NE Istinita

11
Share
Copy the link

Ok je. Stvarno smo bili pijani i sve što se izdešavalo bilo je grubo…ali nakon što sam one noći istrčala iz njegove sobe, nije prestao da me zove i da se izvinjava. Trajalo je danima. Ljudski je grešiti, a hemija koja se prethodno dešavala među nama bila je prejaka. Nešto me je i dalje vuklo prema njemu.
Sve što se one noći desilo, pripisala sam alkoholu i rešila da mu oprostim.
Ipak, uslišio je moju molbu što se anala tiče. Ipak, nije ni on životinja.
Izašli smo na kaficu razgovora i porciju izvinjenja. U njegovim očima sam videla da se iskreno kaje.
“Hajdemo do mene. Obećavam ti. Neće biti ništa što ti ne želiš. Možemo samo da se mazimo i da gledamo film”.
Maženje. Divno zvuči. Verovala sam mu i ovog puta dobrovoljno otišla u njegov stan. Bili smo potpuno trezni. Čini mi se i zaljubljeni. Bar je on tada bio.
Pustili smo film i legli u krevet. Obučeni. Ispod pokrivača. Moja glava je bila na njegovim grudima. Mazio me je. Šaškao po kosi, po leđima. Čini mi se da sam počela da predem kao mačka od te miline.
Ovog puta, ja sam prva krenula ka njegovim usnama. Želela sam da ga poljubim i da mu usnama kažem koliko mi je lepo pored njega. Usne su nam se milovale, nežno poput perja. Ljubila sam mu usne, oči, milovala rukama. I on je milovao mene. Osetila sam strast, ali potpuno drugačiju nego prethodnog puta. Nagnuo se na moju stranu i spustio mi glavu na jastuk. Ljubio me je kao da nam je poslednji put. Topila sam se pod njegovim rukama. Gorela sam.
“Da li želiš da nastavim?” Ovoga puta me je udostojio pitanja. Nisam mogla da odolim. Sve je bilo tako divno.
Zavukao je ruku u moje farmerice i nežno zavukao prste tamo gde je već bilo potpuno vrelo i vlažno. Oslobodio me je stega i ja sam oslobodila njega. Ostali smo nagi.
Sada nismo žurili. Pustila sam ga da se sladi svakim milimetrom moga tela. A i ja sam bila znatiželjna pa sam istraživala njegovo telo. Bio je tako velik i krut. Pulsirao mi je u rukama kao da će eksplodirati svakog časa. Ali nije hteo da me požuruje. Trpeo je. Spustio se niže, tamo gde se izlivaju tečnosti moga tela, sladio se sa izvora, kao žedan vode. Lizao je, istraživao prstima. Nežno, lagano, kao da je čitava večnost pred nama. Nikuda ne žuri. Ima vremena.
Ja sam ga milovala. Milovala sam leđa koja sam prošlog puta unakazila ogrebotinama. Koja sam kažnjavala za grubost i nemilost. Ovog puta sam rukama pokušavala da sve te ožiljke izbrišem.
Izvrdala sam se iz njegovog naručja i okrenula se kako bih mogla da stavim njegov nabrekli ud u usta. Bojala sam se da li ću moći da ga stavim u svoja mala usta. Izbegavala sam da ga gutam, zato sam ga nežno lizala, sa svih strana, igrala se sa prevojem oko glavića i rupi* na njemu. On se tako igrao sa mojim klitorisom koji je bridio do ekspozije. Tako sam se bila napalila. Rizikovala sam i pokušala da ga stavim u usta. Stvarno su me zabolela, ali nisam želela da mislim na to. Želela sam da i njemu bude lepo, kao što je i meni. Uzimala sam ga ustima sve dublje i dublje, a onda ponovo lizala i vlažila, dok sam se rukom igrala sa njegovim mudiima.
Nisam mogla više da izdržim. Moje telo je gorelo od želje da ga primim u sebe i da osetim njegovu čvrstinu u svojoj uskoj vagini. Preklinjala sam ga. ALi nije bilo potrebe da mu kažem dva put.
“Želim te. U sebi. Želim da završimo. Umreću ako sačekam još sekund”.
Legao je na leđa i pustio me da predvodim
“Prošlog puta sam bio previše drčan i sebičan. Sada imaš pravo da vodiš i radiš štaa god poželiš”.
Uzjahala sam ga i legla preko njega. Ubacio je penis u mene, nežno, kao da se boji da me ne povredi. Gde je onaj grubijan od pre nekoliko noći? Pitala sam se. Iako nisam želela da znam niti da se sećam te noći. Podizao mi je guzove i diktirao tempo. Ali sam ja želela da bude grublji i jače se nabijala na njega. Vrtela sam kukovima, mešala u krug, polako se uspravljajući u sed i uzimajući ga celog. Izdizala sam se i ponovo nasedala, želeći da osetim svaki centimetar njegovog penisa. Želela sam da osetim sve. Želela sam da trljam svoj klitoris o njegove prepone i to sam radila. Izluđivala sam i sebe i njega.
Rukama sam milovala njegova muda i predeo između njih i anusa. Pritiskala sam, milovala. Znam da ih to pali.
Ubrzala sam tempo. spojio mi je kolena preko njegovih grudi, dok sam čučala nabijena na njegov kolac, a onda je počeo da ih vuče napred nazad. Ubrzavajući. Znala sam šta sledi. Nije hteo da ga izvadi. Svršio je u meni. Osetila sam kako se vruća tečnost izliva negde u meni. Kako gorim. Kako se spajamo. A onda sam osetila strah.
“Volim te”, rekao je. “Od prvog dana kada sam te video”. Ne mogu da živim bez tebe” Želim da budeš moja žena. Samo moja”…
Ućutala sam….skamenila se.
Ništa mu nisam odgovorila.