Najlepsi san

20
Share
Copy the link

…Stajao sam pred tvojim vratima, uzbudjen, sludjen. Erekcija mi je bila u punom zamahu, svaki misic na telu napet I spreman . Nisam verovao da cu u ovim godinama, nakon toliko prozivljenih iskustava ponovo osetiti onaj nagon koji sam imao nekada, dok sam bio mlad, nevin, neiskusan…..
Pojavila si se kao boginja upravo izasla iz mora, duge rasute mokre kose, obavijena samo plastom I brzo me uvuka unutra zatvarajuci vrata. Sklonio sam ti vlaznu kosu s cela I milovao lice, usta. Ljubio sam te veoma nezno uzivajuci u njihovom ukusu zrele jagode. Drhtala si u mojim rukama iscekivajuci, zeleci vise. Odugovlacio sam igrajuci se sa tvojim jezikom koji si tako pozudno uvlacila te je I moj pritisak postao jaci, strasniji, odlucniji . Ruke su same krenule na dole, milovao sam ti vrat, grudi, oblinu struka I pritiskao uz svoje prepone koje su pucale od napetosti. Spustio sam saku medju tvoje butane I okrznuo prstom ivicu tvoje stidnice. Oh kako je tamo meso bilo toplo I osetiljivo, svaki put kada bih ga dodirnuo vrhom prsta cuo se tvoj zudni jecaj. Nisam vise mogao da cekam, uzeo sam te za ruke I poveo prema velikom bracnom krevetu.
Osetila si nalet toplog daha na svojoj uzarenoj stidnici I jezik koji je istrazivao tvoje dubine dok si se uvijala I jecala kao poludela od groznice. Zaustavila si dah kada je moj prst skliznuo u tebe pomerajuci se polako kao da istrazuje neki uski, izuzetno osetljiv prostor. Osecaj milovanja iznutra je bio tako zadovoljavajuci da si napregla kukove navise, zeleci vise, zeleci njega.
Oslobodio sam se odece koja je bolno pritiskala moj vec prenabrekli penis, uhvatio te za kukove I povukao postrance na svoje krilo, pritisnuo te uz sebe I pronasao put ka neslucenim dubinama .Trljao sam se o tebe, ljuljao ti kukove lagano ali cvrsto. Spustivsi glavu uvukao sam ti bradavicu u svoja usta, sisao je I mazio jezikom ritmickim pritiskom koji je pojacao tvoje uzbudjenje do gotovo mucnih visina. Glasno si uzdisala, a tvoji izbacaji su postali brzi, nepravilniji.Vatreno si docekivala moje ulaske, pokretana divljom gladju dok se zadovoljstvo sirilo unutar tebe. Nisi vise mogla da cekas , tvoje telo je planulo u grcevitu ekstazu, isteravsi sirovi krik iz grla dok si se kotrljala preko ivice ponora….