Mama Varalica

46
Share
Copy the link

Poštovani, odlučio sam da sa svima podelim nešto što sam doživio prošlo leto i ni sam ne znam zašto sam do sada šutio.
Naime ja sam Igor imam 23 godine. Ovo što ću ispričati je istina i desilo se prošlo leto na moru.
Na more smo išli ja mama i tata u Hrvatsku u Novalju. Tri dana pred put tata je morao zbog bolesti kolege sa posla da otkaže i na more smo otišli ja i mama.
Moja mama se zove Radmila i svi je zovu Rada. Klasična je žena ima 46 godina i zna da se utegne nekad, ništa posebno ali sve ženeu sexy kada se utegnu, to znate. Smjestili smo se u samom centru u finom apartmanu, gazda apartmana je bio u stanu blizu nas. Rada je žena finih oblina i očuvanog tela, farba se u crveno. Mama je došla u suknjici laganoj iznad kolena tigraste boje i štiklama. Odmah sam primetio da gazda apartmana je odmerava ispod oka. Da ne dužim sa pričom sve se desilo jednog popodneva, treći dan našeg letovanja. Ja sam išao na plažu a mama je rekla da nije dobro i da će da se sunča na balkonu. Obukla je kupaći kostim plave boje iz dva dela i mazala se uljem kad sam izlazio.
Nakon sat vremena na plaži setio sam se da nisam poneo telefon i vratio sam se u apartman da bi se javo curi. Vrata apartmana su bila zaključana. Pomislio sam da moja mama Rada spava jel je bila loše pa nisam hteo da je budim i odlučio sam da se popnem do balkona koji je bio na drugom spratu i bilo je lako doći do njega. Popeo sam se do balkona i ušao. Ali na moje iznenađenje i vrata balkona su bila zatvorena i ako su uvek otvorena zbog vrućine. Tada sam zavirio u apartman i na prvi pogled se zgrozio.
U mojim očima do tada draga, lepa i poštena mamica Rada je bilanagužena na kauč a gazda apartmana ju je držao za gole guzove i nabijao se u nju svom snagom. Donji dio kupaćeg je bio na podu, gornji na njoj i imala je papuče na štiklu kao klompe one. Jedna noga je bila na podu stojeći a druga dignuta na kauč. Tako nešto sam viđao samo na pornićima. Gazda ju je krvnički guzio bez milosti dok seona uvijala, zabacivala glavu i vrištala. On ju je po koji put ošamario po guzovima, stiskao joj dupe i malo sise koje je vremenom izbacio van. On je rekao:
“Znao sam Rado da si željna kurca čim sam te vidio i čim si došla bez muža”
Ona je samo stenjala glasno. On je nastavio:
“Uhh kako si dobra, vi Srpkinje ste takve kučke, dosta dobro se jebete”.
To me je malo uvredilo ali i palilo što je tako razvaljuje. Jaja su mu lupala od udara od mamu. Moram da priznam da mi je srce jako lupalo i da mi se digao. Tada je izvadio kurac i počeo da je malo udara po guzu a ja sam video da on ima veliku i debelu kurčinu, onakav sam vidio samo u pornićima marke Brazzer kod onih profesionalaca.
Tada sam se prepao da me neće videti, okrenuo sam se i otišao.
Vratio sam se nakon dva sata. Mama je ležala u krevetu i reka mi je:
“Igore,ja ću da spavam popila sam tabletu jel me glava boli”
Rekao sam:
“Dobro mama”
A mislio sam možda te boli pičkica, to sam u sebi mislio.