Istinita erotcka prica

41
Share
Copy the link

-Gde ti je sestra? -Otišla je do piramide da kupi neke lekove za kera. Sedi, ‘oćeš kafu? – Ma, nemam pojma. Treba da krenemo u bioskop za 20 minuta, jel’ znaš kad će da se vrati? – Otišla je pre pola sata, trebalo bi svaki čas da se vrati, da stavim kafu? -Pa ‘ajde, može. Sela je za veliki trpezarisjki sto preko puta mene…Sestra od moje tadašnje devojke, današnje supruge, bila je plavuša, pomalo ružna u faci (za razliku od moje žene anđeoskog lika), ali vrlo jebozovno građena.

Imala je izvajane noge, sa divnim oblinama, guza joj je bila malo poveća, ali izuzetno čvrsta, stomak perfektno ravan, male, ali prave i čvrste sise, plava kosa do ramena. Do tog momenta, nikada nisam na nju gledao kao na neki plen, na neku koju bi trebao pojebati, nikad mi se nije digao na nju, iako su svi moji drugovi uporno pokušavali da je smuvaju. Verovatno zato što sam mnogo voleo svoju devojku, a sa njom sam gajio izuzetno dobre drugarske odnose, kakve nisam ranije imao sa ženama.

Ipak, tog dana, nešto je u meni, odjednom i neočekivano, puklo. Kada sam je video kako se propinje u stolici, sa kratkom maji* koja je otkrivala stomak, uskim šorcem od džinsa, i crnim čarapama na nogama, osetio sam onu, dobro poznatu toplinu iz donjeg dela stomaka. Zaprepastio sam sebe, pogotovo što sam je pre toga na stotinu puta video skoro golu, u kupaćim kostimima, u donjem vešu, i nikada nisam osetio nešto slično… – E, ove drvene stolice su tako neudobne, ‘ajmo u dnevnu sobu da gledamo TV. Otišli smo u dnevnu sobu u kojoj je bio samo jedan krevet, dve fotelje, stakleni sto, i TV set. Sela je na krevet sa blago razmaknutim nogama, koje je oslonila na vrhove prstiju. – Jao, kako me ubi ova kičma, sav sam se ukočio – požalio sam joj se – ‘Oćeš da te izmasiram? – Ma jok, znaš koliko je Kaća bolesno ljubomorna, još treba sad svaki čas da uleti u kuću i da zatekne mene na krevetu, kako me ti masiraš. Trebaće mi celo veče da joj objasnim šta se dešavalo – Ma, da li si ti normalan, gde će da posumnja na nas dvoje. Uostalom, ajde sedi na pod ispod kreveta, pa će da deluje pitomije ako naiđe. – Kad si navalila…

Razmaknula je još malo noge da mogu da sednem između njih. Ona je u to vreme bila sa mojim dobrim drugarom, koji je bio aktivni vaterpolista. On je mnogo voleo uveče kad se vide, da ga masira. Znala ja da ga masira i po nekoliko sati bez prestanka. Izgleda da joj je to pričinjavalo veliko zadovoljstvo. Problem je bio u tome što ju je on navikao da ga masira izuzetno jako, što meni nikako nije prijalo. Neverovatno koliko je imala snažne ruke i prste, iako su na prvi pogled delovale vrlo nežno. – Jel ti prija? – Veoma – slagao sam – Dok me je ona masirala i gledala TV, ja nisam mogao da sklonim pogled sa njenih prelepih stopala u crnim čarapama i izvajanih listova. Morao sam ih dodirnuti. Lagano sam naslonio laktove na njene butine, tako da mi ruke padnu preko njenih kolena i niže. Nije reagovala. E tu sam puk`o – moram je jebati! Počeo sam da je milujem po nogama, sa velikim strahom od njene reakcije, ne toliko zbog eventualnog odbijanja, već zbog činjenice da je ona moja buduća svastika, i zbog blama koji bih mogao doživeti ako se pročuje po bloku i familiji.

U početku nije reagovala, da bi, taman kad sam pomislio da je 90% posla gotovo, odjednom ustala, delujući ljuta… – Dosta ti je za danas. Uzela je cigare sa stola, i sela na fotelju. Oblio me hladan znoj, gledao sam je *remice, čekajući da li će nešto da kaže. Narednih pet minuta, oboje smo ćutali k`o zaliveni. Ona je buljila u TV, a ja u nju. OK, pomislio sam, ne želi da se jebe sa mnom, ali se nije naljutila, bar neću najebati, sada ću otići u WC da izdrkam kurac koji je naglo splasao, i ostao onako vlažan. Kada je popušila cigaretu, oštro me je pogledala, ustala i otišla u WC. – ‘Oćeš li dugo biti unutra, treba mi WC? – Što, jel’ hoćeš da ga izdrkaš? – Kad me nije tad strefio šlog, neće nikad -Ej, nisam ti pokazala šta mi je tvoj drug kupio za rođendan -Nisi -Pa i nije baš za pokazivanje, ali daću ti samo da priviriš.

Izašla je iz WC, stala ispred mene gledavši me pravo u oči. Počela je da otkopčava dugmad na šorcu – Šta radiš to? – Pa da ti pokažem poklon. – Ispod šorca, koga nije skinula, već samo otkopčala šlic, sevnule su bele čipkane gaćice – Jel ti se sviđaju? – Pa, dobre su… – A, nisi sve video. Povukla je šorc nakratko dole. Gaćice su imale zlatan vez na mestu gde je joj je ribica. A na vezu izvezena sama pička, sa klitorisom i svim. Brzo je obukla šorc – Eto ti, sad možeš da ideš da izdrkaš. Ušao sam u WC sa namerom da je poslušam, al` sam se brzo predomislio. Probudila je neku životinjsku strast u meni. Vratio sam se u dnevnu sobu. Ležala je na krevetu, na stomaku. – Izvini, jel’ mogu još jednom da pogledam te gaćice? – Što, nisi dovoljno zapamtio da možeš da izdrkaš? – Aha, samo sad hoću da vidim zadnju stranu – E, pa ne može. Dosta ti je bilo za danas! – E, pa moći će… Skočio sam na nju, zgrabio šorc i povukao na dole. Pokidao sam joj sve dugmiće. – Nemoj, bre, koji ti je kurac – Sad ćeš da vidiš koji mi je kurac. –

Svukao sam joj šorc, počela je kao nešto da se otima. Opalio sam joj šamarčinu, kakvu nikad nikome nisam ranije. Puklo je k`o bomba. Umirila se. – Sad ću da te jebem k`o kobilu. Zgrabio sam je za kosu i namestio u kučeći položaj. Pocepaj sebi tu kurvinsku majicu. Počela je da kida majicu sa sebe. Nije me više bilo briga da li će Katarina da naiđe. Neka ide sve u pičku materinu, ali ću ovu jebulju iskidati od kurca, ovde i sad. Gaćice joj nisam skinuo, samo sam ih pomerio ulevo da mogu da joj uguram kurčinu. Nab`o sam je naglo. Bila je sva mokra, neverovatno, kao da se jebala ceo dan. Jebao sam je dosta dugo, divlje, životinjski, iz sve snage, kako samo iz kučećeg položaja može. – Kako ti je veliko ovo dupe, pizda ti materina – Jeste, veliko je – Koliko li si kurčeva primila ovako, droljetino smrdljiva – Nego šta sam, nego drolja, aaah, aaah, svršiću, svršiću,…

Počeo sam da je udaram po dupetu, sve jače i jače. Posle desetak krvničkih udaraca, dupe joj je bilo crveno k`o đavo. Počela je da svršava u talasima. – A, to te pali, je li kurvetino? – Aaaaah, aaaaah, aaaaah, ooooo, daaa – Molim? – Daaa – A, voliš da te boli, a? – Obožavam – E pa, tek će da te boli. Video sam pored kreveta polomljenu antenu od tranzistora. Nisam razmišljao ni trenutak. Dohvatio sam je i zamahnuo. Fiiiijuuu – šljas. Fiiiijuuu – šljas. Sad sam već bio izvadio kurac iz raspomamljene pičke. Na dupetu se pojavljuju tragovi krvi. Počela je da plače.

– Šta je, šta si zastao? Udri, bre, to ogromno dupe!!! – urlikala je. Zveknuo sam je još dva puta. Na svakom guzu su se ocrtavala po dva tanka krvava traga. Vratio sam kurac u pizdurinu, i nabadao je još nekih minut i po. Nisam više mogao da izdržim. Izvadio sam ga, i počeo da drkam. – Čekaj, ja ću da ti izdrkam. – Okrenula se ka meni, takođe četveronoške, i izdrkala mi kurčinu koja je pretila da eksplodira. Po faci joj se izlilo, činilo mi se tada, litra sperme. Nije postojao ni jedan milimetar na njenom licu, koji nije bio prekriven spermom, koja se pomešala sa njenim suzama. Seo sam na pod i zapalio cigaru. Ona se strovalila na krevet i zamolila me da zapalim i njoj jednu. – Zar nećeš da ideš da se umiješ? – pitao sam je – Neću, volim kad mi sperma stoji na faci – rekla je i povukla dubok dim. Od tih reči, kurac mi se opet udrvenio – Opaa, vidi, vidi. Kad pre? – rekla je, gledajući u kurčinu – Koja si ti droljica, jebote… – Naravno. Hoćeš opet da jebeš droljicu? Bacio sam cigaru u pepeljaru, i popeo se na krevet.

Raskrečio sam joj noge, i uvalio kurčinu, ovoga puta spreda. Kidao sam je tako, bogami dobrih pola sata u istom ritmu. Ona je svršila, čini mi se, nekoliko puta. – Jebi, jebi, jebi – stenjala je. Kad sam osetio da se približavam kraju, pitao sam je: – Kobilo, ‘oćeš opet na facu? – Naravno, kuronjo. Istresao sam, ovoga puta, dosta manje sperme, ali opet je to bila solidna količina. Ona prva tura, već joj se bila skorila na licu. Sad, već, poprilično izmoren, seo sam na fotelju preko puta kreveta i zapalio novu cigaru. Tek tada sam se setio da Katarine nema već sat i kusur vremena. Šta li je sa njom, pomislio sam. Cigare smo ćutke popušili. Ona je otišla onako gola i iscepana do kuhinje, koja je bila komplet u staklu, tako da su je komšije vrlo lako mogle videti, budući da je to bila prizemna kuća. Popila je čašu vode, i vratila se u sobu. Sela je na naslon moje fotelje i zagrlivši me rekla: – A šta misliš, gde ti je sad devojka? – Nemam pojma – rekao sam, i sam se pitajući isto – Možda i ona negde prima neku kurčinu kao i ja ovde. – Ćutao sam.

Bio sam siguran u svoju buduću suprugu. – A? Šta misliš? – ponovila je – Nije ona takva – A što misliš da nije. Pa ja sam joj rođena sestra, i vidi kakva sam kurvetina. Volim kurac više nego ‘leba da jedem, veruj mi da je i ona ista jebulja kao i ja. Od tih reči, dobio sam jak osećaj zabrinutosti i ljubomore zbog moguće istinitosti te tvrdnje, ali istovremeno sam osetio da mi kita raste. Da li je moguće da me pali pomisao da neki majmun tuca moju voljenu devojku, buduću ženu?! – Slušaj, kravo, ako ti ne možeš bez kurca 5 minuta, ne mora da znači da su svi u tvojoj porodici takvi – pokušavao sam da ubedim sebe da mi je Kaća verna, ali mi je kurac sve više rastao – Mora da znači. Pa pričala ti je Katarina za našu kevu, koliko puta je prevarila ćaleta. I ona je matora dronfulja, kao i nas dve. – Kaća nije nikakva dronfulja, i neću više da te čujem to da kažeš – Kako to da te toliko nervira to što ti pričam, a kurac hoće da ti eksplodira, a? – primetila je i ona. – Ajde, prekini, dobićeš batine – Ko li je njoj danas umazao facu spermićima, a? Ti ovde jebeš mene, a nju puni neka konjina, možda i dvojica. Opalio sam joj takvu šamarčinu, da se prevrnula preko fotelje, i pala na pod.Uhvatio sam je za noge, i navukao na kurac. Oslonila se rukama na pod, dok joj je ostali deo tela bio u vazduhu. Opet sam je jebao zguza. Tragovi krvi na dupetu već su se bili osušili. – To!!!Kidaj, kidaj,…aaah, aaah…jebi kurvu, zato i služim, da budem jebana, aaaaah, aaaaah. Uhvatio sam je celu, i podigao u vazduh. Zagrlila me je oko vrata, a ja sam je sam dizao i spustao na kitu. Jeb`o sam je tako par minuta, a onda sam je bacio na krevet. – Kako ćeš sad da me jebeš, a? – stenjala je, mazeći se po međunožju – Je li, jel’ drkaš ti pičku sama sebi – zapitao sam je – Da, svakodnevno -E pa, ‘ajde mi pokaži kako ti to radiš, a ja ću da te gledam i drkam – Neću, hoću da me jebeš – rekla je, skoro histerično – Jeb`o sam te dva sata, dosta ti je – Ne seri, bre. Jebi me, skote jedan – prosiktala je. Jebote, koliko je ova krava gladna kurca, pomislio sam. Ipak, odlučio sam, nema više jebanja, hoću da je gledam – Drkaj tu alavu pičketinu i ćuti – Neću – sklonila je ruku sa pičke. Odjeknula je još jedna šamarčina. Ništa, ne reaguje. Pljas, pljas, pljas, tri šamara zaredom. Kosa joj se prilepila za lice. – Aaah, tooo, istuci me, istuci me kada sam bezobrazna – stenjala je i vratila ruku između nogu. Ruka joj se kretala sve brže i brže, a uzdasi postajali sve glasniji. Kako je dobro izgledala tada.

Kosa joj je skroz prekrila lice, skrivajući tako poveći nos (jedino što joj na telu nije valjalo), fantastično oblikovane sise su joj štrčale visoko u vazduh, mišićavi stomak se nadimao u ritmu njenog disanja, divne noge široko razmaknute i vrhovima prstiju oslonjene na pod, prelepa ruka se izgubila negde u dubini najlepšeg ženskog *ana. Počela je da svršava, po ko zna koji put taj dan. – Aaaah, aaah, uuuu, uuuu, joj, daj jebi me još malo, moolim teee… – Poslušao sam je. Uhvatio sam je za stopala, i podigao noge na ramena. I udri, udri, udri,… Osetio sam da mi se približava vrhunac, osetila je to i ona – Svrši u mene, molim te. Napuni me spermom, želim tvoju spermu u mom stomaku. U deliću sekunde, kroz glavu mi je prošlo da je to dobra ideja,…ali ipak, zajebi, pomislih, može da zaglavi -`Oćeš spermu u stomaku, a? – Da, hoću da deo tebe ostane u meni, kako dobro jebeš, moj zete,… – Ustaj. Klekni na pod ispod mene.

Na trenutak se začudila, pa je shvatila. Klekla je pored mene, nabio sam joj kurac u usta, i uhvatio za glavu. Počeo sam da joj navlačim glavu na kurčinu koja samo što nije prasnula. Kako su joj usta bila puna mesa, nije mogla glasno da stenje, ali čulo se da itekako uživa i u ovome, opet je stavila ruku na pičku i počela ubrzanim pokretima da je trlja. Uhvatio sam je za uši, i nabio je snažno na sebe. Kurac se više nije video, ceo joj je bio u ustima i grlu (a nije mali – 19cm X 18cm). Počelo je da pršti unutra, direktno u stomak, kao što je i želela. I ona je svršila. Legli smo, ja na krevet, a ona na pod. – Bože, koliko sam dugo maštala o ovom danu.

-Koliko sam samo puta drkala u WC-u, zamišljajući te da mi ovo radiš. Ali, ovome se zaista nisam nadala, ovo je premašilo sva moja očekivanja, fantastičan si, volim te. – Kako to misliš “voliš me”? Jel’ ti znaš da se ja za par meseci ženim tvojom sestrom – Ma volim te, ne u pravom smislu, volim te kao jebača, … a volim te i kao najboljeg druga, to znaš, zar ne? – Da, da, to znam… – Aaa, blago Katarini, …nije ni čudo što svaku noć zaglavi kod tebe do jutra, koja ne bi, kad ovako jebeš,… Nisam joj rekao da nikada ranije, ni Katarinu, niti jednu drugu nisam jebao ovako, ovako divlje, strasno, i pomalo sadistički, samo je ona uspela to da probudi u meni…Katarina,… jao, jebote, zaboravio sam na nju. Pa gde li je ona bila svo ovo vreme, pizda li joj materina kurvinska!!!