ispred, zagrljeni na deki. ‘’Ej, dosli ste!’’, rekla je Milica radosno I radoznalo. ‘’Da.. gde su ostali?’’, upitala sam. ‘’Maja I Nevena su u nasoj kucici, a Boris I Davor u svojoj.’’, Milica je rekla. Sergej je dodao: ‘’Zar ih ne cujes kako hrcu? Umorili se momci od plivanja danas, hahahah… E a mogli bi I mi na spavanje, sutra treba jos plivati, a Milane?’’, nasmejao se Sergej nakon cega su on I Milan otisli u kamp kucicu. Ja I Milica smo usle u svoju. Krevet sam delila sa Mili*, a preko puta su spavale Nevena I Maja. Posteljina je vec bila izguzvana, bilo je par fleka I dve istrosene maramice. Skontala sam da je to sperma. Ispostavilo se da su se Davor I Maja kresnuli tu, u muskoj kucici su bili Nevena I Boris, a Milica I Sergej su to napravili u zabacenom delu plaze, u plicaku. Milica je pricala kako je jahala Sergeja, I kako je lepo jebati se u moru. Bilo mi je neprijatno je*am jedina ja ostala nejebana, ali nisam bila spremna za izgubim nevinost.

nastavak price sledi..