tv matorka

94
Share
Copy the link

Prica koju cu vam ispricati,desila se pre 3 godine,i stvarno je istinita.
Bilo je to poprilicno dosadno jesenje vece,sedeo sam kuci i ubijao vreme menjajuci kanale,zaustavio sam se na jednom od onih gde ide muzika i ispod sms oglasi,citao sam ih,bilo je smesnih,napaljenih,ma svega i naravno radoznalost je pobedila,pustio sam i ja oglas.
posle odredjenog vremena pocele su da pristizu poruke,svakave,klinke,udate,matorke,iz svih gradova ,ali jedna me je zainteresovala,kaze zove se Tamara,iz Bg je i ima 46 god.
Zapoceli smo dopisivanje,nije bas narocito islo,smetalo joj je sto sam 15-tak godina mladji,ali se vremenom opustala i poceli smo da se zezamo i stvarno da uzivamo u dopisivanju.
pozeleo sam u jednom momentu da je vidim,tj da mi posalje mms da vidim kako izgleda.pristaje i salje mi,i sok,na slici je gola,ne vidi se lice,koji kg viska,shodno godinama,malo jace butine i guza, a sise za padanje u nesvest,velike,ogromne . . .potpuno se menja tok dopisivanje,sve vise se doticemo teme sexa i vidjenja,uspevam da je nagovorim da se vidimo to isto vece,pristaje,ali samo da se vidimo,dobijam adresu i kaze da je cekam u kolima.
Sedim ispred njene zgrade u kolima i cekam je, posle par minuta iz zgrade izlazi zena,lepa,crvena kosa,te ogromne grudi,u nekoj poprilicno uskoj trenerci,dize mi se dok je gledam kako prilazi , ulazi u kola,prvo sto primecujem je da je malo slagala za godine,bliza je 56 nego 46, a druga da ispod gornjeg dela trenerke nema nista i da su joj sise fenomenalne.
Pocinjemo da se vatemo,odmah joj rasko*avam trenerku imazim joj i ljubim sise,ona mi preko farki trlja vec nadignutu kitu,mazim joj ribicu u pocetku preko trenerke,a onda zavlacim ruku u gacice,vlazna je i zeljna . . .na brzinu se dogovaramo da druzenje nastavimo kod nje u stanu,plasi se da je ne vidi neko od komsija,odlazi, a ja krecem koji minut posle nje.
Lezi na krevetu i ceka me,spustam se lagano kraj nje i pocinjem da joj lizem ribicu,polako prelazim jezikom preko nje,ljubim je ,ulazim jezikom duboko u nju,Tamara stenje i mazi svoje ogromne sise,to me jos vise napaljuje,ispravljam je da sedi na krevetu i stavljam kitu medju njene sisetine,ona ga trlja njima,i jezikom docekuje glavic,pocinje da ga pusi,fenomenalno to radi,guta ga celog,pa samo glavic,pa ga lize,ludim . ..
Okrecem je da klekne na krevet i da isturi guzu,zestoko ulazim u nju odpozadi,nabijam joj kitu duboko,vristi,svrsava,moli me da ne prestajemvadim ga iz njene ribice i stavljam ga na ulaz u njnu guzu,stresla se i izdigla guzu jos jace,polako sam ga stavio u njenu guzu,polako,milimetar po milimetar,osecam kako se prilagodjava kiti,kako je stisce,kada je bio ceo unutra pocinjem da je razvaljujem,drzim je za bokove i svom silinom ga nabijam u njeno dupe,mesa,vrti,vrh je,tucam je sve brze sve jace ,oseca da sam blizu svrsavanja pa se i sama sve jace nabija na kitu i pocnjem da je punim,svrsavam duboko u njenoj guzi . . P.S Tamara i ja se jos uvek druzimo . . .