Rođendanski poklon

19
Share
Copy the link

Ulazim u ogromnu zgradu….opet tekuci problemi oko papirologije.Otvaram vrata, ogromna soba sa visokim zidovima, deluje hladno a uz to mislim…koliko treba vremena da se to okreci?
Nabacujem osmeh i ……pa….ja njega poznajem iz vidjenja!?!?Tip sa tenisa! Ovo je moj srecan dan, ovo je znak…a mozda i moja vudu magija:)
Pruzam ruku tom licu koje sedi za stolom i prvi put ga vidim iz blizine. *remice me gleda i pomislim: da mi se sminka nije slucajno razjebala?
-Dobar dan, ja sam …… i dosla sam zbog….
Napokon sam saznala da se zove Josip!
Naginjem se i vise nego sto treba jer vidim da zuri u moje sise. Zabavlja me da gledam njegovo lice dok on gleda njih. Pitam:
-Da li mogu otvoriti prozor jer moram zapaliti cigaretu dok objasnjavam sta je problem?
On ustaje , valjda da otvori ali kazem da nema potrebe.
Bacim pogled vani i vidim uzasnu guzvu….stvara mi nervozu…..ja ne pripadam ovom vremenu.U odrazu stakla, vidim da gleda moju zadnjicu i da se meskolji na stolici, naginjem se na prozor da bi istakla sve to jer znam da guza izgleda odlicno u ovim visokim potpeticama i crnoj haljini.
Naglo se okrecem i pogledam u njega , on zbunjeno spusta pogled ……pita:
-Kako mogu pomoci?
Pocinjem pricati zasto sam tu i sedam u fotelju preko puta njega.Vidim da me ne slusa , opet gleda sise (drage moje, uvek mi pomazu oko sredjivanja papira)vidim da je uzbudjen.Pomislih:spoljasnjost savrsena, lepe ruke, beli zubi, nos odraz njegovog ponosa mmmmmmmm-nadam se,
_teeeelooooo da otkines,…..sirim noge i podizem haljinu ,zelim videti reakciju kad shvati da ne nosim ves. Postaje sve zanimljivije i od jednom u sobi se vise ne oseca hladnoca…..sobom se siri miris sexa.
Ustaje jer je nesto zeleo ali kazem da ostane na mestu. Zbunjeno seda, ja ustajem . Privlaci me situacija da svaki tren neko moze uci u sobu a ja imam gresne misli. Prilazim stolu, stajem mu iza ledja, provlacim prste kroz njegovu kosu….naaaapoookooon…to sam zelela odavno,lizem mu potiljak, on pruza ruke nazad i zeli dotaci moje noge ali tad prilazim njemu od napred, opkoracujem ga i sedam na njega.
Vec se…mmmmmmmmmmmmm oseca nabreklina u njegovim hlacama i to kakva. Pokusava ponovo da me dodirne ali sa*em mu na uho…..neeeee, ovo je moja igra…..
Izvlacim kosulju iz hlaca i dodirujem mu ledja dok se trljam golom pickom o njegove hlace i kurac koji se oseca. Lizem uho i sapucem:
-Ovo sam zelela vec odavno, od trenutka kada sam te videla na tenisu….
Dozvoljavam mu da mi ljubi vrat….neverovatno prija, njegove usne su taaaaakoooo….
Dodirujem mu grudi, volim bradavice, cvrste su, ma sve na njemu je cvrsto..Polako se spustam dole, moram ga osetiti u ustima…znam da nece imati nista protiv. Klecim ispred njega i dok ga gledam u oci sa osmehom, otko*avam cif na hlacama i UUUUUUUUUUUUUUF…mljac….diivno:)
prosto sam znala da uz ovakvog tipa mora ici i ovakav kurac, nabrekao, debeo, veliki……
Vlazim dlan sa pljuvackom i mazim ga po glavicu. Zeli uhvatiti moju glavu i nabiti je na njega ali …polakoooo
Stavljam jezik na rupicu, uzimam glavic u usta i osecam slast, sisam ga lagano a onda jezikom lizem njegov kurac i jaja pa opet hvatam glavic.
Dozvoljavam mu da mi dira bradavice, da ih stipa,…jaaako a zatim da ih mazi…..sve me pali….gutam mu ceo kurac koji tako lepo pristaje mojim ustima…
Naglo ustajem i sedam na stol, naslonjena rukama nazad, dizem nogu i stavljam mu na rame, sirim se, stavlja mi prste u usta i onda pocinje da mazi moju vrelu picku..ooooooooo daaaaaaaaa, hvatam ga za glavu i nabijam je na nju, ona zeli jezik, dok me lize, stiskam bradavice jer je osecaj neverovatan:
_-Sisaj mi klitoris, tooooo , jace, vuuuci….
Naglo se uspravlja, noge mi spusta na pod, okrece me na stolu, zadize haljinu. i TAD….nabija ga jako u moju picku i naglo vadi. Ljubi me po vratu dok ga molim da me jebe ali….on sad vodi igru. zelim se nabiti na njegov kurac i trazim ga od nazad ali ne dozvoljava…….(kad me izjebe, ubicu ga)..napokon to cini, osecaj je neverovatan, moja picka je ispunjena do poslednjeg santimetra, mozda je i stvorena bas za njega.
Hvata me za kosu jednom rukom a drugom drzi za rame i nabija se u mene i sve izgleda kao da nam je to poslednji sex u zivotu. Pali me njegovo stenjanje i reci:
_-Da li si ovo htela?
Mesam na njegovom kurcu i vicem:
-Daaaaaa, samo me jebi i ne prestaj….
Od jednom postajem svesna glasova u hodniku, stezem njegov kurac sa mojom pickom jaaako i govorim:
_-Jebi me u guzu, hocu da tu svrsis..
Vadi ga, lize mi cmar a zatim ga nabija…..aaaaaaaaah, bol i strast….samo strast…
Od jednom osecam plimu svega, trnci koji struje telom, trzaji, praznjenje……..
Pada preko mene,….a onda se saginje i pocinje da mi lize guzu i spermu koja curi iz nje.
Okrecem se i ljubim ga u usta, osecam i njega i sebe u tome……
Spustam haljinu, uzimam torbu i ..;
-Neki drugi dan cu doci da objasnim sta mi je trebalo! Dovidjenja