Moj Prvi Slatkiš

26
Share
Copy the link

-Dugo sam tragao za dobrim,lepim,slatkim dečkom,za nekim sa kim bih mogao da osetim lepu stranu života,ljubav,emociju,strast nekoga da mi pruži ono za čim celog života tragam.
-Na chatovima obično kažu da se gubi vreme i da se tu samo traži seks ali ja sam ipak tu upoznao nekoga koji je vredeo svo ovo izgubljeno vreme je*am tragajući za onim pravim zagazio u 30-te godine života nevin.
-Dopisivali smo se jedan period,chat,web cam i ubrzo odlučili da se i uživo vidimo i upoznamo jer je bio mnogo sladak,mlad a i nevin kao i ja,shvatili smo da odgovaramo jedan drugome.
-Dogovorili smo se da se nađemo predveče kod * Ušće,bilo je toplo vreme pa smo krenuli da se šetamo prema Parku Mira,drhtali smo obojica od uzbuđenja ali kada nas je onaj prvi strah prošao bilo je lakše,seli smo na jednu Klupu.
,,Ja sam Aleksandar,,-rekao sam mu i uživo svoje ime.
,,Ja sam Darko,,
,,Mnogo mi se dopadaš Darko,,-pomazio sam ga po kosi i svoje usne pripio uz njegov vrat,miris njegove kože budio je u meni do tada nikada osetnu strast,ljubio sam ga tiho po vratu držeći ga za ruku.
Darko je zatvorio oči i puštao uzdahe uz šapate kako mu se dopadam i da ne prestajem,spustio je glavu i naše usne su se spojile,moj prvi poljubac a njegove usne slatke kao Med ili žar,osetio sam neke varnice koje su tiho prskale između naših usana.
Dok me je ljubio mazio me je po celom telu,spustio sam ruku na njegov šlic,kurac mu je bio tvrd kao kamen,mogao sam da osetim kako pulsira sve brže pod mojom rukom.
Noć se sve više spuštala nad našim parkom,prolaznika nije bilo a sa glavne ulice obasjavala nas je prigušena svetlost,podigao sam mu Duksericu i počeo ljubiti njegov zategnuti stomačić,lizao sam mu bradavice spuštajući se jezikom preko stomaka i pupka do njegovog tvrdog kurca koji se propinjao kao koplje.
Liznuo sam mu glavić,od mog vrelog vlažnog jezika Darko se zatresao,pomazio sam ga želeći da ga umirim dodirom,bio je tako uzbuđen i napaljen da sam se bojao da se ne onesvesti,stavio sam ga ponovo u usta i počeo da mu nežno pušim,masirao sam mu jaja,dahtao je sve glasnije,moj rad jezikom ga je izluđivao,kao u transu ponavljao je ,,to,to,samo tako nastavi,,voleo sam njegove ruke koje su me mazile po vratu dok sam ga oralno zadovoljavao što mu se posebno svidelo.
Skinuo sam Bokserice i naguzio se na Klupi,čučnuo je ispod mene i nabio mi jezik u guzu,lizao je sve dublje i dublje gurajući svoj mali vlažni jezik,širio mi je muški guzove,znao je šta želi,tako mlad vodio je ovu vatrenu igru.
Prijao mi je njegov jezik,bio je fenomenalan,taj prvi erotični osećaj vam ne mogu opisati rečima,tako nešto se jednostavno mora osetiti.
Iz Džepa je izvadio Durex Gel,namazao je prst i počeo mi ga gurati unutra,pokretom napred nazad širio mi je rupicu dobro me podmazujući sa izuzetno sluzavim gelom,gurnuo je i drugi prst glatko me je otvorio jer mi je cela rupica bila već dobro podmazana,namazao je i svoj kurac i počeo ga polako uvlačiti u mene,usledio je mali bol taj prvi kontakt i oduzimanje nevinosti,osetio sam kako njegov glavić prodire u mene,imao je veliku i debelu kitu tako da nije mogao da ga stavi celog pa je radeći kukovima tucao me,izvlačeći ga na pa*ekundi pa ga opet gurao dok se rupa nije skroz raširila,bolelo je malo ali je bilo lepo,iako je bio neiskusan tucao me je dobro,zagrlio me je svojim snažnim rukama odpozadi pribijajući se uz mene,ljubio me je po vratu i šaputao na uvo kako me voli,to je lepo čuti kada ti ulazi neko ko ti je veoma drag,svršio sam prvi drkajući ga po klupi na kojoj sam bio nagužen,on je bio toliko napaljen da je gubio kontrolu nad sobom,zabo ga je 2-3 puta još i sjurio spermu unutar moje guze,osetio sam duboko u sebi kako prska i toplo mi se razliva negde u stomaku.

Obukli smo se i malo uredili,bili smo obojica zadovoljni svojim prvim seksualnim iskustvom,poljubili smo se posle seksa,taj poljubac je bio tako sladak i neobičan,pun zahvalnosti za tako lepu intimu.
Uputili smo se ka Splavu na Romantičnu večeru uz dobru muziku,bilo je čarobno,dečko je super i samo moj Princ kojeg sam dugo čekao.