Jebanje pred publikom

79
Share
Copy the link

Sredina maja , i prvi vreli dani . Vozim motor gradom i posmatram zenske u majcama , jedva su docekale da se skinu i pokazu sta su celu zimu skrivale. Resih da popijem kafu , pa posto sam bio u blizini, aj da svratim do moje prijateljice Branke . Branka je zivela sa cerkom Zori**** , devojkom od 21 god., i odgajila je bukvalno preko jebacine . Naravno diskretne , jer i ja sam to jedva od nje saznao , ali meni nikako da da .To je dobro drzeca zena od 44 god mladja od mene . Kucam i ulazim u stan , a Zorica mi se baca u narucje . Meni nelagodno , jes da to radi stalno , ali sada je u tankoj majci na bretele i mini suknjici od teksasa.
Pa gde si , sto te nema dugo – a bio pre 10 dana
Gde ti majka ? – pitam i pogledom je trazim , a sedam na stolicu . Zorica mi prilazi i seda mi u krilo.
Eno je u kupatilu . Nesto je danas nadrkana , onaj njen smugnuo opet sa nekom mladjom , a izgleda je nije pipnuo 15 dana . Sva je luda . Meni vec neprijatno , njeni sisici , ne sise najmanje trojka mi ispred ociju , a mala guza mi se vrpolji na kurcu , koji polako pocinje da se kruti , a ona sedi na njemu.
Ajde ustani , neprijatno mi . Mogu ti biti cale.- podizem je iz mog krila , a ruka mi zagaci njenu predivnu , tvrdu sisicu.
Nemoz da mi budes cale, nisi imao nista sa Brankom , znam .-prilazi i kao mi sapuce- Pipnuta nije 15 dana . 7 dana menzis , a osmi kad je htela onaj nje, vrdnuo . Pre dva dana se javio da nece biti tu mesec dana . Imas sanse. -U tom momentu Branka izlazi iz kupatila , isto obucena kao Zorica , i iznezadi se kad me vide.
Idem ja , evo svira mi Dzoni , doso po mene . Sad ti je sansa – kao sapuce mi i smeje se.
Sta ti je rekla – pita Branka
Nista. Zajebava me kako sam mator da me ni matorke kao ti nece . Mora mi naci neku klinku , njenu drugaricu , da me protrese ,kaze.- Branka seda preko puta mene na niski kauc i suknjica se vec podigla . Sise , ah sise. 4 – 5 sigurno, hoce da ipadnu iz majcice. Noge je rasirila , tako da jasno vidim bele gacice.
Sta si nesto nadrkana ? Koji ti je kurac ?- pitam kao da ne znam
Eh da mi je barem neki
Pa evo ti moj – kazem joj i sirim noge a rukom se hvatam za kurac , koji je vec poceo dizanje.
Sedi ovde pored mene – zove Branka . Sedam i vec mi je ruka na sisi , ne buni se , vec odma skida majcu . Ovo ce ici lako -mislim i pocinjem da ljubim bradavice , a ruka mi silazi dole.Osecam da je pocela da se pali .
Aj skini se , da vidim kakav si potencijal – vec me videla , ali u gacama . Nije komentarisala. Skidam majcu , ona je vec svukla suknju. Ja se izuvam i skidam farmerke , ona je vec skinula gacice . Gola je i ruka joj je vec na picki koju polako drka. Svlacim gace i pocinjem da drkam kurac , koji je vec polu dignut .
Pa nisi los , za pocetak . Jos cemo ga mi podici.- okrece se i iz fioke komode pred kauca , izvlaci prsten .
Uzmi ovo navuci na kurac, da ne svrsis brzo – pogled mi pada na fioku , a u njoj dva vibratora .
Kako ih tu drzis ? Zar se ne bojis da ih Zorica ne nadje?- pitam stojeci ispred nje i drkajuci.
Sta da ih nadje . Pa ona ih koristi .Pre neko vece , sanjam da se jebem sa dvoj**** i probudim se , ocu da poludim .Otvorim fioku , nema ni jednog .Kod nje u sobu , vidim ona spava gola , pokrivena preko struka . Pogledam okolo , nema ih .Podignem carsav , kad oba njoj imedju nogu . Stisla ih , ako ih uzmem, probudicu je , a njoj osmeh na licu . Moz zamisliti koje je imala zadovoljsto sa dva , odjednom . Sta sad je da radim . Setim se da u frizideru imam grcki krastavac . Uzmem ga operem toplom vodom, da ga zgrejem , pa u sobu. Legnem i pocnem da ga uvlacim u picku a drugom rukom drkam klidju. Mislim da sam svrsila za manje od minuta , ali sto sam svrsila tako da sam piskila i to u mlazu . Naopako , to mi se nije desilo dobrih 15 god. Eeeej pa ti imas tako mator , imas dobar potencijala. Jos cu ja biti i dobro jebana.- u tom momentu ja , koji sam svo vreme drkao kurac dok je pricala i koji se dobrano digo, budem svestan da nisam stavio prstem i da cu svrsiti .
Svrsicu , koliko si me napalila tvojom pri**** .
Nemoj u ruku , daj menu – i njena jedna ruka je vec na mojim jajima i vuce me prema sebu . Drugom rukom , nije ni prestajala da drka picku . Osetio sam da cu svrsiti i uguram joj ga u ustaSamo sto ga je obuhvatila usnama , poceo sam da svrsavam . Punio sam joj usta a sperma je curila iz usana na njene velike sise. Nesto je gutala ali je dosta izaslo. U tom momentu , izvadi ga iz usta i zadnje kapi iscedi na sise .
Uzmi ga u ruku i razmazi mi spermu po sisasma , dok ja drkam – rece mi ona . Sto volim kad mi kazu sta da radim . Posluso sam je i poceo to , dok je ona drkala i uzivala.
Nisam mogao vise da stojim i srucio sam se pored nje .Pocela je da se smiruje.
Posto si ovako brzo svrsio , sad moras da odradis kaznu. Dodji i olizi mi picku.-vec je pocela da se namesta u lezeci polozaj , sa siroro rasirenim nogama . Ni jednog trenutka nije prestajala da drka .
Bice mi zadovoljstvo da ti je olizem . Taman da se malo odmorim , da bi mogla da mi ga dignes za jebacinu . Mi stariji moramo malo da pauziramo izmedju dve jebacine – smejem se a i ona . Mnogo volim da lizem picku, prestavlja mi zadovoljstvo, a i njoj . Kako sam se namestao, dohvatim iz fioke jedam vibrator, drugom rukom sklonim njene ruke sa picke na sise .
Sad je preuzimam. Ti gnjeci sise.-poceo sam vec liz, a vibrator polako ugurao u picku . Dugme sam adma orkenuo na najbrze. Odma je reagovala , sto na moj jezik , sto na vibrator , i pocela da mesa. Ubzavala je ritam , nisam stizao sa jezikom . Vibrator je radio svoje, ja sam njemu pomagao . U mementu njen grc i po jeziku i licu osetih toplu tecnost. Ona ispusti jecaj, ma urlik , i mlaz tople mokrace me sapljuslu u lice . Zbunjen poceh da lapcem jezikom , a ona u naletima strca , pisa po meni .Uhvatih sebe da me to pali . Prestala je , ipisala se po meni i polako se smiruje.
Joj izvini . Nisam znala da cu opet . Izvini.
Sto se izvinjavas . Pa i meni je prijalo , cak mi se svidja . – bio sam iskren , stvarno mi se svidelo , a i kurac je poceo da se dize.
Ocemo li nastavit? – pitam je i ruku joj stavljam na kurac , koji se vec probudio.
Ajmo u sobu , da Zorka ne bane – ustade i idalje me drzeci za kurac , povede u sobu . Legla je na ledja i odma ga strpala u usta . Naravmo poceo je odma se dize.
Cekaj da navucemo prsten , da ne bude ko prvi put.- navukla ga je tako strucno , do jaja i mastavila da ga dize ustima i jezikom . Vec se ljucki podigao , kad ga je izvukla iz usta i pokazla da hoce da jebem .
Jebi me prvo sa mojim nogama na tvojim ramenima, a posle ces zguza- dok je govorila ja sam joj vec prisao . Nije ni zavrsila . vec sam ga uterao , a unutra vrelo , cini mi se izgorece mi kurac. Poceo sam da jebem , prvo sporo pa sve brze, dok je ona samo jecala. Pocinjem vec da osecam prsten , steze me i neda da svrsim . Dobro je .Odjednom je rekla : Ocu zguza . Ajde – nezno me odgurmula , okrenula se .
Jebi me prvo u picku a pozle u guzu . Imas prsten , neboj se , neces svrsiti.- sto volim kad mi kazu to. Jos se vise napalim. Uvuko sam joj u picku i krenuo sa jebanjem i jednim mojim pokretom , pri kom je uvek moja zena uzivala i svrsavala u serijama . Dok ga joj uvlacim i izvlacim , ja mesam . Mesa i ona , ali ta dva mesanja kad su u ritmu , oboje uzivaju , a ponarocito ona. Mesao sam i uvlacio i izvlacio , tako da je on sirio picku iznutra, a ona jecala .Bili smo okrenuti vratima od ulaska u sobu , polu ledjno . U momentu sam primetio da neko stoji na okviru vrata . Okrenu sam se . Zorica . Bog zna koliko je tu stajala. Dugo , sigurno, jer sam primetio da joj se podignute bradavice , ocrtavaju na majci. Sta sad . Ona gleda unas , cas u mene . Prineo sam prst ustima u znak da cuti . Blago je klimnula glavom , a ja sam nastavio da jebem Branku. Sad kad imam takvu publiku , red je i da se pokazem . Nastavio sam jos dublje da ga uvlacim , a Branka jeci i uziva.
Ajde malo u guzu – kroz jecaj moli Branka. Izvuko sam ga i pogledam Zoricu . Gleda ga rasirenih ociju , jedna ruka joj podigla suknjicu , a druga je u gacicama i drka pickicu. Pljunu sam u ruku i razmazao po kurcu , gledajuci u Zoricu . I ona je uzivala u tom prizoru .
Ajde . Jebi me – jedva cujno rece Branka . Polake palcem joj rasirim otvor i odma polako pocnen da uvlacim kurac, gledajuci svo vreme u Zorici . Kako sam ga dublje uvlacio , Zorica je sve vise sirila oci , a Branka sve vise jace i jecala.Jebao sam je u guzu polako , ne zureci , povremeno gledajuci u Zoricu , a ona nije odvajala oci od nas . Povukla se malo u hodnik , da je mozda Branka ne vidi , ali nije prestala da drka pickicu . Ja sam mogao da je vidim . Od tog silnog jebanja i uzbudjenja sto nas Zorica gleda , osetio sam da cu svrsiti . Izvukao sam ga iz Brankinog dupeta , bzim pokretom svukao prsten , i zavukao joj u picku.
Jebuljko, gde hoces da svrsim? -pitao sam Branku.
Igore , na dobro si mestu > naaaapunu me . Svrsavam – poceo sam i ja da je punum . Zajedno smo svrsavali . Pogledam prema Zorici. Jos stoji naslonjena na okvir vrata. Brzim pokretom glave , kazem joj da ide . Stoji jos , gleda , i drka pickicu. Branka u tom trenutku pada sa kolena na krevet ja na njoj , a kurac joj jos u picki . Lezali smo tako neko vreme , kad se ona izmigolji ispod mene.
Dobar si . Mislila sam , matorac od pedeset , pa ne moze. Zato sam te i odbijala , i samo ti dopustala ta mi ljubis sise. Sad ih nisi ni pipnuo.
Jeste moj kurac u prvom svrsavanju. Boje je to od ruku – smejemo se zajedno.
Da te pitam nesto . Ovde si se sigurno jebala mnogo puta , dali vas je nekad Zorica uhvatila ?
Nikad , a sad mi se , mislim , ucinilo da nas ona posmatra . Pa i neka je ,imala je sta i videti . I da nauci.
Sta bi uradila da nas je uhvatila ?
Hoces da kazes da nes je videla ?- vec je u sedecem polozaju , a sise , sise, od uzbudjenja pocinju da se podizu i spustaju.Mislio sam dicemi se, ali i dva puta za ovo kratko vreme , je dosta . Sad mi treba malo duze.
Ne. Nisam je video , a stvarno sta bi radila ?
Nikad nisam razmisljala, ali posto si joj jebao sada mamu , znaci si clan porodice , pa bi je pozvala da gleda .
A da nam se pridruzi ?
Pa , ne znam . Mozda , ali mislim da ne bi prihvatila .
Oces da namestimo da probamo? Za mene bi to bilo zadovoljstvo.
Ne znam . Bilo bi bolje kad bi bilo spontano. – prekinuo sam razgovor . I ovako sam dosta izvukao . Namesticemo valjda ” spontanost”.