Sex Sa Komsinicom Dacom

41
Share
Copy the link

U svojoj sedamnaestoj godini prvi put sam spoznao sta to znaci seks. Secam se kao da je to juce bilo. Moja komsinica Dragica no mi smo je svi zvali Daca iz miloste, scepala me je jcdnog letnjeg popodneva pravo sa ulice dok sam se vracao iz skole koju sam pohadjao u Leskovcu. Ne kaze se dzabe mladost je lepa sama po sebi. Nije da se hvalim, ali sam zaista bio mlad, lep i zgodan. Koliko se secam na sebi sam tada imao samo atlet majicu sa nekim divnim natpistom NO SMOKING. To sam dobio od tetke iz Nemacke bas za sedamnaesti rodjndan. A dole sam imao fine tanke pamucne bermude koje su bile toliko tanke da se kroz njih se moglo lepo naslutiti i vclicina i debljina, pa cak i on koju stranu se prostirala moja kurcina koja je istini za volju jos u mojoj sedamnaostoj godini bila dugacka oko 20 cm. I kao sto rekoh vracajuci se iz skole ni sanjati nisam mogno da cu tada moj cesto drkani kurac ugurati u vrelinu prave pravcate slatke i vrele pickice. No, Daca je bas bila iskusna. Imala je svojih trideset godina, al je bila devojka i nije se udavala. Bila je to divna crnka, duge crne kose i crnih ociju kao dve ziske. Sve sam to samo kradom do tog dana naslucivao, a bogami, vise puta sam i drkao gledajuci Dacu u obliznjem kutku komsijskog prozora.Da. tog letnjeg junskog dana, nogde pred kraj skolske godine, vracajuci se iz skole, usao sam u zgradu u kojoj sam stanovao i krenuo oz stepenice.
Iznenada u hodniku se zaculo zapomaganje:
– Komsija. Pomozite mi, nezgodno sam stala i uganula sam nogu.
Ubedljivo je isprod svojih vrata zapoma-gala Daca. Toliko je to ubedljivo pricala, da je i sama povorovala da jo to istina, iako sam kasnije doznao da je to bila samo takticka varka kako bi me dobila u njenom stanu posto je tog dana bila sama u stanu, a prohtevi su joj bili za jednom partijom do-brog seksa sa mladom piletinom naravno.
Pomogao sam joj da udje u stan i maltene odneo je do kreveta. Umalo se nisam onesvestio od prizora koji sam ugledao. Moja komsinica je bila u providnoj kucnoj haljini. Naravno ponudu sa sokom i kafom nisam odbio, naravno, i sam sam zeleo gle-dati to predivno golo telo na kom se leprsala providna kucna naljina.
Mladost, kao mladost. Bilo mi je do-voljno da mi krv izvri pa pa da se moja kurcina nadigne do to more da se toliko ukazivala kroz tanke pamucne bermude kao da sam u gace stavio najveci klip kukuruza. Sve je to Daca s paznjom posmatrala i pratila, al se pravila kao da nista ne vidi dok dobro ne ispita teren, da li sam spreman za zestok seks ili ne.
Doduse, iskreno receno, meni je tada bio prvi put magicne jebacine mada sam imao prilike cuti da se Daca jebala ko luda, sto se na kraju ispostavilo da je tako. Sise su joj bile velicine povece sake, proplanule od sunca sa nabreklim bradavicama.-
Sve je to jos vise povecavalo moje uzbudjenje sto se vidno odrazavalo na muski ponos koji je zeleo probusiti pantalone. U stvari, da budem do kraja iskren prema sebi, a i prema ostalim citaocima, kao i ostali moji vrsnjaci u nodostatku prave picke drkao sam costo gledajuci gole zenske iz casopisa erotske sadrztine koje sam redovno kupovao. Prosipao sam seme po slikama nepoznatih lepotica sa postera. Cinilo mi se da ce mi se jaja raspasti koliko su natekla od sperme, iako sam samo pre dva dana svrsio citajuci Erotiku ni manje ni vise vec tri puta.
U tom trenutku Daca je shvatila da nema vise vremena za cekanje. Skinula je sa sebe providnu kucnu haljinu. Potom je u dva pokreta sa mene bacila majicu i bermude.
Dakle, za pa*ekundi i ja i Daca smo os-tali kao od majke rodjeni, goli, golcijati.
Jasno je bacila pogled prema mome medjunozju i uzviknula sa cudjenjem:
Joj, Zico sta je to toliko kod tebe? Da li je moguce da tako mlad, a voc tolika kurcina. Pa to je nemoguce. Da li je to zaista tvoje?
Lakonski sam se osmehnuo i rekao:
– Pa, kao sto vidis. Trudio sam se.
Cini mi se nisam ni zavrsio, a Dacine prelepe usne su voc ljubile moj buzdovan od kurca tako strucno i tako zestoko da mi se ucinilo da necu tako dugo izdrzati.
Daca kao iskusna jebaljka sve je to vesto primecivala i dodala:
– Zico, nomoj jos da svrsis! Hocu da ga dozivim u potpunosti.
– Ne brini! – rokoh. – Pa i ako svrsim za par minuta ce ponovo biti kao da nisam svrsio, a takav postupak mogu ponoviti sig-uran sam nokoliko puta uzastopno.
Komsinica se samo osmehnula i cini mi se jos zesce nabijala na moju kurcinu.
Na mom docackom telu odvazno je do-minirao odebljali kolac medju nogama od svojih dvadeset centimetara koji je Daca uspela primiti do kraja, do samih jaja. Cini mi se da je jecala od zadovoljstva i po izrazu njenog lica dalo se primetiti da bi zelela da to traje vocno.
Tog trenutka, nadrazivanje je kod mene provrsilo gra nicu
samokontrole. Pokuljalo je iz mene kao iz vulkana. Pomracilo mi se pred ocima. ovaj osecaj prevazisao je, ako je iskreno reci, sva moja dosadasnja samozadovoljavanja drkanjem. Svrsio sam po Dacinim ogromnim sisama. Prskao sam kao spricem po telu, sisama, kosi obrazima. Bela tecnost cedila se po njenim obrazima, a ona me je sve zesce muzla da iscedi svaku kap moje guste i slatke sperme.
Kmsinica je od odusevljenja gnjecila moja muda, drkala glavic i jezikom oblizivala svaku kap ljubavnog soka.
Daca je dobro znala sta ima u rukama. Drzeci me za jos uvek nabrekli kurac, povela me je u spavacu sobu, zavalila na krevet i tu smo odradili jos dve zestoke jebacine, a potom smo se istusirali i rastali uz silne polju*e i cvrste zagrljaje.
Moja komsinica se jos nije udala, a kada god pozeli jebacinu i dobru partiju seksa, obrati mi se.
Naravno, uvek sam joj izasao u susret.
Cesto je posle jebacine mogu cuti kako je vesela i raspevana, ali uvek peva istu pesmu: Moj komsija ima sina, majka ima mene…