Neiskusna i razvaljena Transica

62
Share
Copy the link

Sve je pocelo kada sam kao klinac sa (13,14god.) poceo da gledam pornice, brinuo sam se zbog toga sto dok ih gledam, ne zamisljam da sam na njegovom mestu i da jebem kurvu, vec sam zamisljasljao da sam ja “Ona”-da mene jebu. Obozavam devojke, kao i sex sa njima, ali sam shvatio da se ja palim na lepe i velike kurcine, zbog toga ja vec godinama potajno mastam o seksu sa muskarcem, u kome bi ja glumio zenu (drolju,kucku,kurvu)… Mnogo puta sam skrivajuci se od svih, oblacio u z.ves i gledajuci svopsveni odraz u ogledalu, prosto sam se divio svom zgodnom, zanosnom i zenstvenom telu, a u tim trenucima bih se i ponasao/la totalno zenstveno. Posle nekoliko takvih “Igrica” svatio/la sam da umem odglumiti vrhunsku zenstvenost i seksipilnost , kao i da je krajnje vreme da nekom kuronji uz najvecu diskreciju pokazem sve sto umem.
Krenula sam u akciju…
Sa tadasnjih 17god. slikala sam se i kreirala profil na jednom od sajtova za upoznavanje i erotsko oglasavanje, kupila sam drugi broj i ostavila kontakt telefon…Nisam mogla da verujem koliko sam i kakve sam sve ponude dobijala-hiljade propustenih poziva, stotine poruka, ali samo je jedan mms bio dovoljan da iskuliram sve druge
i da posvetim svu paznju samo njemu, tj. Liku koji mi je poslao slike svoje ogromne kite-22cm. Pocela sam da se dopisujem i razmenjujem fotografije sa njim, par puta smo se i culi.
Pricao mi je kako imam najlepsu guzu, da sam lepsa od vecine dobrih riba i da bi mnogo voleo da se sto pre vidi samnom, dok mi je guza jos uvek nevina, ali razdvajala nas je daljina, jer on zivi u Francuskoj, a ja u Bg. Jednog dana mi je javio da ubrzo dolazi u bg na dan, dva i da zeli da uzme apartman u hotelu samo za mene i njega. Ta vest me je previse uzbudila, previse sam se palila na pomisao da cu napokon probati i bila sam spremna da uradim sve samo da probam sa njim – previse sam se palila na njega. Imala sam par dana da se sredim… Najzad dolazi i taj dan, on me zove s’ aerodroma, ja ga cekam na dogovorenom mestu, sredjena u fully, ubrzo mi javlja da je ispred zgrade i zvoni na interfon, otvaram mu ulazna vrata i cekam da se pojavi ispred mene…Ulazi u stan, zakljucava vrata i stavlja kljuc u dzep – to me je uplasilo, pa pomislih “sta ako je neka psihopata, onda nista ne mogu da uradim jer je duplo krupniji od mene”.
On je usao i posmatrao me onako uplasenu i beznadezno napaljenu. Nije ni rec progovorio, a kurac u njegovim pantalonama je vec toliko porastao da sam, iako nisam do kraja mogla da pojmim njegovu prirodnu velicinu, pocela da se plasim za svoje dupence.
Odjednom me je zgrabio i preneo u susednu sobu i bacio na krevet. Pala sam na stomak i probala da se okrenem, ali sam osetila cvrst stisak njegovih ruku na svojim zglobovima. Zabolelo je. Jednom rukom je nastavio da me drzi a drugom mi je zavrnuo haljinu i divljacki pocepao gacice.
Zacula sam zvuk otko*avanja rajsferslusa i vec sledeceg trenutka me je ponovo drzao sa obe ruke dok se njegov kurac gnjezdio u mojim guzevima.
Dahtao mi je na uvo ne pomerajuci se. Ja nisam mogla da izdrzim i pocela sam da pravim male kruzne pokrete, onolike kolike mi je njegova tezina dozvoljavala.
I tada saam zacula njegov glas, po prvi put otkako smo usli u stan: “Jao kurvice mala, sada si moja, ma razbicu te od kurcine…. Zar te niko nije naucio da je opasno da se ovako igras sa nepoznatim muskarcima…. Sad cu ja da te naucim tako da nikad ne zaboravis”
Ostacima mojih gacica uspeo je da me zaveze za krevet i ostavio me tako par minuta da se sa mesavinom strana i nekog, meni do tad nepoznatog uzbudjenja pitam u sta sam se to uvalila. Guza mi je bila potpuno otkrivena i prepustena njemu na milost i nemilost.
Iscekivala sam. Zamisljala sam sta sve moze da mi uradi ovako prepustenoj na milost i nemilost. A onda – sok. Obasuo je moju guzu i noge lahorastim polju*ima.
Onda jos jedan: njegov dlan se spustio na moju guzu. Pa opet. I opet. Kisa udaraca zamenila je polju*e. Vrisnula sam od bola i izneneadjenja, a zatim je kroz moju guzu krenula se siri slast.
Osecala sam kako bridi i zamisljala kako je od mlecno bele postala jarko crvena. Curila sam jos vise, pocela sam da uvijam kukovima i da se grcim: “Mmmmhmmm… boliii… takoooo…. jace…” Mog mucitelja je to samo dodatno razbesnelo. Pocepao mi mrezaste carape kao da je pomahnitao. “To hoces, a? Sad ces da vidis sta boli!” Izdigao mi je guzu. Osetila sam nesto tvrdo na guzi, zatim njegov glavic kako pokusava da rasiri moj jos nerazdeviceni anus. Bolelo je. Pokusala sam da ga ustuknem ali mi njegov cvrsti stisak to nije dozvolio.
Jos uvek nisam uspela da ga vidim, ali sam osecala da je bio jako debeo, a sto se duzine tice… pitala sam se da li ima kraja. I konacno, milimetar po milimetar, njegova jaja su se priblizila mojoj guzi.
Vise nisam pruzala otpor i on je poceo da me jebe, isprva veoma polako. Valjda sam bila tako uska da je i njega bolelo, i ta misao, ta malecka osveta ucinila je da se osetim nekako cudno.
Bol je prestao i pocela sam da osecam uzitak, zelela sam da me kara brze i snaznije. Zato namerno nisam pustala ni glasa, nisam htela da mu stavim do znanja da me povredio. To ga je izbezumilo: “A to te ne boli, a? Nije ti preveliki?
E pa videces…” Nova kisa udaraca me je obasula, dok ga je on izvlacio do samog izlaza i onda se ponovo neverovatnom zestinom nabijao duboko u moje crevo. To vec nisam izdrzala i pocela sam glasno da jecam, istovremeno vrteci zadnji* i izazivajuci ga.
I on je poceo da biva sve glasniji: “Kurvo….Aaaahh…Kako ga primas…a uska siiii….Rasturicu te” Nabijao se sve zesce i nekontrolisanije. Stvarno sam pocela da se plasim da ce mi pocepati guzu. I tada je pocelo. Uz seriju animalnih krikova i rezanja nastupio je njegov ……*azam.
Trajao je dugo, pulsirao je u meni. Ja sam osecala da bi mi u tom trenutku samo jos jedan dodir bio dovoljan, ali nije ga bilo. I onda sam shvatila pravu kaznu koju mi je namenio: Napalio me do besvesti i ostavio nepojebanu. I tek tada su mi krenule suze. U medjuvremenu ga on nije izvukao, vec ga je ostavio da se smanjuje u meni i svom tezinom legao na mene.
Posmatrao me sa trijumfalnim osmehom i krenuo usnama i jezikom da skuplja moje suze. Kada su konacno presusile izvukao je kurac iz mog cmara i vratio ga u pantalone, nasuo sebi pice i seo u fotelju pored kreveta.
Posmatrao me vezanu, uplakanu, rasturenog cmara, a napaljenu do granice moguceg. Molila sam ga da me pusti, da me pojebe, da mi uradi bilo sta samo da me ne ostavlja tako. Samo se sadisticki smejao. Posle nekog vremena uocila sam da platno gacica kojima sam bila vezana popusta i uspela da se oslobodim. Umesto da pobegnem glavom bez obzira ja sam na kolenima dosla do mog lepog neznanca i zamolila ga da me zadovolji.
Cutao je. Ja sam to shvatila kao zeleno svetlo, otko*ala mu pantalone i konacno ugledala njegovu kurcinu. I onako spusten bio je jedan od najogromnijih koje sam ikada videla. Uhvatila sam ga rukom i strpala ga u usta…”Ajde da vidim kako pusis, pickice malena” Pocela sam da mu oblizujem glavic, da ga sisam i da ga celog strpam u usta…Zatim je ustao, uhvatio me za glavu i nabio mi celu kurcinu u usta, i tada mi je rekao: “Sada cu ja da ti pokazem kako kurve kao ti puse kurac” Poceo je zestoko da mi ga nabija u usta, i posle par min. 22cm je stalo u moja usta…On mi je drzao glavu nije mi dao da ga izvadim, pocinjem da krkljam, da se gusim, krenule su mi suze a i bale po celom licu…Razmazuje mi se sminka, a on ga vadi, pritiska mi obraze sakom, pljuje me po faci i pocinje da me samara kurcinom… samo trenutak posto sam ugledala osmeh na njegovom licu mlaz vrele tecnosti poceo je da prska po meni.
Usmeravala sam je svuda, po licu, kosi, u usta. Bila sam nacisto polivena. Procedio je: “Da vidimo sta znas” I nabio mi ga uz usta. Gutala sam ga, oblizivala, terala da raste. Ubrzo je dostigao punu velicinu. Glavic mu je bio sjajno crven, ogroman.
Nisam verovala da je to cudo razdevicilo moju guzu. Ispustila sam uzdah zadovoljstva, na sta je on ponovo pokusao da mi nabije glavu na svoju budzu, ali sada je uspevao da udje samo do polovine. Odmakla sam se i skinula haljinu preko glave, omogucavajuci mu pogled na moje savrseno telo. Koplje mu je stajalo sasvim uzdignuto i cekalo me.
Lagano sam mu prisla i opkoracila ga. Kurac mu je kliznuo izmedju mojih nogu. Lagano sam se pomerala nadrazujuci svoju cmar o njegovu karu. Uzivala sam, a on je postajao sve nestrpljiviji.
Pokusavao je da mi ga gurne na sve nacine ali mu ja nisam dopustila. Vrtela sam guzom i sve vreme ga gledajuci u oci. Htela sam da ga nateram da me moli za guzu. Ali on nije zelo da se igra sa mnom. Podigao me je kao od sale i bacio na krevet, ovaj put na ledja.
Uleteo je medju moje noge, u moju razradjenu guzu tako naglo da mi se zavrtelo od bola. Kriknula sam, i on je opet bio na svom terenu. Zakucavao se u mene kao da mu je jedina zelja da me povredi,a mozda je i bila. Spustio je usne do mog uha,poceo da balavi u njega i da ga lize, u pauzama mrmljajuci “Jao kucko kako si dobra….Uuuuuuhhh….
NI jedna me nije ovako primala, dole je vodopad… Taakoo, mesaj tom guzom… Znas koliki mi je? 23cm! I ti sve to primas tako lako…aaaaahhhh Kurvice” Bila sam van sebe od srece. Ispunjavao me je taj gigantski prelepi kurac, terajuci me da se i protiv svoje volje uvijam i grcim. Osecala sam ga kako se trlja o zidove moje guze i kako mi dodiruje *ane. Sve to je bilo previse za mene. Uhvatila sam ga cvrsto za glavu, okrenula je prema sebi i zapovedila: “Gledaj svoju kucku!”
A onda je pocelo. Trnci koji su do tada prozimali celo moje telo skoncentrisali su se u jednoj tacki, a onda je ona eksplodirala oslobadjajuci talas uzivanja koji me je celu preplavio i naterao da se zgrcim, pa potom izvijem, zatvorim oci i pocnem da se borim za vazduh.
Krajickom svesti primetila sam da mi se mom isprekidanom dahtanju pridruzuju njegovi kratki ali ucestali krici, osetila jos jedno, najsnaznije i najdublje od svih, nabijanje.
A zatim tisina. Odgurnula sam ga sa sebe. Legao je na ledja i pokusao da kaze: “Malecka, izraz tvog lica mi je nesto …. ” ali ja sam ga iznenadila, sela mu na lice i naterala da polize svu spermu koju je izrucio u moju guzicu.
Nakon toga, ustao je obukao se i izaso, vise ga nikad nisam videla.