U tetkinim kandzama 6

68
Share
Copy the link

Najpre joj je pokazala kako da mazi muskarca i koje su mu slabe tacke. Ana poce da mazi tecu a on uzdise.
Onda joj rece da gleda kako pusi teci. Ana je gledala *remice. Tetka joj je objasnjavala kako da ga oblizuje i kako da ga sto vise stavi u usta.
A onda joj rece da pkusa ona.Ana je pocela da ga lize slasno a tetka joj je davala upustva. Ani se dopao ukus kurca. Teca je uzdisao. Onda su stavile kurac izmedju svojih usana i istovremeno ga lizale i naizmenicno stavljale u usta.
Tetka je osetila da ce teca da svrsi, uhvati Anu za glavu, gurnu da joj kurac udje dublje u usta i tako zadrza dok joj teca ne napuni usta. Ana je rigala jer nije bila spremna za toliko sperme. Nesto je progutala a ostatak joj se prosu niz bradu.
Tetka poce da se ljubi sa Anom i da jezikom skuplja spermu i vraca joj u usta. Ani se svideo ukus i slasno je gutala. To ju je toliko napalilo da je svrsila.
Ana rece tetki da je pozelela da je teca jebe ali joj tetka rece da od toga nema nista dok se ne uda.
Ana je i samnom bila divlja u sexu. Priznala mi je da svaki put kad se jebemo zamislja da su i oni sa nama. Priznala mi je da je posle svadbe prvi put kad je otisla kod njih trazila da je teca pojebe ali su je odbili. Jos su joj rekli i da je brak svetinja, da nesme biti prevare i da ce je teca pojebati samo ako ja to dozvolim.
Ana je razocarana dosla kuci a meni nista nije smela reci.
Kada mi je to ispricala pojebali smo se strasno. Tokom noci pojebali smo se jos dva puta a ja tu noc nisam mogao zaspati.
Ujutru sam doneo odluku. Rekao sam Ani da moze teca da joj radi sve sto pozeli ali samo da ja to sve gledam. Njenoj sreci nije bilo kraja, Ljubila me je na svakom koraku.
Taj dan je bila sreda pa smo se dogovorili da ona ode kod njih a ja da odem u petak pravo s posla. Sutradan sam samo o njima razmisljao i cim sam dosao kuci izdrkah ga kao pubertetlija.
U petak stigoh kod njih. Ana istrca pred mene i pljubi me a za njom izadje tetka u izazovnoj haljini da je sve kipelo na njoj a meni pucaju pantalone. I ona me poljubi.
Popismo kafu i odmah postavise rucak.
Cim smo rucali tetka nam rece da idemo na sprat jer vidi da smo zeljni jedno drugog.
Ana mi pokaza gde je kupatilo a ona ode da pomogne tetki.
Cim sam se istusirao Ana dodje uhvati me za ruku i povede. Rekoh joj da treba da uzmem odelo a ona se nasmeja i rece da mi nece trebati. Onako golog odvede me u sobu sa francuskim lezajem i rece da je tu sve i pocelo. Odmah zbaci majicu i sorc i navali na mene. Bila je bas napaljena.
Dok sam je jebao od pozadi vristala je na sav glas. Mene je palila pomisao da nas tetka cuje pa sam jos zesce navalio. A tada me necija ruka steze za jaja. To zete razbij je, ona je prava kurva, cuo sam tetku. Okrenuo sam se glasu a tetka me uhvati za glavu i nabi mi ceo jezik u usta.
Istog trena poceh da svrsavam. Spustih se pored Ane a tetka poce da se svlaci.
Imala je prelepo telo. Malo pomazi grudi a onda se spusti pored nas i poce da me ljubi po stomaku.
Onda me uhvati za kurac jos vlazan od aninih sokova i sperme i strpa ga celog u usta.
Pononovo osetih uzbudjenje. Ana joj se pridruzi i za nekoliko minuta ponovo sam bio cvrst.
Tetka me opkoraci i jednim potezom nabi se na kurac. Ana mi sede na lice a ja poceh slasno da je lizem. Video sam da se i njih dve maze i ljube.
Teka se sve jace nabijala, pocese da vriste i obe svrsise.